Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Gyerek 01-29-2006 20:56

Quote:

Originally Posted by Roni
Okés, akkor nem szóltam, csak a megszokás h minden baj amit mi csinálunk... :D

Akkor szeretjük egymást? :D

Half 01-29-2006 20:58

Quote:

Nem Wand vok ugyan, de muszáj megjegyezzem h senki sem várja el Tőled h 22 órát hódítózz / nap. Sőt, azt sem várjuk el pl h egyáltalán hódítózz. Így cserébe Te se várj már el tőlünk semmit, légyszíves :)

:D :D LoL ez naon vicces:)

Roni 01-29-2006 21:02

Quote:

Originally Posted by Wanax
Roni: olvasd el legyszives az irasomat... egy szoval nem vadaskodtam, sot az elozoben elismertem a teljesitmenyeteket!
En csak egy kerdest tettem fel hogy miert csodalkoztok azon ha vadak ernek!

Elolvastam, és arra reagáltam. Talán Neked kellene visszaolvasni egy kicsit, és értelmezni amiket írok, illetve amit a többiek írnak.

Wanax 01-29-2006 21:03

Quote:

Nem Wand vok ugyan, de muszáj megjegyezzem h senki sem várja el Tőled h 22 órát hódítózz / nap. Sőt, azt sem várjuk el pl h egyáltalán hódítózz. Így cserébe Te se várj már el tőlünk semmit, légyszíves :)

Olvass vissza az elejere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoli hangoztatta meg meg valaki hogy mennyi idot szantak a jatekra es ha valaki annyi idot bele fektet a jatekba akkor talan elerhet valamit! Meggondolatlanul ne tegyel kijelentest amivel a sajat barataidat hazudtolod meg, es valamint azt is fel kellene tudni vegre fogni amit hangsulyoztam is hogy en nem szemelyeskedve irok nem a magam neveben hanam altalanosan, es erre illo lenne ugyan ilyen formaban valaszolni! Tudtommal nem vagy a hoditoban tobb egy moderatornal, ugy hogy addig mig nem szegek szabalyt addig neked semilyen elvarasod nem lehet felem azzal kapcsoltaban hogy en jatszom vagy sem!!!!

Half 01-29-2006 21:04

Quote:

Zoli hangoztatta meg meg valaki hogy mennyi idot szantak a jatekra es ha valaki annyi idot bele fektet a jatekba akkor talan elerhet valamit! Meggondolatlanul ne tegyel kijelentest amivel a sajat barataidat hazudtolod meg, es valamint azt is fel kellene tudni vegre fogni amit hangsulyoztam is hogy en nem szemelyeskedve irok nem a magam neveben hanam altalanosan, es erre illo lenne ugyan ilyen formaban valaszolni! Tudtommal nem vagy a hoditoban tobb egy moderatornal, ugy hogy addig mig nem szegek szabalyt addig neked semilyen elvarasod nem lehet felem azzal kapcsoltaban hogy en jatszom vagy sem!!!!

épp azt írta, hogy nincs elvárása.
tanács: olvass!

Roni 01-29-2006 21:11

Quote:

öööö... megkerdezhetem, hogy miert ragadtatok le azon a szinten hogy utogetitek egymast es miert nem arrol van szo hogy veglegesen es komolyan harcoltok egymas ellen??? Miert rogton az merul fel bennetek hogy el utogetjuk egymast!!! Es ezek utan csodalkoztok hogy csaloknak neveznek benneteket??? Hiszen az elso gondolatotok is az hogy nem jatszani komolyan hanem tovabbra is egyutt mukodni de azert a laccatott megtartani!

