![]() |
Kipróbáltam milyen vámpírnak lenni Oblivionban.
Háááát... a dark elfek elég csúnyák vámpírnak, lehet, hogy nem csak ők, de erről nincs tapasztalatom (képet sajnos nem tudtam csinálni :() A karinak kékes-szürkés lett a bőre (a normális színnél sokkal halványabb, és betegesebb) és megöregedett, az élénk piros szemek halvánnyá fakultak. Ezek az elváltozások nem tűntek el, akkor sem, ha táplálkozott, sőt táplálkozás után (legalább is nekem így tűnt) a vámpír arcvonásai valamelyest hasonlatosak lettek ahhoz, akiből evett (kicsit meg is lepődtem, mikor a nőnemű karakteremnek férfi arca lett :eek:) A plusz adottságok tényleg kijönnek, ha sokáig nem eszik, viszont ha jól lakik újra visszacsökkennek első szintre. Elég macerás áldozatot találni, és a Nap elől menekülés se valami léányálom. Kihívás vámpírral játszani, valamint a hangulata se semmi... de a kari akkor is nagyon csúnya... Szóval mindent összevetve, nem hiszem, hogy szeretnék vámpír karival játszani hosszútávon... |
A nordok is elég randák vámpírként, piros szemekkel, beesett arccal :) (és ha lehet, még sápadtabbak)
Egy redguard meg tejcsoki lesz? :D Kajaforrás van bőven, ott vannak a koldusok, illetve ha mágus/harcos céhtag vagy, akkor a céhtagok is. Tiszta önkiszolgáló étterem :P De szerintem is macerás, ha eszel, akkor kis vámpír, kis bónusszal (mondjuk ez a kis bónusz is elég durva), ha nem eszel, akkor majdnem félisten leszel, amíg nem mész napra. A dark elfednek a fire weakness nem probléma :) Viszont egy high elf, apprentice csillagjeggyel, full vámpírként ... hujjujjujj :D |
Heroes V
A heroes V rol van valakinek valami infoja? Jatektapasztalat, az ujitasok jok lettek e, es persze hogy mennyire mentek vissza a H3. hoz...
Csokibacsi : mar olvastam amit irtal, neked mar megvan, vagy neten talatad a cuccot rola? Nekem megvan mar a demoja, a full az meg holnap jon ki a boltokba, de sajnos nem fut...:( ezert is torom a fejem uj gepen, mert nem tom elviselni a tudatot, hogy nem tok vele jatszani foleg amit olvastam rola , az mind jo. |
Quote:
De amint kapható, megveszem. Mint írtam, játékmenetben nagyon visszamentek a 3. részhez. Egységek szépen animáltak, kamera mindenhol zoomolható forgatható és dönthető (térképen bóklászás, várban való ténykedés és csatatér), csata közben action camera nézet (ez sokat dob a hangulaton). A hős csata közben úgy van jelen mint a 3. részben, kiegészítve azzal, hogy ha nem varázsol, akkor helyette támadhat egy nem túl erőset. Nem ütnek neki vissza, nem is tud meghalni, de varázslatok vagy mana hiányában ez is jobb mint a tétlenség :) Olyan sok artifactot sem tud már használni, jól meg kell gondolni, miket akarunk ráaggatni. Az egységek sok új képességet kaptak, sokkal többet lehet taktikázni csata közben, több a lehetőség. Mondjuk van ami annyira nem hasznos :P Pl: a lovagoknál champion helyett paladin lett az upgrade-elt lovas neve, így kapott egy kézrátétellel való gyógyítás képességet a régi bónuszai mellé. De ha egyszer rákerül a sor, én inkább ütök vele, mint hogy orvosost játszak, mert mindent visz :) |
szoval az élő lovag a király....
