Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Senki 03-04-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Egy három szemű smiley meg pláne! :) (Fallout rulez! :D )
Az online Shadowrunba be lehet szállni? Megy egyáltalán a kaland? Vagy indítsak én is egy külön kalandot? (Szívesen!)

ha visszanéztél volna, be lehet még talán gy kari van kész és kettő nagyon közel a készhez, és lesz online kaland, de persze majd te is csinálhatsz egyet simán, csak beszélj Atival!

*Fallout fan*

Enkidu 03-05-2006 09:04

Oké, mondjuk egy törpe rigóval vagy dekással szívesen beszállnék! Vagy ha szeletelőember kell, akkor egy állat orkkal.

Senki 03-05-2006 10:19

Quote:

Oké, mondjuk egy törpe rigóval vagy dekással szívesen beszállnék! Vagy ha szeletelőember kell, akkor egy állat orkkal.

héééé! a törpe rigó pont én vagyok...:D^^
van egy sámán és egy mágus meg egy szamuráj még. szóval dekás vagy szeletelő simán jöhet :D

Chris 03-05-2006 12:17

Quote:

Az online Shadowrunba be lehet szállni? Megy egyáltalán a kaland? Vagy indítsak én is egy külön kalandot? (Szívesen!)

Szerintem be lehet szállni, nem hiszem hogy Aúú tiltakozna :D
Az új játék indításást viszont nem tartom szerencsésnek. Két ugyanazon a világon játszódó történet, többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal, ráadásul mind a kettő most indulna... háááát...:rolleyes: Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.

Davalon 03-05-2006 12:21

Quote:

Originally Posted by Chris
Szerintem be lehet szállni, nem hiszem hogy Aúú tiltakozna :D
Az új játék indításást viszont nem tartom szerencsésnek. Két ugyanazon a világon játszódó történet, többé-kevésbé ugyanazokkal a játékosokkal, ráadásul mind a kettő most indulna... háááát...:rolleyes: Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.

Úgy van, M.A.G.U.S.-t indítsatok, máris jelentkezik rá egy uwel-paplovag:)

aúú 03-05-2006 13:08

Quote:

Természetesen van még hely....:) Leginkább egy szeletelőnek örülnék, lévén abból csak 1 van, de lehet ez a darálógép pld egy adeptus is (annak méginkább örülnék:D )...:) Dekásra úgy döntöttem nem lesz végül szükség, rigóból meg elég egy is...:)

Enkidu 03-05-2006 19:11

Quote:

Ennél szerencsésebb lenne vagy jóval később indítani a második játékot, vagy nem Srunt indítani, hanem MAGUST vagy Vampire-t.

Mindkettőtől félek, MAGUS regényből nem olvastam eleget és valaki még megfogna ^^ , Vampire világa pedig elég idegen tőlem, túlságosan nagy "show-off" az egész (a Mátrix is emiatt nem tetszett). Akkor már inkább csinálnék egy nyomozós mesélést, amolyan Call of Cthulhu-hangulatút (nem feltétlenül lovecrafti mitológiával kapcsolatosat, de annyiban mindenképpen CoC-szerű, hogy a karakterek nem hősök, hanem hétköznapi emberek (professzorok, amatőr történészek, újságírók, esetleg magánnyomozók), akiknek nem érdemes fegyveres konfliktusokkal kezelniük a kaland során felmerülő problémákat, mert igenis meghalnak 1-2 lövéstől, ha meg nem, akkor lesittelik őket ^^). De az se baj, ha Lovecraft "lényei" szerepelnek benne, mert ha nem olvastatok sok Lovecraftot, annál nagyobb para lesz. :)

Quote:

Originally Posted by aúú
Természetesen van még hely....:) Leginkább egy szeletelőnek örülnék, lévén abból csak 1 van, de lehet ez a darálógép pld egy adeptus is (annak méginkább örülnék:D )... Dekásra úgy döntöttem nem lesz végül szükség, rigóból meg elég egy is...

Oké, akkor valamilyen harcos karaktert csinálok. Két változat között filózok: őrült ork berzerker, aki egy hentesbárddal, Molotov-koktélokkal és egy feltuningolt Kalasnyikovval aprít (kicsit konzervatív figura... ^^) vagy egy Leon-szerű borostás, csendes mesterlövész, akinek azért egy gépfegyvere is van, egyébként viszont robbantás-szakértő, és imád mindent a levegőbe röpíteni.
Na melyik passzolna inkább a partiba? :)

aúú 03-05-2006 19:56

Quote:

Oké, akkor valamilyen harcos karaktert csinálok. Két változat között filózok: őrült ork berzerker, aki egy hentesbárddal, Molotov-koktélokkal és egy feltuningolt Kalasnyikovval aprít (kicsit konzervatív figura... ^^) vagy egy Leon-szerű borostás, csendes mesterlövész, akinek azért egy gépfegyvere is van, egyébként viszont robbantás-szakértő, és imád mindent a levegőbe röpíteni.
Na melyik passzolna inkább a partiba? :)

Mindkettő jó, bár ha kicsit jobban belegondolsz, az ork berzerker nem túl életképes hosszú távon mint karakter...:) Szóval én inkább a Mesterlövész/robbantós karit ajánlom...

Enkidu 03-05-2006 20:24

Quote:

Originally Posted by aúú
Mindkettő jó, bár ha kicsit jobban belegondolsz, az ork berzerker nem túl életképes hosszú távon mint karakter...:) Szóval én inkább a Mesterlövész/robbantós karit ajánlom...

KM és játék függő, hogy ki mennyire hal meg. :) Oké, akkor Renével jövök. :D

Chris 03-05-2006 20:40

Quote:

Mindkettőtől félek, MAGUS regényből nem olvastam eleget és valaki még megfogna ^^ , Vampire világa pedig elég idegen tőlem, túlságosan nagy "show-off" az egész (a Mátrix is emiatt nem tetszett).

Azért ezt a két játékot említettem, mert a külön témák meglétéből arra következtettem ezek iránt lenne érdeklődés. Ha gondolod nyiss új neked tetsző témát, hátha lesznek érdeklődők ;)

Jah, és üdv a csapatban! :) :cool:

Enkidu 03-10-2006 17:05

El fog indulni valamikor ez a kaland? :)

aúú 03-10-2006 18:01

Quote:

El fog indulni valamikor ez a kaland? :)

Igen...:)
Csak még a karik nem érkeztek meg hozzám és még a rövid töri áttekintést csinálom... a hosszú az 191 oldal, úgyhogy volt mit szerkeszteni rajta...:D Így lecsökkentettem 9 oldalra és most azt fordítom...:)

Érdekelne, kitől mikor várhatom a karakterét?

Chris 03-11-2006 11:15

Quote:

Originally Posted by aúú
Érdekelne, kitől mikor várhatom a karakterét?

Hétfőn este küldöm a karakterlapot :) ;)

Senki 03-11-2006 21:32

Én spec halfot várom hogy megjöjjön a snowboardozásból, de lehet hogy baja lett mert már itt kellene lennie... nemsokára megleszek , mert asszem nem várok tovább...

Chris 03-11-2006 21:37

Remélem Half jól van.
(ennek a megjegyzésnek semmi köze a játékkezdéshez)

Senki 03-11-2006 21:38

Én is , de ha jól emléxem egy hétre ment el, és az már letelt...

Chris 03-11-2006 21:49

Remélhetőleg csak kipiheni a "nyaralás" fáradalmait.

Half 03-12-2006 21:42

áhh sziasztok:D csak a boardom tört l és msot lefexek:D

Chris 03-16-2006 11:51

Aúú, hány karakterlapot kaptál már? Hogy áll a fordítás? Tudom, tudom, türelem rózsát terem, meg minden, de akkor is... :rolleyes: :D

aúú 03-16-2006 13:51

Quote:

Aúú, hány karakterlapot kaptál már? Hogy áll a fordítás? Tudom, tudom, türelem rózsát terem, meg minden, de akkor is... :rolleyes: :D

A fordításból már csak 2 oldal van, ami elég jó, ahhoz, képest, hogy mennyi munkám van a munkázóban és csak ott van időm fordítgatni...:)
Karakterlapot sajna még senkitől sem kaptam, csak a tiédet láttam eddig...:(
Szóval hajrá, hajrá mindenki!

Half 03-16-2006 16:56

Quote:

Originally Posted by aúú
A fordításból már csak 2 oldal van, ami elég jó, ahhoz, képest, hogy mennyi munkám van a munkázóban és csak ott van időm fordítgatni...:)
Karakterlapot sajna még senkitől sem kaptam, csak a tiédet láttam eddig...:(
Szóval hajrá, hajrá mindenki!

tőlem fogsz kapni ha kell kisajtolom Senkiből sajt vágóval vagy mittomén:D

Senki 03-16-2006 22:31

Quote:

Originally Posted by Half
tőlem fogsz kapni ha kell kisajtolom Senkiből sajt vágóval vagy mittomén:D

talán egyszer hívj fel és beszéljük meg mikor érünk rá egyszerre :D

aúú 03-17-2006 10:05

Nah, Enkidu karilapját már megkaptam...:)
Szóval húzzatok bele ti is...:D

Senki 03-17-2006 10:31

csakösszedobom a kocsit meg az implantokat és afelszerelést. amúgy minden megvan majd lesz egy hosszú karileírásod meg élettörténeted :D

Chris 03-20-2006 07:30

Vajon ezen a héten játszunk már? :rolleyes:
Aúú naaaa, lécci, lécci... :D :D

Senki 03-20-2006 09:19

Quote:

Vajon ezen a héten játszunk már? :rolleyes:
Aúú naaaa, lécci, lécci... :D :D

Jah, ma találkozok Halfival elvileg, és befejezzük a karikat :D

Chris 03-20-2006 09:54

Quote:

Originally Posted by Senki
Jah, ma találkozok Halfival elvileg, és befejezzük a karikat :D

A sámánom örömtáncot jár... :D :D

Ati, te hogy haladsz a karakteralkotással?

aúú 03-21-2006 09:51

Ha minden jól megy, holnap befejezem a rövid töri fordítását és akkor már csak a karik hiányoznak majd mindenkitől, hogy elindulhasson a nagy csinnadratta, tüzijáték és atomcsapás...:)

Senki 03-21-2006 09:57

Half készen van én is összedobom ma remélem és aztán mehet bizony... :D :D :D

Half 03-21-2006 22:55

Jah Auuunak mi is a mail cime?:D akkor beírom elektroba a a karim:D

aúú 03-23-2006 10:38

Quote:

Jah Auuunak mi is a mail cime?:D akkor beírom elektroba a a karim:D

mokivadasz5@freemail.hu

Enkidu 03-24-2006 00:40

Na gyerünk már gyerünk már ork sört akarok vedelni (vérszag terjeng lángol a dzsekim) és üvölteni GURÁÁÁ!!! mielőtt fegyvert rántana (hosszú csövű látványpuska) a kocsmai harc szabályait kölyök nem ismered ejnye! már húzom is elő a viperát és az állkapocs reccsenésének borzongató gyönyörűségétől megvadulva tovább vedelek...
Ja, nem, ez nem az a kari lesz... sorry... :o

Életfa#2 03-24-2006 02:26

Affene, Shadowrun szabálykönyvet csak annyit olvastam, amennyit a könyvesboltokban mertem... Cyberpunk 2020 bezzeg megvan... Pedig beneveznék egy fizikai adeptussal, de gőzöm sincs, hogy kell összerakni... :(
Asztali játékban még nem, on-line játékban viszont már volt szerencsém részt venni!

Half 03-24-2006 07:05

gyere Élet kérj kölcsön:D
és lassan kezdjük már el a játékot:D

aúú 03-24-2006 10:28

Quote:

Originally Posted by Életfa#2
Affene, Shadowrun szabálykönyvet csak annyit olvastam, amennyit a könyvesboltokban mertem... Cyberpunk 2020 bezzeg megvan... Pedig beneveznék egy fizikai adeptussal, de gőzöm sincs, hogy kell összerakni... :(
Asztali játékban még nem, on-line játékban viszont már volt szerencsém részt venni!

Majd segítünk összerakni...:)

Még nem tom, hogy de megoldjuk...:)

aúú 03-24-2006 10:30

Quote:

gyere Élet kérj kölcsön:D
és lassan kezdjük már el a játékot:D

Kezdeni is fogjuk! :)
Csak némi technikai probléma merült fel az otthoni gépemen, ezért most szurlkoljatok, hogy a hétvégén sikerüljün rendbe tennem... mert ha nem, akkor csak kalapáccsal tudom megoldani....:(

Senki 03-24-2006 10:34

jaj... össze kéne rakni azt a rahedli felszerelést... nagyon túl akar élni a kis tápos törpém...
már úgy várom ahogy a rozsdás borítást megkínző menetszelet gerjesztő száguldás közben két kézzel mutatok be egy csapat poliklubbos degeneráltnak majd röhögök amint a rozsdás álburkolat és a valódi pácélzat közé rejtett gélpakkok felfogják a felém röppenő rosszul célzott golyókat :D:D:D

Enkidu 03-24-2006 21:52

Nekem van egy harmadik kiadás könyvem angol nyelven pdf-ben, ha kell, felnyomhatom valahova. De kezdjünk már el játszani lassan... Half, Senki csináljatok karit mán! :D

Mike zoostorm 03-25-2006 10:48

Quote:

Nekem van egy harmadik kiadás könyvem angol nyelven pdf-ben, ha kell, felnyomhatom valahova. :D

Annak igazan tudnek orulni... nekem eleg gazos beszerezni az alapkonyvet, az angol meg nem annyira gazos... majd ha 35 os lesz a teste az elf magusomnak hivatkozhatok arra hogy felreertettem...:P:P

Auu: lehet hogy en vaok a vaksi es mar volt rola szo, de milyen kiegeszitoket lehet hasznalni?csak ami magyarul megjelent? vagy akarmilyet? vagy amilyen neked megvan? ha utobbi akkor kaphatunk egy felsorolast hogy neked mi van meg? kocce....:D

Életfa#2 03-25-2006 21:24

Enkidu: ha tudod, tedd fel valahova, vagy küldd el el a pittyke@citromail.hu-ra! Nem vagyok tökéletes angolból, de majd csak összerakok valamit...

All times are GMT +1. The time now is 08:41.