Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Filmidézetek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4463)

Dragi 01-12-2011 11:15

''Ezékiel 25. 17.:

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd Tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal. És amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek és majd megtudjátok, hogy az Én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok! ''

Xeper 01-12-2011 11:58

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 275763)
''Ezékiel 25. 17.:

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd Tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal. És amazokra is akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek és majd megtudjátok, hogy az Én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok! ''

volt már :)

Dragi 01-12-2011 11:59

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 275775)
volt már :)

hoppá akkor elnézést kérek :D

Dragi 01-12-2011 12:07

-Főnök, biztos abban, hogy pénz volt benne?
-Igen, Anthony lopta tőlem.
-Dehát, ha ellopta, hogy lehetett itt?
-Úgy te tökfej, hogy aztán visszahozta.
-Miért hozta vissza magának?
-Hogy visszavegye a köveket.
-Milyen köveket?
-Amiket ellopott.
-Köveket is lopott magától?
-Azért, hogy a lányomnak adja.
-Lisa-nak?
-Nem Lisa-nak, Theresa-nak.
-Dehát magának nincs is Theresa nevű lánya!
-Persze, mert nem is a lányom! Érted már?
-Hogyne! A lánya nem a lánya, a zsozsó meg, ami a kövekben volt, bugyivá változott!
-Na látod!!!
-Látom hát!!! Csak azt nem értem, amit mondok!

Valezius 01-12-2011 12:27

Ez a film is volt már.

Oscar.

Dragi 01-12-2011 12:33

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 275795)
Ez a film is volt már.

Oscar.

akkor passzolok :p:p

Valezius 01-12-2011 13:08

- Mi a póker 1 . szabálya?
- Felejtsd el az érzelmeket!
-Helyes! A mai lecke: Hogyan csúsztassuk meg a blöffölőt? Aki ennyit tesz az elején, annak legfeljebb egy figura párja van. Barry?
-Bedobom.
- Josh?
- Ne izgulj, én pörgetem! Megadom az 500-at, és megemelem... még... 500-zal.
-Pofás tét, Josh! De vigyázz! Nem szabad túl hamar meghajtani! Tartsd pórázon! Holly?
- Tartom.
- Tartom.
- Én is tartom.
-Megadom az 500-at és emelem 2000-rel.
-lnnen nem szólok bele. Ez nagyon sok pénz. Én benn maradok, mert csak
a blöffből menekül. Josh?
- Tartom.
-Ezt nevezem! Tartom!
- Megadom!
- Na, terítsen!
- Nem tudom, a négy 9-es mit ér, de az ász elég sokat.

BeeLord 01-12-2011 13:18

Ez az a rész, mikor Brad Pitt pókerezni tanít pár gazdag pancsert? Ocean's Eleven?

Valezius 01-12-2011 13:20

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 275808)
Ez az a rész, mikor Brad Pitt pókerezni tanít pár gazdag pancsert? Ocean's Eleven?

Igen, grat.

Kutyuleee 01-12-2011 13:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 275795)
Ez a film is volt már.

Oscar.

Több film is volt már 2x. de az idézet is ugyanaz volt:)

Valezius 01-12-2011 13:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 275810)
Több film is volt már 2x. de az idézet is ugyanaz volt:)

Én csak egy tényt közöltem :)

BeeLord 01-12-2011 13:53

"- Szép dal!
- A bátyámtól tanultam. Megöltem.
- Igen, már értesültem a történetről, bájos. Tudod El, ha szólíthatlak így, egy kicsit körbeszagláztam, és úgy tűnik, a kartellek szép vérdíjat tűztek ki rád - nem irigyellek. (a pincér meghozza a rendelést) Mond csak, van valaki, aki nem akar megölni?
- Jó kérdés.
- Le kéne lőnöd valakit... El, jobb, ha megkóstolod, mert ez puerco pibil - disznóhús roston. Semmi extra, de ez a kedvenc ételem. Én ezt rendelem tequilával, citrommal minden egyes lepukkant lebujban, és őszintén, ez eddig a legfinomabb. Komolyan. Igazából túl jó. Ez itt olyan jó, hogy mikor megettem, kifizetem, odamegyek a szakácshoz és lelövöm. Mert ez az én dolgom, egyensúlyba hozni ezt az országot. És ezért van szükségem most rád. Ha meghúzod a ravaszt, újra egyensúly lesz.
- Le kéne lőnöm a séfet?
- Nem, őt én lövöm le, a kocsival úgyis hátul álltam be. Te megölöd Marquezt. Emlékszel Marquez tábornokra?"

Rob 01-12-2011 14:10

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 275817)
"- Szép dal!
- A bátyámtól tanultam. Megöltem.
- Igen, már értesültem a történetről, bájos. Tudod El, ha szólíthatlak így, egy kicsit körbeszagláztam, és úgy tűnik, a kartellek szép vérdíjat tűztek ki rád - nem irigyellek. (a pincér meghozza a rendelést) Mond csak, van valaki, aki nem akar megölni?
- Jó kérdés.
- Le kéne lőnöd valakit... El, jobb, ha megkóstolod, mert ez puerco pibil - disznóhús roston. Semmi extra, de ez a kedvenc ételem. Én ezt rendelem tequilával, citrommal minden egyes lepukkant lebujban, és őszintén, ez eddig a legfinomabb. Komolyan. Igazából túl jó. Ez itt olyan jó, hogy mikor megettem, kifizetem, odamegyek a szakácshoz és lelövöm. Mert ez az én dolgom, egyensúlyba hozni ezt az országot. És ezért van szükségem most rád. Ha meghúzod a ravaszt, újra egyensúly lesz.
- Le kéne lőnöm a séfet?
- Nem, őt én lövöm le, a kocsival úgyis hátul álltam be. Te megölöd Marquezt. Emlékszel Marquez tábornokra?"

frakk, a macskák réme - az a rész amikor károly bácsi és vilma néni étterembe mennek!

BeeLord 01-12-2011 14:17

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 275819)
frakk, a macskák réme - az a rész amikor károly bácsi és vilma néni étterembe mennek!

Fu, nem egészen.

idegenvezeto 01-12-2011 14:37

Nem a Frakk, sokkal inkább a Volt egyszer egy Mexikó. :)

Johnny Depp mondja a monológot.

"-Mit mondott magának Miggs, az a tudathasadásos odaát?
-Azt mondta: Érzem a pinád szagát.
-Értem. Én magam nem érzem."

Valezius 01-12-2011 14:46

A bárányok hallgatnak

Kutyuleee 01-12-2011 14:49

lassú voltam:(

Valezius 01-12-2011 14:51

-Ez szigorúan titkos.
-Veterán katona vagyok, tudom, mit jelent. Még valami: A felfedező nevezheti el, igaz?
- Igen.
- Legyen Dottie, a feleségem után. Egy vérszívó, büdös banya, aki elől nincs menekvés.
- Ez kedves.

Tsobi 01-12-2011 14:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 275830)
-Ez szigorúan titkos.
-Veterán katona vagyok, tudom, mit jelent. Még valami: A felfedező nevezheti el, igaz?
- Igen.
- Legyen Dottie, a feleségem után. Egy vérszívó, büdös banya, aki elől nincs menekvés.
- Ez kedves.

Armageddon

Valezius 01-12-2011 14:54

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275831)
Armageddon

talált, süllyedt

Tsobi 01-12-2011 15:04

"Mennyire nehéz megőrizni önmagunkat a többiekkel szemben! Látom a szemükön, hogy most azt gondolják: "én nem léptem volna ütemre", de jusson eszükbe, hogy akkor miért tapsoltak? Mindannyian igényeljük, hogy elfogadjanak, de higgyék erősen, hogy a meggyőződésük egyéni, a sajátjuk, még ha a nagy többség emiatt rossz szemmel néz is magukra, még ha a nyáj azt bégeti is:"neeem heeelyeees"!"

idegenvezeto 01-12-2011 15:20

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 275833)
"Mennyire nehéz megőrizni önmagunkat a többiekkel szemben! Látom a szemükön, hogy most azt gondolják: "én nem léptem volna ütemre", de jusson eszükbe, hogy akkor miért tapsoltak? Mindannyian igényeljük, hogy elfogadjanak, de higgyék erősen, hogy a meggyőződésük egyéni, a sajátjuk, még ha a nagy többség emiatt rossz szemmel néz is magukra, még ha a nyáj azt bégeti is:"neeem heeelyeees"!"