tuti a fiam megint élőhulla lesz.... |
Quote:
Hamar összejön az 1k feletti csontváz íjász, képzés nélkül :) |
Quote:
Sir a szivem de nagyon... meg anno a Heroes 2 on nottem fel... Ugyhogy ezert is fogom megvenni a deluxe kiadast, mert lesz benne terkep meg miegyeben kivul Full Heroes 2... ha mar az ottel nem tok jatszni...:D aztan majd kesobb ha meglesz az uj gep , akkor majd nyomom az 5. reszt...:D |
|
hali! ;]
végre kijött a HL2 újabb része az Episod One ;] nagyon zúzós lett, csak kicsit rövidkére sikeredett :mad: de a játékélmény kárpótol mindenkit :D én már vagy 4-szer végignyomtam :D |
Quote:
|
10 éves a Quake
Pontosabban 10 éves múlt, június 22-én.
1996-ban ekkor jelent meg ugyanis a shareware verzió (a single player rész első epizódjának a pályáit tartalmazta). Mérföldkő, forradalom, úttörő, nevezhetjük, ahogy akarjuk. Szoftveres megjelenítéssel (kezdetben csak ez volt) is teljesen 3d-s játék, a játékos teljes szabadságot kapott és nyugodtan okolhatjuk/magasztalhatjuk a quake-et a netes (hálózatos) játékok elterjedéséért. (multiplayer ugye, vagy mi a szösz :)) Sok akkortájt születő játék kapta meg a q1 motorját, többek közt a Half Life is. A játék egyébként egy fantasy FPS-nek készült, a Cthulhu mítoszra építve (H. P. Lovecraft neve gondolom sokaknak ismerős - a single player rész végén lévő boss neve Shub-Niggurath, de a játékban sok más szörny is Lovecraft-osra sikerült), majd az utolsó pillanatban vegyítettek bele egy kis futurisztikus masszát, így került bele pl. a rakétavető is. Utólag elnézve, bejött a mixelés :) A zenét Trent Reznor szerezte, ezért van a nailgun lőszerének dobozán a NIN logó (Nine Inch Nails :)). A játék linuxkonzolhoz hasonló konzoljából, vagy config fájlból mindent be lehetett állítani (ezek azóta jelen vannak, a legtöbb, magára valamit is adó játékban fellelhetők), menüre nem is volt szükség. Multiplayer: Kezdetben 4 játékos játszhatott egymás ellen, TCP/IP és IPX/SPX protokollokon, free for all (FFA), 1v1 (duel) vagy team deathmatch játékmodokban. Valamint írthattuk a dögöket cooperatív módban. Ez azonban kevés volt, John Carmack összehegesztette a Quakeworld-öt, direkt az internetre hegyezve (kezdetben 16, majd 32 játékos, kliens-szerver felállás, minden fizikát és játékmenetet módosító tényező állítható, konfigurálható). Megkapta a lökést a netes játékok úttörője (akkora volt a lökés, hogy hamarosan versenyt rendeztek, az első helyezett pedig megnyerte John Carmack egyik Ferrariját). Ezt követte a GLQuake, ami kihasználta a 3d gyorsítórkártyákat, a linux alá portolás (éljen az OpenGL), remek modok, mint a Threewave CTF, Rocket Arena, és Team Fortress. Máig készülnek hozzá dolgok (hála a GPL licenc-es forráskódnak), van köztük olyan is, ami a mai szemmel avittas grafikából DOOM3 színtű grafikát varázsol, de szorgos emberek elkészítették az összes textura és modell nagyfelbontású, részletgazdag verzióját is. Azóta sem volt olyan multiplayer FPS, aminek a játékmenete ennyire pörgős lett volna, köszönhetően többek közt néhány bugnak (bunny jump, strafe jump) és a grenade/rocketjump fícsőröknek :) Asszem eleget írtam, meg úgysem érdekel sok embert, de ennyit megérdemel a q1, hiszen már történelem a javából :D Boldog Szülinapot Quake! |
Hehe :D :D
