![]() |
Quote:
|
Quote:
és nem véletlenül fut minden orim csillagkapus néven:D de ezt már mondtam neked(szövifórumon:D) |
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ehhez újra csak gratulálni lehet, minden csütörtökön 2rész. Az első 23:40-kor A második 1:20-kor Mégcsak nem is egymás után. Pedig ha valami normális időben menne biztos lenne akkora nézettsége, mint a többi sorozatuknak, na mindegy ők tudják :mad: |
jaj ti szeretitek ezt?
tudom most jön az hogy mér írok ha nem szeretem...de nem tartom jónak: )) inkább nézzétek a Sökést vagy a Haus-t:P |
Quote:
|
Quote:
De 2részt így berakni akkor is... |
Quote:
De az is lehet, hogy csak én gondolok sokat. :D |
Jaja az itt volt a TV2-ön hétfőn fél1 - 1 között kezdödött:)
|
kuty, nincs infód, hányadikán lesz amcsiban az atlantis s05e01?
|
Quote:
Július 11-én megy az 5x01 a sci-fi csatornán:) szal júli 12-én már hozzá lehet jutni nagy valószinüséggel;) Emellett kiderültek infók a 3.sorozatról is, ami sajnos csúszik az irósztrájk miatt:( de nekem eddig szimpi ÉS a continuum cimü film is megjelenik július 2.felében |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
Viszont most halottam egy szomorú hírt:( Azt,hogy 2008. június 29-én, vasárnap elhunyt Don S. Davis, mindenki szeretett Hammond tábornoka. 65 évet élt. Szívrohamban halt meg, pont a szív problémái miatt szállt ki az állandó szereplők közül, és csak vendégszerepeket vállalt ezután. Utolsó szerepe pont a Continuum-ban lesz látható |
És még annyi, hogy a tavalyi malőrt idén is megismételték, mert az évadnyitó epizód, megint bemutató elött kikerült netre.
|
Quote:
|
kint van az új atlantis rész, meg a continuum is... :)
|
Quote:
|
én most fejeztem be az atlantist, évadkezdetnek nem rossz :)
continuum délután :) |
Quote:
bár sztem ez volt az eddigi legrosszabb évadátmenet az atlantison, és leginkább amiatt a gusztustalan cgi miatt az elöző évad végén:) continuum nekem is vmikor mostanság, csak megvárom amig teljesen lehül a sör hozzá:) |
Quote:
|
Ez a Continuum ez időbelileg hova tartozik? 4. évad után, 5. évad előtt, vagy 5. évad eleje után?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Brühühü
Nyista az atlantisnak is. nem lesz 6.évad, csak egy befejező DVD:( nagyon sajnálom, mert így az évad negyedénél, azt kell mondanom, hogy eddig ez az egyik legjobb SG évad. rég volt velem sga-nal olyan hogy guvadt szemekkel vártam az új részt, most meg minden héten ez megy:( viszont ajön az új sorozat,talán kárpótol majd...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
be tudják tárcsázni a 7. (?) ékzárat, és egy új univerzum tárul fel előttük, zsír új ellenségekkel, és zsír új szövetségesekkel. |
Quote:
A szereplőkről lehet tudni valamit? Megint újak lesznek, vagy a régieket hozzák vissza? |
All times are GMT +1. The time now is 07:35. |