![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Zoli hangoztatta meg meg valaki hogy mennyi idot szantak a jatekra es ha valaki annyi idot bele fektet a jatekba akkor talan elerhet valamit! Meggondolatlanul ne tegyel kijelentest amivel a sajat barataidat hazudtolod meg, es valamint azt is fel kellene tudni vegre fogni amit hangsulyoztam is hogy en nem szemelyeskedve irok nem a magam neveben hanam altalanosan, es erre illo lenne ugyan ilyen formaban valaszolni! Tudtommal nem vagy a hoditoban tobb egy moderatornal, ugy hogy addig mig nem szegek szabalyt addig neked semilyen elvarasod nem lehet felem azzal kapcsoltaban hogy en jatszom vagy sem!!!! |
Quote:
épp azt írta, hogy nincs elvárása. tanács: olvass! |
Quote:
Kérdezed h miért maradunk azon a lesüllyedt szinten h egymást ütjük és miért nem harcolunk ténylegesen egymás ellen. Nos, NEM ütjük egymást, vagyis a kérdésed máris tartalmazott egy vádat, ami ráadásul tök jogtalan és alaptalan! Harcolni meg már mondtam h egymás ellen nem fogunk. Csak az kellene h a csapatunk egymást gyengítse le és máris jönne a többi játékos, és sokkal gyengébb célpontot jelentenénk nekik, mint így. Na már most ezt, nagyon nem akarnánk. Aztán a köv kérdésed h miért rögtön ez merül föl bennünk h egymást üssük. Nem bennünk merült fel. Pontosabban bennünk ez fel sem merült. Mások akartak erre rábeszélni minket. Majd ezután következik egy felkiáltó mondatod, amiben az vágod a fejünkhöz h a mi első gondolatunk az h nem jáccani... Azért is nem egymást ütjük, és azért jáccunk már évek óta a hódítóval mert mi szeretünk jáccani, asszem elég jól is csináljuk. Sokmindent kaptunk már a fejünkhöz, de ezt még soha h kerüljük a játékot. Asszem számtalanszor bizonyítottuk már azt h jáccunk! Jah, és ez a mondatod eleve az előtte levő 2 kérdőmondatot vette alapul. Szal eleve bukta az egész. Ha máskor sem érted azt h mit írsz le, akkor szólj bátran, szívesen elmagyarázom. Akkor nem kell utána azt magyarázgatnod h csak 1 db ártatlan kérdést tettél fel :p |
Quote:
Azért ne alaptalanul vádoljuk Wandod, Zolit, Ronit és soroljam... Maradjunk értelmes körülmények között. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem bírom nézni:D ez kivégzés:D
|
Hombres, nyugalom.
|
Helló!
Mért nem támadjátok meg őket, ha annyira szúrja a szemeteket? Ha nem vagytok rá képesek, akkor meg magatokban keressétek a hibát. |
Quote:
|
Quote:
|
Északföld http://forum.queosia.com/images/stat...er_offline.gif vbmenu_register("postmenu_930", true);
Junior Member Belépés dátuma: 06-01-26 Üzenet: 58 http://forum.queosia.com/images/repu...on_balance.gif Idézet: Eredeti szerző Ákos Egyesek könnyen vagdalóznak olyan ötlettel, hogy az 1/A-s játékosokat restartoltatni kéne ezen a szinten. Igen ám, de pl. Flangán sem és a többi ország sem az egyik pillanatról a másikra került fel oda, ahol éppen van. A többiekről nem tudok nyilatkozni, de pl. Flangánt rendkívül szerény állapotban léptettem fel a B-ből, és volt úgy, hogy az A-ban annyira a mezőny végén kullogott, hogy mindössze 13 (betűvel kiírva: tizenháron) ország volt csak nála kisebb (mint pl. a legkisebb Horland a maga 1086 pontjával). A földterülete javát felfedezéssel szerezte, ártalmatlan "tamagocsi" ország volt mindig is. Belegondolni is félelmetes, hogy anno nulla tanyás országként mennyi munka volt őt megnyugtató magasságba felküzdeni. Max. 2-3 órás alvási ciklusaim voltak hónapokon keresztül, de összességében több évről van szó. Pár ifjú titán szerint megoldás lenne rastartolgatni mindenkit. Szerintem nem. Ez értelmetlenné tenné az elmúlt évek munkáját. Ákos teljesen igazad van, sajnso sokan elfelejtik, milyen az amikor az ember 2 éven ekresztül, nem alszik napi 3-4 óránál többet. :) Nem csak Flangán, hanem az összes nagy ori, iszonyat munkába, fáradtságba és időbe van a VIP pénzt nem is számolva. :) Nem tudom... nekem mindenhonnan az hangzik ki hogy ti mennyire sok idot szantatok erre a jatekra es mi is szanjunk ennyit ra es akkor lehetunk talan -talan hasonlo jatekosok de jobbak soha!!! |
Quote:
megyek is akjálok azthiszem |
Quote:
