![]() |
Quote:
|
Quote:
ha valaki úgy érzi neki nem megy, akkor marad 8 személyiségnél és kész. a 9. személyiség csak presztízs kérdés, semmi gyakorlati haszna nincs.. akkor meg mutasson is érte valamit, ha meg nem akarja akkor nem tök mind1, hogy 8 v. 9 személyisége van? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy meg az 1/A első helye jóval könyebben elérhető mint egyes 5ös csopik első helye.. ez csak abból is láccik, hogy vannak alsó csopik ahol évek óta ugyanaz az első, míg 1/Aban ugynennyi idő alatt több tucat ori volt már első.. |
Quote:
De ha már így belejöttünk, neked se ártana játszani...:) Amúgy szerintem, az, hogy kinek mennyi ori van mellette és miként játszik velük, full lényegtelen... mert megintcsak eletereled vele a szót másfelé... Ami csopiról én beszéltem, hogy van 100e ponton lévő ori az első helyen, ott ez nem évek óta van...:) A lényeg, hogy mi értelme egy olyan változtatásnak, aminek igazából SEMMILYEN gyakorlati értelme nincs? |
Quote:
ha lesz hekicsökkenés földlimit fölött, az A-n kivül mindenhol egyszerűbb lesz elérni az első helyet majd, mint most. |
Quote:
kb annyi, hogy ha egy kezdő ránéz akkor azt gondolja "ez már igen, biztos tud a csávó..". gyakorlatilag a változtatás értelme is annyi, hogy ennek az elvárásnak eleget teszünk és az fogja tudni elérni, aki le is rak érte valamit az asztalra. |
Quote:
|
Quote:
az hogy egy 9 személyiséges oritól elvárható, hogy tudásának (vagy legalábbis kis kék számának) megfelelően igenis No1 legyen? |
Quote:
|
Quote:
pillanatnyilag max kitartás kel semmi más. sem diplomáciai érzék, sem játéktudás, gyakorlatilag semmi nem kell hozzá, aki képes végig játszani az 5-ös és 4 es csopit, azaz elolvasta a sugót + jáccot pár hónapot az gyakorlatilag eltamagocsizva simán elérhet a kék9eseig. és akárhogy is nézzük ez hiba. |
az elképzelés úgy van, hogy ha MÁR MEGVAN a 9-es, akkor kell 1. legyél. (ld 135. hsz)
|
Quote:
a kék 9es pillanatnyilag a játékban elérhető "legnyagobb" dolog. miért ne lehetne érte elvárás, hogy 1x az életben top1 legyen mindenhol?? |
:eek: Na várjunk csak, a játékban elérhető legnagyobb dolog nem az 1/A top1?! :eek:
De ha fenti kérdésre igen a válasz, akkor ez hogy lehet bármihez is követelmény? :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Sőt jobban belegondolva "vicces" helyzetek jönnének ki abból, ha csak a top 1-ről lehetne lépni egy ilyen orival...
pld: Kis odafigyeléssel, bebetonozva magát egy szinten addig marad amíg akar a top 2-től kezdve bármelyik helyezésen, hisz neki nem lesz morál modulja, mivel nincs top ideje...:) Vagy: Mi van azokkal akik szöviben játszanak és 5 éven keresztül küzdenek együtt szöviben (vagy éppen csak nemrég találkoztak össze) és elérnek mondjuk a 2/b-be ahonnan mindig csak elsőként tudnak lépni? Büntessük őket azzal, hogy aki utoljára lépne a szöviből az a 2/b-ben 8e kört kell eltöltsön (míg az először lépőnek a következő 5. szinten 6e kört), hogy újra együtt lehessen a szövi, mert a kis butusok szöviben mertek játszani? Nem hiszem, hogy ez túl jó ötlet... |
Quote:
Sztem is jó 5let a top1-ről való lépés követelménye, de csak akkor ha a topköreit összeszedheti mondjuk a top1-5 helyek bármelyikén is. |
Quote:
Jajj szegény emberke, valamit tennie is kell ahhoz, hogy továbbjusson, jajj-jajj, sajnáljuk szegényt, nehogy véletlen játszania kelljen, elvégre nem arról szól a játék, hogy bárki is játsszon, hanem 1000 körönként csak meg kell nyomni a továbblépés gombot. Jajj szegény, jajj, jajj. (Majd szólj, ha már eleget sajnáltam az illetőt.) Jajj szegény, jajj, jajj......... |
Aúú, csak mnt-k sorozataval tud felmenni vki barmelyik csoport elejere, a 4. helyig tud fedezni, azutan pedig mit fog csinalni? Foldert fog kunyeralni, hogy feljebb mehessen, vagy üt lefele x körökre. (x>10)
Igy feljut talan top1 helyre. Az, hogy vannak csoportok ahol sztem megkozelithetetlen a csoport első helye, mert mondjuk az elso es masodik helyezett között 20-30 ezer pont van, az egy masik teny, de ezekbe nem fog fordulni. Az 1/A top1 csakugy erheto el, ha abba a klanba kerul, amelyik eppen az aktualis elso. szerintem! Az o segitsegukkel felfedez/üt a 4. helyig, es aztan az elotte levok visszabontanak. Bar lehet en latom rosszul. Mindenesetre, ott se "szabalyosan" tortenne a (9)-s ori top1 helyre kerulese. Szerintem amugysem a (9)-s orikkal kellene foglalkozni:) Bar en csak Tuvalurol tudom, hogy ennyi kek szama van, es szerintem nincs 10 embernel tobb, aki az elkovetkezendo 1 evbe eleri ezt a kek szam mennyiseget. (5)-ig kellene foglalkozni a kerdessel, mert ok talan tobben vannak, bar szerintem a jatekosok 90%-at erinto kerdes az a (2)-s es az egyszemelyisegegu orik kerdesenek a megvitatasa lenne. Amugy csak a minel nagyobb kek szamert fordul megegyszer a (7)-s? :) Mert szerintem a varazslo vagy a tolvaj szemelyiseg erdemben nem sokat segiti a jatekat...vagy tevedek? :) |
