Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Quasi 02-19-2006 12:32

Quote:

Originally Posted by Északföld
Aki ezt mondta, az biztosan, sokkal jobban tisztába van, a majmok életciklusával, mint én. Ki tudja, lehet 300 évig is elélnek. :D

Erdekes...aki ezt allitotta, o is 300 evet taksalt ra...vagy 300 majom...mindegy a 3 kilo benne volt az tutti.:D

director 02-19-2006 18:37

oké, kösz hogy mindenki vette a fáradtságot, hogy leoltott. a forrásaim a japánban élő unokatestvérem, 2 japán barát, és egy magyarországon élő kínai fiatal hölgy. magam japánul tudok pár nagyon primitív dolgot. ennyi.

Senki 02-19-2006 18:52

Quote:

Originally Posted by director
oké, kösz hogy mindenki vette a fáradtságot, hogy leoltott. a forrásaim a japánban élő unokatestvérem, 2 japán barát, és egy magyarországon élő kínai fiatal hölgy. magam japánul tudok pár nagyon primitív dolgot. ennyi.

jó, az egyik japán ABC kínai kanjikat használ de elolvasva mást jelent japánul és kínaiul... erre gondolok én.

Wanax 02-19-2006 22:53

Quote:

Ha azt nezzuk hogy abbol indultunk ki hogy japan nyelvu hodito, akkor tuti hogy nem erti meg egy kinai!

Északföld 02-19-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by Wanax
Ha azt nezzuk hogy abbol indultunk ki hogy japan nyelvu hodito, akkor tuti hogy nem erti meg egy kinai!

Ki hitte volna, hogy ez így van. Pedig sokban, nem különböznek egymástól, kicsik, sárgák és sokan vannak. :D

Half 02-19-2006 23:26

Quote:

Originally Posted by Északföld
Ki hitte volna, hogy ez így van. Pedig sokban, nem különböznek egymástól, kicsik, sárgák és sokan vannak.

Jah, de a teheneket megeszik:D viszont szeretet parti vagyunk szoval lehet, hogy Hindu kene. BAr nekik van atomuk... Akkor maradjon az amerikai.
Ati en Vallalom Amerikai forditast:D:D
Kulonben azt nem ertem, hogy miert nem ugy csinaljatok hogy belepeskor lehessen nyelvet valasztani??? akkor kevesebbet kene uzemeltetni meg ilyesmi. Es a forumok kozott lehetne tobb nyelvu. De vegulis orulok, mert igy tobb orszagom van csak Romanul picit nehez:(

Senki 02-20-2006 08:00

Quote:

Originally Posted by Half
mert igy tobb orszagom van csak Romanul picit nehez:(

Nem hiszem el hogy ennyire addikt vagy hogy románul játtszol. valld be hogy emlékezetből használod a menüket! (legalábbis a magasszintű román nyelvtudásodból ítélve erre tippelnék :D)

Half 02-20-2006 10:45

Quote:

Originally Posted by Senki
Nem hiszem el hogy ennyire addikt vagy hogy románul játtszol. valld be hogy emlékezetből használod a menüket! (legalábbis a magasszintű román nyelvtudásodból ítélve erre tippelnék :D)

regisztralni reg regisztraltam ott hasznaltam amagyart hozza:D

Senki 02-20-2006 20:34

Quote:

Originally Posted by Half
regisztralni reg regisztraltam ott hasznaltam amagyart hozza:D

akkor összesítve hány országod van a magyar, román és angol verziókkal együtt? :D (abnarchosokat kihagyva, anarch nem ér senkitől :D )

Half 02-20-2006 22:45

Quote:

akkor összesítve hány országod van a magyar, román és angol verziókkal együtt? :D (abnarchosokat kihagyva, anarch nem ér senkitől :D )

Nem sok limitalom es egyre kevesebb lesz szerintem 3-4 aktivat akarok csak az angolban lopkodok jokat, meg meszarolgatok a temetoben:D
Szal lassan csak ket aktiv orszagom lesz remelem anti addikta akarok valni amifele jo uton haladok:D

Quasi 02-21-2006 02:28

Quote:

Na latod, rosz helyen erdeklodtel...rogton itt kellett volna.:D

Drag Star 1100 02-28-2006 16:24

Sziasztok, előre is elnézést kérek a modiktól.. De nem tudok ebben a témában újjat nyitni... Nos...

