![]() |
Quote:
Mellébeszélsz puhatestű komám! :D Mondtam már hogy szűkítsd le a dolgokat arra a tényre, hogy békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk. Az hogy anno milyen üzleteket kötöttél Monróval nem ide tartozó dolog. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem Alba erre gondolt. Azert megkerdezem en is, hogy ez JKSZ -e?:) Kerlek, ne hurrogjatok le erte, puszta kivancsisag. |
Quote:
|
Quote:
a kivitelezésnek vannak szabályos és szabálytalan változatai. |
Quote:
A megnyilvánulásaiból viszont kiviláglik hogy nem lehet veled szellemi párbajt vívni mert fegyvertelen vagy! |
Quote:
Ez így elég izésen hangzik, azért lássátok be. Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba amit ti az utolsó 5-6 oldalon összeírtatok. Egyik pénzt kér a másiktól, a másik katonát az egyiktől... Ezek itán télleg nincs mit csodálkozni, hogy sokan előre félnek az A-tól, és igyekeznek mielőbb szabadulni onnan, ha már kötelező fellépniük. És ha szabad a témába is belepofáznom, amihez alapvetően semmi közöm, csupán élvezem a cirkuszt: Arwyl, hogy is van ez nálatok? A vezér lefordul, vagy leváltják, akkor érvénytelen minden amit addig ő a klán nevében megbeszélt? Ezt a banánköztársaságoknál szoktuk meg régebben. és semmiképp nem hangoztatnám büszkén... |
Quote:
Van már sok ori SZK-n lehet majd egyszer összeáll belőlük egy csapat, szóval termeljetek 1000L hogy legyen miből hadakozni! :D Ezennel én is fejeztem ezt a témát. |
Quote:
Azt hogy béke van a 2 klán között Monro után én is lebeszéltem. Ennek ellenére mégis bejöttek. |
Quote:
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok :D A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen. Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok. |
Quote:
Hát igen Anarba a legkönyebb átkerülni de nem akarom ezt nyirbálgatni. Pedig elég sokan ismertek engem, De egyre kevesebben... Anarba hagytam a kék 2 esem ahogy Arwyl-t idézzem... Serg: Én nem kivánok veled sem Arwylékkal vitázni. Csak anyit tudok hogy abba a klánba van pár barátom és nem csak nekem hanem Arwylnak is. És igaz hogy a vezérre kell halgatni. Irtam neked hogy mikor beléptem a Szkarabeusba megkérdeztem kik a Tabuk, és az egész állmodozok volt a többi üthető. És ezt Arwyl irta. Legyen enyi elég. |
:)
Levy, tinyleg nem értem, így is kezdtem az írást, ezért kérdeztem rá a dolgokra.
Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik;) Most lehet utálni, de tsak azután, hogy ezt magában mindenki elismeri. Persze jönnek a "de nem", "én még kedveltem is őket", "pucipajtások voltunk" felkiáltások, de azért sztem bármelyik érdekeltnek fájt kicsit a foga a másik földjére, ha másért nem a nagy unalom miatt. Az meg hogy éppen tinyleg melyik kezdi el.. hát a szemfülesebb, bátrabb, s minden bizonnyal pofátlanabb;) Cassus bellit meg ugye nem olyan nehéz találni:D (sztem, hozzá nem értő, s tudatlan vidéki szerint ha a két klánvezér közt osztatlan nagy szerelem áll fenn, akkor tisztán, világosan, kétséget nem hagyva a másikban megbeszélik a dolgokat, s folyamatos kapcsolattartás áll fenn, ami majdnemhogy kizárja a megtörténteket, így meg mindenkiben csak a szálka volt meg.. ) Nah, de lehet megcáfolni minden gondolatom, átadom a terepet;) |
Quote:
|
thnx
Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot":)
Köszi |
Quote:
|
Quote:
Csak az emberek sokszor nem szeretik, ha nyersen megmondja valaki az igazat. Én magamról tudom ezt sokan utálnak is, mert túl nyers vagyok...már-már tapló :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Nem vagyok lármás bohóc. Kikérem magamnak ...
