![]() |
miért nem tudok a régi írásokra kezet adni?
|
Quote:
|
Ma tobbek kozott ezt kaptam zoldben, csak egy reszlet
"Nekem te (ti, mert vagytok páran) ugyanaz vagy, mint tibu... " Szerintetek jelentsem? Ennel nagyon sértést (direkt ekezettel irtam :D) el sem tudok a hoditon belul kepzelni.... :) |
Quote:
A nagyság átka ;) |
Mar parszaz kor ota figyelem a B teljest, es gondolkodom, hogy ez vajon miert lehet, es nem jottem ra, de ma megvilagosodtam.
Szerintem Batunak adomanyozzunk egy "B csoport tiszteletbeli Robin Hoodja" cimet. Ahogy nezem elveszi a penzt a gazdagoktol (tibu) es szetosztja a penzt es a foldet a szegenyek kozott. :D |
Quote:
|
én még G-s korában ismertem meg az akkor még kicsi robint. szimpatikus fiúcska volt. első találkozásunk imigyen zajlott:
10-08-12 14:09:35 Sereged megérkezett "Robin Hood" (#xxxxxx) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Katonáid feldúltak, amit láttak, végül hazaindultak 1.250.649.386 arannyal, 74.439 runával és 2.659 bála gabonával. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 245 lovas és 0 elit. Ellenfeled veszteségei: 58 katona, 0 védő, 924 íjász, 0 lovas és 0 elit. |
Nagy kunszt mf orin élcelődni....Ügyes és okos minden szövis aki be tud verni...
Játszani nem tudok, ez köztudott. Egyedül 24 órát lenni sem, élnem is kell. Legalább van merszem egyedül bemenni az ellenséges orik sűrűjébe. Természetesen ez nem dicsőség, viszont nem is élcelődés tárgya. Főleg egy olyan ember szájából, aki kijelentette nem óhajt velem tárgyalni. Kérlek hagyjuk egymást Remy!:) Mindenki a saját portáján sepregessen szerintem, de minden esetre az enyémen ne. Az utat én választottam, nekem kell végigjárni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Félreértesz. Nem panaszkodom és nem a játékban történtek miatt írtam ide. A fikázás nem tetszik csak, ennyi. A játékban sem rinyálok túlzottan, kapom amit megérdemlek vagy jut.
|
Quote:
|
Quote:
|
B-ben annó 2 yard fölött fosztottunk Baturól. Nekem ott lett szimpatikus :) Nem gyújtott, nem ártózott, hanem írt egy normális zöldet. V-ben mészárolgattuk párszor, akkor is normális hangnemben írt. Jó a srác :)
|
Quote:
Kicsit paprikás a hangulatom a b-s orimmal kapcsolatban. Kifejezetten régen bénáztam ennyit.:( Minden esetre a valótlanság tartalma (Tibuzás) miatt éreztem annak. Maga a fikázás szó tartalma talán nem pont ideillő. Nevezhetjük szurkálódásnak vagy bárminek. Nem értem miért szólítasz meg ilyennel egyáltalán. Gondolom a bólogató jánosok szórakoztatására vagy nem tudom. Kérlek mellőzük ezt, nem hiányzik, de sajna érdekel mások mit gondolnak rólam. Gyarló az ember.... |
Quote:
Effektive azt latom hogy gorcsosen probalsz valamit megvalositani, de nem tudom, hogy mi az. Tippem persze van, de azt nem irnam ide, ez esetben (ha nekem ilyenre lenne szuksegem), ezt tuti nem mfkent oldanam meg. Mindenki tudja a tibuhoz fuzodo szalakat, ezt viszont kar takargatnod szerintem. (Persze ettol fuggetlenul elkepzelheto, hogy a mostani liftezest masbol finanszirozod) |
Quote:
|
Tibu ujra itt van koztunk... Vajon mire keszul?
Rejto szavaival elve... Vajon kavarja ez most, vagy nem kavarja? |
G-ben MNT-t kért, kapott. Aztán tudtam meg, hogy Ő az.. azonnal bontottuk egyezményt, aztán mikor levélben válaszoltam az érdeklődésére, akkor mondta, hogy szeretne végre normálisan játszani. Nem hittük el neki. :)
|
Quote:
"Rakoszontem zoldben, erre felgyujtott" Van aki nem valtozik, ugy tunik... :) |
|
A fórumetikett és a játékszabályok betartása, mint olyan, az hatalmas luxus lenne?
|
Quote:
|
Quote:
|
Mivel ez a téma csak mások cikizéséről szól, miközben sorozatos szabályszegéseket követnek el az ide írók, ezért ezennel lezárva. Új témaként se kéretik megnyitni. Sajnálom, hogy valakinek mások fikázása okoz örömöt. Az ilyen magatartás nem hiszem, hogy ide való.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:52. |