![]() |
Quote:
Ork országom HT-je 3 körökre nehezen rakta fel a védő varázslatokat. Aztán manuálisan próbálgattam 24-18 körökre (16-12% eséllyel) 4-5. alkalomra mindig bejött. Aztán már tudtam is 15 körig goldenapplézni:D |
Köszi a válaszokat!!!
Quote:
Köszi a válaszokat!!! |
hali!
Én egyszer tolival jártam így:D Mikor volt az orinak 2000 tolija nekem meg 4000 bebuktam majd másodjára sikerült:) Bár szeretném megkérdezni hogy ez mitöl van?:confused: |
tolikkal??
buktál tolikkal, és azonnal utána meg befértél? -az nem lehet szerintem... nem lehetséges, hogy 2 külön időpont volt a 2 támadásod? |
Quote:
Honnan tudod, hogy a kettő akció között a másik fél nem vitte 100%-ról 45%-ra a készültségét? Honnan tudod, hogy a másik fél készültségét nem vitte valaki 100%-ról 0%-ra? |
Quote:
Tehát 2 küön időpont, de gyakorlatilag azonnal bekövetkezik... A kérdésemben a 2 külön időpont az egy akkora időt jelentett ami alatt nyugodtan megtörténhetett valami ami befolyásolta a védő tolik erejét. |
Quote:
Ha egy másik társaság lelopja tekercsből, azt is 2mp alatt kell csinálni, ha lassabb vagy, észreveszi, és kimenekíti a tekercseket. Ez mind olyan akció, amit nagyon rövid idő alatt kell lerendezni, hogy érteléme legyen. |
privát üzenet!
az lenne a kérdésem, hogy kaptam egy figyelmeztetést, hogy privát üzenetben fogjam vissza magam...ilyenkor lehet e tudni, hogy melyik üzi volt sértő, csak mert lövésem sincs, úgy nem garancia h nem követem el ugyanazt a hibát...
|
Quote:
Ne káromkodj, és ne áruld el itt hogy sűrűn irsz ilyeneket;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:13. |