Undorítónak tartom a topic elfajulását. Játszottam Sergel is, Arw-al is. Mind a két fél tartja a szavát, csak valahogy elmaradt a kommunikáció köztük a meglátásom szerint. Amíg a fennt voltunk, nem volt kommunikációs probléma, csak szándékos félreértés :))) Ne feledjétek, hogy az MNT két országra vonatkozik, és elküldhető kölcsönösen, egyoldalúan, ahogy tetszik. Ha a klánvezér azt mondta, ezt azt ne üsd, akkor bejelöltem magamnak, és tudtam. Ha elfelejtett szólni valaki, hogy ezt azt ne bántsd, akkor hallgattam utána a fejmosást, DE MNT számomra a saját megkötött MNT-t jelentette. Arw barátom, nem felejtem el azt sem, hogy hogy kerültél közénk, és hogy elleneztem azt anno, mivel egy hasonló szituációban, mikor a kecskékkel küzdöttünk Te csak úgy szétgyújtottál, gyilkoltál csak azért, nehogy én lépjem az elsőt. Nem ismerős ? Na mind1. Tartsátok magatokat az adott szóhoz, de ha feledékenyek vagytok, hitelesítsétek azt legalább egy egyoldalú MNT-vel, akkor nem felejtitek el a tabukat, és mindazonáltal nem köpködhet senki rátok. Wand kedves! Nincsa leírva az, hogy kötelező elküldened az MNT-t! "Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz." Ez csak egy lehetőség. Az egyoldalú MNT-t vagy a kétoldalút, de nem elküldöttet nevezitek JKSZ-nek. Egy kiscsit mérlegeld ezt a dolgot. HA nem küldöm el is tudom, hogy kit nem szeretnék ütni, és ő se engem, ez nem JKSZ, de ha úgy tetszik, minden egyoldalú, vagy el nem küldött és csak fejben tartott MNT JKSZ, akár a saját Klánom tagjaira vonatkozó is az lehetne... Ne ragozzuk. Ati: A klán MNT azért egyszerűbb, mert nincs ott a lehetőség, hogy valaki elfelejti bejelölni, és úgy nem a fórumon kell nyilvántartani.... SzaTo ui: Az 1/A hiányzik, egyszer csak ott leszek megint, remélem új arcokkal is találkozom majd ott. |
Legalabb a vegere irhattal volna egy rimet :)
|
Hááát igen.. meglepő is volt :eek:
elvégre, ha jól tudom, nincsen SzaTo rím nélkül.. :rolleyes: |
:)
Quote:
|
Szkarabeusz Nyílt Klántalálkozó!
2007. augusztus 10. péntek (este 7-8 körül, ki hogy ér oda, én kb 8-ra) 1138 Bp. Gyöngyösi sétány 6. a DunaPlázához van közel 300m kb. Szkarabeusz Söröző Várunk mindenkit szeretettel fajra és személyiségre való tekintet nélkül!! :D |
sajna nem tudok ott lenni épp siofokon leszek :(
nade ha más nem megpróbálok küldeni 1 nagy harcost, aki nem olvasgat itt:) Sharky...:p |
Sziasztok!
Kb. 2 év kihagyás után keresem a régi cimbiket, klántársakat! Nem tudom ki játszik még, ki nem, remélem vannak még az eredeti Szkarabeusz tagjaiból a játékban :) Köszönöm a segítséget előre is :))) Zou ( Gilgamesland ) |
Akinek van infója a régi tagokról, az dobjon lécci egy zöldet vagy a Zou vagy a Gilgamesland nevű oriba :)
Zou |
Quote:
2008-07-17 21:36:05 ***Reményhozók*** (#2478) új neve: Szkarabeusz |
Quote:
Köszi Zoli:) Én igazából az embereket keresem, azok meg már nem a régiek :) |
Quote:
|
Már meg vannak a régi arcok :)
|
Quote:
|
Quote: