![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tudós félelf: 250 kocsma = 14000 toli. max támadóerő (100% morál, 100% készültség): 14000*1,45*1,3=26390.
nem tudós törpe: 250 kocsma = 15600 toli. max védőerő (100% morál, 100% készültség + tisztánlátás): 15600*1,3*1,3=26364. a félelfnek csak 1 lopásra elég. tudós törpe: 250 kocsma = 15600 toli. védőerő (tisztánlátással): 15600*1,35*1,3=27378. az is igaz, hogy ha a törpnek már ennyi tolija van, nem fogja egész végig 100%-on tartani a készültségét csak azért, hogy 1 félelf ne férhessen be hozzá. |
Quote:
|
Ja még annyit h ez mit keres itt?? Ide ötletek kellenének a röhejes vari helyett! Aki úgy érzi h picit, de tényleg csak picit offolt megtenné h töröl, kösz.
|
a törpét tolisnak ugyanúgy fel lehet építeni, mint a félelfet. picivel kevesebb lesz a tolijainak a támadóereje, de másik tolis nem fér be hozzá. még akár több varit tarthat egy hasonló felépítésű félelfnél. + a törpének nincs tanyamalusza. az egyetlen (és óriási) hátrány a félelffel szemben az a készültségcsökkenés lopás közben.
|
egyetértek én is a fajivari módosításával. már említettem soxor, szerintem a fantomépületek a legjobb ötlet. :)
|
Quote:
|
védekezésnél nem gyengébbek, és az a lényeg. (én legalábbis eddig így értelmeztem ezt a maluszt)
"a varázslatok 25%-kal kisebb eséllyel sikerülnek, kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre" |
voltál már törpével? :D védekezésnél úgy cirka 20%al gyengébbek. azt jelenti :D:D:D:D
|
igen, van törpe orim. eddig semmi problémám nem volt vele a 76 nap alatt. vagyis voltak kisebb botlások az elején, amikor építettem át az orit 17k vs 7k vari ellen, de az illető hamar törölte magát.
kíváncsiságból megnéztem 20k ponton (lényegtelen), 10k varival, 100% morállal, 30% tekivel, 100% készültséggel és védővarival a törpe és az ork védőjét a H5Tools-szal. mind2 védője 17582, ha ugyancsak 20k pontos orival ártózzák. a tools működne rosszul? |
ez nem az erejére vonatkozik, hanem a felrakás sikerességére... sokra megy a sok varival ha úgyse nagyon csússzan fel neki a mágikus pajzs, csak sok készüli árán... :rolleyes: de mostmár értem mit akartál kihozni :)
|
szerintem torp fajivarinak az eplista es a bal oldali reszet (nepesseg runaszam penz etel fold szovistatusz es szemelyiseg), ez azert egesz aranyos kis fajivari lenne :)
|
Quote:
|
Ez is eggy ötlet.
Szerintem a raktárkulcs ugy ahogy van nem jó semmire. Mintha nem is lenne. 1-2 toli ugyis full kiüriti a raktáraimat és 1-2 kör alatt ugyis ujra fullon vannak. Engem legalábbis a nyersilopás zavar utoljára. Én inkább arra gondoltam hogy mi lenne ha eggy olyan fajivarija lenne eggy törpnek ami kimutatja hogy tartanak e olyan árúk hazafelé amik a piacon nagyon drágák voltak és amiket nyilván vinne el a rablóbanda és ezeket a törpék támadhassák meg sereggel és nyilván ha egyszerre több ori támad rá eggy ijenre akkor csata stb. vagyis azt a kiegészítést tenném még hozzá hogy mutassa ki hogy tart e az adott árú felé sereg (ő lenne a rablóbanda) :) de arró semmijen infót ne adjon hogy az a sereg mekkora. Igy eggy ijen támadásban megvan a rizikó is nem csak a totális haszon. (ja és természetesen a karaván is védekezzen de csak minimális védőereje legyen hogy 1 elit ne vigye el az összes cuccot. pl.: annyi elit kelljen eggy karaván legyőzéséhez amennyi az ori aktuális hektárszáma) Tudom hogy uhyse lessz igy de tetszene.
