![]() |
Quote:
|
Ez még idetartozik:
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2009-12-15 12:01:08*Pannónia* (#10001) elfoglalt 635 hektárt Mortidozer (#441169) országától. Gratula, Serg! |
Üdv
A Dvá-s féle gyanusítgatásról csak annyit, hogy nem gondoljátok mikor az egyéni küzdelmek zajlottak pont jó lett volna ha visszavesszük? De nem mert ő mondta máshová tart... remélem eloszlattam a kételyeket! egyébként nem is esett ez túl jól tőle... de ez egyéni szocproblem |
Quote:
Divide et impera! :D Hajrá Gun! :cool: ps: itt angoloknál nem esik a hó... :eek: :p |
Quote:
|
Quote:
De akkor meg főleg mehet a Chat topicba írni :) |
hogyan lehet orit törölni csata előtt? úgy értem klánban. mert nekem nem túl világos az elmúlt 3-4 oldal így vakon.
|
Quote:
Nem ertem a kerdest. Az orszagtorles(+fordulas, zerozas) olyan, mint a klanbol valo kidobalas, azzal a plusszal, hogy nincs ra hadi akcios megkotes. (sem altala inditott katonai akcios, sem olyan, hogy nem mehet ki klansereg) Ergo nem akkor "erdemes" ilyet tenni, amikor 1 koros egy klansereg (mint ahogy egyszer Fegyaek tettek, feleslegesen), hanem raallaskor (hogy tuti ok legyenek alul), esetleg raallas elott (hogy ne tudjanak rajuk allni). |
Quote:
Még Ven csinálta... |
Pedig ő aztán tud játszani :D
Emléxek még kezdőként A-ba (akkor még volt túltöltés) 7-ünket verte be egymaga :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 21:18. |