Quote:
Quote:
Azt hiszem, a kékek élmezőnye most így néz ki: 3490 2/B Tuvalu (9) 108931 63483 5/U Kajszibarack (7) 23399 3744 2/B Egér a sajton... (6) 70192 124883 2/B Atilla, a hun (6) 46873 147157 3/G Csát.falva (6) 53889 110422 3/G Britain (6) 50893 |
Egy verseny, ertem :)
Rohanni körbe és körbe :) En ellene vagyok a sok (ertelmetlen) szemelyiseg halmozasara. Fegya, Te erintett vagy a temaba, mi az amit kepes lennel teljesiteni a (6)-s oriddal mondjuk a B-ben szükséges lefordulashoz? Top10%? |
Quote:
Különben a B-ben akármilyen százalékos feltételt tudnék teljesíteni. Az A-ban viszont csak jó klánban tudnám a százalékos feltételeket teljesíteni. Egyébként nemcsak a verseny miatt szaladgálok körbe. Még Kacsa vezetett, amikor úgy döntöttem, hogy elég az 1A-ból, hisz Kacsa azt a klánt veri le, amelyiket akarja, én meg annyit és úgy nem akarok játszani, hogy felvegyem vele a versenyt. Ezért azt a célt választottam magamnak, hogy elérem a kék 9-t. (pontosabban minél nagyobb kék számot érjek el, mert akkor még malusza volt a kékeknek) |
Quote:
Gondold végig azt is, hogy a netes játékok egyre jobban elterjednek, de nem az olyan tipusúak mint a Hódító, hanem az olyanok, mint a WOW, vagy mint lesz nemsokára (Magyarok által fejlesztett és már most bombasikernek tartott!) Warhammer Fantasy online, amely az egyik legrégibb és világszerte legnépszerűbb táblás fantasy stratégia gépre vitele és ezekben a játékokban nem kell 5 év küzdelem ahhoz, hogy "hasonló magasságokat" elérj... tehát szerintem aki 5 év alatt tudja teljesíteni a már most is meglévő kritériumokat és 5 éven át kitart a Hódító mellett arra: 1. Nem lehet azt mondani, hogy eddig nem játszott... 2. Nem szabad büntetésként kiróni olyasmit ami értelmetlenül nehezíti a játékot, miközben a "jutalom" nincs összhangban a nehézséggel. 3. Rákényszeríteni arra, hogy mf legyen (már leírtam fentebb, hogy miért nem megy az szöviben, ha mindig csak a top1-ről tud fordulni) |
Quote:
Tamagocsi gombnyomogatás vs játék |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerinted aki 5 éven át, mindig a határidőn belül fordul az tamagocsizva ezt meg tudja tenni??? |
Quote:
CL miért is akar egy 9 személyiséges ori fellépni az 5.-re??? Nem értem komolyan. Az lenne a legjobb ha nem is léphetne fel onnan többé egyáltalán és az egész vitát áttennénk a 8. személyiségre. 8-9 személyiséges orik csak a top1 helyről léphetnek, DE a top1-5 helyen már szerezhetnek topköröket. Maximum a fellépéshez szükséges topkörök felét viszont a top1 helyen kéne megszereznie. És a 9. személyiség után az 1A-ból nincs út az 5. szintre. |
Quote:
Te vagy aki ezt hajtogatja most egyhuzamban! Méghozzá arra reagálva kezdte ezt el, mikor én JAVASLATNAK megtettem azt, hogy 1/a-ban elég legyen elérni a 9. személyiséghez a top10%-ot, ami már most is azt jelenti, hogy ha max hekivel lép fel valaki a 2/b-ből (és ők elég kevesen vannak) akkor az oriját 3-4x akkorára kell duzzasztania valahogy mint a fellépő hekije volt... |
Quote:
|
Quote:
Én az javasolnám, hogy a 8 személyiséges orik fellépése is a top1 helyről történjen, de a top1-5 helyeken is szerezhet topkört, esetleg könnyítésként a 9-eshez képest neki nem lenne előírva a top1 helyen a topkörök letöltésének a fele. A 9 személyiségesek ugyanez, de nekik a top1 helyen kell megszerezniük a szükséges topkörök felét. Ja és ő nem léphet tovább az 1A-ból... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az egyik fellép a másik lesz a top1az is fellép akkor a 3. ha az is fellép akkor a 4. Mindez 1 kör alatt megoldható, ha azt vizsgálja majd a progi, hogy van e a lépni akaró ori fölött másik ország. Ha csak a helyezést vizsgálja akkor is 4 körön belül fel tud lépni mind a 4. |
Szerintem vitatkozzunk még 3 hónapot és Tuvalunak meglesz a tizese. :)
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |