Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Morisz 03-19-2006 08:54

Quote:

Originally Posted by szamóka
Ráadásul a hangja is idegesítő...

Izlések és pofonok amúgy valóban kicsit boszantó főlleg mikor rossz adatokat mond az előtte álló képernyőről.
Viszont van amikor a Palik is nagyon rámegy egy szóra és egy közvetítés alatt vagy 20-30-szor mondja na az is idegesítő.

Meg az első meccsen ő már eldöntette hogy mi lesz az évvégi sorrend:cool: .

Meg van amikor kinéz magának egy pilótát és azt ócsároólja vagy éppen dicséri attól függően hogy nála milyen helyen áll... egy kommentátor legyen pártatlan....

Davalon 03-19-2006 08:55

Vagy a Klien kerékdefektje lenne a megoldás? Jut eszembe... Ő mintha utána ment volna ki mégis csak, vele ütközhetett akkor?

Morisz 03-19-2006 08:56

Quote:

Originally Posted by Davalon
A Palik az idegesítő, ráadásul nagyon cinikus és lekezelő a Czollnerrel.

Végre egy igazi jóarc:D :D :D

Davalon 03-19-2006 08:57

Melyik kerék kapott defektet Kliennél? Bal első vagy jobb első?

Morisz 03-19-2006 08:58

Quote:

Raikkonenről nehéz elképzelni, hogy hibázna, valószínű, hogy belementek, viszont azt is nehéz elképzelni, hogy egyrészt, egy kamera se mutatja, ki ment bele, másrészt, utána a vétkes autó sem sérült meg kicsit sem? Se kerékcsere, se szárnyprobléma, semmi nem volt utána, üres maradt a boxutca...

Na ez az amit én is hiányoltam mert ha kiüti a Mercit akkor neki is meg kell sérülnie. Ja és etyek az aguri szerintem meszebb volt attól hogy belemenjen.

Morisz 03-19-2006 09:00

Quote:

A bal első ment szét neki de ő asszem később jött ki sokkal.

Etyekwood 03-19-2006 09:01

Quote:

A jobb első volt!

Palikék azt mondták, hogy a felfüggesztés és a trapéz sérült meg, pedíg egy sima defekt volt:D

Etyekwood 03-19-2006 09:01

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
A jobb első volt!

Igen igaz, Bal első, csak kezertem!:)
Bocsi

Davalon 03-19-2006 09:01

Egyébként a Palik hülyeségei közül messze a legidegesítőbb (azon kívül, hogy nem ismeri fel a pilótákat:D ), hogy állandóan azt hajtogatja, "kanyarban szépen megérkezik rá, de az egyenesben el tud tőle lépni". Könyörgöm... szóljon már neki valaki, hogy ez azért van, mert az elöl lévő autó előbb kezd el fékezni, mert előbb ér a kanyarhoz, és ilyenkor a hátul lévő nyilván közelebb jön, míg a kanyarból is az elöl lévő jön ki elöbb, így előbb is kezdhet el gyorsítani, mint a mögötte épp a kanyarral bíbelődő:D Ettől a falra mászok, és ezt futamonként 20-szor beköpi.

Davalon 03-19-2006 09:02

Quote:

A jobb első volt!

Palikék azt mondták, hogy a felfüggesztés és a trapéz sérült meg, pedíg egy sima defekt volt:D

Pontosabban a Palik mondta, villogni akart, hogy meg tud nevezni pár alkatrészt:D

Etyekwood 03-19-2006 09:04

Quote:

Originally Posted by Morisz
Na ez az amit én is hiányoltam mert ha kiüti a Mercit akkor neki is meg kell sérülnie. Ja és etyek az aguri szerintem meszebb volt attól hogy belemenjen.

Ako Raikönnent lekoccolta az egy fehér autó volt, ebből gondoltam, az Agurira, de lehetett az a Honda is akár!

Morisz 03-19-2006 09:04

Quote:

Pontosabban a Palik mondta, villogni akart, hogy meg tud nevezni pár alkatrészt:D

Amúgy ez csak azért volt mert ő már egyszer ült egy f1-es autóba és azt hiszi hjogy nagyon tudja mi merre meddig:D :D

Etyekwood 03-19-2006 09:06

Quote:

Igen, azon behaltam a röhögéstől:D
De ne fikázzuk már szegényt:)

Etyekwood 03-19-2006 09:08

Quote:

Amúgy ez csak azért volt mert ő már egyszer ült egy f1-es autóba és azt hiszi hjogy nagyon tudja mi merre meddig:D

Ha van 3 millád, akkor Te is vezetheted 15 körig az F1-es vasat!:)
de már írtam, anno:D
És akkor Te is olyan leszel, mint palik, és tudni fogod, mi az a trapéz:D

Morisz 03-19-2006 09:10

Quote:

Ako Raikönnent lekoccolta az egy fehér autó volt, ebből gondoltam, az Agurira, de lehetett az a Honda is akár!

Ezen ne veszünk össze, mert nem mutatták végülis hogy mi történt pontosan szerintem majd ki fog derülni azért.

Arra tippeltem hogy valami megadta magát a Mercin.

Sajons bejött az amit mondtam elég sok autó kiesett a nagy melegben de ezt mindenki tudta előre.

Ja és azt is megemlítem attól függetlenül hogy nem vagyok Alonso rajongó hogy remekül használti ki a Renault-t a rajtnál és nem is volt olyan könnyű a kocsi.

Morisz 03-19-2006 09:12

Quote:

Ha van 3 millád, akkor Te is vezetheted 15 körig az F1-es vasat!
És akkor Te is olyan leszel, mint palik, és tudni fogod, mi az a trapéz:D

Na akkor mostmár van életcélom :D
Nekem is kell akkora tudás amit a Palik bírtokol:D :D

Davalon 03-19-2006 09:15

Szimpatikus volt (számomra:D ) A Ferrari-hozzáállása, és itt nem arra gondolok elsősorban, hogy Massa-nak nem kellett elengednie Schumit, hanem hogy a Ferrari inkább az öregnél is cserélt motort, nem baj, ha mínusz tíz hely, de tuti menjen végig a kocsi, azaz nem mentek arra, hogy élet-halál harcot vívjon az elején és aztán elfüstöljön, pedig a becsvágy biztos megvolt, de a józan ész legyőzte.

Etyekwood 03-19-2006 09:17

Quote:

Na akkor mostmár van életcélom :D
Nekem is kell akkora tudás amit a Palik bírtokol:D

Igen, az fontos, hogy hülyeséget beszélj:D

zima 03-19-2006 10:28

Quote:

Ezen ne veszünk össze, mert nem mutatták végülis hogy mi történt pontosan szerintem majd ki fog derülni azért.

Arra tippeltem hogy valami megadta magát a Mercin.

" Az első kiesőre nem kellett sokat várni, ugyanis Kimi Räikkönen az első kör közepénél járva megpördült, majd a verseny feladására kényszerült. Mint utólag kiderült, a Red Bull Racing osztrák pilótája, Christian Klien rongyolt bele a McLarenbe, melynek jobb hátsó kerékfelfüggesztése eltörött. Klien első futóműve is megsérült, melyet a szerelők hét körig javítgattak, majd ismét visszaküldték a többiek közé. "

http://origo.hu/auto/20060319f1kozvetites.html?pIdx=1

Csokibácsi 03-19-2006 10:29

Quote:

"Montoya finished fourth after a quiet run, but McLaren lost Kimi Raikkonen on the first lap after a brush in Turn 5 from the Red Bull of Christian Klien sent him spinning into the wall and retirement."

Etyekwood 03-19-2006 10:35

Ok, ok!

még nem olvastam el már oldalakat, nem volt időm:(

lassan közelítem Palik szintjét a hülyeségben:)
Köszi az informálást, de most legalább tisztán látjuk a helyzetet!

Köszi mégegyszer!

Csokibácsi 03-19-2006 10:44

Quote:

lassan közelítem Palik szintjét a hülyeségben:)

Esélyed sincs, napi 36 órában kellene korrepetálásra járnod :D
Palik a világökörség része.

Etyekwood 03-19-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Esélyed sincs, napi 36 órában kellene korrepetálásra járnod :D
Palik a világökörség része.

:D
ez király volt:)
Köszi

Csokibácsi 03-19-2006 11:11

Erről mi a véleményetek?

http://index.hu/sport/forma1/flvel0319/

Morisz 03-19-2006 11:13

Quote:

Originally Posted by zima
" Az első kiesőre nem kellett sokat várni, ugyanis Kimi Räikkönen az első kör közepénél járva megpördült, majd a verseny feladására kényszerült. Mint utólag kiderült, a Red Bull Racing osztrák pilótája, Christian Klien rongyolt bele a McLarenbe, melynek jobb hátsó kerékfelfüggesztése eltörött. Klien első futóműve is megsérült, melyet a szerelők hét körig javítgattak, majd ismét visszaküldték a többiek közé. "]

Na akkor csak kiderült köszi és Dav-nak volt igaza:D

Morisz 03-19-2006 11:19

Quote:

Erről mi a véleményetek?

Hát figy ha nem volt szabályos akkor jogos hiába végeztek gyengébb helyen a csalás az csalás-> vagyis a kiskapuk kihasználása.
Amúgy egyszer már volt ilyen a Mercit megbüntették mert 7mm-rel eltért a szárnya a megadottól. A Ferrari viszont 1cm-ért nem kapott büntetést...

