![]() |
Találós kérdés:
Távolsági buszon utazva miért érzi úgy néhány ember, hogy fel kell ébresztenie csak aztért, hogy megkérdezze, hogy a mellettem lévő nyilvánvalóan üres hely vajon foglalt-e? :confused: :mad: |
Quote:
|
Steve: lehet valami abban, amit írtál... nem tudom e miatt most sírnom kéne, vagy nevetnem... :rolleyes:
|
Nekem a kedvencem amikor üvölt a zene a fülemben és/vagy olvasok. ilyenkor nyílvánvalóan nem akarok beszélni... de valami beszédkényszeres, vagy csak részeg, vagy öreg vagy mindhárom tulajdonságból teccőlegesen beválasztott képességekkel rendelkező az esetek 97%ban nekem ellenszenves alak beszélgetni próbál velem teljesen értelmetlen és nyílvánvaló témákról, mint az időjárás, vagy hogy Pest nagy, vagy éppen abba akar vájkálni hogy hova kihez megyek, nekem meg a rákom kíván jobb életet a tagnak, nem én akarom megmondani hogy éppen kit látogatok, vagy hogy milyen szép sárga is ez a banán amit tegnap vett a piacon... és ilyenkor mit javasoltok? durva bántalmazást, verbálisan, vagy tettlegesen esetleg tettessem halottnak magam, remélve hogy a buzgo unintelligens és tapintatlan alak nem hív mentőt, vagy rángatózó testrészekkel, a dühtől könnyezve próbáljak jókedvet erőltetni az arcomra, levenni a fejhallgatómat a kedvenc számom közepén, a könyvem legizgalmasabb fejezeténél becsukni és bájcsevegni teljesen értelmetlen témákról, vagy kiteregetni a magánéletem? merthogy elzavarni nem lehet az ilyen ragaszkodó alkoholszagú, ne adj isten még büdös embereket szinte lehetetlen. de az is üdítő, amikor a különböző bőrbetegségeiket kitárgyaló nénikék leleksen mutogatják egymásnak szebb napokat megélt jelen állapotukban még egy orvost is sikításra kényszerítő állapotú testrészeiket... Igen. Szeretem a tömegközlekedést. (és antiszociális is vagyok biztosan...)
|
Ilyen esteben a kedvenc trükköm ez volt: "Én most tanulni magyar, nem érteni!"
|
Quote:
|
ilyenkor: nagylevegő, keep smiling és hallgatni mert az arany és az kell az oriba:D
Sose tudhatod, lehet egyszer te leszel olyan öreg és magányos hogy buszon akarsz beszélgetni idegenekkel... |
nekem ha nincs kedvem beszelgetni a nenikkel bacsikkal, olyankor ranezek, mondok egy igent nemet vagy nem tudomot, aztan feltunoen elkezdek ujra olvasni... max ketszer haromszor kell ezt eljatszanom, utana abbahagyjak a zaklatast. Volt mar olyan is, hogy kedvesen mondtam neki, hogy ne haragudjon, de most epp nincs kedvem beszelgetni es olvasni szeretnek. Es beken hagytak.
Ha viszont reszeg vagy budos emberrol van szo, akkor szemely szerint inkabb felallok es atkuzdom magam a busz masik vegebe, ahol ha kell, allva folytatom az olvasast... :) |
erre találták fela viperát:D kihuzod elvered:D feldugod:D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én meg azt birom hogyha megyek haza a suliból azt az öregasszonyok mindig mondják hogy"na vége ven a sulinak?"