Tegnap este kaptam a FIFA 07 -et magyar verzióban :D Hajdú B. Pisti és Faragó Ricsi komentjei vannak a gémben :d mondanom sem kell, hogy szétröhögtem a búrám egy-egy megállapításukon :D |
Üdv,
Stratégia minden mennyiségben, de néha becsúszik lazítás képpen egy két történelmi hentelős játék is: Medal of Honor, Call of Duty, egyéb lövöldözősöknél megmaradtam az Unreal, Quake. (Jó pergős zenét betenni csumára és mehet a menet:D ) Szombaton beszereztem a Total War sorozat legújabb gyermekét a Medieval War 2, így most karíkás szemek és zéró munkamorál jellemez. Még 2 óra 20 perc és lehet hazatépni :D :D Néha becsúszik egy két tycoon is: Capitalism 2, Traffic Giant RTS-nél: Warcraft, Red Alert1,2és még pár Westwood gyermek. A legmegrázóbb élményem a Sytem Shock 2 volt. haverom mondjy zsír a játék toljam egy kicsit. Egy hét után visszapasszoltam mert a szőr is fölállt a hátamon amikor leültem vele játszani.:( :( Egyszerűen a frász kerülgetett tőle, szóval hamar visszakerült a gazdájához. |
Quote:
Én ezért szedtem le az angol verziót:D |
Ki C&C fan?
Megvan a C&C 3 Tibérium Wars....., legalábbis megjelenés után meglesz nekem:D :D |
Esetleg valaki ien kis nyalánkságokkal nem foglalkozik h WarcraftIII Dota-AllStars???
|
Quote:
|
Ien Warcrafthoz készült pálya,rpg többnyire inline csapat csapat ellen, rövid fordulókkal, jó kis gondolkodós/hentelős játék:cool:
|
kb 1 hónapja töröltem le a Warcraft3-at, mivel az egész napomat megette a Dota. ezen a játékon kívül minden játékból ki tudtam lépni, amikor felidegesített... :) valami extra-függőség...
a végén kezdett a Hódító kárára is menni a dolog, és ezért is döntöttem az uninstall mellett. :D |
Stratégiában az Emperor battle for Dune a nyerő, autósban meg Need for Speed Most Wanted. Mással nem játszottam sok időt az utóbbi egy évben. Van olyan közületek, aki a World of Warcraftot játsza?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát ha komoan jáccol, akkor allitólag még családrombolóbb mint a hód:D :D
Ha csak próbálkozni akarsz vele, ne fiyess rá elő, mert van a hivatalos oldalon asszem valami ingyenes próbaidő:) Amúgy nagyon érdekes, le tud naon kötni ha figyelsz mert nem hentelésről szól, nagyon élethű:) és ezt nemcsak grafikára értem, hanem a követelményekre is, egysyerü példa h mint ahogy azt illik ha 1 városba betévedsz követelmény h a lovad parkold le, és fegyvereid is add le, városban tilos a párbaj, egész hangulatos kis kocsmák vannak:D és ami számomra nagyon fontos h abszolút csapatjáték:cool: |
Quote:
|
Én megvettem a Half Life 2 Epizod one-t de 3 nap alatt végig toltam.
Meg Diablo2 nyomom még... De várom az Epizod 2 a half-ba. :D |
Quote:
level 30-as night elf warriorral nyomom:) |
Quote:
|
Sziasztok.
Nekem MAC-ra kéne játékoldal,ahonnan tudnék letölteni játékokat. Ha tud valaki kérem irjon. Köszi szép:) Sziasztok. ardo0823 |
Quote:
|
Quote:
|
Bea én szoktam dotázni. sztem annyira nem is vok nub :P
|
Ja és mégvalami.Igaz ez nem a játékokkal kapcsolatos.
PDA-ra kellene olyan progi ami lefutattja a H5TOOLS-T Ebben segítsetek légyszives. Vagy ha van ugyan ilyen progi amivel tudnék Pda-n számolni az is király lenne. Köszi szépen. ardo0823 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remyben azt szeretem,hogy mindig olyan segítőkész:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|