![]() |
amúgy miért kell kipontozni egy dipit? úgyis látja mindenki
|
Quote:
|
Quote:
Ez nagyon jó:D:D Nekem meg volt szerencsém ezzel az úriemberrel egy szövetségben lenni:D:D:D csak hát a feltételeknek egy idő után nem tudtam megfelelni:( Jól jár az a vari ha ide belép;) |
4-ben találtam néhány érdekes szösszenetet:
"Gipszjakab (#qqqqqq) 2007.00.00. Helyezés: ** Érték: ** erős szövit keresek magam mellé,ha te már megtudsz varázsolni vagy betudsz törni hozzám akkor jelentkezz,mert akkor jó haverok leszünk(kivéve élő halott)" Szóval, küldök 6-7 földrengést, esetleg 30 házat felgyújtok, s máris komák leszünk? :eek: Megyek mááár! :D "Gipszjakab (#qqqqqq) 2007.00.00. Helyezés: ** Érték: ** Üdvölet VEZETŐK!!!!!!!! Egy élőhalott harcos vaok most léptem nem rég szintet szövit keresnék igen erős elit lovas illyász felállásban." Persze hejesírásom már nem igen erős..:rolleyes: "Gipszjakab (#qqqqqq) 2007.00.00. Helyezés: ** Érték: ** Hali! Szövibe lépnék, vagy szövit alapítanék. Fontos, hogy közelben légy és CSAPAT JÁTÉKOS! Akit érdekel írjon:) Üdv" Tehát az a lényeg, hogy csapat játékos legyek? Mégis, mennyi kell belőlem?? :eek: |
"ixypszilon (#xxxxxx)
2007-04-21 17:01:08 Helyezés: 1331 Érték: 8732 szövetségest keresek törpét mert így tudok gyújtogatni" Most elbizonytalanodtam, tud valamit, amit én nem? :D Lehet meg kéne kérdeznem tőle, valamivel teletömhették a fejét :) |
Quote:
|
Quote:
Túl sok lett benne a számjegy, meg már az arcom se fért be a szöviforumba:D:D:D |
Quote:
|
pedig már gondoltam felkeresem a csapatot,és jelentkezek,de egy gyors IQ ellenörzés,és rájöttem hogy a szám 4,5 számjegyü tehát nem felelek meg
na meg a pont is hiányzik innen Pont |
Quote:
Annak a csapatnak nem volt lehetetlen:D:D:D:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:38. |