![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de 3. ban már kell az ismerettség is -ami megvan:D- |
bármelyik lassúban lehetsz első mf-ként. ha jól tudom, 5-en és a 4-en jelenleg mf az első.
|
Quote:
|
hát ja ahol kevesen vannak ott egyszerűbb
|
Jó, elhiszem. De ő most freemailes csoportban van, szóval itt kell teljesítenie a feltételeket. (mondjuk tényleg választhatott volna jobban is) A top1 megszerzése csaknem kivitelezhetetlennek tűnik, ha valakit érdekel a top állása, privtban keressen meg, persze csak ha el lehet ilyet árulni.
|
Quote:
|
Quote:
Nyilván meg lehet várni, míg az elsők fellépnek, de annak mi értelme lenne? Az nem játék! |
de valaki még is birtokolja;) amúgy top eggyel kapcsolatban jut eszembe, hogy régóta gondolkozom 10k hekis orin:) semmi védelem csak tekiket írni és fürödni a billiókba:D
|
Quote:
|
Quote:
de amúgy mi értelme van csak zsét gyűjteni -bár ha felmész egyszer akkor tőkéd van és jöjjön ki akar:D |
Off
Hogy lehet 10K hekire felmenni 5. szinten? Privátban várom az ötleteket, érdekelne. /Off |
nem volt kedvem priviben leírni, tehát leírom itt. fogod magad és elindulsz felfelé. asszem 2k környékén vannak termelők. átépítesz full támadásra és beütöd őket földre kapsz tőlük 150 hekit. és innentől kezdve hatalmas tartalékok segítségével felfedezel egészen 10k hekiig. más megoldsáról nem tudok, ha van én is kiváncsi lennék
|
Quote:
|
miért lenne jó??
|
Quote:
|
#(#) - 2006-12-10 21:28:26
Nos egyszerre két támadást indítottatok! Felmértük a szöviteket és a gyenge pontotokat! Azthistem itt csak burgum lesz de nagy! Gondolkozzatok el ezen és azon, hogyan kárpotóljátok a szövimet! Üdv xy! |
Quote:
2006-12-11 19:09:44 [2 kör] K (# elpusztította xy (#) országának 28 épületét. 2006-12-11 19:09:44 [3 kör] M (#) elpusztította xy (#) országának 55 épületét. 2006-12-11 15:09:46 [3 kör] M (#) elpusztította xy (#) országának 65 épületét. 2006-12-11 10:09:43 2006-12-11 08:09:44 [3 kör] M(#) elpusztította xy (#) országának 70 épületét. Hát itt van az a burgum :D:D:D meg a gyengepontunk :) xy az üzi feladója a többiek mi vagyunk :) |
Quote:
Szerintem nem érted Te ezt... ez a taktika része. DIREKT VAN! :D:D:D |
Quote:
|
Valamit nagyon nem értek:) Leverjük 3 sereggel romokba az orija erre visszaépít úgyhogy fölénk kerüljön :) hümmm kámikáze ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
alap dragon most úgy megfélttél:D h menekülsz a hód világából:D:D:D
kezdj el gyűjteni mert fel kell majd nekik építenede azokat az épületeket amiket leromboltál:D és ez komoly:D burning a te ötleted kivitelezhetetlen mert nem lehet csak a csopi 4. területéig felfedezni:D és ha az nem 10k heki akkor nem mész te feljebb max a termelőket beütöd 20-30 körről:D |
hy all!!!Szövibe belépnék...Hadis élöhalott vok tapasztalat böven van viptag nem vok de msn-van...ha érdeklek akor dobj egy üzit elöre is kösz
5/uban dipló:) Na ehhez szóljatok:) A bőven tapasztalattal rendelkező élőhalott:D aki nem viptag:P Aki se tolis se varis, hanem hadis:) |
Quote:
|
Quote:
|
nem latok semmi kivetnivalot ebbe a hirdetesbe :)
szerintem megirta frankon :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na várjá feldobok egyet és megnézem a reakciókat :D:D:D |
Quote:
|
fent van:D most megtalálhatjátok az 5 orimat:D
|
Quote:
|
Azért a reakciókat majd copy-paste ide is pls.:)
|
Quote:
|
Sziasztok
Megosztanék veletek egy kedves zöldet, ami ugyan nem ma íródott, de most találtam a jegyzeteimben... "Ügyes vagy csak majd ha felépsz (esetleg):D akkor majd meg fogszlepődni:Dtalán akor az oridnak vége lesz, mert a mostani szöveségeseim 4.szinten elmentek szabira eléggé sokáig és lehátul vagyunk.Tehát a hejedbe nem sietnék.Megjegyzem a neved:Dha esetleg fellépsz meglátogat 16k elit:)adigra talán lesz belőle 20 is mert én is szabin vok:)most szólok készülj fel.(ha azt hinnéd vicc akkor egyész nyugotan felléphetsz, és léphetsz akármilyen szövivel mert a varisunk a legerősebb 1000-től fölfele a tolisunk meg 10k tolival bír." nos...itt fordúlt meg a fejemben, hogy abba kéne hagynom a hódot:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:06. |