Az ötlet annyi lenne, hogy ha valamilyen "történés" van, akkor ne mindíg pirosan villogó esemény felirat jelenjen meg, hanem...

1. ha az adott ori számára jó dolog, akkor zöld..

2. ha az adott ori számára rossz, piros...

Így ha valami történik akkor nem kapok frászt minden eggyes alkalommal...

:mad:

És mégegyszer elnézét a modiktól, és ha lehet kérlek benneteket, rakjátok be egy új topicba ezt a gondolatot...

Nem tudom mennyire bonyolult ennek a dolognak a "leprogramozása", de sztem megoldható.. :D

vonos82 02-28-2006 18:41

Valami ilyesmit csinál a VIP: ha fontos: piros, ha kevésbé, narancs, ha fórum, üzi akkor zöld, nem?

Láma 02-28-2006 20:00

Quote:

Originally Posted by vonos82
Valami ilyesmit csinál a VIP: ha fontos: piros, ha kevésbé, narancs, ha fórum, üzi akkor zöld, nem?

de ő azt akarja, hogy a nyertes csata ne pirosan vilogjon, hiszen ő nyert.

director 02-28-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Láma
de ő azt akarja, hogy a nyertes csata ne pirosan vilogjon, hiszen ő nyert.

jó megoldás, ha mikor pirosat lát, nem kap rögtön szívbajt. elég akkor, mikor már nem csak oldalt látja a pirosat:D

BeeLord 02-28-2006 20:16

Az lenne a baj vele, hogyha pirosat látnék, tudnám hogy gáz van, a zölddel meg annyi bajom van, hogy rühellem a fradit. Lehetne a jó inkább a kék, a fórum meg mondjuk valami más. De maradjunk inkább a dárgakőnél;)

Senki 02-28-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by vonos82

pirosa fontos esemény, zöld az üzenet, kék a szövifórum, sárga a piaci esemény és szürkea többi...

De azért: a nyertes csata lehetne lila vagy valami, de amikor hajnali 4kor virrasztok tanulás miatt, meg még tele vagyok KVval, és akkor még támadok is A-ban és azt lesem beférek-e észrevesznek szétgyújtanak STB és az utolsó pillanatban már görcsölök szinte, és akkor piros villogást látok, akkor azt hiszem hogy kinyiffanok ahogy rúg rajtam egy utolsót a szívem mielőtt meglátom hogy zöld az ütés nyoma és nem jöttek szembe sereggel, az azért rossz... :rolleyes: :D

Ati 02-28-2006 22:00

Quote:

Originally Posted by Drag Star 1100
Sziasztok, előre is elnézést kérek a modiktól.. De nem tudok ebben a témában újjat nyitni... Nos...

Talán nem véletlenül nem tudsz... Ezért kell szétoffolni egy normális beszélgetést??????????

Senki 02-28-2006 22:12

Quote:

Originally Posted by Ati
Talán nem véletlenül nem tudsz... Ezért kell szétoffolni egy normális beszélgetést??????????

ezer bocs.

Ati 02-28-2006 22:17

De ez hihetetlen már... Van talán összesen 2 téma, ami át lett téve abba a topicba, hogy megfontolás alatt. Talán nem véletlenül nem lehet oda új témát nyitni, nem?! Erre fogja magát valaki, és ha nem tud nyitni, akkor szétoffolja a meglevő témát baromságokkal... Gondolkodjatok már egy kicsit légyszi.... Köszi. :)

Senki 02-28-2006 22:29

Quote:

Originally Posted by Ati
De ez hihetetlen már... Van talán összesen 2 téma, ami át lett téve abba a topicba, hogy megfontolás alatt. Talán nem véletlenül nem lehet oda új témát nyitni, nem?! Erre fogja magát valaki, és ha nem tud nyitni, akkor szétoffolja a meglevő témát baromságokkal... Gondolkodjatok már egy kicsit légyszi.... Köszi. :)

Na, azért ne engem szidj légy szíves... én csak válaszoltam egy kérdésre... igaz valóban OFF volt. az meg hogy oda került és nem tud oda nyitni, az az ő baja. ehez nekem semmi közöm, és abban a topicban se véleményeztem.

