![]() |
Én úgy vettem észre, hogy ha a morál eléri a 100% ot, akkor hiába oszt az ember akármennyit, nem módosul a nyilacska. Valószínűleg azért, mert nem emelkedik a moráljuk... :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ilyen kérdéseim nekem is vannak: Klántámadáshoz miért nem visznek kaját a seregek? Klántámadásnál miért nem hullanak a seregek útközben? Klántámadásnál a foglalt föld fajtánként miért nem oszlik el egyenletesen? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na akkor csak nem mondtam butaságot.:)
|
oké, egy kérdést tisztáztunk, márcsak három van :)
|
5/U-ban megjelent egy ori az 1. helyen:
1 480289 Hunnium 1.977.720 Ismerve a gömbjét és éplistáját, a Pannonföldés orik elbújhatnak mögötte. :D:D Ati, hogy került ez oda?? Kizárt hogy olyan magasra fel lehet menni 5. szinten (ilyen sorszámmal). |
Quote:
|
Quote:
Azért írd már meg hogy hogyan került az az ori oda, ha véletlenül utánnanéznél? :) |
Quote:
Klántámadásnál csatában miért nem hullanak a seregek? |
Quote:
|
Hmmm 5.-ös szinten egyéni foglalás :rolleyes: asszem az is a Furcsaságok közé megy :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hogy te miket észre nem veszel :) |
ne vegyétek el vincent munkáját ;)
|
Quote:
|
22k varival nem látok be egy hullához:) Na ehhez mit szóltok?
A pontlistában ki van írva, h élőhalott/legalábbis mikor gömböztem legutóbb az volt/, de nem látok be hozzá, ez hogy is van? Újrázott vagy mi? Ha igen, akkor ilyenkor miért hagyja meg a korábbi gömb eredményét v ez csak nekem furcsa? |
Quote:
és a legutóbbi infó marad meg róla |
Quote:
Még jó, h gömbözni próbáltam, mert ált kapun át mérem fel a hulákat, és lehet meglepődtem volna:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akkor inkább keress másik hullát,de valami rendes hullát,aki nem csak álcázza,hogy hulla:D |
Ha egy ország mélyszabiról jön vissza, akkor a program "elfelejti", hogy mikor koptak a tekercsek és a 19 kört előlről kezdi számolni. Így nem olyan egyszerű meghatározni a tekikopást, mert nem akkor van kopás, amikor az aktív körök maradék nélkül oszthatóak 19-el.
Ebben az a furcsa, hogy ezt nem tudtam. :) |
számomra furcsaság.
rákerestem erre az országra: 174323 1/A Aesculus 601.959 kereső szerint aktív A-beli játékos. beveszem a pontlistába, üres, tehát mélyszabis, ez oké. de a kereső szerint ugye klán tagja, mert nincs mellette SZK. dehát mégse klán tagja, mert nem támadható. vagy csak én nem értem :( |
vagyis értem. nyílván SZK-s ország mélyszabin. csak a logikát nem, hogy miért nem mutatja SZK-snak
|
valószínű hülye kérdés,de hogy lehet az,hogy egy csoportban 493... számú országom kijött már a védelem alól, és van jópár 491... 492... amelyik még lila?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Tényleg :D
|
Quote:
|
Nahát mit szoltok hozzá,szintlépés után pár körre sikeres támadásom volt:D:D:D
|
Nem szabiztam, kiárulás nékül léptem fel ,és minden bentvolt.Szövim vitt,én közben a védelmemet átküldtem neki.ez egy biztonságos támadás volt.Csak furcsa nekem az hogy védelem alatt is mehetek támadni,mégha nem is tudom én indittani a támadást.Nekem megvan a védelem,neki megvan a segittség,az ellennek megvan a csapás.Nem sok esélye volt beütni hozzá:D
|
Quote:
Szóval te a lassúban a 10. körben már tudsz támadni,"mert simán lehetséges",hogy nem:rolleyes::confused: Ez a súgóból egy részlet: Quote:
A 10. körben akkor se tudsz ütni,ha te vagy a pápa ööö...vagyis pepa;) |
Quote:
Volt egy nagyon szép fosztink és utána léptünk is. Boldogan vittük a rengeteg ingyen lét..aztán jöttek utánunk és szépen ezt a cselt is bevetve kikaptunk! Halkan jegyzem meg,hogy ez már naon rég volt |
All times are GMT +1. The time now is 07:10. |