![]() |
Quote:
És nem kellene ezekből 5-6 csupán csak 1-1. Ha meg nem akarsz tagja lenni ott lenne a kilépő gomb. Ennyi. Van egy olyan érzésem, hogy Goldy pontosan érti, azt amiről itt többen is beszéltünk. De én itt tényleg befejeztem. |
Quote:
Az elv a lényeg ahogyan Goldy írta... De részemről befejeztem a témát:-) Mivel úgysem játszom nincs is jelentősége:-) |
Quote:
|
Remy: És miért zavar? ettől kötelező nem lesz.
Az a fórum aminek a gazdája azt is eldöntheti hogy a régi játékosok közül ki olvashatja /az írásjog teljesen más téma/ az számomra nem meríti ki a nyilvános fogalmát. a meghívó kéregetés nonszensz. Burning, de megteheted hogy vkinek nem adsz. És itt ez a lényeg. Ez nem bővített fórum rendszer hanem erősen szűkített, korlátolt... No mind1 :) Ha nektek ez tetszik, szerintem ki lett nyírva a játék lelke... |
Quote:
másrészt, még mindig nem értem, hogy a meghívó kérés miért olyan hűde nagy dolog...egy leveledbe kerül;) |
Quote:
A nyílvánosság nem ez, hogy alapból olvasni sem lehet. No de, csatlakozom, téma lezárva. Csak rossz látni ezt... |
Azt ne mondja nekem senki, hogy aki fórumozni szokott/akar, az nem tudta megoldani az elmúlt napokban, hogy bekerüljön a kedvenc társaságába. Aki ezt mondja, az szerintem meg se próbálkozott vele.
|
Quote:
Nyilvános fórumnak és a baráti társaságos meghívásos fórumnak pont ebben kéne különböznie. Az egyikbe be kell kerülni a másikba meg nem mert ugye nyilvános azaz nyitott mindenkinek. Az egyik nyilvános a másik meghívásos. ez a korcs megoldás vmi egészen más. |
Ne foglakozz velük Ati, jó igy ahogy van :)
Nekem sokkal jobban tetszik mint a régi :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54. |