Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Legendär (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1871)

Arwen 09-12-2007 14:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 124163)
Miert, ott mit nem lehet, szovizni, kepezni, epitkezni, vagy torpot valasztani fajnak? :)

Remy először regiszrálj egy orit ott, és meglátod, hogy ez nem fog menni a körülmények miatt.
Ki fog etetni, és miből építesz, ha semmi termelő épület nincs az egész szöviben?

Ezért jó a németben játszani, mert azt még nem rontották el a multis-jksz-es-termelős játékosok. (Félre ne értse vki, itt nem Remyre gondolok)

Arnoux 09-12-2007 14:57

nincs valami normális csopi a németben? előbb regiztem, berakott az 5/V-be. 100 ember, max pont 18k nem valami meggyőző. Van 5/W is?

Módosítás: Sorry elfelejtettem, hogy a piacról nem szabad írni

Ati 09-12-2007 14:59

Kérlek, hogy figyelj oda a játék- és fórumszabályok betartására, és ne adj ki olyan információt, ami ellenkezik a szabályokkal. Köszönöm.

Valezius 09-12-2007 16:30

Quote:

Originally Posted by Arnoux (Post 124182)
nincs valami normális csopi a németben? előbb regiztem, berakott az 5/V-be. 100 ember, max pont 18k nem valami meggyőző. Van 5/W is?

Módosítás: Sorry elfelejtettem, hogy a piacról nem szabad írni

Ezen kívül még van 4L és 3G :D
Októberben már 2B is lesz :D

Tudtommal

Pool 09-12-2007 21:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 124156)
Ha csak ezen mulik. Ezert szivesen csinalok egy olyan torpot, szovivel, ami lazan beuti az oridat.... :)

Tolok bele 80% barakkot, elindulok 160% baraknyi loval, es a tobbiektol is viszem a 80% barakkot. Szerinted beutne? :)

Látom Remy, az arc már megvan hozzá. De azért ne felejtsd el, hogy ez nem a Big Gun...
Bár, ahogy hallottam, Te egy élő Legenda vagy a hódban, lehet, ezt is meg tudnád tenni.

Remedy 09-12-2007 21:26

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 124243)
Látom Remy, az arc már megvan hozzá. De azért ne felejtsd el, hogy ez nem a Big Gun...
Bár, ahogy hallottam, Te egy élő Legenda vagy a hódban, lehet, ezt is meg tudnád tenni.

Te is megtudnad, sot barki. Se Big Gun nem kell hozza, se arc... csak ido, meg hogy ott legyel a kozelben az elfeddel...

Es azt is pontosan tudod, hogy 50% barakk is eleg lenne hozza. Igy tippre. Az meg nem kivitelezhetetlen...

Pool 09-12-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 124245)
Te is megtudnad, sot barki. Se Big Gun nem kell hozza, se arc... csak ido, meg hogy ott legyel a kozelben az elfeddel...

Es azt is pontosan tudod, hogy 50% barakk is eleg lenne hozza. Igy tippre. Az meg nem kivitelezhetetlen...

Ezzel vitatkoznék, de nincs kedvem, veled meg főleg nem. Mivel nem is látod, milyen az orim felépítése, így feleslegesen beszélünk róla. De van rá lehetőség, tessék csak jönni és megpróbálni.

Remedy 09-12-2007 22:56

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 124246)
Ezzel vitatkoznék, de nincs kedvem, veled meg főleg nem. Mivel nem is látod, milyen az orim felépítése, így feleslegesen beszélünk róla. De van rá lehetőség, tessék csak jönni és megpróbálni.

Na, latom nagyon elkanyarodtal. Eredeti szandekom csak egy vicc lett volna arra, hogy ha abbahagyod a jatekot, csinalok egy ilyen torpet. Ismetlem, vicc, hiszen nem akarom, hogy abbahagyd. Vitatkozni se akarok, ezert szamolok egy gyorsat, jo? :) Ha mar idaig jutottunk, hogy szerinted nincs ilyen torpicsek :)

Nem lattam az orid, de mondjuk egy 30% toronybarakkal tulbecsulom, azt feltehetjuk. :) Legyen 600 hekis az elf orid, legyen tudos, legyen ugyanannyi moralja, mint a torpicseknek, abban legyen 50% barakk, es legyen 3 ugyanilyen szovije. Tehat neked van 9360 tornyos elf ijaszod. Torpicsekbe 50%on belefer 18720 pacika. Nem trukkozok, nem indulok tobbel, mint a barakkmennyisegem.
Ha elindul, a tobbi torpincstol visz magaval 3*9360 (nahat, de vicces, epp nnyit amennyi ijad van :)) pacit. Akkor ez 46800 paci.
Szamitasaim szerint ez felfele beuti 5 tabival az mf elfedet. De ekkor nem trukkoztem, nem mentem tobbel mint ami befer, nem volt extrem barakkmennyisegem, "csak" 50% tamadobarakk.

Kerdesem: miert kell ehhez nagy arc? Meg ilyesmi?

Ha esetleg vmit elszamoltam, elnezest, megesik velem is, es keso van. :)

Egy viccnek indult csak az egesz :)

Pool 09-16-2007 18:08

No, mizu? Ki voltam tiltva (nem nagy dolog miatt) és behalt az egyik kedvenc topicom? :)

Remedy 09-16-2007 18:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 124789)
No, mizu? Ki voltam tiltva (nem nagy dolog miatt) és behalt az egyik kedvenc topicom? :)

Nem szoltal a szamolashoz semmit... :)

All times are GMT +1. The time now is 23:26.