![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az 5szint is játék szerves része, akkor menjetek lefele oda kötelező jelleggel. Mert az A-s játszhat non-stop ott ahol neki jó, senki se kényszeríti továbblépésre, ül a hátsóján és élvezi a kedvenc játékát... Ennyi erővel ne legyen kötelező továbblépni 5.szintről sem, mert pl én azt szeretem és ott akarok játszani. |
Quote:
az A-ban ismerettség nélkül, nulláról indulva nem lehet a top tetejére kerülni, és ez nem várható el egy olyan játékostól, aki kék számokat gyűjt nem beszélve arról, hogy véleményem szerint a játék magányosan is játszható kell legyen, és egy magányos játékos lehetetlen helyzetbe kerül, ha elvárjuk tőle, hogy top1-2%-ot teljesítsen az A-ban |
Quote:
2. lever valaki rólad x hekit amivel bekerül a top30%-ba 3. leversz valakit és közben téged is lever valaki aki bekerül a top30%-ba stb-stb... Friss földek jelennek meg, ami mostantól a felfedezés módosításával elvész. |
No, kollégák, én ezennel kiszállok ebből a vitából. A véleményemet (többször) elmondtam, rajtam semmi nem múlik, bármi lesz a döntés, aláírom.
Ha valakit valamilyen formában megbántottam volna, akkor attól elnézést kérek, nem volt szándékos. És az a véleményem, hogy jobb értelmes emberekkel vitatkozni, mint ostobákkal egyetérteni ;) További jó mulatást, és találkozunk az 1A csúcsán, ha úgy alakul :D Laci |
Quote:
A töltelékországos részre... a töltelékori nem annak hasznos, aki fenn van, hanem annak, aki fordulni akar, vagy azért játszik, hogy a feltételt teljesítse, s a bből fordulhasson. A több súlynál nem As játékosokra volt kihegyezve a hangsúly, hanem arra, hogy olyanok, akik csak két hete játszanak, ne élhessenek ugyanolyan szavazati súllyal, mint aki már tapasztalat, s tettek miatt úgy általában elismerést kap köztünk. |
Quote:
|
Quote:
Vagy az 1A követelménye legyen a 2B-hez képest (x-1) de akkor ha ezt a helyet valaki megtartja 4000 körig akkor kapja is meg az érte járó személyiséget ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:31. |