Nos, Wanax, csak a Te kedvedért elmagyarázom h mit kérdeztél sztem:
Kérdezed h miért maradunk azon a lesüllyedt szinten h egymást ütjük és miért nem harcolunk ténylegesen egymás ellen. Nos, NEM ütjük egymást, vagyis a kérdésed máris tartalmazott egy vádat, ami ráadásul tök jogtalan és alaptalan! Harcolni meg már mondtam h egymás ellen nem fogunk. Csak az kellene h a csapatunk egymást gyengítse le és máris jönne a többi játékos, és sokkal gyengébb célpontot jelentenénk nekik, mint így. Na már most ezt, nagyon nem akarnánk.
Aztán a köv kérdésed h miért rögtön ez merül föl bennünk h egymást üssük. Nem bennünk merült fel. Pontosabban bennünk ez fel sem merült. Mások akartak erre rábeszélni minket.
Majd ezután következik egy felkiáltó mondatod, amiben az vágod a fejünkhöz h a mi első gondolatunk az h nem jáccani... Azért is nem egymást ütjük, és azért jáccunk már évek óta a hódítóval mert mi szeretünk jáccani, asszem elég jól is csináljuk. Sokmindent kaptunk már a fejünkhöz, de ezt még soha h kerüljük a játékot. Asszem számtalanszor bizonyítottuk már azt h jáccunk! Jah, és ez a mondatod eleve az előtte levő 2 kérdőmondatot vette alapul. Szal eleve bukta az egész.
Ha máskor sem érted azt h mit írsz le, akkor szólj bátran, szívesen elmagyarázom. Akkor nem kell utána azt magyarázgatnod h csak 1 db ártatlan kérdést tettél fel :p

Senki 01-29-2006 21:12

Quote:

Originally Posted by Half
épp azt írta, hogy nincs elvárása.
tanács: olvass!

egész pontosan azt mondta hogy nincs elvárása hogy ki mennyit játtszik, de neked se legyen elvárásod, hogy ilyen kevés játékkal legyűrd őket...
Azért ne alaptalanul vádoljuk Wandod, Zolit, Ronit és soroljam... Maradjunk értelmes körülmények között.

Roni 01-29-2006 21:13

Quote:

Wanax, és? Tettem vmi ellened? Nem. Azon meg ne sértődj már meg, h éppenséggel Veled szemben semmilyen elvárásaim nincsenek, kiváltképp a hódítózásoddal kapcsolatban. Meghazudtolni meg nem hazudtoltam meg senkit. Csak ahogy látom szükséged lenne egy értelmező kéziszótárra itt-ott...

Roni 01-29-2006 21:15

Quote:

Originally Posted by Senki
egész pontosan azt mondta hogy nincs elvárása hogy ki mennyit játtszik, de neked se legyen elvárásod, hogy ilyen kevés játékkal legyűrd őket...
Azért ne alaptalanul vádoljuk Wandod, Zolit, Ronit és soroljam... Maradjunk értelmes körülmények között.

Én azt vettem ki Wanax Wand felé irányuló elvárásaiból h azt szeretné ha Wand a bnője ellen harcol. És h ő ezt igenis elvárhatja :D

Half 01-29-2006 21:17

Nem bírom nézni:D ez kivégzés:D

Csokibácsi 01-29-2006 21:20

Hombres, nyugalom.

Westie 01-29-2006 21:21

Helló!

Mért nem támadjátok meg őket, ha annyira szúrja a szemeteket?
Ha nem vagytok rá képesek, akkor meg magatokban keressétek a hibát.

Senki 01-29-2006 21:22

Quote:

Én azt vettem ki Wanax Wand felé irányuló elvárásaiból h azt szeretné ha Wand a bnője ellen harcol. És h ő ezt igenis elvárhatja :D

ööö... remélem nem értetted félre én csak megvédtelek titeket (bár igazából nem szorultok rá) az alaptalan vádtól... pontosabban csak zavart hogy Süti nem olvas vissza de beleszól... szóval arra gondoltam hogy ti nem vártok el semmit, csak olyan kevés játékkal nem lehet lenyomni titeket mint amivel szeretnének páran.... mind1. Attól függetlenül ugyan nem várhatjuk el hogy ti üssétek egymást, de nem is teljesen fair ahogyjáttszotok azzal hogy titeket bevéd a barakkupac...:cool:

Senki 01-29-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by Westie
Helló!
Mért nem támadjátok meg őket, ha annyira szúrja a szemeteket?
Ha nem vagytok rá képesek, akkor meg magatokban keressétek a hibát.

én spec gőzerővel arra török hogy képes legyek rá.

