![]() |
Fúúúú, erre már nem tudok mit reagálni... nagyon letargikusnak tűnsz... :o
|
Quote:
Bonanza Banzai - A szív hideg marad "...Aki harcot vet, az harcot arat, S harcban a szív hideg marad. Nekem rontott egy fekete állat, De nem tudta, hogy kire támad, Mert én nyugodt vagyok, egy türelmes ember, De ne élj vissza a türelmemmel, Mert ölni fogok, kegyetlen leszek, Gonoszságodon bosszút veszek. ...." Mostmár igérem keresek valami szebbet is. |
Quote:
Itt van az ideje a szebbnek :P |
Bebe: Tu silencio
Como quien tira de una cuerda que se romperá, Tirar, tirar, tirar, tirar, tirar... Como sin darse cuenta rozar un poco más, Los ojos aún cerrados para no afrontar Que el aire es de cristal, Que puede estallar, Que aunque parezca extrano, te quiero devorar. Que el aire es de cristal, Que puede estallar, Que aunque parezca extrano, te quiero devorar. En una esquina de su boca se dejó estrellar, Como la ola que se entrega a la roca, Perdida en el abismo de unas manos sin final, Tan grandes que abrazaban todo su planeta. Ahora no estás aquí, Ahora no estoy aquí, Pero el silencio es la más elocuente forma de mentir. Ahora no estás aquí, Ahora no estoy aquí, Pero el silencio es la más elocuente forma de mentir. En tu silencio habita el mío Y en alguna parte de mi cuerpo habitó Un trozo de tu olor, En tu silencio habita el mío Y en alguna parte de mis ojos habitó Un trozo de dolor. Ahora estás aquí, Ahora estoy aquí, Abrázame para que piense alguna vez en ti. Ahora estás aquí, Ahora estoy aquí, Abrázame para que piense alguna vez en ti. En tu silencio habita el mío Y en alguna parte de mi cuerpo habitó Un trozo de tu olor, En tu silencio habita el mío Y en alguna parte de mis ojos habitó Un trozo de dolor. En tu silencio habita el mío Y en alguna parte de mi cuerpo habitó Un trozo de tu olor, En tu silencio habita el mío Y en alguna parte de mis ojos habitó Un trozo de dolor. Que el aire es de cristal, Que puede estallar, Que aunque mis labios no hablen, Te quiero devorar. Que el aire es de cristal, Que puede estallar, Que aunque mis labios no hablen, Te quiero devorar. Te quiero devorar, mi querida... :) |
Egészséges Fejbőr - Lakik bennem egy kisördög
"Utáltam mindig az iskolát Elbassza az ember kiskorát A fiatalkort meg a meló a gyár És az összes szar ami ezzel jár S ha megérem enyém az örökség Az impotencia, az öregség Nem valami húzós ráadás Az én igényem egy kicsit más Alulmúlom az átlagot De az élet egy múló állapot Ha megszülettem, élni akarok Nem csak úgy, ahogy az állatok Nem kell kocsi és nem kell ház Mindenem az amit rajtam látsz És az a lényeg, hogy csináld jól Nem akarok többet a világtól" |
Unearth - Only the people
Ban from our homeland. A statute for our rights at hand. A privilege for our protection. Sliced from our peoples arms. See how long the fight wages on inside our nations heart. We are better off to fight ourselves. How long will we see the battering and tragedy? No more. Let it stop. Let's see how long the fight wages on inside. We are better off fighting this battle ourselves. How much will we lose before we fall. Put down your goddamn weapons. We are slaughtering our own sons. Each side solid. Neither will crumble. Who will lose? Only the people. (lehet van vmi a szövegükben...) |
Így írjon szép dalszöveget ide az ember... :(
Ezt a szövegesdit ezennel (egyetlen egy után) abba is hagytam. :( |
Quote:
Bonanza Banzai - A Szakadék "....Rólad beszél, Az este, a szél, A beálló csönd, A hajnal, az éj, Az ima, az álom És minden szavam, Várlak haza, Ajtóm nyitva van...." |
Quote:
Ákos - Ilyenek voltunk "És úgy mintha nem fájna semmi kín, Táncoltunk az öröm romjain. De néha éber reggeleken Tudtuk, hogy vár ránk a szerelem." |
Ákos - Nagyvárosi angyal
(Századszor is) "...Veled az anyagot hívja a szellem, Veled a gazembert hívja a jellem, Veled az igaz hívja a hazugot, Veled a csalót hívja a becsapott. Te vagy a hírnök és Te vagy a hír, Az egyetlen, aki ennyit bír. (Egyszerre hírnök és hír.) De benned minden összetörhet, Ha egyszer durvábban érsz földet, A sorsodról a véletlen is dönthet, Az égre itt a mélység válaszol...." |
Hát akkor....
