Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

Arwyl szelleme 09-28-2006 11:48

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32928)
A gerinctelen te vagy komám mert olyanért kértetek pénzt amit én már réges régen kifizettem,talán gondolkozz csak el ezen!Bár ha sokszor mondogatod ezeket a dolgokat talán elhiszed te is!De azért megkérdezném kettőnk közül ki kért pénzt a másiktól?

Mellébeszélsz puhatestű komám! :D Mondtam már hogy szűkítsd le a dolgokat arra a tényre, hogy békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.
Az hogy anno milyen üzleteket kötöttél Monróval nem ide tartozó dolog.

Ati 09-28-2006 12:31

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32961)
békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.

Kezdem érteni miért lett az a klán-mnt emlegetve :D

Szecsa 09-28-2006 13:36

Quote:

Originally Posted by espanyol (Post 32889)
ezt ők is bármikor megtehették volna de nem tették..cserébe annyi kértünk h támogassanak minekt kis katonával de erre az jött " nekünk nincsen" ...

Szerintem Alba erre gondolt.
Azert megkerdezem en is, hogy ez JKSZ -e?:)
Kerlek, ne hurrogjatok le erte, puszta kivancsisag.

wand 09-28-2006 13:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 32962)
Kezdem érteni miért lett az a klán-mnt emlegetve :D

látom lasan esik le.. :p :D

wand 09-28-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 32965)
Szerintem Alba erre gondolt.
Azert megkerdezem en is, hogy ez JKSZ -e?:)
Kerlek, ne hurrogjatok le erte, puszta kivancsisag.

nem nagyobb JKSZ mint bezsarolni valakit, hogy csak x pénzért engedik feljebb, vagy bármi hasonló.

a kivitelezésnek vannak szabályos és szabálytalan változatai.

Serg 09-28-2006 14:37

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32961)
Mellébeszélsz puhatestű komám! :D Mondtam már hogy szűkítsd le a dolgokat arra a tényre, hogy békemegállapodás volt a MOSTANI klánnal és te felrúgtad, mert nem tetszett, hogy nem fedezhetsz fel hozzánk.

Én vagyok a puhatestű,de te nem válaszolsz a kérdésre ami kényelmetlen :D ez tetszik
A megnyilvánulásaiból viszont kiviláglik hogy nem lehet veled szellemi párbajt vívni mert fegyvertelen vagy!

Synkel 09-28-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by wand (Post 32967)
nem nagyobb JKSZ mint bezsarolni valakit, hogy csak x pénzért engedik feljebb, vagy bármi hasonló.

a kivitelezésnek vannak szabályos és szabálytalan változatai.

Ez így elég izésen hangzik, azért lássátok be. Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba amit ti az utolsó 5-6 oldalon összeírtatok. Egyik pénzt kér a másiktól, a másik katonát az egyiktől... Ezek itán télleg nincs mit csodálkozni, hogy sokan előre félnek az A-tól, és igyekeznek mielőbb szabadulni onnan, ha már kötelező fellépniük.

És ha szabad a témába is belepofáznom, amihez alapvetően semmi közöm, csupán élvezem a cirkuszt: Arwyl, hogy is van ez nálatok? A vezér lefordul, vagy leváltják, akkor érvénytelen minden amit addig ő a klán nevében megbeszélt? Ezt a banánköztársaságoknál szoktuk meg régebben. és semmiképp nem hangoztatnám büszkén...

Arwyl szelleme 09-28-2006 16:44

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32969)
Én vagyok a puhatestű,de te nem válaszolsz a kérdésre ami kényelmetlen :D ez tetszik
A megnyilvánulásaiból viszont kiviláglik hogy nem lehet veled szellemi párbajt vívni mert fegyvertelen vagy!

Nem kívántam veled semmiféle párbajt vívni. Szerintem nem is nekem kellene válaszolni itt... Mindegy! Lényeg hogy csalódtam benned mint exklántársban és barátban. Vélhetően Levi úgyszintén, hisz ő kapásból ki is ment SZK-ra. Ahogy elrendeztem az itt lévő dolgaim én is kimegyek, és majd kiderül mit hoz a jövő.
Van már sok ori SZK-n lehet majd egyszer összeáll belőlük egy csapat, szóval termeljetek 1000L hogy legyen miből hadakozni! :D
Ezennel én is fejeztem ezt a témát.

Arwyl szelleme 09-28-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 32983)
Ez így elég izésen hangzik, azért lássátok be. Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba amit ti az utolsó 5-6 oldalon összeírtatok. Egyik pénzt kér a másiktól, a másik katonát az egyiktől... Ezek itán télleg nincs mit csodálkozni, hogy sokan előre félnek az A-tól, és igyekeznek mielőbb szabadulni onnan, ha már kötelező fellépniük.

És ha szabad a témába is belepofáznom, amihez alapvetően semmi közöm, csupán élvezem a cirkuszt: Arwyl, hogy is van ez nálatok? A vezér lefordul, vagy leváltják, akkor érvénytelen minden amit addig ő a klán nevében megbeszélt? Ezt a banánköztársaságoknál szoktuk meg régebben. és semmiképp nem hangoztatnám büszkén...

Azt hogy béke van a 2 klán között Monro után én is lebeszéltem. Ennek ellenére mégis bejöttek.

Penya 09-28-2006 18:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 32983)
Alacsonyabb csoportokban névtelen játékosok annak feléért rándulnak kifele anarchba

Ezt kiemelném.
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok :D

A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen.
Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok.

Hmmm... Sati 09-28-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 32996)
Ezt kiemelném.
Pár orim repült már anarchba szinte semmiért. Szval erre allergiás vagyok :D

A másik, törvényszerű ha vki vagy vkik feljutnak a legfőbb helyekre meg is bolondulnak? Tisztára mint a napi politika, mindenki mondd mindent ami rohadtul lényegtelen és csak a másikat járatja la, a külső szemlélő meg vagy röhög (politikában ez nem a legjobb) vagy pislog, mint hal a szatyorban és azt se tudja mitévő legyen.
Cirkusz, igen ez az, kár h a fellépők nem néma erőművészek akiket lehet csodálni, hanem lármás bohócok.

Na Énnekem is sikerült ide regelnem :D
Hát igen Anarba a legkönyebb átkerülni de nem akarom ezt nyirbálgatni.
Pedig elég sokan ismertek engem, De egyre kevesebben...
Anarba hagytam a kék 2 esem ahogy Arwyl-t idézzem...

Serg:
Én nem kivánok veled sem Arwylékkal vitázni.
Csak anyit tudok hogy abba a klánba van pár barátom és nem csak nekem hanem Arwylnak is.
És igaz hogy a vezérre kell halgatni.
Irtam neked hogy mikor beléptem a Szkarabeusba megkérdeztem kik a Tabuk, és az egész állmodozok volt a többi üthető.
És ezt Arwyl irta.
Legyen enyi elég.

Arrakis 09-29-2006 09:44

:)

Levy, tinyleg nem értem, így is kezdtem az írást, ezért kérdeztem rá a dolgokra.

Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik;)
Most lehet utálni, de tsak azután, hogy ezt magában mindenki elismeri.
Persze jönnek a "de nem", "én még kedveltem is őket", "pucipajtások voltunk" felkiáltások, de azért sztem bármelyik érdekeltnek fájt kicsit a foga a másik földjére, ha másért nem a nagy unalom miatt.

Az meg hogy éppen tinyleg melyik kezdi el.. hát a szemfülesebb, bátrabb, s minden bizonnyal pofátlanabb;)

Cassus bellit meg ugye nem olyan nehéz találni:D

(sztem, hozzá nem értő, s tudatlan vidéki szerint ha a két klánvezér közt osztatlan nagy szerelem áll fenn, akkor tisztán, világosan, kétséget nem hagyva a másikban megbeszélik a dolgokat, s folyamatos kapcsolattartás áll fenn, ami majdnemhogy kizárja a megtörténteket, így meg mindenkiben csak a szálka volt meg.. )

Nah, de lehet megcáfolni minden gondolatom, átadom a terepet;)

monro 09-29-2006 10:20

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 33037)
Persze mindenki szerint a másik a hibás, ezt nem vitatom el senkitől, de őszintén, sztem nem fért volna meg a két jóféle társulat egymás mellett sokáig sehogysenem, mert mindkettőnek szúrta volna szemét a másik;)

Ez sajnos az általános emberi gyarlóság képlete... Két dudás egy csárdában... tudjátok :) A H-ra is igaz, mint bármi másra, így csak azt tudom mondani Arrakis gratulálok és megjutalmazlak egy vezérlőpultos "pirosponttal" a kitűnő meglátásodért :)

Arrakis 09-29-2006 12:40

thnx

Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot":)
Köszi

Remedy 09-29-2006 15:15

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 33048)
Eddigi rövid élettapasztalatom nem arra világított rá, hogy ha azt mondom, írom, amit gondolok, az pozitív dolog, úgyhogy éppen ezért értékelem a "pirospontot":)
Köszi

igy van, en mar eleve azt is piros ponttal jutalmazom, hogy sikerult gondolkodnod ;)

monro 09-29-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 33048)
Köszi

Dehogynem pozitív :)
Csak az emberek sokszor nem szeretik, ha nyersen megmondja valaki az igazat. Én magamról tudom ezt sokan utálnak is, mert túl nyers vagyok...már-már tapló :D:D:D

Hmmm... Sati 09-29-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33056)
Csak az emberek sokszor nem szeretik, ha nyersen megmondja valaki az igazat. Én magamról tudom ezt sokan utálnak is, mert túl nyers vagyok...már-már tapló :D:D:D

Hmmm Monro mint taplo ? :D

wand 09-29-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by monro (Post 33056)

a "már-már"-ral vitatkoznék... :D :D

SzaTo 11-03-2006 15:05

Nem vagyok lármás bohóc. Kikérem magamnak ...
Undorítónak tartom a topic elfajulását.
Játszottam Sergel is, Arw-al is.

Mind a két fél tartja a szavát, csak valahogy elmaradt a kommunikáció köztük a meglátásom szerint.

Amíg a fennt voltunk, nem volt kommunikációs probléma, csak szándékos félreértés :)))

Ne feledjétek, hogy az MNT két országra vonatkozik, és elküldhető kölcsönösen, egyoldalúan, ahogy tetszik.
Ha a klánvezér azt mondta, ezt azt ne üsd, akkor bejelöltem magamnak, és tudtam. Ha elfelejtett szólni valaki, hogy ezt azt ne bántsd, akkor hallgattam utána a fejmosást, DE MNT számomra a saját megkötött MNT-t jelentette.

Arw barátom, nem felejtem el azt sem, hogy hogy kerültél közénk, és hogy elleneztem azt anno, mivel egy hasonló szituációban, mikor a kecskékkel küzdöttünk Te csak úgy szétgyújtottál, gyilkoltál csak azért, nehogy én lépjem az elsőt. Nem ismerős ? Na mind1.

Tartsátok magatokat az adott szóhoz, de ha feledékenyek vagytok, hitelesítsétek azt legalább egy egyoldalú MNT-vel, akkor nem felejtitek el a tabukat, és mindazonáltal nem köpködhet senki rátok.

Wand kedves!
Nincsa leírva az, hogy kötelező elküldened az MNT-t!
"Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz."

Ez csak egy lehetőség. Az egyoldalú MNT-t vagy a kétoldalút, de nem elküldöttet nevezitek JKSZ-nek. Egy kiscsit mérlegeld ezt a dolgot.

HA nem küldöm el is tudom, hogy kit nem szeretnék ütni, és ő se engem, ez nem JKSZ, de ha úgy tetszik, minden egyoldalú, vagy el nem küldött és csak fejben tartott MNT JKSZ, akár a saját Klánom tagjaira vonatkozó is az lehetne... Ne ragozzuk.

