Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Tsobi 02-11-2009 16:37

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203563)
Ebben igazad van, de sokan a cigányok ellen rakják ki az X-et.Én nem rakok ki semmit, de magamban emlékezem rá, hogy igen ő élt, és élni fog, mert nagyszerű sportember.

Beni .. kit érdekel,hogy ki-miért rakja ki? Én tudom miért raktam ki. Ha kirakod és nem a cigányok miatt,akkor Te is tudod,hogy miért raktad ki. Ha valaki megkérdi,akkor elmondom és Ő is tudni fogja.

Redback 02-11-2009 16:53

Tsobi, inkább írd ki hogy nyugodjon békében, és akkor mindenki tudni fogja, és tényleg csak Cozma emlékét őrzöd!

Tsobi 02-11-2009 18:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203565)
Tsobi, inkább írd ki hogy nyugodjon békében, és akkor mindenki tudni fogja, és tényleg csak Cozma emlékét őrzöd!

Akkor hova tűnne a mostani kiírásom? :eek:

Redback 02-11-2009 19:13

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203569)
Akkor hova tűnne a mostani kiírásom? :eek:

Van egy csomó hely, mellé lehet írni.Vagy a nevedbe beírom hogy I.M.=In Memorian , és kész :)

Tsobi 02-11-2009 19:49

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203570)
Van egy csomó hely, mellé lehet írni.Vagy a nevedbe beírom hogy I.M.=In Memorian , és kész :)

Mit csinálsz Te az én nevemmel? :p

Egyébként ennél már sokkal egyszerűbb egy X-et rakni,nem?

Kutyuleee 02-11-2009 22:56

Beni ez az X-es dolog nem egy friss dolog, sok esetben msnen és hasonló társalgó fórumokon ezzel fejezik ki a részvétüket... az amire a körüziben használni akarják már más tészta. nekem is volt kint X anno amikor egy személyes ismerösöm meghalt, most azért nem tettem ki mert nem ismertem személyesen és úgy vélem,hogy az ilyen gesztusok inkább a divatnak hódolnak amikor egy ismeretlen ember miatt teszik ki...

Princ 02-12-2009 00:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203320)
... Mindkettőt ítélőszék elé állítjuk és ha a cigány kapja a magasabb büntetést (ami elképzelhetetlen,mert enyhítő körülményként van feltüntetve a származása,a munkanélkülisége,a megélhetési bűnözésből származó priusza...) ,akkor azonnal jönnk a fajvédő szervezetek fröcsögő.véres szájjal,hogy RASSZIZMUS!! Teszik ezt annak ellenére,hogy a düöntés megalapozott és alá van támasztva. ...

Fajvédő szervezetek? Érdekes. Lehet hogy itt a pandák megmentéséről van szó? WWF rulz! :rolleyes:
----

Remélem életfogytig bűnhődik majd a gyilkos, X ide vagy oda.

Kutyuleee 02-12-2009 00:45

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 203595)
Fajvédő szervezetek? Érdekes. Lehet hogy itt a pandák megmentéséről van szó? WWF rulz! :rolleyes:

kérlek... a pandák aranyos állatok:) amúgy te minek mondanád az ilyen élőlényeket??? mert sajnos az ember faj alapvető dolgait veszik semmibe (jó az eszközhasználat a késsel megvan...) de alapvetően elkülönülnek a civilizálódástól, a társadalomtól, semmi empatikus képességük nincs...
Quote:

----

Remélem életfogytig bűnhődik majd a gyilkos, X ide vagy oda.
teljesen egyetértek, tök mind1 a bőrszin,a származás, az ilyennek börtönben helye,hogy fényt se lássa soha...

Nem azért van bennünk a rasszizmus (sajnos bennem is egyreinkább), mert kinézetre mások mint mi, hanem mert egyszerüen nem akarnak kitörni egy olyan társadalmi helyzetből ahová kerültek, sőt ezt nem hogy megszüntetni akarják, hanem olyan dolgokra használják, hogy a jogértelmezésben előnyükre váljon, mert kisebbség, mert szegény... de senki nem nézi hogy miért az. a legtöbbjüknek eszébe se jutott az hogy keressen munkát... Azokkal semmi bajom sincs akik az árkot ássák itt mellettünk, pedig a nagyrészük úgyanúgy "afro-magyar", de ők találtak maguknak munkát, és miért???mert kerestek, és miért kerestek? mert probálnak elérni vmit, hogy kitörjenek a putriból, vagy legalább hogy a napi betevőt megadja a családjának, és ne ellopnia kelljen...