Arra meg nincs szükségünk h megvédjen minket a barakk kupac, gyertek bátran a nagyklán ellen is :D |
Quote:
|
Én egyszer voltam egy olyan klánban, aki eltervezte, hogy az első helyre tör. Miután végigsöpört rajtuk egy darab ork tudós, tábornok, úgy döntöttem, hogy ez nem fog nekik menni. :D
|
Az tény h sok időt szántunk rá, asszem ezzel nincs is baj, hiszen nincs a játékban időkorlát h mennyit jácchatunk benne. Az viszont tény hogyha vki fel akarja venni velünk a versenyt, akkor neki is sok időt kell rá szánnia. Asszem ezzel Neked sem lehet semmi bajod, mert érezned kell h töredékmunkával lehetetlen leszedni minket. Azt meg nemtom ki hangoztatja h nem lehet nálunk senki sem jobb. Az asszem tény h nem vagyunk rosszak, de idővel bárki, na jó bárki nem :D de lehetnek nálunk jobbak is. Persze az is biztod h nem hétfőről keddre. De azt mondom h hajrá, mutassátok meg. Csak ne szócsatákkal! :D
|
Quote:
Jovobeli dolgorol beszeltunk, es nem megtortentekrol, es igy valobanNEM utitek egymast... itt is ertelmezesi hiba van csak nem reszemrol! Talan harmadszorra irom, hogy ELISMEREM AZ EDDIGI TELJESITMENYETEKET!!! Konyorgom... irjam le 100X??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Wanax:
Bocsánatot kérek h szinonímákat használtam, legközelebb nem teszem :D Jövőbelátó vagy? Ha ezt tudom, akkor máshogy állok a dolgokhoz és megkérlek arra h mesélj nekem mi fog történni velem pl jövő héten :D Bár mégsem, mert rossz volt a jövőbelátásod, ugyanis tuti h nem fogjuk egymást ütni :( Ha leírnád 100x az nagyon jól esne, igen :cool: |
Quote:
|
Quote:
Roni: kerlek had ne keljen azt is megkeresnem amikor Zoli kijelentette hogy nem is vagyok/vagyunk jo jatekosok es soha nem leszek/leszunk azok... :p Es azt is nagyon szivesen leirom 100x, es ha talalkozunk esetleg megint valamelyik talin elmondom eloszoban, hogy semilyen problemam nincs veletek!!! Nem artottatok es nem is fogtok mivel nem tervezem olyan magas szintre valo feljutast. (itt azonnal lehet tamadni hogy akkor meg miert szonoklok akkor itt) En csak azt hangoztatom ami zavar elviekben! |
Quote:
Amúgy, készítem épp az új kék fórumot, és így lassabban is megy :) |
Quote:
Zoli meg gyakran mond dolgokat, amiket pl csak heccelésből mond, illetve poénnak szán. De vmiért ált csak mi értjük a humorát :D |
Quote:
|
Quote:
a fene egye meg!!! Akkor en most nem hecceltem itt vegig a toposokat??? Most ezeket mindenki veresen komolyan vedte??? Roni: latod azt se lattad meg amikor irtam hogy imaba foglalom a neveteket es bekereteztetem a screenshot-ot hogy Ti voltatok vagytok a TOP 1! meg azt megjegyeznem hogy a kerdesek es a felkialtasok nalam megszokottak... szinte mast meg a normal hangvetelu uzenetekben se hasznalok! Es az irasnak meg van az a rossz illetve jo tulajdonsaga, hogy mindenki ugy ertelmezi ahogy epp az ra jellemzo vagy ahogy magara veszi! |
Quote:
|
Quote:
(eloszor csak 5 uzit kaptam amiben figyelmeztetett, kovetkezo nap meg 20-at) :D Neked is valami hasonlo merenyletet kell elkovetned ellenem... de mar az uzenetes moka nem vallik be mert ignoralom az illetot aki napi 20 uzit kuld es mindegyikben ugyan az van! :P |
látom itt már semmi dolgom :)
mégegyszer elmagyarázom érthetően: NEM FOGOM MÉRIT TÁMADNI :) tecc vagy sem, ez van. és ne is nagyon várjátok, hogy közülünk bárki is egymásnak esik. és hogy valaki top 1 akar lenni, csak annyit, hogy: HAJRÁ :D meg lehet csinálni, de az kevés ha valaki ki tudja tenni pontban.. nemárt ha meg is tudja védeni magát.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arwyl ezzel csak az a gond, hoyg régen mikor KAcsa volt a TOP1 őt is megdöntötték, majd jött Monro-Tibor és a többiek, ők is meg lettek döntve, mi csak utánnuk következtünk. Érdekes, hogy velünk nem a megdöntést akarjátok, hanem a szabályokat átírni, elég rossz érzés lehet ennyire esélytelennek tartani magatokat, ahhoz képest, hogy 197.000 ponttól egészen 495.000 pontig, egy full jksz csoport közepén csücsültök :D :p |
Quote:
|
Quote:
Mi nem segítjük semmiben a másik nagy klánt, ellenben ti mit is csináltok? Ma hányszor szegtél szabályt?:D |
| All times are GMT +1. The time now is 20:29. |