Wanax 01-29-2006 21:27

Északföld http://forum.queosia.com/images/stat...er_offline.gif vbmenu_register("postmenu_930", true);
Junior Member
Belépés dátuma: 06-01-26
Üzenet: 58
http://forum.queosia.com/images/repu...on_balance.gif

Idézet:
Eredeti szerző Ákos
Egyesek könnyen vagdalóznak olyan ötlettel, hogy az 1/A-s játékosokat restartoltatni kéne ezen a szinten. Igen ám, de pl. Flangán sem és a többi ország sem az egyik pillanatról a másikra került fel oda, ahol éppen van. A többiekről nem tudok nyilatkozni, de pl. Flangánt rendkívül szerény állapotban léptettem fel a B-ből, és volt úgy, hogy az A-ban annyira a mezőny végén kullogott, hogy mindössze 13 (betűvel kiírva: tizenháron) ország volt csak nála kisebb (mint pl. a legkisebb Horland a maga 1086 pontjával). A földterülete javát felfedezéssel szerezte, ártalmatlan "tamagocsi" ország volt mindig is. Belegondolni is félelmetes, hogy anno nulla tanyás országként mennyi munka volt őt megnyugtató magasságba felküzdeni. Max. 2-3 órás alvási ciklusaim voltak hónapokon keresztül, de összességében több évről van szó. Pár ifjú titán szerint megoldás lenne rastartolgatni mindenkit. Szerintem nem. Ez értelmetlenné tenné az elmúlt évek munkáját.

Ákos teljesen igazad van, sajnso sokan elfelejtik, milyen az amikor az ember 2 éven ekresztül, nem alszik napi 3-4 óránál többet. :) Nem csak Flangán, hanem az összes nagy ori, iszonyat munkába, fáradtságba és időbe van a VIP pénzt nem is számolva. :)

Nem tudom... nekem mindenhonnan az hangzik ki hogy ti mennyire sok idot szantatok erre a jatekra es mi is szanjunk ennyit ra es akkor lehetunk talan -talan hasonlo jatekosok de jobbak soha!!!

Half 01-29-2006 21:27

Quote:

én spec gőzerővel arra török hogy képes legyek rá.

Csak kisütünk valamit:D valami finom Sütire gondoltam:)
megyek is akjálok azthiszem

Roni 01-29-2006 21:27

Quote:

ööö... remélem nem értetted félre én csak megvédtelek titeket (bár igazából nem szorultok rá) az alaptalan vádtól... pontosabban csak zavart hogy Süti nem olvas vissza de beleszól... szóval arra gondoltam hogy ti nem vártok el semmit, csak olyan kevés játékkal nem lehet lenyomni titeket mint amivel szeretnének páran.... mind1. Attól függetlenül ugyan nem várhatjuk el hogy ti üssétek egymást, de nem is teljesen fair ahogyjáttszotok azzal hogy titeket bevéd a barakkupac...:cool:

Nem értettem félre, csak pontosítottam :) De abban tök igazad van, h azt sem várhatjuk el és nem is várjuk, h kevés játékkal verjenek le minket :D
Arra meg nincs szükségünk h megvédjen minket a barakk kupac, gyertek bátran a nagyklán ellen is :D

Half 01-29-2006 21:30

Quote:

Nem értettem félre, csak pontosítottam :) De abban tök igazad van, h azt sem várhatjuk el és nem is várjuk, h kevés játékkal verjenek le minket :D
Arra meg nincs szükségünk h megvédjen minket a barakk kupac, gyertek bátran a nagyklán ellen is :D

én megyek viszek csoki-tortát az jó?;)

Westie 01-29-2006 21:31

Én egyszer voltam egy olyan klánban, aki eltervezte, hogy az első helyre tör. Miután végigsöpört rajtuk egy darab ork tudós, tábornok, úgy döntöttem, hogy ez nem fog nekik menni. :D

Roni 01-29-2006 21:33

Az tény h sok időt szántunk rá, asszem ezzel nincs is baj, hiszen nincs a játékban időkorlát h mennyit jácchatunk benne. Az viszont tény hogyha vki fel akarja venni velünk a versenyt, akkor neki is sok időt kell rá szánnia. Asszem ezzel Neked sem lehet semmi bajod, mert érezned kell h töredékmunkával lehetetlen leszedni minket. Azt meg nemtom ki hangoztatja h nem lehet nálunk senki sem jobb. Az asszem tény h nem vagyunk rosszak, de idővel bárki, na jó bárki nem :D de lehetnek nálunk jobbak is. Persze az is biztod h nem hétfőről keddre. De azt mondom h hajrá, mutassátok meg. Csak ne szócsatákkal! :D

Wanax 01-29-2006 21:33

Quote:

