![]() |
Quote:
És elmondom 20-adszor is a gyengébbek kedvéért. Alapvetően a segítség új játékosoknak rovat nem a párbajról szól. Mint ahogy alapvetően az egész hód sem. Egy kellemes szövipárbajban az ellenfél csapatánál nem tudott ott lenni a feleségem, mert ugye egy gépről ketten nehéz párbajozni. Wand helyettesítette, és csak 3-dik lett, merthogy egyik szövisem beelőzte. Szerinted most akkor helytálló a feltételezés, hogy jobb játékos Wandnál? Szerintem nem, és asszem nem egyedül vagyok a véleményemmel... Viszont mostanra elég szépen felkorbácsoltad a kedélyeket, úgyhogy ajánlok egy üzletet. Normál csopisat. Csinálj egy orit, vagy nevezed meg azt az oridat amelyikkel most játszol. Menj fel vele A-ba, és fordítsd le. Ha megteszed, kijelentem, hogy a legprofibb hódos isten vagy, és aki akar valamire jutni, az csak rád figyeljen, mert érdemes. Meg még halleluját is kapsz tőlem:) Tudom, nem könnyű a feladat, mert itt most figyelnek páran remélve, hogy velük egy csopiban nyomod, és leleplezed magad, de hát aki kihívja az összes mindenkit arénára meg párbajra, annak ezzel is meg kell tudni birkózni. |
Bocsi, de tegnap mas dolgom volt.
Az a baj, nem tudok 5 oran at a gep elott lenni mostansag...holnap is szulinapunneples, aztan szombat hajnaltol indul egy hoditos korut :) |
Quote:
fullra nehéz megszerezni azt a pár ezer hekit ,hogy leforduljak az A-ból hagyjál már az ilyenekkel:)nem jártam még ott de ottse tesznek szerintem sokat egy beton elffel:) |
Beton elf valo Neked, Harcosok! :D
S miert kell Neked mindenaron egy olyan hely, ahol nincs kati a piacon? En leirom ezzel az aggyalyaimat: 1., Ha pl. nem akarom, hogy a lovaim az oriba legyenek, akkor kitennem oket a piacra magasabb aron, amin nem veszik meg, de a Te helyzetedbe azonnal megvenne oket valaki. 2., A seregcserevel valo vedekezes-tamadast teljesen kizarod. 3., A folyamatosan szetmeszarolt ori automatikusan kiesne a jatekbol? Te egy alomvilagban elsz es jatszol. A piac az egy nagyon fontos resze a haborunak es a strategianak, ha ezt kizarod, akkor nem feltetlenul teremtesz egyenlo felteteleket, en ugy erzem. |
Szecsa irta egy másik témába:
Óriás Tudos Ház 113 19% 7910 lakos Barakk 215 36% 8680 Elit / Lovas Tanya 87 15% 7047 Bála / kör Raktár 5 1% 37,04 körre elegendő Őrtorony 60 10% 3360 Íjász Templom 110 18% 15400 Varázsló Kocsma 10 2% 560 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 600 hektár Érték 28582 pont Ételfogyasztás: 7182 Bála/kör Foglalkoztatottság: 92% Az orival semmi bajom teljesen jó. de 92%foglalkozottság van ha jól látom pedig ő itt érvelt,hogy milyen jó is aza 99% foglalkozottság egy kezdöknek. Synkel szól ez a része innetöl: most nekem semmi kedvem végigjárni a csopikat az kb 1 év 3-4hónap alatt én feljutok neked ha kell egyik csopi első helyére az csak elég nem?:)(magyar csopi nem angol román és nem anar stb:) ) |
Quote:
És így nem a pénz dönti el a dolgot.... Egy szegény ori ellen pl ha harcolsz akkor sincs egyenlő féltétel ő a szegénysége miatt nem tudja ezeket a dolgokat használni mig te igen:) |
A Te verziod eleg nagy mertekben koncentralodik olyan tamadasi fajtakra, amely az egysegvesztest hangsulyozza.
Szegeny ori szerintem tobb okbol lehet szegeny... Az ember azert szerintem aldozzon idot 2 heti tekercsirasra 200 hekin, hogy arra a szintre meglegyen valamennyi tartalekja. |
Quote:
Jösz olyan csopiba ahol nincs katonapiac vagy keresed az érveket stb?:) |
En megyek siman.
Esetleg, ha van kedve valakinek még ehhez, irhat nyugodtan egy üzit. Ha összejön a 4 fő, akkor en beregizek ebbe a csoportba. Egyet kérek: ne lassu legyen :) Nem akarom az eletemet is megunni ott. |
Quote:
jópár 5.szinten jártam de csak itt van ez amit mondok:D |
Na jó, nekem is elegem lett:)
Amúgy az eddigiek után nem bírsz annyira beton elfet csinálni, hogy szét ne szedjelek, ha be nem előz valaki. És ha már betonelf, miért zavar a piac? És ha zavar a piac, miért adsz olyan csopisoknak tippeket, akiknél van piac, és rendszerint még kapni is lehet ezt-azt. Szerinted nekem honnan van pénzem, hogy piacon vegyek ami kell? És a többieknek honnan van? Hadd áruljak el egy titkot: a hódot annyira leegyszerűsíteni, hogy építesz egy orit, és számokkal bizonyítod, hogy azzal nem lehet mit kezdeni, bűnös könnyelműség. A hód arról szól, hogy építesz, gondozol egy országot. Olykor háborúzol is, vérmérsékletedtől függ, hogy milyen rendszereséggel, de mivel a háború pénzbe kerül, elő kell teremtened hozzá az anyagi javakat. Ezzel szemben te folyton azt akarod, hogy a jó orik tulajdonosai, akik megteremtették a háború feltételeit legyenek lekorlátozva ezen anyagi javak felhasználásában, hogy lesüllyedjenek a te szintedre. Ez olyan, mintha a vak elindulna egy lövészversenyen, de követelné, hogy a többieknek is kössék be a szemét, mert ha ő nem lát, ne lásson más se. |
Ott mire egyaltalan kiepitem az orimat is szerintem 1 honap, igy tippre.