És ha megnézed igenis hátrányokat élvezünk, úgyanazért a bünért, általában 2x annyit kap egy nem roma, mint egy roma, holott elvileg mindenki egyenlő. csak nekik van 1-2érdekérvényesitő szervezetük...

(mint Hofi is megmondta "nincs vita gyerekek, mostantól nincs fehér és fekete, innentől mindenki kék... nah szálljatok viszsa a busszra, elösször a sötétkékek..."

[HTPA]GeeForce 02-12-2009 01:32

én hithű fajvédő vagyok! védem az elfeket:) most is piszkál pár ork, feles, és óriás :( két napja mészárolnak ahol érnek:(

Princ 02-12-2009 10:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203596)
És ha megnézed igenis hátrányokat élvezünk, úgyanazért a bünért, általában 2x annyit kap egy nem roma, mint egy roma, holott elvileg mindenki egyenlő. csak nekik van 1-2érdekérvényesitő szervezetük...

Hát igen, erről vagy hasonlóról nincs kétségem. Hogy is lehetne, mikor szabály van rá, még ha nem is ezekkel a szavakkal, csak eredménnyel.

A halhatatlan Hofi poénja nagyon ottvan! :)

Goldy 02-12-2009 11:54

Hogy a jóóó édes ***** annak aki kitalálta a babakocsink szerkezetét!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad::mad:

Eke 02-12-2009 19:24

Reggel óta gyurja a havat ahogy birja.Grrr..:mad:
Pedig de szép tavaszi idö volt a tegnapig.

vityu 02-12-2009 20:31

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 203649)
Reggel óta gyurja a havat ahogy birja.Grrr..:mad:
Pedig de szép tavaszi idö volt a tegnapig.

Ne is mondd...:mad: Hazajöttem a koliból, és tervben volt, hogy megyek horgászni, de ilyen időben a házból sem vagyok hajlandó kirakni a lábam :(

zsuzsooo 02-12-2009 20:39

Nekem az akváriumom ment szét :mad::mad::mad:
Reggel állitottam be, le volt próbálva, este 8-ig birta :mad:
Még jó, hogy halak nem voltak benne!

Redback 02-12-2009 22:55

Quote:

Originally Posted by zsuzsooo (Post 203655)
Nekem az akváriumom ment szét :mad::mad::mad:
Reggel állitottam be, le volt próbálva, este 8-ig birta :mad:
Még jó, hogy halak nem voltak benne!

ÉS a víz kifolyt belőle?:O

Eke 02-13-2009 07:06

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203664)
ÉS a víz kifolyt belőle?:O

Szerintem nem ,biztosan megvárta zsuzsót amig hazaér.

zsuzsooo 02-13-2009 09:59

Az egész napos pakolás után, a jól megérdemelt pihenés közben, az akváriumomat csodáltam, hogy milyen szép lett. Tényleg nagyon szép lett!
Valami olyan furcsa volt az asztalkán, :rolleyes: végülis csak a viz állt rajta, és ekkor már alatta is.
9-re sikerült szétszedni, leengedni a maradék vizet és feltakaritani. :mad:
Igy csak jövő héten lesz valami az akváriumból. :(

A szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem az alja ment szét, hanem az oldala és az is a teteje felé.

Redback 02-13-2009 15:00

Nos, nem akarok viszályokat szítani, így nem kommentálom az újabb msn "körüzit".Vajon miért pont Veszprém...:rolleyes:

Veszprémben lelocsoltak egy cigány legényt benzinnel, majd
meggyújtották.
Most gyűjtést szervezünk az egyedül maradt rokonoknak!
*Segíts Te is !!!*
Már összegyűlt 70 liter !
Szerdától drágább lesz!!!!
Ha nem küldöd tovább Neked tényleg nincs szíved!!!!!!!!!

Kutyuleee 02-13-2009 15:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203716)
Nos, nem akarok viszályokat szítani, így nem kommentálom az újabb msn "körüzit".Vajon miért pont Veszprém...:rolleyes:

Veszprémben lelocsoltak egy cigány legényt benzinnel, majd
meggyújtották.
Most gyűjtést szervezünk az egyedül maradt rokonoknak!
*Segíts Te is !!!*
Már összegyűlt 70 liter !
Szerdától drágább lesz!!!!
Ha nem küldöd tovább Neked tényleg nincs szíved!!!!!!!!!

ez is olyan mint a politikai viccek, mindig az aktuálishoz igazitják, de a lényege ugyanaz marad...

Tsobi 02-14-2009 06:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203716)

Szerintem teljesen érthető az,ha a cigányokkal szembeni előítéletek,érzelmek vagy tettek egy ilyen történés után megerősödtek.

Az üzenetet bár eddig még nem kaptam meg,szerintem jópofa,ahogy az aktualitáshoz igazították egyesek a szakállas poént. :)

Beni .. azért fura egy véleményed van neked.. egyik nap Divízió88-at hallgatsz,nem kicsit durva számait ráadásul..másnap bizonygatod mindenkinek,hogy Te mekkora nemzeti érzelemraktárokkal rendelkezel..harmadnap jössz a dühöngőbe felháborodni,hogy micsoda dolog az,hogy szegény cigányokból már viccet űznek. Mi lesz következőleg? lopcsány FAN klub?

Ejj,ejj .. Tomcat rulezz ..:(

Redback 02-14-2009 08:17

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 203735)
Szerintem teljesen érthető az,ha a cigányokkal szembeni előítéletek,érzelmek vagy tettek egy ilyen történés után megerősödtek.

Az üzenetet bár eddig még nem kaptam meg,szerintem jópofa,ahogy az aktualitáshoz igazították egyesek a szakállas poént. :)

Beni .. azért fura egy véleményed van neked.. egyik nap Divízió88-at hallgatsz,nem kicsit durva számait ráadásul..másnap bizonygatod mindenkinek,hogy Te mekkora nemzeti érzelemraktárokkal rendelkezel..harmadnap jössz a dühöngőbe felháborodni,hogy micsoda dolog az,hogy szegény cigányokból már viccet űznek. Mi lesz következőleg? lopcsány FAN klub?

Ejj,ejj .. Tomcat rulezz ..:(

Divizió régen volt, talán igaz sem volt.Nekem megvan a véleményem, és tudom, hogy van jópár kisebbségi, aki csak a bőrszíne miatt cigány, de amúgy rendesen dolgozik, nem lop/csal/hazudik . Nekem azzal csak kisebb bajom van, hogy ezeket a rendes embereket is lejáratják, ezt még megérteném.De minek irogat ilyet msn-en?ha tényleg utálja a cigányokat ne ezt küldözgesse, hanem menjen tünteni, esetleg verekedni stb. :)

Zsáni 02-14-2009 11:54

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203738)
Divizió régen volt, talán igaz sem volt.Nekem megvan a véleményem, és tudom, hogy van jópár kisebbségi, aki csak a bőrszíne miatt cigány, de amúgy rendesen dolgozik, nem lop/csal/hazudik . Nekem azzal csak kisebb bajom van, hogy ezeket a rendes embereket is lejáratják, ezt még megérteném.De minek irogat ilyet msn-en?ha tényleg utálja a cigányokat ne ezt küldözgesse, hanem menjen tünteni, esetleg verekedni stb. :)

Igazán komoly gondolkodású emberke vagy te, azért nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..

Redback 02-14-2009 11:58

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 203752)
Igazán komoly gondolkodású emberke vagy te, azért nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..

Van még időm "felnőni" :)

Zsáni 02-14-2009 12:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203753)
Van még időm "felnőni" :)

Tudod én 10 évesen is tudtam, hogy rossz dolog verekedni, és nem kevésbé rossz arra buzdítani..
Nem hinném, hogy sokat segítene rajtad, ha felnőnél..

vityu 02-14-2009 12:29

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 203754)
Tudod én 10 évesen is tudtam, hogy rossz dolog verekedni, és nem kevésbé rossz arra buzdítani..

Ha nem nagy kérés, akkor a személyeskedést privátban, mert NEM ÉRDEKEL, hogy te mit gondolsz másokról, és hogy mivel tudod a másikat bántani!

