Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Reaktor 12-14-2009 17:19

2009-12-14 14:01:10 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, de a csatát elvesztette.

Gratulálok a merész támadóknak, és a sikeres védőknek is.

ui.:

Varázsoltam 1-2 szövetségi történetet, meglepő ismeretekre tettem szert :-)

Iron 12-14-2009 17:27

Gratulálok a Blacknek! Nem volt gyenge :)

vityu 12-14-2009 18:40

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 232347)
Gratulálok a Blacknek! Nem volt gyenge :)

Köszönjük! :) Kicsit megvicceltek a fiúk, hogy kijöttek 3körre, de jó lett így is!:)

vityu 12-14-2009 18:41

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 232345)
Varázsoltam 1-2 szövetségi történetet, meglepő ismeretekre tettem szert :-)

Mesélj! :D

Von 12-14-2009 18:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 232352)
Köszönjük! :) Kicsit megvicceltek a fiúk, hogy kijöttek 3körre, de jó lett így is!:)

Mi figyeltük a bulit ráállástól kezdve :)
Viszont egy dolgot nem értettünk, és mivel nem látok bele a dolgaitokba, így gondolom jó okotok volt arra, hogy nem csináltátok meg, ami nyilván nem publikus, így a kérdés szinte költői marad:
Miért nem mentetek utánuk? :) Lett volna több környi lehetőségetek is visszabontani, ha jól értem a történéseket. De hátha van valami olyan magyarázat, ami nem infókiadás, és érdekes lehet külső szemlélőként, ezért kérdem :)

vityu 12-14-2009 18:55

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232354)
Mi figyeltük a bulit ráállástól kezdve :)
Viszont egy dolgot nem értettünk, és mivel nem látok bele a dolgaitokba, így gondolom jó okotok volt arra, hogy nem csináltátok meg, ami nyilván nem publikus, így a kérdés szinte költői marad:
Miért nem mentetek utánuk? :) Lett volna több környi lehetőségetek is visszabontani, ha jól értem a történéseket. De hátha van valami olyan magyarázat, ami nem infókiadás, és érdekes lehet külső szemlélőként, ezért kérdem :)

Ha figyeltél, akkor láthattad a 70-80k bontásokat, amiket csináltak.
Az meg, hogy hiába tartunk benn seregeket, nem keveset emészt fel a pótlás a védésig.
Plusz, ha 2 körről indítanak, akkor valszeg most több sikeres eredmény is lenne, de ha ugyanezt később tesszük meg, akkor sereget tudnak engedni, ami meg igencsak nagy számú lovast jelent, ha be akarunk ütni.

Én meg azt nem értem, hogy őket miért nem hiénázzák le egyszer se?! :D

Von 12-14-2009 19:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 232356)
Ha figyeltél, akkor láthattad a 70-80k bontásokat, amiket csináltak.

Na azt bevallom, ennyire nem volt kapacitás figyelni, hogy a pontos mozgást is lejegyzeteljem, csak elméletben merült fel a kérdés :)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 232356)
Az meg, hogy hiába tartunk benn seregeket, nem keveset emészt fel a pótlás a védésig.
Plusz, ha 2 körről indítanak, akkor valszeg most több sikeres eredmény is lenne, de ha ugyanezt később tesszük meg, akkor sereget tudnak engedni, ami meg igencsak nagy számú lovast jelent, ha be akarunk ütni.

Ezt sejtettem, hogy a védés sokat emésztett fel. Mivel nem vagyok tisztában természetesen a sereg méretével, ezért nem tudom, hogy a 3 kör miatt érdemes lett volna-e nem védeni, hanem visszabontva kimenni szembe 2 (esetleg több) sereggel. Ha az nem fért volna be, akkor természetesen csak spekuláció az egész. Na, de nem a döntéseteket akartam megkérdőjelezni, csak érdeklődtem. Azt hiszem teljesen egyértelmű, hogy hátérrinfó nélkül csak spekulálni tudok, ami max érdekes, viszont tuti értelmetlen :D

vityu 12-14-2009 21:55

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232357)
Ezt sejtettem, hogy a védés sokat emésztett fel. Mivel nem vagyok tisztában természetesen a sereg méretével, ezért nem tudom, hogy a 3 kör miatt érdemes lett volna-e nem védeni, hanem visszabontva kimenni szembe 2 (esetleg több) sereggel. Ha az nem fért volna be, akkor természetesen csak spekuláció az egész. Na, de nem a döntéseteket akartam megkérdőjelezni, csak érdeklődtem. Azt hiszem teljesen egyértelmű, hogy hátérrinfó nélkül csak spekulálni tudok, ami max érdekes, viszont tuti értelmetlen :D

Ugyanez a helyzet, ha odaállunk 2 körre, akkor az ellennek van ideje sereget engedni, és amellett, hogy az övék befér, sajátot is csak egyet indíthattunk volna, és akkor ott egy rizikós bontás, akkor, amikor már mi is bontottunk egy nagyot. Erős mínuszba is kijöhettünk volna.

Iron 12-14-2009 23:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 232352)

Ez volt a cél :)

Dragi 12-15-2009 05:09

zajlik az élet :)) kíváncsi leszek :)

All times are GMT +1. The time now is 20:40.