![]() |
Dolgoztam fél 10-ig :(
|
Vityu, majd vasárnap!
|
Quote:
Remélem kitudlak ütni a nyeregből :D |
Quote:
|
Quote:
|
Meg is van már mit fogok korrigálni :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ennyire kell a szamaram? :) Iron, csak pojén volt, te is tudod, nem bántanálak meg Tesó :D |
Quote:
|
Quote:
Az volt a baj, hogy az ütésed után nyugiban tudtál épülni, és képezni. |
Quote:
+ E sokáig 2. volt alattam és 70 tolival tudtam lopkodni :) |
Quote:
Úgyhogy talán lesz ez még jobb is. Quote:
|
Quote:
2010-03-04 22:00:08 D (#1000003) megtámadta H (#1000007) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. Ezen meg ismét meglepődtem... Utolsó támadásod úgy védtem, hogy leszereltem mindent katonának :) Ezért lepődtél meg :P |
Kösz :)
Egy kis gyakorlás még rám fér úgy látszik :) |
Quote:
Nézd meg én hol végeztem :D |
Quote:
Quote:
Grat a győzőknek. :) Én elffel voltam és felfedeztem... Quote:
|
fedeztél? Azt meg hogy? :) Asszem tiltva van :)
|
Ne felejtsétek, hogy ma délután párbaj!
|
Quote:
Iron, Neked szurkolok :) Jó játékot! |
Egy óra a párbaj kezdéséig! Lassan készítsétek az itakolat, a popcorn-t, és lelkileg is hangolódjatok rá. :)
|
Fél óra :)
|
Sok sikert mindenkinek!
|
Úgy látom egész izgalmas kis párbaj volt ez. Gratula mindenkinek, eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1220.html
Összesítés mindjárt... |
El se hiszem, hogy már megint második lettem :D
Grat Vale! :) |
1 Attachment(s)
Az első forduló második párbajának vége utáni összesített eredmények mellékelve.
|
A következő párbajt néhány órán belül kiírom. Addig jöhetnek az időpontra vonatkozó esetleges igények. :)
|
Vale!
Fórumra már nem tudtam írni, de ide írom. Rájöttem, hogy nem is téged akartalak belopni népre, hanem Iront, mert ő volt felettem még a vége előtt 5-6 körváltással. Utólag a betűket nézve jöttem csak rá, hogy ki melyik ori volt. Mindenesetre jó párbaj volt. Köszi srácok :) |
Quote:
Hát akkor jól jártál, hogy végül mégis engem loptál ;) Nem mintha számított volna. Láttam, hogy egész jól állok, mert utsó váltásra kellett bejönnie 30épületnek. De azért még kitámadtam egyet :) 3ütésből 2bejött :) |
Quote:
Ha esetleg lehetne megint esti párbaj az jó lenne. Köszi. |
Bocs, én se tudtam jönni, mert annyira szép napsütés volt, hogy a kislányom motorozása nagyobb prioritást kapott a parkban.
Ati: Ami a 2009es érem átvételét illeti, ha nem nagy gond, akkor tényleg inkább azt kérném, hogy őrizd meg a jövő évi díjátadásig. Evvel ugyan kockáztatjuk, hogy elkeveredik időközben (ha így lesz, akkor így jártam, nincs harag), de ha meg nem, akkor legalább már biztosan lesz nyereményem a jövő évi átadáson. |
Quote:
|
Ird ide, hogy mondjuk a kenguru farkára tetted, nagyapád órája mellé, és akkor nem felejtjük el, és örülünk, Vincent.
|
Quote:
|
Én meg rájöttem nagyon nagyon béna vagyok :)
Utolsó körváltásokig még vezettem aztán betett, hogy nem tudtam senkit se beverni, szánalom :( Grat mindenkinek, de főképp az első 3 játékosnak! |
Quote:
|
Quote:
|
Egy szavazat csütörtök bármikorra, és egy szavazat valamelyik estére. Még valaki? :)
Ebből az estét nem biztos, hogy most igérni tudom, mert az már volt, és kéne a máskor ráérőknek is lehetőséget adni -- no meg egyáltalán kitapasztalni, hogy máskor milyen érdeklődés van. |
Nekem jó lenne egy csütörtök délelőtt, ha már délelőtti, de bejátszhatunk egy éjjelit is, ha van rá elég jelentkező :cool:
|
Legalább ketten remélem, hogy lesztek. :)
Csütörtök délelőtt 10 órára kiírva a harmadik párbaj. Jelentkezni már most is lehet. Sok sikert! |
| All times are GMT +1. The time now is 13:30. |