![]() |
Quote:
|
Tsobi, inkább írd ki hogy nyugodjon békében, és akkor mindenki tudni fogja, és tényleg csak Cozma emlékét őrzöd!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként ennél már sokkal egyszerűbb egy X-et rakni,nem? |
Beni ez az X-es dolog nem egy friss dolog, sok esetben msnen és hasonló társalgó fórumokon ezzel fejezik ki a részvétüket... az amire a körüziben használni akarják már más tészta. nekem is volt kint X anno amikor egy személyes ismerösöm meghalt, most azért nem tettem ki mert nem ismertem személyesen és úgy vélem,hogy az ilyen gesztusok inkább a divatnak hódolnak amikor egy ismeretlen ember miatt teszik ki...
|
Quote:
---- Remélem életfogytig bűnhődik majd a gyilkos, X ide vagy oda. |
Quote:
Quote:
Nem azért van bennünk a rasszizmus (sajnos bennem is egyreinkább), mert kinézetre mások mint mi, hanem mert egyszerüen nem akarnak kitörni egy olyan társadalmi helyzetből ahová kerültek, sőt ezt nem hogy megszüntetni akarják, hanem olyan dolgokra használják, hogy a jogértelmezésben előnyükre váljon, mert kisebbség, mert szegény... de senki nem nézi hogy miért az. a legtöbbjüknek eszébe se jutott az hogy keressen munkát... Azokkal semmi bajom sincs akik az árkot ássák itt mellettünk, pedig a nagyrészük úgyanúgy "afro-magyar", de ők találtak maguknak munkát, és miért???mert kerestek, és miért kerestek? mert probálnak elérni vmit, hogy kitörjenek a putriból, vagy legalább hogy a napi betevőt megadja a családjának, és ne ellopnia kelljen... És ha megnézed igenis hátrányokat élvezünk, úgyanazért a bünért, általában 2x annyit kap egy nem roma, mint egy roma, holott elvileg mindenki egyenlő. csak nekik van 1-2érdekérvényesitő szervezetük... (mint Hofi is megmondta "nincs vita gyerekek, mostantól nincs fehér és fekete, innentől mindenki kék... nah szálljatok viszsa a busszra, elösször a sötétkékek..." |
én hithű fajvédő vagyok! védem az elfeket:) most is piszkál pár ork, feles, és óriás :( két napja mészárolnak ahol érnek:(
|
Quote:
A halhatatlan Hofi poénja nagyon ottvan! :) |
Hogy a jóóó édes ***** annak aki kitalálta a babakocsink szerkezetét!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad:
|
Reggel óta gyurja a havat ahogy birja.Grrr..:mad:
Pedig de szép tavaszi idö volt a tegnapig. |
Quote:
|
Nekem az akváriumom ment szét :mad::mad::mad:
Reggel állitottam be, le volt próbálva, este 8-ig birta :mad: Még jó, hogy halak nem voltak benne! |
Quote:
|
Quote:
|
Az egész napos pakolás után, a jól megérdemelt pihenés közben, az akváriumomat csodáltam, hogy milyen szép lett. Tényleg nagyon szép lett!
