![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kíváncsi vagyok a reakcíókra. :D:D:D:D:D:D Úgyhogy mostmár csakazértis. :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Remy,Neked mi nem ..
Na neee :D |
Ünnepekkor van a zöld, vagyis most a felfele kezecske osztogatós zezon.Most eljött a lefele kezecske?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D |
Vicc ami itt folyik -ezért csináljátok itt? :D
kicsit ON: miért keveri a programozó Halloweent karácsonnyal? Mert oct 31 = Dec 25. |
Quote:
|
Kitiltás: xxx (#xxx)
Indoklás: A játékban vakó részvételed a fórum kerüléséhez volt kötve. Hirtelen ilyen feledékeny lettél? Büntetés: 168 kör kitiltás :D:D:D |
Bocsi, ha volt:
Zidane otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt, álruhában kimerészkedik. Szerzetesnek öltözik az amúgy is cölib frizu miatt. Az első szembejövő, egy öreg néni rögtön ráköszön: - Szia Zizu! Becsinál ijedtében, pánikszerűen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy dönt, lefürdik, átöltözik. Szakállat vesz fel, lepedőt, és mint emír, kisurran megint az utcára. A néni még mindig ott áldogál, megint ráköszön. - Szia Zizu! Zizu összefossa magát. Hazamegy, megint lefürdik és átöltözik, ezúttal már ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába beöltözik, zoknikat dug a cicijei elé, és egy ridiküllel a kezében, mint transzvesztita megint kilibben az utcára. Néni már messziről integet. - Zizu, szia Zizu! - Honnan tetszik megismerni folyton? - Hülye vagy? Én vagyok az, Barthez! |
Kapus van?
Van de szar:) Mit csinál a Chelsea szurkoló, miután megnyerte a csapata a bajnokságot, és a BL-t? Feláll a playstation elöl:) |
|
éjjelli bagoly fórumon találtam ezt a gyöngyszemet:
Itt am, hogy kell játszani vagy mit kell csinálni??:D xxx(#xxx) [5/A] , 2008-10-28 13:20:34 |
Quote:
hogyan tudok oda kerülni? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Itt van néhány kedvencem, remélem egyikse volt még, ha igen bocs.
- Mindjárt kezdődik a vámvizsgálat. Úgy izgulok. - Higgye el, fölösleges. Elárulom magának, én például fegyvercsempész vagyok. Most is elrejtettem a bőröndben négy pisztolyt. Ha ezek ezt nem veszik észre, magának semmi oka aggódni. - De én azért mégis izgulok. - Ugyan miért? - Kezdő vámosként ez az első munkanapom... Floridában nemrég készítettek egy hivatalos felmérést. Arról kérdezték a lakosságot, hogy komoly társadalmi problémának tartják-e az illegális bevándorlást. 29 % azt válaszolta, hogy: "Igen, komoly problémának tartom." 71 % azt válaszolta, hogy: "No es un problema serio." Egy pasi minden este kukkolja a szomszéd lányt az ablakon át, ahogy az vetkőzik a szobájában. Egyik nap aztán csörög a telefon: - Helló! Én vagyok a szomszéd lány, akivel szemben lakik. Nem találom a rózsaszín bugyimat, nem látta véletlenül, hogy hová tettem? Az egyik vasárnap elromlott a WC-nk. Mivel hétvégén nagyon nehéz szerelőt találni, nekiálltam, hogy majd magam megjavítom. Szétszereltem az egészet, lenyúltam a csatorna-lefolyó nyílásba, és előhúztam egy rózsaszín dinoszauruszt, az ötéves fiam játékát. "Ez okozta hát a dugulást!" - kiltottam fel megkönnyebülve, és hozzáfogtam, hogy visszaszerelem a kagylót a helyére. Miután jól meghúztam minden csavart, és ellenőríztem a szigetelést, megjelent az én drága kisfiam az ajtóban, és rámutatott a földön fekvő dínóra: - Jaj, de ügyes vagy, apa! Ugye, a zöldet is megtaláltad? :D:D |
Quote:
|
Quote:
"A Microsoft valószínűleg majd akkor ad el olyan terméket amivel nem szívhatnak az emberek, amikor megcsinálja az első porszívóját" |
Quote:
|
Quote:
"ÁTHELYEZVE: Több ország szabálytalan irányítása" :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Bár talán az lett volna az igazi, ha nem csalt volna... |
Egy férfi bemegy a gyógyszertárba. és
megkérdezi, tartanak-e óvszert. - Hányas méretet parancsol, uram? - kérdezi a patikus. - Nem is tudom... tétovázik az úr. - Kérem, talán fáradjon de ide hátra, a próbafülkébe! Odabent egy gyönyörű nő leápolja a tagot! - Tizenhatos! - kiált ki azután az üzlettérbe. - hányat óhajt? - kérdezi a patikus. Mire a tag: - Köszönöm, csak érdeklődtem... |
- Melyik a lglustább gyümölcs a világon?
- A dinnye. Mindenre azt mondja, hogy bármi jöhet, csak meló ne. xD |
szerencs hogy az ek vannak drogambulanciás ismerősei, igy bövülhet a vicckészlete ilyenekkel:
-Hol nő a szerotonin? -Hát a triptofán! Két srác beszélget: -Most azért mert drogokat fogyasztok ne legyenek normális emberi kapcsolataim? -Miért, vannak? Van pl bartánőd? -Naná, kettő is: Gina és Ica! (ica - ilonka - ipor - ketamin) Mi van az öreg narkós alkarjára tetoválva? Szeretlek Ica.. (lásd fentebb) :D:D:D:D:D:D |
Na katpam még egyet az elözö témából:
Bemegy a srác a kertészboltba: -Csókolom! Kékhajnalka magot kérnék! -Hányat? -Tudom, tudom... De nem gond, csak kivonatolni akarom! Hát ez már tényleg legalja. LoL. :D |
A határõrök megállítanak egy arabot.
Szétszedik a kocsiját és találnak benne, egy nagy zacskó fehér port. A határõr -ahogy a filmekben is látta - feltépi a zacskót és belenyal, majd megkérdezi: Kokain? mire az arab: - Nem. Belenyal megint... Heroin? -Nem... Hát akkor micsoda? -Anthrax... xDD |
Miért fél Londonban a 6 a 7-től?
Mert 7 8 9. :D:D (seven 'ate' nine) |
Quote:
|
Egy új lelkész annyira lámpalázas volt első szentbeszédekor, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszéde előtt felkereste a feljebbvalóját és megkérdezte:
-Hogyan tudnám leküzdeni az idegességem. -Tegyél egy kis vodkát a misekehelybe, és pár korty után lazábban tudod majd folytatni.- szólt a válasz. A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette át a tanácsot, és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni. Amikor visszaért a plébániára talált egy levelet a feljebbvalójától: Kedves Testvérem! 1. Legközelebb kortyokat igyon és ne döntse le az egészet. 2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe. 3. A Biblia nem poháralátét. 4. Az oltárterítőt nem használjuk szalvétának. 5. 10 parancsolat van nem 12. 6. 12 tanítvány van nem 10. 7. Nem utalunk a keresztre, mint arra a "nagy darab T betűre". 8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint DJ Jezus és bandája. 9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt s.ggét egy Magnum 357-essel". 10. A kígyó tekergett az almafán nem az "apád f...a". 11. Nem utalunk Júdásra, mint arra a "f...fejre". 12. A pápa szent, nincs kiherélve, és nem nevezik "keresztapának". 13. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nem "a Fater, a Kiscsávó és a kriptaszökevény". 14. Júdás 30 ezüstpénzen adta el Jézust és nem 2 filléren, az Olajfák hegyén és nem a kínai piacon. 15. Egyébként a bűnösök a pokolra kerülnek nem a "büdös p...ába" |
Egy jó megjelenésű férfi odamegy az utcán egy csinos
hölgyhöz. - Hölgyem! Lefeküdne velem 5 millió forintért? - kérdezi a hölgytől. - 5 millióért? Azt hiszem le. - És egy forintért? - Mit képzel! Mi vagyok én? - Hogy Ön micsoda azt már megbeszéltük, most már csak az áron vitatkozunk..... --- Két házaspár elhatározza, hogy partnert cserélnek egy éjszakára. Másnap reggel felébred az egyik férfi és megszólal: - Remélem, a lányoknak is ilyen remek éjszakájuk volt... (bár ez mehetett volna a morbidba is talán... :D) |
Így utólag már vicces :p
A második világháborúban:
A második világháborúban Magyarország hadat üzen az USA-nak. Hazánk nagykövete bemegy a washingtoni külügyminisztériumba, átadja a hadüzenetet, majd a következő beszélgetés zajlik le: Külügyminiszter: Mi az Önök államformája? Nagykövet: Királyság. K: És ki a királyuk? N: Nincs királyunk, hanem kormányzónk van. K: Ki a kormányzó? N: Vitéz Horthy Miklós tengernagy. K: És van Önöknek tengerük? N: Az nincs. K: Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük? N: Nincs. K: Van valamilyen országgal szemben területi követelésük? N: Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával... K: Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek? N: Nem, ök a szövetségeseink. szegény Teleki... |
All times are GMT +1. The time now is 21:10. |