![]() |
Quote:
|
Ati napszúrást kapott:o
se baj pótolom amíg meggyógyul:) |
Quote:
|
Quote:
csak, hogy kötözkedjek végre egy kicsit:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bejelentem, hogy ezennel véget ért a zöldségosztó akcióm (és mielőtt páran rákérdeznének, igen volt ilyen:D). körülbelül 20 zöd talált gazdára az utóbbi időben, lehet picivel több, tehát most egy picit nyugalom van:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
egy kérdés:
hány zöldet kell kapnom ,hogy: 1 kockám legyen 2 kockám legyen stb. monnyuk 20 kockáig:D:D:D:D:D ??? |
Quote:
aztán gondolom így felfele: 200 = 3 kocka 300 = 4 kocka az adminoknak, elsimertségi ponttól függetlenül ennyi van, mint most:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én abba voltam, hogy pl a vicc topicban szerzett ződek nem számítanak. Erre mit tesz Isten, beírtam egy viccet, kaptam egy ződet rá, és érvényes:)
Szal javaslom, aki zöldeket akar gyűjteni ollózgasson vicceket innen-onnan, tuti módszer:) |
Quote:
|
Quote:
Aham, mindig tanulok valamit, így egyszer majd én is okos leszek:D Ezzel szemben szerintem jobb lenne, ha a viccekre adott ződek télleg nem számítanának. Nem tartom értékelendő egyéni teljesítménynek viccek összemásolását innen-onnan, márpedig az elismertség pillanatnyilag afféle értékmérőként funkcionál. Ha ez is tévhit, leplezzétek le:) |
Quote:
Az én véleményem meg az, hogy inkább írjon viccet, minthogy beírja, hogy még 3zöld kell a X. téglához, úgyhogy segítsetek. :p Egyébként se számít (szinte) semmit, hogy milyen az elismertséged. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem ment:) Ez legalább saját poén volt Remy részéről, ráadásul nem is rossz:D:D |
Quote:
arra még csak-csak, hogy olvastam, de hogy zöldet is akartam adni, meg hogy írtam ide, arról fogalmam sem volt :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Adtam neked egy elismertséget ,de nullát ér. Akkor most hogy van ez-? |
Quote:
1. ha elég elismertségi pontod van, akkor amint megvan a 100 üzi elmozdul az "értéke" 0-ról 2. ha nincs elég elismertségi pontod, akkor a 100 üzi nem számít, így is úgyis nullát ér...aztán ha a pontot érő tartományba kerül, akkor megint a 100 hsz meglététől függ. én így értelmezem legalábbis |
Quote:
-25 -ről indúltam és most +15 van és megvan a 100 hsz ami elméletileg kell ahoz ,hogy érjen valamit az amit én adok. Bár lehet neked van igazad ,de megvárom mit ír Ati:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
- 100 hsz (megvan) - és bizonyos számú elismertségi pont (nincs meg) amint megvan, elmozdul...az egyetlen amit nem tudok az az, hogy mennyi ez a bizonyos számú pont, de 20 felett van szerintem. |
Kár filózni, mert Ati össze vissza állítgatja ezt :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vagy ha akarod, mond meg, úgy, hogy a 2 ponthoz szükséges elismertségi pontok/x...:) de valamit árulj el:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:25. |