![]() |
Quote:
Ne kelljen utánad rendet rakni állandóan. |
Quote:
|
Ati: miért nem lehet animált gif-et feltölteni profilképnek?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A megbeszélések fórumon nem tudok topicot nyitni.
Gondolom magasabb rangúnak kell lennem hozzá... Milyen rangúnak? Member? |
Quote:
Idézem: [...] "a Fejlesztések témában új felvetést csak az a fórumtag tehet, aki már legalább 30 napja tagja a fórumnak, legalább 50 beírása van a fórumon, és hírneve nincs mínuszban. Aki ezeknek a feltételeknek még nem felel meg, azt arra kérem, hogy olvasgassa a fórumot, nézze meg, hogy eddig milyen felvetések voltak, szóljon hozzá az aktuális megbeszélésekhez, esetleg segítsen a kezdőknek." [...] De célszerű az egész témát elolvasni, amit belinkeltem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Thx az infót, lehet, hogy ez egy kicsit off volt, de nem találtam sehol sem egy help topicot a fórummal kapcsolatban.
30 nap? 30 nap alatt miin 150 hozzászólást is szoktam írni! kissé sok...még max 1 hete vagyok fórumtag...addig remélem megbocsájtjátok, ha nem 100%-ig a topichoz tartozót is írok oda...(épphogy, de érinti a témát, de azért nem annyira) |
Quote:
Aki még csak most ismerkedik a játékkal, az játsszon. Ne módosítani akarja a játékot. |
Sztem korszakalkotó ötletekkel,nem 1-2nap játék után kéne előállni.....
|
Quote:
De várok türelmesen:D |
Quote:
Ne próbálj meg más játékokból átollózni ötleteket! Tényleg ne :) |
Quote:
|
Most nem érek rá sajnos,de aki tud angolul az fordítsa már le nekem ezt:
Matador has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space. Akartam egy üzit írni és nem tudtam:( Köszönöm szépen a segítséget! |
túl sok üzid van, törölj párat.
|
Quote:
|
Quote:
Ma éjjel megpróbálom megint,hátha:rolleyes: |
Egy észrevétel: ha én mellőzök egy témát és oda friss hozzászólás érkezik,akkor a főoldalon úgy jelenik meg,hogy ne lássam ki,mit írt hova. Ez eddig rendben is van,de nem lehetne,hogy ez ne jelenjen meg olvasatlan üzenetként? Mert elég ingerlő néha a felirat: Üdvözlünk ismét,Matador 1 olvasatlan üzenet , rákatt,akkor: Nincs új téma.
Az elmúlt 24 óra témáit itt találod. Köszi. |
Quote:
Nem lehetne. :) Ez a modul nem úgy működik. Az üzenet attól még olvasatlan, csak nem is akarod olvasni. |
Quote:
|
Quote:
lehet a fórumkészítőknek mélezni, hogy csináljanak egy ilyen modult? :o:p |
Quote:
|
Hogy kell valakit letiltani? Nem sikerül rájönnöm :o
|
Quote:
Nyilvános adatok megjelenítése (első menü) Hozzáadás a Tiltó listához (név alatti sötétebb sávnak a jobb oldala - bal oldal a barát lista) |
Quote:
"Add xxx to Your Ignore List", magyarul valami hasonló. Arra katt, és ezzel tiltólistára került az illető, nem fogod látni, hogy mit ír. Amit valaki más idéz tőle, az továbbra is megjelenik a másvalaki írásának részeként. |
Quote:
(kipróbálom a dolgot, de sok értelme lehet hogy nincs, ha idézik, úgyis megjelenik amit ír :) ) U.I. köszi neked is az infót, Ati :) |
Quote:
|
Quote:
(vagy csinálsz hozzá valami házikészítésűt? :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem akartam új témát nyitni,de most láttam,hogy van egy újítás a fórumon:D
A fórumon töltött idő (2008. április 15. óta) Fórumon töltött idő: 2:57:55 Óra Fórumon töltött napok: 3 Nap Napi átlag fórumozás: 0:59:18 Óra Nem tudom mióta van,de most vettem észre,ezt a saját profilban lehet látni,ha valakit érdekel:) |
Quote:
|
Quote:
Csak nemrég keltem:o |
Összes fórumon töltött nap (összes felhasználó)
7 Hónapok, 3 Hét és 5 Nap Gyors linkek/fórumon töltött időnél találtam, ez így sztem nem helyes... Érdekes egy rangsor...:) Van akinél nem látszik a pontos adat ez miért van? Meg ha nem írok és nem is olvasok, csak be vagyok jelentkezve is telik az idő? Mert akkor ez se ad majd reális képet, v ennek sincs is jelentősége csak láthatjuk, hogy kik az abszolút függők?:) |
All times are GMT +1. The time now is 03:09. |