Köszönöm szépen az idézetet :)

Mikor elindítottam a témát, ebből adtam az első feladványt, de sajnos nem találta el senki :(

Úgyhogy most akkor nagy örömmel írom:

Holt költők társasága :)

"-Egy szőrös fenevad van a lábaid között.
-Ó köszi. Ja, és van itt egy kutya is."

BeeLord 01-12-2011 15:35

Quote:

Originally Posted by idegenvezeto (Post 275835)
Köszönöm szépen az idézetet :)

Mikor elindítottam a témát, ebből adtam az első feladványt, de sajnos nem találta el senki :(

Úgyhogy most akkor nagy örömmel írom:

Holt költők társasága :)

"-Egy szőrös fenevad van a lábaid között.
-Ó köszi. Ja, és van itt egy kutya is."

Kutyám, gyere le! Az első rész talán?

Dragi 01-12-2011 16:32

"Egy tengerésztiszt sosem iszik, ha iszik is sosem rúg be, ha be is rúg, sosem tántorog, ha tántorog is, sosem esik el, ha el is esik, úgy esik, hogy takarja a rangjelzését, hogy takarja a rangjelzését, hogy a járókelők ne lássák... "

BeeLord 01-13-2011 14:16

Quote:

Originally Posted by Dragi (Post 275865)
"Egy tengerésztiszt sosem iszik, ha iszik is sosem rúg be, ha be is rúg, sosem tántorog, ha tántorog is, sosem esik el, ha el is esik, úgy esik, hogy takarja a rangjelzését, hogy takarja a rangjelzését, hogy a járókelők ne lássák... "

Esetleg valami segítség?:o

BeeLord 01-13-2011 14:28

Háh, bevallom, kikértem egy ismerősöm segítségét és ő rámutatott, hogy a keresett film a Férfibecsület című 2000-es dráma.

Remedy 01-13-2011 14:59

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 275934)
Esetleg valami segítség?:o

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 275935)
Háh, bevallom, kikértem egy ismerősöm segítségét és ő rámutatott, hogy a keresett film a Férfibecsület című 2000-es dráma.

Nem kell Neked segitseg, magadtol is megtalalod a modjat... :P

Valezius 01-13-2011 15:04

Quote:

Ez a film ugrott be, csak mivel annyira halvány tipp volt, és nem is a címére emlékeztem, csak arra, hogy talán az a búváros film, így nem kezdtem el keresgélni.

BeeLord 01-13-2011 16:04

"- Tudja, a szicíliaiak nagy hazudozók. A legjobbak a világon. Én szicíliai vagyok. Az apám volt a profi hazudozók nehézsúlyú világbajnoka. Mellette megtanultam a műfaj mimikáját. Tizenhétféle dolgot tehet egy férfi, ha hazudik, ami elárulhatja. Tizenhét jele lehet annak, hogy hazudik. A nőknél húsz, a férfiaknál tizenhét. Ha az ember ismeri ezeket, minden hazugságvizsgáló-gépnél biztosabb ítéletet mondhat. Egy olyan játék ez, amiben maga mindent el akar titkolni előlem, de valójában mindent elárul. Tudom, hogy tudja, hol vannak. Mondja el nekem, mielőtt maradandó károsodást okoznék.
- Kaphatnék most mégis egy Chesterfieldet?
- Hogyne.
- Van egy gyufája? ...Ne, ne! Hagyja, van nekem is. Maga szicíliai, hm?
- Igen. Szicíliai.
- Tudja, sokat olvasok, különösen a történelemről. Elbűvölőnek találom. Mondok egy tényt, nem tudom, hallott-e róla. A szicíliaiak a niggerektől származnak.
- Hogy mondta?
- De, de, ez tény. A szicíliaiaknak nigger vér folyik az ereikben.
- Hát ez nagyon jó.
- Ha nem hisz nekem, utána nézhet. Több száz évvel ezelőtt a mórok megszállták Szicíliát, és a mórok niggerek.
- Igen?
- Tudja, réges-régen a szicíliaiak olyanok voltak, mint ma az észak-olaszok. Szőkék és kékszeműek. De, szóval jöttek ugyebár a mórok és megváltoztattak mindent. Olyan sokat dugtak a szicíliai nőkkel, hogy örökre megváltozott a vérvonal. Ezért lett a szőke haj és a kék szem helyett fekete haj és sötét bőr. Esküszöm, hogy döbbenetesnek találom. De tény, hogy ki tudja, hány száz évvel később, ma is minden szicíliaiban benne van az a néger vér! És ez.. nem!... ez színtiszta történelem! Le van írva. Ez tény, le van írva.
- Imádom a palit.
- Az ősei niggerek!
- Igen?
- Igen, tényleg. És az ük-ük-ük-ükanyja egy niggerrel kefélt. Hehe, igen, és lett egy félnigger kölyke. És, ha ez tény, akkor mondja meg - hazudok talán?"

Dragi 01-13-2011 17:04

Quote:

így van, az volt az :)

BimmBimm 01-13-2011 17:42

Az idézet szerintem a Tiszta románc című film. Ez sem mai gyerek már, és talán még Brad Pityu is játszik benne:D De ez utóbbi nem biztos:D

BimmBimm 01-13-2011 18:09

Feltéve hogy helyes volt a tippem, itt egy új:

"Eltapsoltam a költőpénzem, a kenőpénzem, a tuti igazolványom a nagy semmiért. Sehol sem vagyok, és szerintem követnek is."

BeeLord 01-13-2011 19:08

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 275946)
Az idézet szerintem a Tiszta románc című film. Ez sem mai gyerek már, és talán még Brad Pityu is játszik benne:D De ez utóbbi nem biztos:D

Az egyik kedvenc filmem. Quentin Tarantino írta a forgatókönyvet, Hans Zimmer volt felelős a zenéért. És igen, mellékszereplőként feltűnt Samuel L. Jackson, Brad Pitt és Val Kilmer is. Tegnap meg is néztem.:)

BimmBimm 01-13-2011 19:12

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 275949)
Az egyik kedvenc filmem. Quentin Tarantino írta a forgatókönyvet, Hans Zimmer volt felelős a zenéért. És igen, mellékszereplőként feltűnt Samuel L. Jackson, Brad Pitt és Val Kilmer is. Tegnap meg is néztem.:)

Hans Zimmer alkotása engem most az eredetben fogott meg. Az nagyon jól sikerült.

idegenvezeto 01-13-2011 21:34

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 275948)
Feltéve hogy helyes volt a tippem, itt egy új:

"Eltapsoltam a költőpénzem, a kenőpénzem, a tuti igazolványom a nagy semmiért. Sehol sem vagyok, és szerintem követnek is."

Ocean's thirteen, ha jól tévedek :)

"Szöszi fej, dühös szem, Németalföld győzelem! Lichtenstein, Lichtenstein!"

BimmBimm 01-13-2011 22:16

Quote:

Originally Posted by idegenvezeto (Post 275962)
Ocean's thirteen, ha jól tévedek :)

Igen! :)

idegenvezeto 01-15-2011 07:44

Quote:

Originally Posted by idegenvezeto (Post 275962)

Ezt senki?
Akkor adok belőle még:

Miközben a főhős egy halott lovag páncélját húzza magára:
"-Erre vártam...egész életemben...
-Hogy Sir Hector feldobja a pacskert...? Hát..."

Andrew 01-15-2011 12:27

Bakker, ez a Lovagregény, nem? :D
Pedig már az első is nagyon árulkodó :o
(Ha esetleg jó lenne, szívesen átadom az új rejtvény lehetőségét... majd legközelebb :) )

vityu 01-15-2011 23:47

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 276089)
Bakker, ez a Lovagregény, nem? :D
Pedig már az első is nagyon árulkodó :o
(Ha esetleg jó lenne, szívesen átadom az új rejtvény lehetőségét... majd legközelebb :) )

szerintem is az. Te fejtettél, te add a következőt. :)

Andrew 01-16-2011 00:31

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 276227)
szerintem is az. Te fejtettél, te add a következőt. :)

Oké, akkor kezdek egy egyszerűvel :)

"-Ki a király, Sanyi?
-Kokó!
-És még?
-Lali!
-És még?
-Sanyi, Sanyi!"

All times are GMT +1. The time now is 22:58.