Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

Cyby_ 03-07-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 163851)
Az odáig oké, hogy lett 32 népem és elinditottam a 3200 kati képzését, az is oké, hogy a ht továbbképezte tolvajjá, csak az nem volt oké, hogy a 3200 tolvajnak volt összesen 1120 helye:D

hát az óriások már cska ilyen kevés kocsmások :D

vityu 03-08-2008 01:01

Nagy munkáb kezdtem. Egy elf tolvajt alakítok át inkább kis(de azért) hadi varázslóvá. Újráztam, szépen kiválasztottam a fajt, és a személyiséget, majd nemsokára leesett, hogy a szép nyerárak miatt kb 200millával fog többe kerülni az átépítés,mint ha nem választottam volna még fajt... És a baj, hogy pont az a 200milla hiányzik...

Andrew 03-08-2008 10:22

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 164030)
Nagy munkáb kezdtem. Egy elf tolvajt alakítok át inkább kis(de azért) hadi varázslóvá. Újráztam, szépen kiválasztottam a fajt, és a személyiséget, majd nemsokára leesett, hogy a szép nyerárak miatt kb 200millával fog többe kerülni az átépítés,mint ha nem választottam volna még fajt... És a baj, hogy pont az a 200milla hiányzik...

szabizz, egyszer csak leesnek a nyersiárak :D:D

vityu 03-08-2008 11:45

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 164082)
szabizz, egyszer csak leesnek a nyersiárak :D:D

Tudod, mi lesz? Annyi kocsmát bontok mindig,amennyit tudok, és szégyenszemre óriással fogok lopkodni! :D:D:D:D

Tsobi 03-08-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 164106)
Tudod, mi lesz? Annyi kocsmát bontok mindig,amennyit tudok, és szégyenszemre óriással fogok lopkodni! :D:D:D:D

Kocsmát bontasz,de többet fogsz lopni? :)

Redback 03-08-2008 12:38

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 164108)

Jaja.Érdekes :D

vityu 03-08-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 164108)

Mivel 38%-a az országomnak kocsma volt, nem hiszem, hogy nehezemre fog esni lopni ha lebontom a felét, mert egyszerre annyit fogok tudni átépíteni. Nem is fél -elfet akartam lopni! :D

Rebellis 03-08-2008 13:58

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 164136)
Mivel 38%-a az országomnak kocsma volt, nem hiszem, hogy nehezemre fog esni lopni ha lebontom a felét, mert egyszerre annyit fogok tudni átépíteni. Nem is fél -elfet akartam lopni! :D

A moráloddal biztos nem volt gondod:-)
Emlékszem mikor éplistás voltam A ban nekem is minden morál mindíg zöld volt:-)

Droszka 03-08-2008 21:37

Hát nem tudom ez baki-e! Nekem az volt! :)
Szintet léptem, regelek egy másik országot. Még a 24 ora letelte előtt elkellett menem dolgozni, 2hétre jövök visza nincs uj országom! Törölve lett! Új reg: nem kapok azonositót, törlöm! Biztos valamit rosszul irtam! Megint reg, megint nincs azonositó most már megvárom a 24 órát! Kéri az azonositom nincs, kérem küldje el megint nem kapom meg! Nézem jó az e-mail cimem! Mondom irok a suportnak, meg nézem mégegyszer s akkor vettem észre hogy valahogy az e-mail cimem végére hu. irtam com helyet!
Hát ilyen szerencsétlen voltam! :))

vityu 03-09-2008 01:15

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 164137)
A moráloddal biztos nem volt gondod:-)
Emlékszem mikor éplistás voltam A ban nekem is minden morál mindíg zöld volt:-)

Mit jelent a baj? :D Azt, hogy ha beütött egy sereg, akkor lement 98%-ra, mejd szépen vissza? 5kör alatt simán kihevertem egy kisebb morálnigadozást, de hát az elffel ezt nem nehéz! :D Emberrel, már kicsit nehezebb volt!

All times are GMT +1. The time now is 10:20.