Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Colony 06-23-2006 12:51

Quote:

Originally Posted by Xeper
100 alkalomból 1 kimarad ;)
Eléggé gyakran megesik :D

Viszont a masik végletnél is jó az arány.
Ork országom HT-je 3 körökre nehezen rakta fel a védő varázslatokat.
Aztán manuálisan próbálgattam 24-18 körökre (16-12% eséllyel) 4-5. alkalomra mindig bejött. Aztán már tudtam is 15 körig goldenapplézni:D

DearCody 06-23-2006 18:40

Köszi a válaszokat!!!

Quote:

100 alkalomból 1 kimarad ;)
Eléggé gyakran megesik :D

Tulajdonképpen azért kérdeztem, mert vágom, h h működik a vari kiszámítása (mármint, h h írják meg az ilyesmit) csak a varis orimnál soha nem volt ilyen. Elég sokat varizok magamra a főorimmal is, de még azzal sem volt ilyen.
Köszi a válaszokat!!!

Longi 06-25-2006 12:25

hali!

Én egyszer tolival jártam így:D Mikor volt az orinak 2000 tolija nekem meg 4000 bebuktam majd másodjára sikerült:) Bár szeretném megkérdezni hogy ez mitöl van?:confused:

Xeper 06-25-2006 13:14

tolikkal??
buktál tolikkal, és azonnal utána meg befértél? -az nem lehet szerintem...
nem lehetséges, hogy 2 külön időpont volt a 2 támadásod?

Ati 06-25-2006 13:41

Quote:

tolikkal??
buktál tolikkal, és azonnal utána meg befértél? -az nem lehet szerintem...
nem lehetséges, hogy 2 külön időpont volt a 2 támadásod?

"azonnal utána" = "2 külön időpont"

Honnan tudod, hogy a kettő akció között a másik fél nem vitte 100%-ról 45%-ra a készültségét? Honnan tudod, hogy a másik fél készültségét nem vitte valaki 100%-ról 0%-ra?

Xeper 06-25-2006 14:23

Quote:

Originally Posted by Ati
"azonnal utána" = "2 külön időpont"

Honnan tudod, hogy a kettő akció között a másik fél nem vitte 100%-ról 45%-ra a készültségét? Honnan tudod, hogy a másik fél készültségét nem vitte valaki 100%-ról 0%-ra?

Ha ezt nekem címezted: ha én azt mondom hogy 2* loptam, egyik sikerült, másik nem, akkor a kettő között max 2 mp telik el, ami alatt gyakorlatilag lehetetlen hogy egy tőlem független társaság teljesen lelopja tekikből, vagy teljesen levigye a készültségét...
Tehát 2 küön időpont, de gyakorlatilag azonnal bekövetkezik...
A kérdésemben a 2 külön időpont az egy akkora időt jelentett ami alatt nyugodtan megtörténhetett valami ami befolyásolta a védő tolik erejét.

Ati 06-25-2006 14:30

Quote:

Ha ezt nekem címezted: ha én azt mondom hogy 2* loptam, egyik sikerült, másik nem, akkor a kettő között max 2 mp telik el, ami alatt gyakorlatilag lehetetlen hogy egy tőlem független társaság teljesen lelopja tekikből, vagy teljesen levigye a készültségét...
Tehát 2 küön időpont, de gyakorlatilag azonnal bekövetkezik...
A kérdésemben a 2 külön időpont az egy akkora időt jelentett ami alatt nyugodtan megtörténhetett valami ami befolyásolta a védő tolik erejét.

2mp alatt minden gond nélkül le lehet vinni 100%-ról 0%-ra valakinek a készültségét.

Ha egy másik társaság lelopja tekercsből, azt is 2mp alatt kell csinálni, ha lassabb vagy, észreveszi, és kimenekíti a tekercseket.

Ez mind olyan akció, amit nagyon rövid idő alatt kell lerendezni, hogy érteléme legyen.

Tomas-bpm 06-25-2006 21:11

privát üzenet!

az lenne a kérdésem, hogy kaptam egy figyelmeztetést, hogy privát üzenetben fogjam vissza magam...ilyenkor lehet e tudni, hogy melyik üzi volt sértő, csak mert lövésem sincs, úgy nem garancia h nem követem el ugyanazt a hibát...

Steve 06-25-2006 21:58

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm
az lenne a kérdésem, hogy kaptam egy figyelmeztetést, hogy privát üzenetben fogjam vissza magam...ilyenkor lehet e tudni, hogy melyik üzi volt sértő, csak mert lövésem sincs, úgy nem garancia h nem követem el ugyanazt a hibát...

hehe hát irjál ugy hogy biztos ne lehessen büntetni;)
Ne káromkodj, és ne áruld el itt hogy sűrűn irsz ilyeneket;)

Tomas-bpm 06-25-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by Steve
hehe hát irjál ugy hogy biztos ne lehessen büntetni;)
Ne káromkodj, és ne áruld el itt hogy sűrűn irsz ilyeneket;)

ez a poén, hogy nem volt benne káromkodás, eddig egy üzimben sem...

All times are GMT +1. The time now is 11:13.