Ati 02-28-2006 22:31

Quote:

Na, azért ne engem szidj légy szíves... én csak válaszoltam egy kérdésre... igaz valóban OFF volt. az meg hogy oda került és nem tud oda nyitni, az az ő baja. ehez nekem semmi közöm, és abban a topicban se véleményeztem.

Igazából eleve nem tom miért vetted ennyire Magadra. Aki szétoffolta, az ki van egy időre téve pihenni, a többiek csak minuszt kaptak rá tőlem, mert az a véleményem, hogy nem odavaló volt, ennyi. :)

Senki 02-28-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by Ati
Igazából eleve nem tom miért vetted ennyire Magadra. Aki szétoffolta, az ki van egy időre téve pihenni, a többiek csak minuszt kaptak rá tőlem, mert az a véleményem, hogy nem odavaló volt, ennyi. :)

na, az engem épp eléggé zavart hogy szóvá is tegyem :D

Half 04-18-2006 06:07

Grrrrrrrrrrrr kááááááááááááááááá:D

laziga 04-18-2006 06:17

áááááááááá felrobbanok kijövök védelemalol és ot vár rám 200hekin egy fulos ori ami lehetetlen és 5napja baszlat és nem birok ellene semmit. áááááááááááá
Valamelyik orimmal egyszer leloptam ez a büntim áááááááááá
MÉg 5nap és töröl az aljas ááááááááááááá

Szemes224 04-18-2006 06:48

Quote:

Originally Posted by laziga
áááááááááá felrobbanok kijövök védelemalol és ot vár rám 200hekin egy fulos ori ami lehetetlen és 5napja baszlat és nem birok ellene semmit. áááááááááááá

Hajráááááá!! :D

Steve 04-18-2006 10:34

Quote:

átlagos oriindítás....

Senki 04-18-2006 15:14

Quote:

Originally Posted by Steve
átlagos oriindítás....

átlagos? :D inkább tápolós :D:D:D

Davos 05-12-2006 17:45

Quote:

a Spanyol tuti.... de a Japán... bár ott lehet mindenki rákapna :p (de jól is nézhet ki a hód kanjikkal! )

Koreait csinaljatok ott tenyleg kemenyen kuldik a gepet.
Amugy meg butak vagytok ilyen forditasi nehezsegekkel, mert ugye ki tud koreaiul vagy japanul, hat nem sokan, de ugye mindeki tud angolul es mindenkinek van olyan kulfoldi haverja, ha mas nem a neten, aki eredetileg nem angol de jol vagja az angolt. Nos az angol kesz forditsa le a sajat nyelvere haver kap erte egy orok 1. sorszamot az adott oldalon meg kb 2 ev VIPET. szerintem igy eleg hizelgo nem?:)

Cyby_ 05-23-2006 07:46

Quote:

Ez még hagyján de engem 600hekin 1 négyes szövetség vetett szemet ,mert én bunkó mertem gyüjteni 1milliárdot és szemet vetettek rá és megint én bunkó nem hagytam meg nekik és most szeretnek!!!!!!IMÁDOM A 4v1et!!!!!!ez meg adja az ízét:(:(

Westie 05-30-2006 20:21

Az hagyján, az milyen bosszantó, ha fellépnek előled, mikor épp földért robbogsz, pfuj :p

Senki 05-30-2006 20:41

volt már olyan is hogy 8 seregem elől szökött meg a piszok... :D

Westie 05-30-2006 20:42

pfuj, ezt azonnal be kell tiltatnunk :):)

