![]() |
Most csak kötözködsz?
minden szinten van országom, és persze, hogy beütnek alsóbb szinteken is, mégis előbbre tudok jutni, ki van próbálva. Mint ahogy az is, hogy sajnos ennyi aktivitással A-ban meg nem tudok boldogulni. Ennyi. De tudod mit, igazad van. Nem kell változtatás, aki nem elég aktív, az ne akarjon játszani, főleg ne akarjon plusz szemet, nem igaz? |
Quote:
Saját magadnak mondasz ellent. Ne haragudj ezt nem nagyon tudom megérteni. |
Quote:
Ha a plusz egy 5-4-3-2-1 körbejárás kevesebb idő, mint A-ban a top30-ba jutás, illetve ott maradás (arról nem beszélve, hogy közben JÁTSZOL, és nem csak napi 1x megnyomod a felfedezés gombot), akkor szerintem A-ban többségében azok maradnak hosszasan, akik hosszútávon szeretnének ott játszani, és nem a körbeforgás, hanem a minél erősebb ország kiépítése a céljuk. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az A-ban kialakult helyzet pont azért alakult ki így mert a többség csak a személyiségre hajt.
Egy 2* körbe forgással vajon lesz egyáltalán olyan ország a mostani elf közzöségben aki feladná? Én biztos nem. Én inkább megnyomom a felfedez, és marad a többi ori játékra. Talán egy frissen A-ba érkező választ ilyet. Talán. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:49. |