Egy haboru ott szerintem olyan 1 hetig tart legalabb :) Bocsi, de ez nekem nem igazan jonne be....egyszeruen azt nem tudnam kihasznalni,hogy pl. sokat vagyok gep elott. |
Ezért akarok veled párbajt menni éppen szecsa:)
Ja és ahoz,hogy kiépíts más csopiban egy oirt ott is kell 1 hónap mivel ott még a a tekkiirás rárak egy kis idöt:)(de mind1:P) Párbajon majd eldöntsük,hogy mit tudunk;) synkel:katipiaccal semmi bajom+a piaccal azzal van,hogy sok olyan játékos van aki csak sok milliárddal kemény:)És nem akartam ugy harcolni,hogy én negyed annyi zsével állok ott mint az ellenfél:)mivel ahoz,hogy legyen böven pénz az még több idö mint a lassuban ugy haladni ,hogy nem kell pénz:) |
Ezert kell egy fix idopontig jatszani, s nem is megy ra milliardja, meg nem is jon ki annyira a penzbeli kulonbseg:) (ertsd azt, hogy pl. 250 millio/emberke max. a veszteseg)
Nekem a lassu csopiban a korok telesevel van gondom, nekem lassu, es azert, hogy Veled jatszak, barmennyire is vonzo, bocs, de nem :( |
Quote:
és azt honnan tudod,hogy 250milla a vesztesége?:) |
Quote:
Harcosok az utolsó életforma a galaxisban, akinek magyarázattal tartoznék. Ez a bedrogozott papagájstílus amit szünet nélkül nyom (gyerrrre ki a hórrra, gyurrrika megverrrr, gyerrrre ki a hórrra), inkább szánalmas mint harcra buzdító. Amint lesz feláldozható szabadidőm, majd folytatom a hódot, addig jegelés. |
Harcosok, egy kérdés:
Milyen tudatmódosító szert (szereket) szedsz? Lizergsav-dietilamid? Vagy mi? Mert ahogy olvasom a kommentjeidet, azon gondolkodom, hogy emberrel ilyet gyermekkori trauma nem csinál, se agyrágó bogár. |
Quote:
Szerintem nem olvasod el a témát egész nap csak azon agyalsz amikor géphez jutsz mit irj ide?:) Ez volt az uccso amit neked válaszolok mert te egyik hozzászolásomra se irtál értelmeset .... Szerintem jobb ha mellözzük egymást én tuti nem válaszolok neked de attol te nyugogodtan irogathatsz ide. Ja és nagyon kivácsi vagyok mire vered itt a melled ugyhogy ha visszatérsz a hodba irj egy üzit melyik csopiba indultál el és milyen néven... |
Miért várod el Tőle, hogy azonnal felfedje magát, holott Te folyamatosan a titokzatos nagyfiut játszod? :D
Tetszik Csokibá a szöveged ;) |
Sztem Csokibácsi még így is sokkal értelmesebben válaszol, mint ahogy Te írogatsz :) de jókat lehet röhögni rajta, mert Ő legalább ezeket viccből írja :D
|
Quote:
szvsz |
Quote:
|
Aranyos vagy :)
Munkám miatt egész nap a gép előtt vagyok, akkor írok amikor jólesik. Szerintem Te semmit sem olvasol el, csak a magad vélt igazát hajtogatod, de ezt előttem már sokan és sokszor leírták, ebből is látszik, hogy nem olvasod el. Egyedül Te vered itt melled, én egy szóval sem írtam, hogy mikor milyen eredményeket értem el, stb. Ha nem így gondolod, akkor idézz, kíváncsian várom ;) Na, ne hagyj itt! Sértődj meg! :D |
Quote:
Na akkor eddig amit tudok rolad: -egész nap a munkád miatt gépnél vagy -nincs idöd orit csinálni :) de itt ülsz pont te mondtad egész nap a munkád miatt:D |
Quote:
|
Quote:
Munkám miatt én és egész nap gépnél vagyok, mégsincs időm orit csinálni. :D Mi ebben a meglepő? :D |
Quote:
|
Quote:
Azt sem tudja, mi az a munka :) Szegény pára ... |
Quote:
|
Quote:
Ja és akinek milliárdjai van az se könnyen teremti elő megmondom neked,hogy:hónapokon évekén át tekit ír:) És mi köze a profiságnaka pénz termeléséhez?:) töszdézéshez nem kell profinak lenni:P |
Quote:
egesz nap a gep elott ul az nem egyenlo azzal, hogy nincs semmi dolga. Sot. Majd megtudod te is egyszercsak.... :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de ha meg nem is olyan nagy szám ez a pénzcsinálás, akkor Neked miért nincs 1-2-3-4milliárd? nem értem én ezt.. :( |
Quote:
Milliárdokat megtermeltem az L-be is mielött anarba kerültem:D |
Quote:
|
Quote:
nem tom otthol van-e nete+,hogy mettöl meddig dolgozik de ugylátom midnen nap ir valamit a témához:) ja és nem 1 ember hoditozik munka vagy suli melett:) |
Miert akarod Harcosok mindenaron azt bizonyitgatni, hogy mennyit mindent lehetne csinalni bizonyos szituaciokba, amit még nem éltél át, amilyen helyzetbe még nem voltál? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:54. |