Nos, Wanax, csak a Te kedvedért elmagyarázom h mit kérdeztél sztem:
Kérdezed h miért maradunk azon a lesüllyedt szinten h egymást ütjük és miért nem harcolunk ténylegesen egymás ellen. Nos, NEM ütjük egymást, vagyis a kérdésed máris tartalmazott egy vádat, ami ráadásul tök jogtalan és alaptalan! Harcolni meg már mondtam h egymás ellen nem fogunk. Csak az kellene h a csapatunk egymást gyengítse le és máris jönne a többi játékos, és sokkal gyengébb célpontot jelentenénk nekik, mint így. Na már most ezt, nagyon nem akarnánk.
Aztán a köv kérdésed h miért rögtön ez merül föl bennünk h egymást üssük. Nem bennünk merült fel. Pontosabban bennünk ez fel sem merült. Mások akartak erre rábeszélni minket.
Majd ezután következik egy felkiáltó mondatod, amiben az vágod a fejünkhöz h a mi első gondolatunk az h nem jáccani... Azért is nem egymást ütjük, és azért jáccunk már évek óta a hódítóval mert mi szeretünk jáccani, asszem elég jól is csináljuk. Sokmindent kaptunk már a fejünkhöz, de ezt még soha h kerüljük a játékot. Asszem számtalanszor bizonyítottuk már azt h jáccunk! Jah, és ez a mondatod eleve az előtte levő 2 kérdőmondatot vette alapul. Szal eleve bukta az egész.
Ha máskor sem érted azt h mit írsz le, akkor szólj bátran, szívesen elmagyarázom. Akkor nem kell utána azt magyarázgatnod h csak 1 db ártatlan kérdést tettél fel :p

nem volt az irasomban a lesulyedt szo es meg utalni se utaltam ra!!! Sajnalom hogy te erre asszocialtal... benned van a hiba! :D
Jovobeli dolgorol beszeltunk, es nem megtortentekrol, es igy valobanNEM utitek egymast... itt is ertelmezesi hiba van csak nem reszemrol!
Talan harmadszorra irom, hogy ELISMEREM AZ EDDIGI TELJESITMENYETEKET!!! Konyorgom... irjam le 100X???

Roni 01-29-2006 21:34

Quote:

én megyek viszek csoki-tortát az jó?;)

Igen, az jó, hozz :D

Senki 01-29-2006 21:35

Quote:

Originally Posted by Westie
Én egyszer voltam egy olyan klánban, aki eltervezte, hogy az első helyre tör. Miután végigsöpört rajtuk egy darab ork tudós, tábornok, úgy döntöttem, hogy ez nem fog nekik menni. :D

hát asszem ezután már én sem hittem volna el nekik ;) nade egyelőre még a klánt kell tophódító formára sütni... szóval még van némi pékkedésre szükség mielőtt megsütnénk a sosemalvukusz klán búcsúbulijára a tortát! ;)

Quasi 01-29-2006 21:36

Quote:

nem volt az irasomban a lesulyedt szo es meg utalni se utaltam ra!!! Sajnalom hogy te erre asszocialtal... benned van a hiba! :D
Jovobeli dolgorol beszeltunk, es nem megtortentekrol, es igy valobanNEM utitek egymast... itt is ertelmezesi hiba van csak nem reszemrol!
Talan harmadszorra irom, hogy ELISMEREM AZ EDDIGI TELJESITMENYETEKET!!! Konyorgom... irjam le 100X???

...de nem hasznalhatsz indigot...:)

Roni 01-29-2006 21:37

Wanax:
Bocsánatot kérek h szinonímákat használtam, legközelebb nem teszem :D
Jövőbelátó vagy? Ha ezt tudom, akkor máshogy állok a dolgokhoz és megkérlek arra h mesélj nekem mi fog történni velem pl jövő héten :D Bár mégsem, mert rossz volt a jövőbelátásod, ugyanis tuti h nem fogjuk egymást ütni :(
Ha leírnád 100x az nagyon jól esne, igen :cool:

Quasi 01-29-2006 21:41

Quote:

Wanax:
Bocsánatot kérek h szinonímákat használtam, legközelebb nem teszem
Jövőbelátó vagy? Ha ezt tudom, akkor máshogy állok a dolgokhoz és megkérlek arra h mesélj nekem mi fog történni velem pl jövő héten :D Bár mégsem, mert rossz volt a jövőbelátásod, ugyanis tuti h nem fogjuk egymást ütni :(
Ha leírnád 100x az nagyon jól esne, igen :cool:

O kepes ilyesmire...ugyhogy...:rolleyes:

Wanax 01-29-2006 21:44

Quote:

Az tény h sok időt szántunk rá, asszem ezzel nincs is baj, hiszen nincs a játékban időkorlát h mennyit jácchatunk benne. Az viszont tény hogyha vki fel akarja venni velünk a versenyt, akkor neki is sok időt kell rá szánnia. Asszem ezzel Neked sem lehet semmi bajod, mert érezned kell h töredékmunkával lehetetlen leszedni minket. Azt meg nemtom ki hangoztatja h nem lehet nálunk senki sem jobb. Az asszem tény h nem vagyunk rosszak, de idővel bárki, na jó bárki nem :D de lehetnek nálunk jobbak is. Persze az is biztod h nem hétfőről keddre. De azt mondom h hajrá, mutassátok meg. Csak ne szócsatákkal! :D

Roni: kerlek had ne keljen azt is megkeresnem amikor Zoli kijelentette hogy nem is vagyok/vagyunk jo jatekosok es soha nem leszek/leszunk azok... :p

Es azt is nagyon szivesen leirom 100x, es ha talalkozunk esetleg megint valamelyik talin elmondom eloszoban, hogy semilyen problemam nincs veletek!!! Nem artottatok es nem is fogtok mivel nem tervezem olyan magas szintre valo feljutast. (itt azonnal lehet tamadni hogy akkor meg miert szonoklok akkor itt) En csak azt hangoztatom ami zavar elviekben!

Roni 01-29-2006 21:45

Quote:

Roni ne bántsd már szegényt. Láttod tehetetlen, rácsapnál az újásgoddal egy pókra ami ott biccceg előtted?

Nem bántom :)
Amúgy, készítem épp az új kék fórumot, és így lassabban is megy :)

Roni 01-29-2006 21:47

Quote:

Roni: kerlek had ne keljen azt is megkeresnem amikor Zoli kijelentette hogy nem is vagyok/vagyunk jo jatekosok es soha nem leszek/leszunk azok... :p
Es azt is nagyon szivesen leirom 100x, es ha talalkozunk esetleg megint valamelyik talin elmondom eloszoban, hogy semilyen problemam nincs veletek!!! Nem artottatok es nem is fogtok mivel nem tervezem olyan magas szintre valo feljutast. (itt azonnal lehet tamadni hogy akkor meg miert szonoklok akkor itt) En csak azt hangoztatom ami zavar elviekben!

Okés, akkor azt a 100x-os dolgot még behajtom :D
Zoli meg gyakran mond dolgokat, amiket pl csak heccelésből mond, illetve poénnak szán. De vmiért ált csak mi értjük a humorát :D

Senki 01-29-2006 21:49

Quote:

Okés, akkor azt a 100x-os dolgot még behajtom :D
Zoli meg gyakran mond dolgokat, amiket pl csak heccelésből mond, illetve poénnak szán. De vmiért ált csak mi értjük a humorát :D

Hát elég sajátos humora lehet akkor :D :D

Wanax 01-29-2006 21:58

Quote:

Okés, akkor azt a 100x-os dolgot még behajtom
Zoli meg gyakran mond dolgokat, amiket pl csak heccelésből mond, illetve poénnak szán. De vmiért ált csak mi értjük a humorát

:D:D:D
a fene egye meg!!! Akkor en most nem hecceltem itt vegig a toposokat??? Most ezeket mindenki veresen komolyan vedte???
Roni: latod azt se lattad meg amikor irtam hogy imaba foglalom a neveteket es bekereteztetem a screenshot-ot hogy Ti voltatok vagytok a TOP 1!

meg azt megjegyeznem hogy a kerdesek es a felkialtasok nalam megszokottak... szinte mast meg a normal hangvetelu uzenetekben se hasznalok! Es az irasnak meg van az a rossz illetve jo tulajdonsaga, hogy mindenki ugy ertelmezi ahogy epp az ra jellemzo vagy ahogy magara veszi!

Roni 01-29-2006 22:02

Quote:

a fene egye meg!!! Akkor en most nem hecceltem itt vegig a toposokat??? Most ezeket mindenki veresen komolyan vedte???
Roni: latod azt se lattad meg amikor irtam hogy imaba foglalom a neveteket es bekereteztetem a screenshot-ot hogy Ti voltatok vagytok a TOP 1!
meg azt megjegyeznem hogy a kerdesek es a felkialtasok nalam megszokottak... szinte mast meg a normal hangvetelu uzenetekben se hasznalok! Es az irasnak meg van az a rossz illetve jo tulajdonsaga, hogy mindenki ugy ertelmezi ahogy epp az ra jellemzo vagy ahogy magara veszi!

