![]() |
Főleg ha nem csak az első klán közelébe kell keverdni, hanem a tagjai közé kell meni a topos helyhez :D Mert itt most per pill a 7. még topos. Aszem nem nagy titok hogy a top klán teljes létszámú. S az alvó tagok előszedik 2. 3. számú oriaikat, s 2/B ben toporzéékolnak.. Még klánon belűl is előzgetni kell egymást házalással. Ez a kis 1/a-ás csopik átka :S
|
Quote:
Minden rozsas es minden felteteled megvan a 1. szintig... onnan mar nem hiszem h az 1000 kor alatt megvalosithato... ha 17.000 kort (kozel 2 ev) irtal volna, lehet nagy nehezen elfogadtam volna... ;) |
Quote:
Quote:
|
Ahogyan elertuk a top hatart amikor jatszottam ugy h 1 orit loktunk fel rogton mozgolodni kezdett a top klan... ezzel semmi gond viszont lattak h nem tudjak full barakkos orkal sem leverni igy szetvalik neha ilyen szituba a top klan akkor vegiguti mindenik klant... mert megteheti.
Szoval valahogy igy kepzeld a roman 1/A-t... roviden... Piacot a top klan uralja es azert is utest kaphatsz ha veletlenul ezt kisse ki akarod boritani az egyensulybol... ök termelnek akar 80% hazzal egysegeket vagy barmi mast ezerrel, te meg nem teheted meg mert mas klanok mellett is el kell menni amig felersz es mikor ott vagy seperc alatt at van epulve a 80% hazrol full hadinak ha kell... Szerintem amig a csopinak a letszamanak a felet vagy majdnem a felet ok teszik ki addig fordulas onnan nincs, mert eloszor is a piacon kellene a hatalmukat megdonteni, nem elvenni a piacot hanem a vezeteset megosztani... Erre meg kellene egy JSZK h megvalosuljon, hiszen ok vannak 10-en es a tobbi klan osszesen tesz ki 12 orit... 4-6 emer hogyan tudja megvaltoztatni a piacot mikor 10 egyutt dolgozik? (es persze az a 4-6 szemely csak toredeket termeli annak amit a 10, nem felet, csak toredeket... P.S. Nem tervezek es nem kerek senkit arra h JKSZ-et hozzon letre 1/A-ba! |
Quote:
De egyetlen esetben elfogadom hogy megoldható a fordulás 1000 kör alatt: ha abba a klánba kerülsz be amelyik birtokolja a top-os (és a közvetlenül alatta levő) helyeket. |
Quote:
|
Quote:
|
Továbbra is az ördögi körnél tartunk.. kevés az ori, nehéz frodulni. SZK-ások nem jönnek visza mert nehéz fordulni.Taulajdonképen mindenki a másikra vár :) Dupla ekora csopiban a topklátol fügetlenűl lenne pár fordulós hely. Akkor az 1k kör is tán megvalósítható lenne (tán).
|
Akik SZK-n vannak azok kozul 3-4 ha visszajonne... ezt mar vegigjartam 2x is...
Eke te is tanusithatod es majdnem minden ori amely roman 1/A-s inaktiv ori, hogy ilyen biztato leveleket kaptak tolem... csak arra kertem, ha nem akarnak jatszani, akkor legalabb jojjenek vissza egy altalam inditott klanba es szabizzanak le, h pumpaljuk fel a csopit letszammal... meg erre sem voltak hajlandok 2-3 ori kivetelevel... azelott h abahagyam a 2 szintig en hoztam fel 3 orit szoviben h A-s orik legyenek de ebbol most A-ba 1 orit latok a listan... Felkerulnek es 1/3-a az amely tobb mint fel evet marad es probalkozik... Csak 1 evig kellene felfujni a letszamot szerintem es utana mar kedvet kapna maradni mas is... dehat ez van...:rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:48. |