Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

monro 12-03-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49644)
tudod kik azok, akik bujdokolnak? az A-s hősök, ott aztán biztonságban vannak
az egyetlen hely, ahol egy orit nem lehet kinyírni, az az A csoport (már ha gazdag klánban van persze)

Akkor nem is értem mi a problémád? Szépen kinyírod őket és mehetsz a kék 133-asért tovább. Ez a legkönnyebb csopi,mert ha elakadsz a pontlista szakadéka miatt még mindig tudsz klánnal ütni.

Non Omnis Moriar 12-03-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49649)
Sztem meg te vagy fárasztó és ráadásul picit kevés a rálátásod is a dolgokra. Kár hogy ilyen emberekkel kell vitázni :( Olyan mintha a süketeknek mondanánk, hogy hegyezze a fülét...

Lehet hogy láttam épp eleget...

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49649)
Az 1A-ról azért olvasol sokat,mert akik ott játszanak azok tesztelik számodra is a játékot!!! Azért kapsz újításokat,mert az 1A odafigyel a dolgokra és megtalálja nektek a bugokat és a hibás szabályokat ami minden csopiban létezik, de vagy nem jön ki kis hekin vagy csak túl buta vagy, hogy észrevedd.

Hát akkor ez eddig jó munka volt, vállveregetés. Egyelőre úgy néz ki hogy az 1/A által generált problémákat kell foltozgatni, és még eddig az se sikerült. Az 1/A puszta létéért remegtek, meg hogy menjen oda valaki, és adájátok az észt mintha mindenki más totál hülye lenne hozzá.

Deni 12-03-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49656)
az egész vitának ez a lényege, erről vitatkozunk 70 oldal óta
az A-ban ismerettség nélkül, nulláról indulva nem lehet a top tetejére kerülni, és ez nem várható el egy olyan játékostól, aki kék számokat gyűjt
nem beszélve arról, hogy véleményem szerint a játék magányosan is játszható kell legyen, és egy magányos játékos lehetetlen helyzetbe kerül, ha elvárjuk tőle, hogy top1-2%-ot teljesítsen az A-ban

Ha megnézed, nekem eszem ágában sincs egy kék számost sem a top 1-2%-ba küldeni (hacsak az 1/A-s országának nem lenne az a saját követelménye).

Más csoportban sem lehet ismerettség nélkül könnyen a top tetejére jutni, nem értem, miért pont az 1/A a vesszőparipája mindegyikőtöknek. Amúgy 1/A-ba is fel lehet jutni ismerettség nélkül, csak tudás és kitartás kérdése az egész.

monro 12-03-2006 10:57

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49654)
Hát legyen opció. Nektek opció az 5.szint? IGEN.
Az 5szint is játék szerves része, akkor menjetek lefele oda kötelező jelleggel.

Istenem...
Te azt hiszed komolyan, hogy mi az 1A-ba regisztráltuk az orinkat??????????

Non Omnis Moriar 12-03-2006 10:58

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49661)
Nem regisztrálhatok rögtön országot az 1/A-ba, szóval nem opció az 5.szint.. A játék eredeti célja nem az, hogy ki tud jobb körhintát játszani..

De msot se ara válaszoltál amit írtam... Te ott trónolhatsz ahol neked tetszik nem kell lejönnöd, de nekem meg fel kell oda menni, te élvezed a kedvenc játékod engem meg kényszerítesz oda.
A játék célja meg a szórakozás és nem a trónolás, vagy a mások dróton rángatása és lehurrogása

Non Omnis Moriar 12-03-2006 10:58

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49670)
Istenem...
Te azt hiszed komolyan, hogy mi az 1A-ba regisztráltuk az orinkat??????????

Akkor Te is olvasd el mégegyszer mit is írtam

monro 12-03-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49671)
De msot se ara válaszoltál amit írtam... Te ott trónolhatsz ahol neked tetszik nem kell lejönnöd, de nekem meg fel kell oda menni,

Miért kéne felmenned?
A fellépés az tényleg opcionális!

Deni 12-03-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49672)

elolvastam én is.. határozottan azt írtad, hogy az 5.szint nekem pl opció.. örülnék, ha az lehetne, de nem én nem érzem, hogy így lenne..

monro 12-03-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49672)

Jó lehet magyarázni ezt a mondatodat azzal,hogy azt akartad mondani, hogy "legyen kötelező lefordulni az 1A-ból". Viszont akkor nem sikerült valami jól kifejezned magad,mert amit írtál mást jelent.

Deni 12-03-2006 11:05

Amúgy lesz itt megbeszélés normális dolgokról is, vagy csak a 1/A-n fog menni a vita egész végig?? mert ez így ebben a formában már kezd szánalmas lenni..

All times are GMT +1. The time now is 04:45.