Ati: A klán MNT azért egyszerűbb, mert nincs ott a lehetőség, hogy valaki elfelejti bejelölni, és úgy nem a fórumon kell nyilvántartani....

SzaTo

ui: Az 1/A hiányzik, egyszer csak ott leszek megint, remélem új arcokkal is találkozom majd ott.

Remedy 11-03-2006 15:34

Legalabb a vegere irhattal volna egy rimet :)

Deni 11-03-2006 15:38

Hááát igen.. meglepő is volt :eek:
elvégre, ha jól tudom, nincsen SzaTo rím nélkül.. :rolleyes:

Arrakis 11-21-2006 15:58

:)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 33055)
igy van, en mar eleve azt is piros ponttal jutalmazom, hogy sikerult gondolkodnod ;)

Háth ja, tsak legalább próbálnád meg akkor felvenni a kesztyűt;)

Arwyl szelleme 07-29-2007 20:35

Szkarabeusz Nyílt Klántalálkozó!

2007. augusztus 10. péntek
(este 7-8 körül, ki hogy ér oda, én kb 8-ra)

1138 Bp. Gyöngyösi sétány 6. a DunaPlázához van közel 300m kb.
Szkarabeusz Söröző

Várunk mindenkit szeretettel fajra és személyiségre való tekintet nélkül!! :D

LotR 07-29-2007 21:50

sajna nem tudok ott lenni épp siofokon leszek :(
nade ha más nem megpróbálok küldeni 1 nagy harcost, aki nem olvasgat itt:)
Sharky...:p

Zou 07-09-2008 14:27

Sziasztok!

Kb. 2 év kihagyás után keresem a régi cimbiket, klántársakat!

Nem tudom ki játszik még, ki nem, remélem vannak még az eredeti Szkarabeusz tagjaiból a játékban :)

Köszönöm a segítséget előre is :)))

Zou ( Gilgamesland )

Zou 07-09-2008 14:36

Akinek van infója a régi tagokról, az dobjon lécci egy zöldet vagy a Zou vagy a Gilgamesland nevű oriba :)

Zou

Északföld 07-21-2008 18:38

Quote:

Originally Posted by Zou (Post 183204)
Akinek van infója a régi tagokról, az dobjon lécci egy zöldet vagy a Zou vagy a Gilgamesland nevű oriba :)

Zou

Én ennyit tudok, ha ez jelent valamit :)

2008-07-17 21:36:05 ***Reményhozók*** (#2478) új neve: Szkarabeusz

Zou 07-26-2008 11:20

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 183961)
Én ennyit tudok, ha ez jelent valamit :)

2008-07-17 21:36:05 ***Reményhozók*** (#2478) új neve: Szkarabeusz

Köszi Zoli:)

Én igazából az embereket keresem, azok meg már nem a régiek :)

Északföld 07-27-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Zou (Post 184436)
Köszi Zoli:)

Én igazából az embereket keresem, azok meg már nem a régiek :)

Én sem találtam senkit, csak Wand-ot, Ő meg nem játszik..:(

Zou 07-28-2008 17:29

Már meg vannak a régi arcok :)

Északföld 07-28-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Zou (Post 184595)
Már meg vannak a régi arcok :)

jó neked, nekem is megvannak, csak nem játszanak...:(

Zounok 08-04-2008 05:52

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 184607)
jó neked, nekem is megvannak, csak nem játszanak...:(

mindennek eljön az ideje :) de látod, ez a Szkara sem a régi már, amit mi megalapítottunk...

Északföld 08-04-2008 13:58

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 185390)
mindennek eljön az ideje :) de látod, ez a Szkara sem a régi már, amit mi megalapítottunk...

Persze, de 1-2 ismerős akad, de nálunk csak a lazulás, meg a hódítás nélküli élet megy. :D

All times are GMT +1. The time now is 20:09.