Ákos - Mindenki táncol "Megváltozott minden, nincsen többé Isten És lehet gyorsabban élni, Nem kell az ördögtől se félni" |
Azé' mert én depizek, nektek még nem kéne.:p
Ákos - Dúdolni halkan ".... Jéghideg ágyban ébredek, tudod, Fény mossa az éjszaka ráncait, Tudom és érzem, hogy merre jársz, Hiába hiszed, hogy nem vagy itt. ..... Álom-szakadék mélye vár, Onnan is visszahív egy szó, Dalt szül a súlyos félhomály, Érzem, hogy sírni volna most jó...." |
Pendulum - Another Planet
|
Quote:
Van egy egyszerű megoldás: NE DEPIZZ! :D:D |
Quote:
Ákos /Bonanza Banzai/ - Kicsi szív.:o ".... Egyszer forró vagy, egyszer jéghideg, Elvesztem Benned a hitemet. A sötétség hallod újra hív, Indulnunk kéne Kicsi szív..." |
LGT - Egy elfelejtett szó
utánna Europe - The Final Countdown |
Quote:
"Világok peremén A lét határvonalán Hol az óránk megáll És már visszafelé jár Elsimulnak a ráncok Semmibe hullnak az álmok Ködfüggöny mélyén Sok hullt csillag ragyog Százféle cél De ki emberként él Az Emlékek Völgyébe ér Vár ránk a völgy Ez a szépséges föld Karjába zár, testet ölt" |
Edda - Vágyom haza
"....Völgyeket ölelő óriás hegyek. Ne hagyjátok, hogy szomorú legyek, Fújjátok el, a ködöt és a bánatot..." Bár ez őszintén szólva kicsit buta szöveg.:) |
Quote:
|
Quote:
Kentaur - A nap sötét oldalán:o Majd Kentaur - Új tenger Szárnyalj még, őrült hajóm, Messzi ég vár! Táncolj még, tépett hajóm, A mélység vár! Hogyha látszik egy távoli földrész, Csak sirálysziget És mégsem part, Hát ne álmodj békét És valódi csillagokat, Csak fénylenek és nincsenek Hív egy szó, hív egy sikoly, Hív egy sóhaj, Hív egy rév, vár egy vihar, Hol eltűnt minden dal. Megláttam egy partot S a tenger nyelte el. Megláttam egy álmot S a hajnal falta fel. Most végtelen a tenger S nem vár semmi más, Nincs más, csak újabb név, Újabb remény, újabb hívás Száguldj még, őrült hajóm, Hogy újabb tengert láss. Az élet vize is éget S csak egyre szomjasabb vagyok. Az éjek ölelve tépnek És csak lázam lesz nagyobb. A fények a szemembe néznek S csak újabb vágyakig jutok Hol a partot láttam már Ott új tenger áll. Táncolj még, örült hajóm, Messzi ég vár! Szárnyalj még, tépett hajóm, Mert új tenger vár. Mindig új tenger vár. |
Kárpátia-Barátom mondd merre vagy
"Könnygáz marja torkomat, Sállal fedem arcomat Kardlap cserzi hátamat Barátom mondd merre vagy..." |
System of a Down - Ariel
|
Ismerős Arcok - Kinek mi dolga?
Utána ... Ismerős Arcok - Erdély 2003 |
Ákos - Átkozz el!
"Gondolj rám a békesség éjjelén, Ahogy szemedhez ér a fény Úgy ragyogjon fel Benned a gondolat, Hogy mindenre egyedül vagy, Mert Belőled elfogytam én, És már nem vigyázol rám Jéghideg éjszakán...." |
Quote:
|
Quote:
Ákos - Az én filmem kész Az én filmem kész, Látod, megcsináltam már. Rám csak a Semmi vár, A Feledés. |
Quote:
|
Quote:
"... De most fúj a szél, Hangod messze jár. Kinek mondjam el, Mennyire félek a változástól, Tényleg mennyire fáj... Most kicsit meghalok, Magányomban elsüllyedve, Megvadulva érted ordítok. Ilyenkor meghalok, Ha nem maradt más itt nekem, Hát hűlt helyeden magam táncolok...." És mindenkitől elnézést, hogy kisajátítottam a témát. |
Quote:
Bikini - Adj helyet |
Quote:
Honfoglalás Majd Ákos - Utolsó hangos dal "...Ha bűnöktől roskadó Ágyadba fekszel, Ha gyúlékony tervekkel Ébredsz fel reggel, Magadtól minden forró Gondolatot űzz el, És ha jót akarsz magadnak Hát ne játssz a tűzzel..." |
Natasha St. Pier & Anggun: Lady Marmelade :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=RaRE-vsfOGU |
Monokini: Mozset
Szép :) |
American Tragedy - moments and in between
|
Mika - Over My Shoulder
|
Húúú... ezt pont nem írhatom be (Á... nem, nem tehetem.:p).:D
Majd: Evanescence - Lithium |
Quote:
|