![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati: amugy ugylatom, jo a javaslat, mindenkinek tetszik, egyszeruen epp azok kapaloznak ellene mondvacsinalt ervekkel, akik ezt kokemenyen ki akarjak hasznalni. Eszerveket meg ugy latom, teljesen felesleges mondani nekik, csak hajtogatni fogjak a sajat velt igazukat, foggal korommel ragaszkodva, hogy ez ne legyen valtoztatva. (raadasul ahogy olvastam, rosszindulatuak is...) Szerintem minden el lett mondva, ami lehetett... Hajra. :) Tibu, a kozos okos megoldas megszuletett, egyedul Neked, es a brancsodnak nem tetszik. Sajnalom. :) |
Quote:
Szoval most akkor mi a tényállás részedröl Ati teki, runa, kati ügyben... ?:cool: |
Quote:
kompromisszumos megoldás kell vagy hagyni az egészet és maradjon az ujra a régiben... 1000köröket várni és lépegetni nem nehéz, de több honapos kemény melok terményét igy lekorlátozni... az ujrázást is lehet gátolni lásd Liverpool testvért aki keményen ezt is csinálja... akadályozzátok és kész... nem pedig leredukálni... 500 1000 2000 kör ujránként asse rossz megoldás... ész érveket hoztunk fel nem is egyet... |
Quote:
Azert ezen berohogtem erosen. 1. Ki tehet szerinted a mostani arakrol? 2. Fenyegeted Atit? LOL!! :D |
Quote:
9 (kilenc) ország van, akinek 1/A-n kívül ennél több tekercse van. Ebből a 9 országból 5 (öt) játszik most is aktívan. Őket érinti a változás negatívan. A 4. szint játékosait, a 3. szint játékosait, a 2. szint játékosait és az 1. szint játékosait vagy nem érinti, vagy akik tartanak tekercset, azokat mind pozitívan. A mérleg elég egyértelmű irányba billen itt, én úgy látom, erről nem nagyon van mit beszélni. |
Quote:
biztos én vagyok a kispályás, meg minden, de mi a szarnak neked 24 milla tekinél, 4 mrd kp-nél, rengeteg egységnél és rúnánál nagyobb vagyon ÚJRÁZÁSHOZ! ha előtte több volt és mégis szétszedtek, akkor rajtad a világ összes aranya se segít... nem számolom ki mennyi ez a limitált vagyon mostani értéken, de nagyon balfasznak kell lenni ahhoz hogy ne legyen elég... |
Quote:
|
Quote:
Áhh, hagyom is, akire felfelé ujjat nyomok ezután azzal egyet értek, nem koptatom a billentyűzetet... amit lehet elmondtuk, ez már csak vergődés |
All times are GMT +1. The time now is 09:17. |