![]() |
Quote:
egymást röhögitek ki mert valami rossz volt ejj *én meg kezdem úgy érezni magam, hogy engem észre se vesz senki sem:( :( * *Synk 'bá sem akar válaszolni, hogy mikor volt az a 3 napos Harcosok háborúú:( :( * |
Quote:
Még ilyet!!! Kössz szépen. Most már tényleg mnt-t kell küldjek neked,mert az előzményt lehet nem láttad:eek: |
Quote:
|
Quote:
Nem volt Harcosok háború. Vele először és utoljára a párbajon találkoztam. És télleg nem akarok kárörvendeni itt, majd megteszem időben normálban ahogy illik. Abban a háborúban nem vettél részt |
Quote:
Én észre veszlek:D Látlak msn-en is:D CSak nincs a gépnél funkcíóban vagy!Akkor gondolom wapró tolod:) |
Quote:
Ő kissé közelebb lehet, mert már fedezi vissza a buktáját:) |
Quote:
pedig ott lettem volna szívesen:( |
Quote:
Lehet nem jól tudod az orimat:D |
Quote:
msn-en jah fenn vagyok de rendes gép elött ülök:) sajna túl sokat telefonálok, hogy még wapról is neten legyek ha nem vagyok itthon, a számla meg nagyon nagy lesz ebben a hónapban is várhatólag:) |
Quote:
|
Quote:
akkor kicsit visszakell fogni magad!:confused: |
Quote:
|
Quote:
De nagyon ajánlgattad :D |
Synkel
Kűl mi van a szöviddel?
Elaludtak? |
Quote:
|
Quote:
|
Hm...eltelt az estetek :)
Amugy szerintem is Harcosok tud normalis lenni, en ismerem azt az oldalat is. Csak még gyerekes, és kinövi a "megakarom váltani a világot" életérzést :) |
Quote:
|
Quote:
ja meg mondd el,hogy válthatom meg a világot mert még nem jöttem rá:) |
Quote:
|
Quote:
Lásd tegnapelött:) |
Harcosok, mit akarsz bizonyitani mindig? :)
|
Quote:
|
Na de most olvassátok el mégegyszer ezt a témát:)
És akkor mi jön le?Az,hogy akivel joban voltam/vagyok annak más a véleménye mint azoknak aki nem ismer:) Szecsa meg felhuzta az orrát mert megmondtam neki valamit:D |
Quote:
Nézz az eredményekre és akkor már semmit nem kell:D És még a tegnapi mondandomra értelmes választ nem kaptam:) |
Quote:
Még az X-es forumon:D:D:D:D |
Quote:
senki sme lehet tökéletes...:D :D egyébként is azt a nevet, hogy Boszi nem én találtam ki, hanem az X fórumon írkáltam és amikor már a második Bűbájos Boszorkák főszereplő névvel is írtam akkor azt mondták rám, hogy fanatikus Boszi rajongó vagyok, ami modjuk igaz is, és ezért adták nekem a Boszi nevet, amit megszoktam, és így már így hívnak meg tök jó szórakozni minden új emberrel, hogy csaj vagyok:) főleg amikor még hv-n játszottam...:D :D :D :D |
Mit mondtal meg nekem? :D
|
Quote:
|
Quote:
Utána meg jön az a kérdés akkor ha nem nő akkor b*zi?:D |
Quote:
Mert te jó játékost nem fogsz birni 5orán át ütni ez 100%:D |
Quote:
de még az a jó dolog bennem, hogy nem szoktam felhúzni magam ilyen dolgokon, hogy mit mondanak rám:) tisztában vagyok azzal, hogy én milyen vagyok, és 100% heteroszexuális vagyok és nem nagyon tud érdekelni, hogy ki mit gondol...:D ha tudsz róla, akkor pl Jobbra át legalább 3-4 hónapon keresztül probálta ingerelni a fejem, de minden nap hát annyi idő után egyszer elszakadt sajna a cérna, de szerintem az átlagnál sokkal tovább bírtam azt, hogy nem törődök vele:D :D |
Quote:
angolba 800hekis orid van az 5.szinten ahol 600hekin van az első 2.+Megmondtam neked,hogy hiába irod mindig ,hogy rossz a taktikám mégis rengetegszer lehagylak:)De szecsa még te mondod,hogy enm tudok veszteni?:)Amikor lehagylak 1böl az jön,hogy jaj ilyen rosszul cisnáltam meg amugy:) Meg amit a 3 párbajomon mondtál azt sosem felejtem el:) |
Quote:
|
Quote:
de ez csak az én meglátásom |
Quote:
Vagy kezdöt ütsz és elveszed a kedvét Vagy varizod a profit és a profi 50vippel kevesebbet nyer:)Ami sokkal veszélyesebb mert legközelebb ezért kinyirnak:D Támadozni nem nagyon szoktam igen...Mert én még a végén is akarok játszani de ha támadozok jön a vihar:)védözni néha szoktam,hogy ne az legyen már megint fedeznem kell:) |
Quote:
Ütés nélkül 5orás párbajt nem lehet megnyerni még 3orásat se:P Ugyhogy csak ütök vagy nem?:D |
Quote:
|
De amugy boszi szerintem te se csinálsz olyan játékot,hogy végig ütöd a profit:)
A végén képzel be sokat lovat és azzal probálsz alkotni az olyanok ellen akinek -os a hirneve:) Olyan velem még nem volt,hogy mondjuk egy 5orás párbaj 4.oárján beütnek vagy 3. oráján vagy az első 30perc után az első harmincperctöl az uccsó ora kezdetéig én még nagyon de nagyon nem kaptam ütést:) Valyon miért is?Nem azért mert otthol ül mindenkinek a lova csak éppen engem nem üt pedig simán beférnének:D Jó játékost max az uccso fél orában ütnek+az első félben:)DE inkább nem így fogalmazok hanem így: Erős orit max az első fél orában+az uccsó félorában ütnek:) |
Quote:
Csak megkérdeztem,hogy kinek is mondták ezt.... Ja meg,hogy ki rasszista amikor még beszélő viszonyba voltunk te irkáltál rasszista megnyilvánulásokat:P:P |
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |