![]() |
Quote:
Ettol fuggetlenul senkitol nem turom el, hogy azt mondja/irja Orsira, amit bobor irt... |
az egész úgy kezdődött h a b orsi azt mondta h össze játszunk. nem hiszem h bárkivel is össze kéne játszanom.
|
Tudod kérni fogom az egész bemásolását ide és nem írtam egy szóval se ,hogy "Orsi egy senki vagy" de tuti vissza lehet nézni és remélem vissza is lesz...
|
Értékelném, ha a társalgás kultúrált keretek között maradna. Ez a határ bodor70 részéről a ki nem engedett üzenetével messze-messze át lett lépve. Az ilyennek sem itt, sem a Hódító bármely oldalán nincs keresnivalója.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Orsi: ennyire feltunoen nem kellene bobor: ... blabla Tami: blabla (bocs ezeket nem jegyeztem meg) bobor: kivel beszelsz? Tami: egy senkivel. Orsi: anyad a senki bobor: ez idezve van lejjebb, nem ismetelnem. Innentol ne csodalkozz, hogy vissza lett szolva neked. (legfokepp meg ne allitsd be magad martirnak, elozmenyeket elhallgatva) Ismetelnem, hogy elozmenytol fuggetlenul is bobortol parasztsag volt ilyet beirni. Annak is orulnek, ha a tovabbiakban az irantam erzett frusztraltsagotok, esetleg ellenszenvetek nem a baratnomon csapodna le. |
Quote:
|
mert nektek lehet bunkózni mindenkivel, igaz?:);)
|
Kérném, hogy a Hódítós Póker Klubbot csak olyan használja, aki meg tud birkózni a játék adta nehézségekkel, beleértve a megfelelő beszédet az asztalnál játszókkal. Remélem, nem kell senkit kizárnom a Klubból ilyen miatt!
Nem fogom engedni, hogy bárki is elrontsa mások szórakozását a viselkedésével. Nem akarok ítélkezni, mert nem voltam ott, de ezt mindenki tartsa már szem előtt, ha játszik! Ez mindenkire vonatkozik!!! Köszönöm!!! Quote:
Ha egy leosztás számát ismerném, akkor végig lehetne az egész partit követni, de így sajnos nem.... |
All times are GMT +1. The time now is 10:09. |