tök értelmetlen kérdés amikor látják hogy igen vége van ezt is csak azé mondják hugy tuggyannak mit beszélni:) |
De lehet hogy lógsz mert nemis voltál oskolában:p :p :p
|
Ez az, ilyenkor azt kell válaszolni, hogy fogalmad sincs, már rég nem jártál arra. ;)
|
Mond nekik hogy ott hagytad a sulit és elmentél gázszámlásnak akkor messze kerülni fognak;) :D
|
vagy ha beteg az elméd akkor ilyet adj elő, hogy most voltál a szappangyárban gyárlátogatáson ahol azt mutatták be hogyan elhet felhasználni az időseket, mikor azok végleg elhülyültek... :D:D:D ha elég ügyesen adod elő az egész busz sikítva menekül majd előled :D
|
mmegfogadom a tanácsoka.olyat mondok maj hogy 1éve lógtam elmentem gázszámlásnak majd a szappan gyárban az idősek felhasználásáról tanultam:D
|
hmmm xD ez már sokkoló hatású lehet! :D :D :D
|
Csak végigolvasva értelmezhető
Anélkül, hogy végigolvastam volna a fórum eddigi részeit jelezni szeretném, hogy egyetlen dolog van ebben a játékban ami már sokszor kiborított. Az pedig a sereg elhagyása, miközben van helytartó. TUDOM, hogy tekercskopás illetve bizonyos okok miatt fellépő népességhiány tud ilyesmit produkálni, de a helytartót elvileg azért találták ki, hogy a játékost bizonyos mértékig helyettesítse. Az automatkius seregeladásnak szerintem mindenre ki kéne terjednie minden esetre. Számomra ez olyan dolog, hogy adok valamit, de mégse. Azért mondom ezt, mert amikor ténylegesen nagyszámú férőhelyhiány lép fel az éppen a népességhiány tud lenni, annak van igazi értelme. Természetesen a jól időzített tekercslopások is tudnak károkat okozni. A tekercskopást ki lehet számolni, hogy mikor van, a népességhiány is előre számítható, így szerintem nem lenne komoly akadály, hogy belekerüljön a progiba. Számomra az idegrendszerem épsége múlik ezen. Semmi más egyébként nem tud felidegesíteni, mint "ágyban párnák közt" "meghaló katonáim". Ma éppen 9900 íjászom ment a levesbe a semmiért. Az egyébként is kiélezett támadások, illetve védekezések során ez nem kis gyengülés. Az én hibám volt utólag nagy okosan belátom, hisz amikor piacra dobtam 20 000 íjászt, akkor csökkent a gabonafogyasztásom és beállítottam, hogy a szöviraktárból ennyivel kevesebb gabonát vegyen ki a helytartó. Ezt azért tettem, mert ha nem állítom lejebb, akkor megmarad néhány bála gabona, mondjuk a példa kedvéért 5 és ekkor 4000-el lenne kevesebb gabonám lesz, mint amennyire szükség lenne. Azonban időközben visszajöttek az íjászaim és nekem a cégnél meg épp kiküldetésem volt, ami miatt nem tudtam hazaérkezni időben és megnőtt a gabonafogyasztás hirtelen, a helytartó meg továbbra is csak kevés gabonát vett ki és a hamarosan fellépő emberhiány miatt lett kevés hely a barakkjaimban. Mivel a barakkjaim képezik az országom területének nagy százalékát, így a korábbi gyújtogatások miatt a barakkot kellett legalúlra tennem. 11 000 plussz férőhelyem volt és volt időm figyelni is. Azonban ez nem mindíg jön össze. A szövim, ha riaszt telefonon mondjuk egy szövitámadás esetén, akkor belépve gyorsan feltöltve a 11k férőhelyet jelentősen tudtuk így növelni a védelmet, mivel ezt nem csak én játszottam el. Szóval pórul jártam, nem előszőr és a gondot a seregeladással a helytartó meg tudná oldani.
|
Ezt a nagyon kiváló ötletek egyikének tartom:
Ati, és az én ötletemhez mit szólsz, hogy a klánrakiba pakolgatást lehessen jobban megadni neki? hmm?[/quote] |
Quote:
csak gratulálni szeretnék, amiért mindenféle olvasás nélkül jössz, és azonnal felveted azt a brilliáns ötletet, amit ugyan már vagy 5x leírt más, de nehogymár vedd a fáradságot, és elolvasd, hogy mi lett már rá válaszolva... Hihetetlen... Tényleg kellene ide az IQ-teszt, rengetegen kibuknának... ON. |
Erre csak annyit tudok mondani, hogy minden nap 4:50 kor kelek és este 18:00-kor érek haza és a kipihentség nem jellemző rám. A személyreszóló sértést azért köszi igazad van. Ha minden problémát így akarnék megoldani, hogy helyből lehülyézek mindenkit, akkor elképzelhető, hogy nem sok probléma megoldását bíznák rám. A fáradtságot természetesen venni fogom és olvasni fogok. Alapvető emberi tulajdonság, hogy mindenki a dolgok könyebbik oldalát szeretné fogni. Az olvasás kihagyásával ennyit tettem, ha ezért hülye vagyok, vagy legalábbis nem tudnék egy IQ tesztet jó eredménnyel megoldani, akkor hülye vagyok egye fene. Kinek jó a harapós hangnem nem értem.