Zsáni 02-14-2009 15:23

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203755)
Ha nem nagy kérés, akkor a személyeskedést privátban, mert NEM ÉRDEKEL, hogy te mit gondolsz másokról, és hogy mivel tudod a másikat bántani!

Tudtommal a dühöngőben vagyunk, akkor engedd meg nekem "kérlek", hogy mások jellemén dühöngjek. Kösz!!!!!!!
Nem kérek kommentet

vityu 02-14-2009 16:15

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 203761)
Tudtommal a dühöngőben vagyunk, akkor engedd meg nekem "kérlek", hogy mások jellemén dühöngjek. Kösz!!!!!!!
Nem kérek kommentet

Ne haragudj, de ez nem dühöngés, hanem SÉRTEGETÉS, tudod, mit jelent ez a szó? És tudod, hogy nem illik? Kinek is van még baj rajta kívül a jellemével?:confused: Bocsi, de erre nem tudok mást írni...

Zsáni 02-14-2009 16:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203762)
Ne haragudj, de ez nem dühöngés, hanem SÉRTEGETÉS, tudod, mit jelent ez a szó? És tudod, hogy nem illik? Kinek is van még baj rajta kívül a jellemével?:confused: Bocsi, de erre nem tudok mást írni...

A sértegetés az lett volna, ha lebunkózom, vagy lehülyézem, ne keverjük a dolgokat. Az, hogy felhívtam a figyelmét néhány problémára, más kérdés, és hogy én éppen dühöngtem-e, azt azért majd én eldöntöm. attól, mert nem írom tele a hsz-em mad figurákkal, még dühönghetek.
Ha meg nem tudsz mást írni, ne írj, Te is csak személyeskedsz, aminek te a legnagyobb ellensége vagy ugyebár...
várom a priviket innentől (hagyjuk a topicot)

vityu 02-14-2009 17:10

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 203763)
A sértegetés az lett volna, ha lebunkózom, vagy lehülyézem, ne keverjük a dolgokat. Az, hogy felhívtam a figyelmét néhány problémára, más kérdés, és hogy én éppen dühöngtem-e, azt azért majd én eldöntöm. attól, mert nem írom tele a hsz-em mad figurákkal, még dühönghetek.
Ha meg nem tudsz mást írni, ne írj, Te is csak személyeskedsz, aminek te a legnagyobb ellensége vagy ugyebár...
várom a priviket innentől (hagyjuk a topicot)

személyeskedek? Rendben van, akkor mostantól magamba szállok, és megpróbálok mindenkinek tökéletes lenni, és nem védek meg valakit, aki szerintem megérdemli. Nem baj, a lényeg, hogy itt mindenki tökéletes ember lett, és bárkit leszólhat, bárkit sértegethet, csak mert olyan kedve van.
Quote:

Originally Posted by Zsáni
nem ártott volna, ha némi észt is nevelnek beléd..

Quote:

Originally Posted by Zsáni

Olvasd el újra. Ha szerinted ezek nem sértések, akkor mi? Mert szerintem az egyik legnagyobb sértések közé tartoznak.
1. megsérted valakinek a szüleit, akiket szeret, akikre mindig számíthat, akik mindig mellette állnak.
2. semmibe nézed a másikat, elmondod neki, hogy mekkora egy szar alak, és az is marad élete végéig.
Ez nem sértő szerinted? Ha nem, akkor valamelyikünk értékrendjével igen komoly gondok vannak.

Ja, és én nem személyeskedem, mert nem vágok a fejedhez semmit, csak általánosságokban beszélek.

Zsáni 02-14-2009 18:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203765)
személyeskedek? Rendben van, akkor mostantól magamba szállok, és megpróbálok mindenkinek tökéletes lenni, és nem védek meg valakit, aki szerintem megérdemli. Nem baj, a lényeg, hogy itt mindenki tökéletes ember lett, és bárkit leszólhat, bárkit sértegethet, csak mert olyan kedve van.

Olvasd el újra. Ha szerinted ezek nem sértések, akkor mi? Mert szerintem az egyik legnagyobb sértések közé tartoznak.
1. megsérted valakinek a szüleit, akiket szeret, akikre mindig számíthat, akik mindig mellette állnak.
2. semmibe nézed a másikat, elmondod neki, hogy mekkora egy szar alak, és az is marad élete végéig.
Ez nem sértő szerinted? Ha nem, akkor valamelyikünk értékrendjével igen komoly gondok vannak.

Ja, és én nem személyeskedem, mert nem vágok a fejedhez semmit, csak általánosságokban beszélek.

Azt hiszem kicsit gondok vannak a fejedben ;)

vityu 02-14-2009 20:37

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 203767)
Azt hiszem kicsit gondok vannak a fejedben ;)

És akkor én személyeskedek... Azt hiszem, hogy köszönettel tartozom neked, hogy szóba álltál velem, teljesen katasztrofálisan hülyével. Biztosan megerőltető volt...
no comment kategória

Zsáni 02-14-2009 22:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 203771)
És akkor én személyeskedek... Azt hiszem, hogy köszönettel tartozom neked, hogy szóba álltál velem, teljesen katasztrofálisan hülyével. Biztosan megerőltető volt...
no comment kategória

Nem drága, te vagy egy no comment kategória. Senki nem szorult a védelmedre, az ILLETÉKES emberkével priviben mi rögtön lerendeztük ezt a dolgot, mondhatnám félreértést, erre jössz Te, a nagy okos, és beledumál olyanba, amihez semmi köze, és senki nem kérte, hogy mentse meg...
Na ez a NO COMMENT!!! Kösz hogy itt voltál, és zaklattál másokat :)

Fefe013 02-14-2009 22:04

Uncsi.....:p:p

P.M. please!

Zsáni 02-14-2009 22:07

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 203776)
Uncsi.....:p:p

P.M. please!

Én már kértem, dehát evvan, nem hajlandó PM-re, én meg jobb, ha letiltom a topicot, aztán csókolom :)

Andy 02-16-2009 15:39

Sziasztok!

Ha már dühöngő...
Sokaknak nem tetszik az, ha valakinek véleménye van, és ráadásul "erős" személyiség, és még nőből is van.
Ezt sokszor tapasztaltam, mert társadalmunkban továbbra is hódít a "sötét középkor" ideálja. Mert mire is való némelyek szerint a nő?
Most egy kicsit sajnálom, hogy nem előbb regisztráltam eme fórumra.
Lett volna mit írnom.:(

HederaHelix (#571875) [5/X]

Ati 02-16-2009 16:05

Quote:

Originally Posted by Andy (Post 203859)

Több mint 3 éves a fórum, úgyhogy egy csomó dologról lemaradtál. :p :):):)

Andy 02-16-2009 16:10

Hát igen Ati, van így.
Mondjuk én most rövidebb intervallumra gondoltam ebben az esetben.
De egész sok mindent lehet pótolni. :D
Ha nem is mindent, és ami kimaradt azért lehet, hogy nem is kár.

Xeper 02-16-2009 16:52

Quote:

Originally Posted by Andy (Post 203859)
Ha már dühöngő...
Sokaknak nem tetszik az, ha valakinek véleménye van, és ráadásul "erős" személyiség, és még nőből is van.
Ezt sokszor tapasztaltam, mert társadalmunkban továbbra is hódít a "sötét középkor" ideálja. Mert mire is való némelyek szerint a nő?
Lett volna mit írnom.:(

HederaHelix (#571875) [5/X]

Nyilván azért vitatkoztak Zsánival, mert nő.

Andy 02-16-2009 17:06

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 203863)
Nyilván azért vitatkoztak Zsánival, mert nő.

Szia!
Soha nem értettem, miért nem lehet egy konkrét témától néha elvonatkoztatni. Én általánosságban írtam, gondoltam itt megtehetem, ezen fórum leírása alapján. És mivel írásomat nem nevekkel tűzdelve írtam le, nem tartom személyeskedésnek. Én csak a saját tapasztalatomnak adtam hangot. Mivel ebben a játékban is volt részem belőle bőven.
Részemről ennyi addig, amíg a személyeskedésig jutunk el. Mert elég fárasztó tud lenni az, amikor mindenki mindent magára vesz.:mad:

Ati 02-16-2009 17:10

Nem vagyok benne biztos, hogy szerencsés bemutatkozás a teljes fórumtagságot Magadra haragítani, ezért nagyon bízom abban, hogy nem csak azért regisztráltál a fórumra, hogy ilyen jellegű vitákat szíts.

All times are GMT +1. The time now is 10:22.