Akkor várom h megvalósítsd az ígéreteidet :D Majd szólj ha kész :)

Wanax 01-29-2006 22:11

Quote:

Akkor várom h megvalósítsd az ígéreteidet :D Majd szólj ha kész :)

Roni: azt be kell vallanom, hogy baromi lusta vagyok igeretek teljesitese teren... egy szeptemberi igeretemet csak azutan tudtam csak teljesiteni, miutan megkertem az illetot akinek igeretet tettem hogy zaklasson folyamatosan hogy csinaljam meg...
(eloszor csak 5 uzit kaptam amiben figyelmeztetett, kovetkezo nap meg 20-at) :D

Neked is valami hasonlo merenyletet kell elkovetned ellenem... de mar az uzenetes moka nem vallik be mert ignoralom az illetot aki napi 20 uzit kuld es mindegyikben ugyan az van! :P

wand 01-29-2006 22:54

látom itt már semmi dolgom :)

mégegyszer elmagyarázom érthetően: NEM FOGOM MÉRIT TÁMADNI :) tecc vagy sem, ez van. és ne is nagyon várjátok, hogy közülünk bárki is egymásnak esik.

és hogy valaki top 1 akar lenni, csak annyit, hogy: HAJRÁ :D
meg lehet csinálni, de az kevés ha valaki ki tudja tenni pontban.. nemárt ha meg is tudja védeni magát..

Quasi 01-29-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by wand
látom itt már semmi dolgom :)
mégegyszer elmagyarázom érthetően: NEM FOGOM MÉRIT TÁMADNI :) tecc vagy sem, ez van. és ne is nagyon várjátok, hogy közülünk bárki is egymásnak esik.
és hogy valaki top 1 akar lenni, csak annyit, hogy: HAJRÁ :D
meg lehet csinálni, de az kevés ha valaki ki tudja tenni pontban.. nemárt ha meg is tudja védeni magát..

Nem fogod Merit tamadni??? ezt elmagyaraznad megegyszer?:rolleyes:

Északföld 01-29-2006 23:04

Quote:

:D:D:D

Az a minimum, hogy keretbe foglalod a nevünket, lemented és eltárolod az örök idők végezetéig. Reménykedtem benne, hogy így teszel, egyébként töröltelek volna az összes csoportból az összes szövi és klántársaddal együtt.

Északföld 01-29-2006 23:08

Quote:

Originally Posted by Arwyl
Zoli: ott van az aláírásomban a 4 orim száma! Nem látod az aláírásom?
(a változtatásokra tudtok olyan nagy marhaságokat írni hogy hihetetlen! :D:p )
Az 1/A úgy van jól ahogy van, csak szedjük ki a kis országok védelmét szolgáló baromságot. Ha ugyan akkor területen van 2 klán akkor azt ugyan olyan erősre meg is lehet csinálni. Ha pedig az egyik meg tudja úgy csinálni a klánt hogy beüti a másikat és a másik még keresztbe ütve sem tudja beverni azt akkor meg is érdemlik!! Nem kell őket itt védegetni, meg 0 hekiket foglalni tőlük!
Ezen kívül csak a 2 top klán bizonyíthatatlan JKSZ-ezése nem tetszik.
Mert nem hiszem el, hogy a több 100k-ra kigyúrt tolis és a pár millás varis, nem ad infót a másik "barakkupac" klánnak! (hisz nekik minek az infó úgysem támadnak senkit)

Az egyértelmű, hogy tőlünk semmilyen információ nem juthat ki máshová. Mi magunkna kszeretünk nézelődni, hogy ne unatkozzunk.