Quote:
|
Quote:
Ezzel a mentalitással még komoly gondjaid lesznek mind itt a fórumon, mind a Hódítóban. |
Mivel komoly gondjaim nem voltak játék közben, és a fontosabb dolgokat elolvastam, vagy hallottam, ezért nem éreztem szükségét a fórum használatának. Azonban a mai esemény kicsit felkavart és meggondolatlanul írtam ide a fórumra. Meggondolatlanságom miatt máris hülye lettem és alkalmazkodásképtelen. Gondolom belátod, hogy ez a beszélgetés nem vezet sehova, csak mérgesedik. Ez pedig nekem legalábbis nem célom. Elnézésedet kérem a történtekért.
Quote:
|
Flame!!!
Gunner: az egy dolog hogy nem olvasol el úgy 80 oldalt... DE: gondold már végig könyörgöm hogy mi lenne ha csak eladná a sereget a helytartó, és nem hagyná lefokozódni: nem lenne se sereged, se lakosod. így meg elmegy lakosnak és csak fel kell tölteni a barakkot. ami jobb mint a dupla kiadás. én inkább a 'kevés sereg, de van lakos' változatot támogatnám ahelyett, hogy 'sok pénz, nincs lakos és nincs sereg'... ami a lefokozás helyetti eladás után lenne. mert úgy azt a pénzt elviszik 8 sereggel ha annyi sok van, vagy csak a földedet, hisz nem műxik a bankod hogy védje a pénzt. Szóval legaláb amiatt írtál volna, hogy mi lenne, ha csak annyi menne el amennyi munkás kell ahoz hogy ne kelljen seregnek elmennie, és nem a teljes nem elférő.... mert pl 150 lefokozott katinál lenne 150 üres hely és megmenekült volna 370 lovas ekkor (30% lakitekivel), míg most úgy van, hogyha 150 ember kell, és 10 barakk nem működik, akkor elmegy a 10 barakknyi, azaz (30% tekivel) 520 lovas, és ezért az a 370 lovas a pocsákba ment el... vagy legalább az lenne eladva...
De amit kérsz, az nem hogy le lett hurrogva, de teljesen illogikus, amire magadtól is rájöhettél volna. Ha már lusta vagy végigolvasni, hogy ki mit tépte ezen a száját, akkor legalább gondold végig mi lenne abból, amiért kaparsz! Nem, nem Atinak nyalok csak a fejemet fogom ezen már én is, hidd el fárasztó állandóan visszatérni ilyen marhaságokra valahányszor egy új tag regisztrál.:mad: |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hogy rohadna meg aki elvitt 5milliárdot tőlem és leszabizott! Megtudom kivagy letekerem az orrod, helyett a tudodmi!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: |
még szép, hogy leszabizik. :D
egyébként hogy lehet 5 milliárdot elvinni? :o azt nem a piacon szokás tartani, vagy valami? |
2oriból vitte és ez személyes támadás:mad:
|
Jól sejtem, hogy ez anarch?
|
Igen, jól sejted :)
|
Ez mire volt jó????
Ati ez mire volt jó hogy Átirtátok az országok neveit nonamere??? ha eddig jóvolt most miért nemjó????
|
Quote:
|
Quote:
Bocs, hogy vagyunk olyan rendesek, hogy nem törlünk régi országokat... Amúgy ennek mi köze a megbeszélésekhez, és szerinted mennyire derül ki a témából, hogy miről is van szó? |
de ha már úgy is itt vagy szeretném megkérdezni tőled hogy miért nem tervezitek hogy vodafone-ról is lehessen vipet küldeni?én is vodás vagyok és mondhatni ez nagy kitolás,nem csak velem szemben hanem mindazokkal akik vodások.
|
Quote:
|
Komolyan nem értem, hogy miért van az, hogy emberek beregisztrálnak, majd azonnal beírnak valahova, amiről halvány fogalmuk sincs, hogy mi az, de szóljunk már be. Majd offoljunk is szét mindent már a harmadik hozzászólással, nehogymár az újoncok betartsák a fórumszabályokat, és nehogy akárcsak egy kicsit is olvasniuk kelljen.
Az ilyen emberek egyáltalán miért regisztrálnak? Ha úgyis képtelenek az olvasásra, akkor kár regisztrálni... |
Ati ez csak egy tipp de szerintem ezek valakinek a második regisztrációi... de ez csak női megérzés;)
|
Quote:
|
Hogyne! Így ha kap pirospontot azt nem ő kapja csak az alteregója! Vagy a "másik" orijának a tulaja! Sok a skizó...:D
|
szerintem nekem jól áll az a piros pötty. :p
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54. |