Valami olyan furcsa volt az asztalkán, :rolleyes: végülis csak a viz állt rajta, és ekkor már alatta is. 9-re sikerült szétszedni, leengedni a maradék vizet és feltakaritani. :mad: Igy csak jövő héten lesz valami az akváriumból. :( A szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem az alja ment szét, hanem az oldala és az is a teteje felé. |
Nos, nem akarok viszályokat szítani, így nem kommentálom az újabb msn "körüzit".Vajon miért pont Veszprém...:rolleyes:
Veszprémben lelocsoltak egy cigány legényt benzinnel, majd meggyújtották. Most gyűjtést szervezünk az egyedül maradt rokonoknak! *Segíts Te is !!!* Már összegyűlt 70 liter ! Szerdától drágább lesz!!!! Ha nem küldöd tovább Neked tényleg nincs szíved!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
Az üzenetet bár eddig még nem kaptam meg,szerintem jópofa,ahogy az aktualitáshoz igazították egyesek a szakállas poént. :) Beni .. azért fura egy véleményed van neked.. egyik nap Divízió88-at hallgatsz,nem kicsit durva számait ráadásul..másnap bizonygatod mindenkinek,hogy Te mekkora nemzeti érzelemraktárokkal rendelkezel..harmadnap jössz a dühöngőbe felháborodni,hogy micsoda dolog az,hogy szegény cigányokból már viccet űznek. Mi lesz következőleg? lopcsány FAN klub? Ejj,ejj .. Tomcat rulezz ..:( |
Quote:
Divizió régen volt, talán igaz sem volt.Nekem megvan a véleményem, és tudom, hogy van jópár kisebbségi, aki csak a bőrszíne miatt cigány, de amúgy rendesen dolgozik, nem lop/csal/hazudik . Nekem azzal csak kisebb bajom van, hogy ezeket a rendes embereket is lejáratják, ezt még megérteném.De minek irogat ilyet msn-en?ha tényleg utálja a cigányokat ne ezt küldözgesse, hanem menjen tünteni, esetleg verekedni stb. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem hinném, hogy sokat segítene rajtad, ha felnőnél.. |
Quote:
|
Quote:
Nem kérek kommentet |
Quote:
|
Quote:
Ha meg nem tudsz mást írni, ne írj, Te is csak személyeskedsz, aminek te a legnagyobb ellensége vagy ugyebár... várom a priviket innentől (hagyjuk a topicot) |
Quote:
Quote:
Quote:
1. megsérted valakinek a szüleit, akiket szeret, akikre mindig számíthat, akik mindig mellette állnak. 2. semmibe nézed a másikat, elmondod neki, hogy mekkora egy szar alak, és az is marad élete végéig. Ez nem sértő szerinted? Ha nem, akkor valamelyikünk értékrendjével igen komoly gondok vannak. Ja, és én nem személyeskedem, mert nem vágok a fejedhez semmit, csak általánosságokban beszélek. |
Quote:
|
Quote:
no comment kategória |
Quote:
Na ez a NO COMMENT!!! Kösz hogy itt voltál, és zaklattál másokat :) |
Uncsi.....:p:p
P.M. please! |
Quote:
|
Sziasztok!
Ha már dühöngő...
Sokaknak nem tetszik az, ha valakinek véleménye van, és ráadásul "erős" személyiség, és még nőből is van. Ezt sokszor tapasztaltam, mert társadalmunkban továbbra is hódít a "sötét középkor" ideálja. Mert mire is való némelyek szerint a nő? Most egy kicsit sajnálom, hogy nem előbb regisztráltam eme fórumra. Lett volna mit írnom.:( HederaHelix (#571875) [5/X] |
Quote:
|
Hát igen Ati, van így.
Mondjuk én most rövidebb intervallumra gondoltam ebben az esetben. De egész sok mindent lehet pótolni. :D Ha nem is mindent, és ami kimaradt azért lehet, hogy nem is kár. |
Quote:
|
Quote:
Soha nem értettem, miért nem lehet egy konkrét témától néha elvonatkoztatni. Én általánosságban írtam, gondoltam itt megtehetem, ezen fórum leírása alapján. És mivel írásomat nem nevekkel tűzdelve írtam le, nem tartom személyeskedésnek. Én csak a saját tapasztalatomnak adtam hangot. Mivel ebben a játékban is volt részem belőle bőven. Részemről ennyi addig, amíg a személyeskedésig jutunk el. Mert elég fárasztó tud lenni az, amikor mindenki mindent magára vesz.:mad: |
Nem vagyok benne biztos, hogy szerencsés bemutatkozás a teljes fórumtagságot Magadra haragítani, ezért nagyon bízom abban, hogy nem csak azért regisztráltál a fórumra, hogy ilyen jellegű vitákat szíts.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:22. |