Etyekwood 03-19-2006 11:22

Quote:

Erről mi a véleményetek?

http://index.hu/sport/forma1/flvel0319/

Nekem egy kicsit gyanus a dolog!

idézem:
"a Ferrari-főnök Jean Todt már beleegyezett, hogy hamarosan áttervezik a légterelőiket. "

Na már most, ha nem lenne szabálytalan, akkor miért akarja a csücsöri áttervezni az elemeket!
mert szerintem ezzel a mondattal, pont azt ismeri be, hogy nem teljesen szabályos!
Legalább is az én olvasatomban!

Morisz 03-19-2006 11:32

Quote:

Na már most, ha nem lenne szabálytalan, akkor miért akarja a csücsöri áttervezni az elemeket!
mert szerintem ezzel a mondattal, pont azt ismeri be, hogy nem teljesen szabályos!

Igen ezt jól mondod, de tuti kivágják magukat mert ugye "a pontjiak nincsnek veszélyben". Ezt már eldöntötték hogy pontot nem vesznek el csak a levél cselekvésre kényszeríti őket.

Csokibácsi 03-19-2006 11:33

Nekem is az az egy mondat a gyanús.

Davalon 03-19-2006 12:01

Ezek mind semmiségek ahhoz képest, hogy van csapat, amelyik egyedülálló módon lefojtott v10-es motort használhat, különleges engedéllyel.:) Khhhhm-khmmmm.....

Csokibácsi 03-19-2006 12:48

F1 videó ...

http://href.hu/x/174u

Morisz 03-19-2006 12:56

El sem tudom képzelni miért égnek le ezek a motorok :)

Apa 03-19-2006 12:58

mostanáig sirtam. nem láttam a visszajáccásba kimnet neki kiminek, de ez má botrány
aki ilyet csinál diszkvalifikálnám a futamrol

Apa 03-19-2006 13:02

Quote:

F1 videó ...

csoki ez kemény volt!!! de állat nagyon!!!

szamóka 03-19-2006 13:10

Quote:

Hát figy ha nem volt szabályos akkor jogos hiába végeztek gyengébb helyen a csalás az csalás-> vagyis a kiskapuk kihasználása.
Amúgy egyszer már volt ilyen a Mercit megbüntették mert 7mm-rel eltért a szárnya a megadottól. A Ferrari viszont 1cm-ért nem kapott büntetést...

Még jó, hogy vannak olyan élesszemű pilóták, akik észreveszik 2-300as tempónál , hogy a rivális légterelője a megengedett (azt hiszem) 5 mm helyett 7 mm-t hajlik. Ez is furcsa...

Steve 03-19-2006 13:17

Nem tudjátok ki verte ki Kimit?
Me én mosmá odamegyek!
Ez már a semleges szurkolóknak se yo hogy a két legnagyobb nem tud egymás elen harcolni:mad:
vagy ez csak direkt év eleji előny mint tavaly:rolleyes:

Morisz 03-19-2006 13:26

Quote:

Még jó, hogy vannak olyan élesszemű pilóták, akik észreveszik 2-300as tempónál , hogy a rivális légterelője a megengedett (azt hiszem) 5 mm helyett 7 mm-t hajlik. Ez is furcsa...

Amit én írtam a 7mm-es eltérés az asszem két éve volt most hogy mennyi volt az eltérés azt nem tudom.
Miért 300-nál szerintem simán ki lehet amúgy szúrni azt a pár mm-t:D

Csak érdekesség de aki jó fizikából vagy matekból az tudja...
Ugye az átleg sebesség olyan 280-300km/h közt van ha jól tudom na most ha egy pilóta 288-al megy akkor 1 másodprec alatt 80 m-t tesz meg. Szóval a reakcióképességük kicsit jó ezeknek a pilótáknak.

Etyekwood 03-19-2006 13:31

Quote:

F1 videó ...

Hát, hallod, a liba kirázott, ez nagyon kemány, és ez egy Arrows volt, nem is egy Honda, Merci, vagy egy élcsapat!
Na ilyen csemegég jöhetnek ide!

Etyekwood 03-19-2006 13:34

Quote:

:D
A szívemből szóltok!
Pont ezon gondolkoztam ebéd közben, hogy ezeket az elmeket/légterelők, beállításai stb../ a futamig oly féltve őrzik, akkor hogy és mikor veszik észre hogy szabálytalan:)
mert 300 nál, azáért csak nem, de érdekes:)

Etyekwood 03-19-2006 13:37

Quote:

1 másodperc alatt 80 m-t tesz meg. Szóval a reakcióképességük kicsit jó ezeknek a pilótáknak.

Ha jól emléxem, kb ennyit úsztam a strandon tavaly, de lehet, hogy már lassultam azóta:D

All times are GMT +1. The time now is 03:27.