Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Cassandra 07-07-2008 10:54

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 182975)
Az elv a lényeg. Ez így minden csak nem nyilvános. Ami egy csoportnak alapból jár azért egy másiknak kuncsorogni kell. Ez hol nyilvános?
A fórum gazda meg majd eldönti hogy a régi játékosok közül ki mehet és ki nem? Ha több orija van kérje az összesből?

Nem értem hogy ez miért jó ha egyszer arról volt szó hogy ezek nyilvánosak.

Nem akartam már ide írni, DE... Teljesen egyet értek.
És nem kellene ezekből 5-6 csupán csak 1-1. Ha meg nem akarsz tagja lenni ott lenne a kilépő gomb. Ennyi.
Van egy olyan érzésem, hogy Goldy pontosan érti, azt amiről itt többen is beszéltünk.
De én itt tényleg befejeztem.

Rebellis 07-07-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 182910)
Lopi ne haragudj meg de úgy érzem, hogy ez már a helyzet felesleges túldramatizálása...
Kérjél meghívót és fórumozz, nem kell itt törölgetni meg újat regelni.

Nem értünk egyet de ez nem is baj,mert nem vagyunk egyformák...;)
Az elv a lényeg ahogyan Goldy írta...
De részemről befejeztem a témát:-)
Mivel úgysem játszom nincs is jelentősége:-)

kakasapó 07-07-2008 12:25

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 182992)
Nem akartam már ide írni, DE... Teljesen egyet értek.
És nem kellene ezekből 5-6 csupán csak 1-1. Ha meg nem akarsz tagja lenni ott lenne a kilépő gomb. Ennyi.
Van egy olyan érzésem, hogy Goldy pontosan érti, azt amiről itt többen is beszéltünk.
De én itt tényleg befejeztem.

A hsz 90%-val egyetértek.. csak az az utolsó mondat... meg Lopi is.. sajnálom :(

Goldy 07-07-2008 17:09

Remy: És miért zavar? ettől kötelező nem lesz.

Az a fórum aminek a gazdája azt is eldöntheti hogy a régi játékosok közül ki olvashatja /az írásjog teljesen más téma/ az számomra nem meríti ki a nyilvános fogalmát. a meghívó kéregetés nonszensz.
Burning, de megteheted hogy vkinek nem adsz. És itt ez a lényeg.

Ez nem bővített fórum rendszer hanem erősen szűkített, korlátolt...

No mind1 :)
Ha nektek ez tetszik, szerintem ki lett nyírva a játék lelke...

Burning 07-07-2008 17:23

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 183013)
Remy: És miért zavar? ettől kötelező nem lesz.

Az a fórum aminek a gazdája azt is eldöntheti hogy a régi játékosok közül ki olvashatja /az írásjog teljesen más téma/ az számomra nem meríti ki a nyilvános fogalmát. a meghívó kéregetés nonszensz.
Burning, de megteheted hogy vkinek nem adsz. És itt ez a lényeg.

Ez nem bővített fórum rendszer hanem erősen szűkített, korlátolt...

No mind1 :)
Ha nektek ez tetszik, szerintem ki lett nyírva a játék lelke...

meg lett mondva, hogy nyilvános fórumok csak azok lehetnek, akik nem válogatnak abban, hogy kit hívnak meg és kit nem;)
másrészt, még mindig nem értem, hogy a meghívó kérés miért olyan hűde nagy dolog...egy leveledbe kerül;)

Goldy 07-07-2008 17:42

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 183015)
meg lett mondva, hogy nyilvános fórumok csak azok lehetnek, akik nem válogatnak abban, hogy kit hívnak meg és kit nem;)
másrészt, még mindig nem értem, hogy a meghívó kérés miért olyan hűde nagy dolog...egy leveledbe kerül;)

De akkor meg minek? Aki jelentkezik macera, neked szintén. A kilépő gomb egyszerűbb lenne.
A nyílvánosság nem ez, hogy alapból olvasni sem lehet.

No de, csatlakozom, téma lezárva.
Csak rossz látni ezt...

Ati 07-07-2008 17:45

Azt ne mondja nekem senki, hogy aki fórumozni szokott/akar, az nem tudta megoldani az elmúlt napokban, hogy bekerüljön a kedvenc társaságába. Aki ezt mondja, az szerintem meg se próbálkozott vele.

Goldy 07-07-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183019)
Azt ne mondja nekem senki, hogy aki fórumozni szokott/akar, az nem tudta megoldani az elmúlt napokban, hogy bekerüljön a kedvenc társaságába. Aki ezt mondja, az szerintem meg se próbálkozott vele.

Ennek mi köze a nyilvánossághoz?

Nyilvános fórumnak és a baráti társaságos meghívásos fórumnak pont ebben kéne különböznie. Az egyikbe be kell kerülni a másikba meg nem mert ugye nyilvános azaz nyitott mindenkinek.

Az egyik nyilvános a másik meghívásos.
ez a korcs megoldás vmi egészen más.

Gyula 07-07-2008 17:55

Ne foglakozz velük Ati, jó igy ahogy van :)
Nekem sokkal jobban tetszik mint a régi :)

Remedy 07-07-2008 17:57

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 183021)
Ne foglakozz velük Ati, jó igy ahogy van :)
Nekem sokkal jobban tetszik mint a régi :)

Szerintem nem sokat ertenek egyet Veled. Engem pl nagyon zavar, hogy a W-be ujonnan regelok/fordulok nem kerulnek bele a W forumba. Tok jo kis tarsasag, es mindig volt egy ket uj arc. Ezentul ugye nem lesznek. Nagy reszuk elveszik, es talan epp emiatt hagyja abba a jatekot... De ne legyen igazam...

All times are GMT +1. The time now is 08:54.