|
Quote:
Az ötletre inkább nem reagálok és nem véleményezem! Nem hiányzik nekem egy banned!!!:rolleyes: |
tudod szerkeszteni/törölni az üzeneted... :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem már van ilyenem. Baloldal piac menüpont. Ott látom mi van kint, mi várható vissza és ha bizonytalan vagyok egy klikkelés és megnézhetem elfog veszni vagy sem! 2. "amiket nyilván vinne el a rablóbanda és ezeket a törpék támadhassák meg sereggel és nyilván ha egyszerre több ori támad rá eggy ijenre akkor csata stb." És mégis honnan tudná egy másik ország, hogy nekem 2 kör múlva visszatérő árum van? Ráadásul a piacról visszatérés kb 1mp-es művelet a körváltás után 3. "azt a kiegészítést tenném még hozzá hogy mutassa ki hogy tart e az adott árú felé sereg de arró semmijen infót ne adjon hogy az a sereg mekkora" Elöző válasz Én is tudok ötleteket kreálni, hogy a kocsmák termeljenek sört! 1 kocsma körönkén 5 sört. És mint a lakossági morálnál lehessen osztogatni a katonáim között! Mondjuk ezt még egypáran támogatnák is:D :D :D Tovább nem folytatom, mert a topic jó és ne tegyük tönkre! Jobb lenne ennek az ötletnek a további boncolgatását befejezni és az értelmetlen ötletektől megkimélni a többieket! |
Quote:
Maga az otlet szerintem erdekes, ude szinfolt lenne, de en sem erzem ideillonek. Talan nem kellene ilyen szinten becsmerelni mas atgondolt otletet, meg ha olyan modon is van leirva, ami alapjan ugy tunik, hirtelen felindulasbol elkovetett okorseg.:) Osszefoglalva: _en_ elgondolkodtam a javaslaton, erdekes, _de_ nem tartom jo otletnek. |
Quote:
Nyilvános elnézést Karesztól. Visszaolvasva tényleg rosszindulatú voltam! |
Quote:
Tobbek kozt ezert irtam en is, hogy vegso soron nem tartom jo otletnek:) Versenyezzen csak szepen mindenki a pontlistan belul. |
Quote:
|
Quote:
A nagyon drágán kitett hazatérő árukra már ki vannak találva a rablóbandák, azok viszont nem bányásznak, és nem termelnek sereget pár kovácsműhelyre alapozva. A törpe maradjon törpe, a rabló meg rabló, és kész. Megmondom őszintén, ha korábban olvasom az új fejleményeket itt, a Colonyéhoz hasonló válaszra ragadtattam volna magam, mert ezt az ötletet akárhogy csűrjük csavarjuk, akkor is marhaság marad. |
kontrázzuk az elfet? :D
nem hülyeség szerintem :) az elf az jó rejtőzködő, erdőben él, szal nem látod mennyien is vannak :) törpe meg ugye kereskedő, jó helyen tartja a pénzét, meg föld alatti rakijaiba nem látsz be könyen mennyire vannak dugig, szal érdekes egy ötlet :) a raktárkulcsnál biztos jobb, bár a többi faj specvariját hasznosságban meg se közelíti... mer ezzel max az lenne hogy bátrabban tartaná a törpe az orijába a pénzt, semmi több... de így is rizikós, szal marad a piacontárolás, csak idegesítő lenne ez a vari a gömbözőnek, de semmi komoly... |
Mi nem vunk kreatívak vagy nem lehet kitalálni egy normális varázslatot? Mert már minden ötlet foglalt lenne?
Ezt már biztos említette valaki, elnézést tőle akárki legyen h én írom, de nincs kedvem megkeresni(a válaszokat se :D) Szval ne lehessen bizonyos százalék alatt lopni tekit, mondjuk olyan szöveggel h azokat a tekiket túl mélyen tárolják és nem tudnak odáig lejutni a tolvajok. (Ez logikailag hibás, de elnézzük :D) |
ez akar logikus is lehetne, mert a tobbi nep nem tud annyira a melybe menni ezert nem tudnanak epuletet felmerni es mondjuk rakit lopni, vagy a tavolbalatasnal az orik nem latnak a torpok sereget (ez baromi nagy segitseg lenne, de inkabb egy hullanak valo) es igy nepszeru faj lenne :P
|
Ez nem is rosz, nem lenne raktárlopás és felmérés se. Vagy a tekiket védjük vagy ez legyen :D Távolbalátás az jó ahogy van, azzal túl erős lenne.
|
labirintus
Szerintem lehetne ez a faji vari:
Mivel a törpök földalatt élnek és ott bányásznak, tartják cuccikat lehetne a faji varijuk a következő: Labirintus Az ellenfél tolvajainak egy része lopás köben eltéved és nem talál vissza a térkapuhoz a varázslat időtartama alatt. (kb 0,5% tolivesztés minden tolvaj akcióban az ellenfél tolijaiból) Ha le is buknak akkor a gyors menekülés lehetősége miatt 1,5*tolivesztés. Így kétszer is meggondolnák hogy lopkodjanak+sok lopás sok veszteség. Szerintetek?:confused: |
ha megér,i én ugyan ugy lopnám, ha a picbról tudom pótolni a veszteséget (ami elég valószínű mert amilyen árak vannak a nyersire a fenti csopikban) :)
|
En meg mindig azt mondom, hogy emeljuk meg a raktarkulcs vedelmet!
50%-rol mondjuk 80%-ra legalabb :) |
azt hiszem, írtam már vhol ezt, de elmondom még1*...
nem értek egyet a raktárkulcs védelmének növelésével. eddig a tolis félelf/ember/elf oriknak megérte lopni a törpe raktárait is. ha növeljük a raktárkulcs által nyújtott védelmet, nem marad más a tolisoknak, csak a tekercslopás. |
Quote:
|
Szerintem a törpnek jó a raktárkulcs, viszont ha már a törp ugye egy termelő nép szerintem annyiba változhatna hogy 1-el több piaca lenne mint más fajnak, szerintem a törpnek erre nagyobb szüksége lenne....mit gondoltok?:confused:
|
Egy piac nem számít semmit, ha nem elég napi öt piac akk veled van a baj.
|
A normál piaci belépőkön felüli piacralépési lehetőség már sokszor felmerült, mindig el lett vetve.
|
Lerhet hogy szóbakerült már, de azért ideírom: amikor én elkezdtem játszani, a törpe spec.varázslata a gyorsított képzés volt (a nevére már nem emlékszem), ami most már alapból adott neki. A raktárakat meg SEMMI nem védte, max. az a néhány tolvaj, ami belefért a terveimbe. Ennek ellenére elvoltam a törpicsekkel, élveztem a játékot, és ha valaki nagyon pofátlanul lopkodott, azzal megbeszéltem a dolgot zöldben, és mindig meg tudtunk egyezni.
Ehhez képest most még van egy tuti jó varázslat, ami védi a raktárakat, fogalmam nincs, miért kellene erősíteni... |
All times are GMT +1. The time now is 20:21. |