Senki 05-30-2006 21:25

gondolhatod, hogy örültem... szövim is ment felé... :p le vele azonnal!!! :D

Synkel 06-04-2006 20:44

Én is léptem már így fel egyszer. Szerintem vicces volt:D:D

Wanax 06-09-2006 21:53

http://forum.queosia.com/images/repu...tation_neg.gifHódítós Dühöngő06-04-06 17:22HalfPirositok háháháháhá:DDDDDhttp://forum.queosia.com/images/repu...tation_neg.gifHódítós Dühöngő06-05-14 01:09Halfpirosodj

Csak hogy lassa mindenki hogy mennyire gyenge elmeju a kedvenc vita partnerem!
Egy elfogadhato indokra nem kepes! :D :D :D

Senki 06-09-2006 23:27

Süti, te is eleget tudod blamálni magad azért :D
mellesleg azért ez nem fair, hogy ilyeneket kiteszel, én se jó szívvel válaszolok nyíltan... (ezt értem a másik dühöngő beli nyílt üzimre (Tyernek)...)

Wanax 06-10-2006 00:05

Quote:

Süti, te is eleget tudod blamálni magad azért :D
mellesleg azért ez nem fair, hogy ilyeneket kiteszel, én se jó szívvel válaszolok nyíltan... (ezt értem a másik dühöngő beli nyílt üzimre (Tyernek)...)

es nekem mi kozom a te uzidhez akarkivel... amugy se a velemenyedett kertem! Azt tartsd meg magadnak! Pusztan megmutattam hogy milyen kreativ a haverod!
Persze neked rogton le kellett reagalnod... :D :D :D

Senki 06-10-2006 00:09

Attól még hogy játékon bvelül nem vagyunk jó csapat és szétmentünk, még jól mondod, a haverom, és tudom mit írt neked legutóbb, és nem tettszik hogy ezután rászállsz. Ez elég tré dolog a szememben, és nem számít hogy korábban hogy viselkedett, hogyha te is adod hozzá a színvonalat.
Állj a tükör elé és gondold végig.

Wanax 06-10-2006 00:28

Quote:

Attól még hogy játékon bvelül nem vagyunk jó csapat és szétmentünk, még jól mondod, a haverom, és tudom mit írt neked legutóbb, és nem tettszik hogy ezután rászállsz. Ez elég tré dolog a szememben, és nem számít hogy korábban hogy viselkedett, hogyha te is adod hozzá a színvonalat.
Állj a tükör elé és gondold végig.

öööö... meg kerlek ne velem foglalkozzal, hanem a haveroddal legy szives! En majd foglalkozom magammal a tukor elott! Semmi kozom hogy ti milyen viszonyba vagytok a jatekban, vagy az elet mas teruleten!

En nem biraltalak eddig... Te milyen alapon teszed? Te talan tudsz minden level valtasunkrol, hogy velemenyt tucc alkotni??? Kapj a fejedhez ember!
Ha mar itt tartunk, latszik hogy milyen jo haverok vagytok!!! Irsz MSN par sort, a sajat velemenyed es eltunsz! Ha mar velemenyt alkocc valakirol akkor add meg neki a lehetoseget hogy reagaljon ra es ne biraskodj!

Jo neked hogy tudod mit irt Half nekem, mert en abbol nem sok mindent ertettem!

kiegeszitenem meg a Te frappans indokoddal a fent leirtakat:

http://forum.queosia.com/images/repu...tation_neg.gifHódítós Dühöngő06-06-10 01:04Senkicsak mert feleslegesen pirosolsz, és Half legutóbnbi neked küldött üzenete után duplán tré a háta mögött fikáznod! -Senki

csak hogy tudd egy jo ideje ki volt kapcsolva a pontozas es most olvastam hogy a haverod milyen indokokkal rontja a hirnevemet, es nem erzem annak hogy a hata mogott fikazom mivel fogja olvasni! De ugy laccik Te vagy a gyamja es mielott ő olvasna Te lerendezed a dolgot!
Ki vagy TE hogy mielott a a cimzett barmit is reagalna, bele okoskodol? Olvasgassd az en indokomat tobbszor mielott ujra beleokoskodol olyanba ami nem neked szol! Se admin se moderator nem vagy itt ha jol tudom!

All times are GMT +1. The time now is 23:35.