Északföld 01-29-2006 23:14

Quote:

Jo! Igenis szep eredmeny az a 6 millio pontos klan, es tenyleg elismerest erdemel... Nagyon sok munka, ido energia van benne! Csupan csak a hogyannnal van a gond!
A mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe! Szamolgssak mar ki az okosok hogy egyaltalan lehetseges-e megdonteni oket, mivel a jatekosok egyresze le lett becsulve hogy nem tud jaccani meg hasonlo!
Nem tudom mi lenne a jatek uzemeltetoinek a velemenye ha valamelyik alsobb szinten ezt a strategiat alkalmazna egy barati tarsasag hogy egymast segitjuk es mivel ott nem az elso hely hanem a top 30 a cel igy nem engedunk fel oda senkit, ez alltal a gyors csopibol nem lennenek tovabb jutok a 2/B-be! (a 1800-as kor ido se lenne gond mivel a barati tarsasag folyton tudna uj orszgokat hozi fel a lazados orszagok helyett!)
Volt itt emlites hogy nehogy mar egy par kulon kulon klanbol usse egymast mert az hogy nez ki!!!! Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek! Ha egy versenyben egy testver kerul egymassal szemben azok se mondhatjak hogy nem jatszom mert a testverem... Javitson ki barki, ha tvedek, de az 1/A lenyege is az hogy elso legyen valaki! Elmeletileg az hogy a top 2. klan strategiailag vedo szerepet jatszik igy ellnekezik a jatek alap elveivel es igy akarmilyen javaslat jogos! Akar kotelezni oket a fordulasra, vagy eroviszony kiegyenlites vagy barmi!
Ha nem kovetik a jatek celjat, akkor nincs joguk elvezni az eredmenyeket!
Sehol se hallottam meg ilyet, hogy az elso hely a cel es a 2. csak azert hogy segitse az elso biztos helyet akadalyozza a tobbieket!

Ezen kell elgondolkodni!

Tudom hogy ez megint csak a top 1 klan jatekosainak a tamadasa, de hangsulyozom semmi bajom veluk, soha nem artottunk egymasnak, ha kell imaba foglalom a nevuket, bekereteztetem a screenshoot-ot hogy igen ők a legjobbak, de nem tudom elfogadni hogy a jatek ilyen jatekstilus mellett az ő vedelmukben all!

Arwyl ezzel csak az a gond, hoyg régen mikor KAcsa volt a TOP1 őt is megdöntötték, majd jött Monro-Tibor és a többiek, ők is meg lettek döntve, mi csak utánnuk következtünk. Érdekes, hogy velünk nem a megdöntést akarjátok, hanem a szabályokat átírni, elég rossz érzés lehet ennyire esélytelennek tartani magatokat, ahhoz képest, hogy 197.000 ponttól egészen 495.000 pontig, egy full jksz csoport közepén csücsültök :D :p

Északföld 01-29-2006 23:15

Quote:

Zoli: ott van az aláírásomban a 4 orim száma! Nem látod az aláírásom?
(a változtatásokra tudtok olyan nagy marhaságokat írni hogy hihetetlen! :D:p )
Az 1/A úgy van jól ahogy van, csak szedjük ki a kis országok védelmét szolgáló baromságot. Ha ugyan akkor területen van 2 klán akkor azt ugyan olyan erősre meg is lehet csinálni. Ha pedig az egyik meg tudja úgy csinálni a klánt hogy beüti a másikat és a másik még keresztbe ütve sem tudja beverni azt akkor meg is érdemlik!! Nem kell őket itt védegetni, meg 0 hekiket foglalni tőlük!
Ezen kívül csak a 2 top klán bizonyíthatatlan JKSZ-ezése nem tetszik.
Mert nem hiszem el, hogy a több 100k-ra kigyúrt tolis és a pár millás varis, nem ad infót a másik "barakkupac" klánnak! (hisz nekik minek az infó úgysem támadnak senkit)

Te akartál harcolni, írd ide az orijaid nevét, ahogy én tettem, az aláírásod böngészése és kitalálása egyáltalán nem érdekel.

Északföld 01-29-2006 23:18

Quote:

Wand:
Az érthető hogy a barátnődet nem ütöd, de akkor ez azt jelenti hogy a 2 klán többi tagja sem üti egymást? Felesleges itt mellébeszélnetek és hazudoznotok. A 2. klán a védőfala az 1.-nek és kész! Tudjátok ti is és tudja mindenki. Tőletek kapják a gömböket az éplistákat, a távollévő seregeket, minden infót... Érthető persze hogy ezt tagadjátok a nagy nyilvánosság előtt.

Arwyl erre va negy jó közmondás: Mindenki saját magából indul ki és saját magáról mond véleményt.
Mi nem segítjük semmiben a másik nagy klánt, ellenben ti mit is csináltok? Ma hányszor szegtél szabályt?:D

All times are GMT +1. The time now is 20:29.