![]() |
Quote:
vedelemnek szerintem legyen eleg a betegseg forras és ezért a betegség keruljon erositesre..( itt vagy megmarad a mostani hektar alapu betegseg szamolas vagy bonyolitjuk es egysegenkenti betegseg szamokat kap de szerintem folosleges a bonyolitas a hod legyen ertheto egyszeru es atlathato.. hgyha egy kezdo olvassa akkor ertse meg:) )szerintem ez is komoly visszatarto ero tudna lenni nem kell, hogy beuthetetlen legyen azt el lehet érni maskepp is.. pl az ellene és rajta keresztul iranyulo/menő tolvaj akciok is fertozzenek ( itt gondolkoztam, hogy kapjon annyi betegseget ahany tolival mentek be hozza, vagy rajta keresztul a szovetsegeshez, viszont akkor a lopas miatt nyomonkovethetetlen lenne ugye, hogy ki betegseg forras.. nem mintha Én valaha is neztem volna) lehetne a betegseg halmozas is visszatarto erő mondjuk igy 200 hekin aki 5 sereggel ver be egy hullat kapna 1000 betegseget... szerintem az azert egesz jo nem? igy vagy kevesebb sereggel megy vagy tobb korhazat epit vagy megoldja ahogy szeretné... és véül ami Nekem személy szerint a legjobban tetszene.. ha a seregből is hullana amíg az orszag fertozott.. (vegyesen, aranytalanul, hol a tolikbol, hol a varikbol, hol a katonakbol vagy akar aranyosan) amiert nekem ez tetszik az az, hogy a pestis doglessze mar meg azt aki ott is jart a hullafoldon es ne csak szegeny artatlan lakosokat.. ezzel kapcsolatban lennenek meg elborult otleteim.. de szerintem azok mar az ebolánál-nel is durvabbak lennenek :P |
Quote:
"töröltem, mert Dus írását nagyon elnéztem. A véderőt támadónak néztem" Remy javaslatára visszatérve. Úgy vettem észre, hogy nem ért egyet azzal a rendszerrel ami jelenleg van, és nem a benne szereplő számok miatt első sorban, de erről, majd ő nyilatkozik. |
Quote:
Quote:
Védelemre is 20% és 30%-ot kapna, + ha kitámad a seregével és nagyobb a kint lévő sereg támadóereje, mint az otthon lévő védőerő, akkor kap 50%-ot védelemre...Nem tudom mit számoltál ;) Nem beszélve arról, hogy a 30% haderő az a mostani szintenkénti bónusz helyett lenne :) |
Quote:
Ps: azon esetleg el lehet gondolkodni hogy a vedelem varazslata fenn legyen automatan, mint a verszomj. De ez esetben haderonovekedest mar semmikepp nem szeretnek. :) |
Quote:
Ez nem derült ki egyértelműen számomra. |
Quote:
Védelem vari helyett talán a kitámadásbónusz, vagy a többszörös betegség lenne jó, hogy be lehessen azért verni könnyedén, ha gáz van... |
töröltem, mert Dus írását nagyon elnéztem. A véderőt támadónak néztem.
|
Quote:
Idézet a súgóbol: Fajok > ork - ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védőértéke, akkor +20% védelmet kap minden katonai, mágikus és tolvaj akcióval szemben, amíg ez az állapot fennáll. Ez a kitámadás bónusz. Ez NEM a támadóerőt növeli, hanem a VÉDŐERŐT, így közel sincs, 100% bónusz sem. Harmadszorra írom, remélem végre felfogod :) Quote:
Ha a támadásra küldött seregének támadóereje nagyobb, mint az otthon lévő sereg védőerje, +50% VÉDŐERŐT kapna...Csak hadilag! Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Szerk.: Látom azóta sikerült rendezned a dolgokat :) |
Tehát, hogy BigPi is értse, és esetleg mások se nézzék félre:
- Mostani hadibónusz helyett javasoltam, sima 30%-os bónuszt! - Ezen felül, 10x jobban növekedő autorezisztet toli akciók ellen (minél többet gyújtanak, annál nagyobb védelmed van ellene, ez benne van most is a játékban, csak az élőhalottnál, ez sokkal gyorsabban növekedne. Így a pénze is talán jobban lenne védve, és embert is kevésbé lehetne lopni, de mégis lehetne Neki ártani...) - 20% több férőhely (by Remy, de jó ötletnek tartom) - 50% kitámadásbónusz (ami a védelmét növeli, ha nagyobb a kitámadásra küldött sereg támadóereje, mint az otthon maradt sereg védőereje) VAGY annyiszor nagyobb betegséget adjon, mint ahány sereggel beütik... - Minden elhullott egységet, nyertes csatánál, NEM alap katonaként, hanem olyan egységként kapja meg, ami elhullott, és mészárlásnál is! - Esetleg a házak építése kevesebb nyersanyagba és/vagy időbe kerüljön |
Quote:
Kitámadásbónusz maradjon meg ork specialitásnak, legyen inkább többsereges betegség. 1 sereg - normál betegség 2 sereg - +50% betegség ... mint ahogy valaki régen leírta |
All times are GMT +1. The time now is 16:18. |