![]() |
Én sokat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó én bevallom: kábé harminc pontom van innen "érdemtelenül" ahogy Remedy kifejtette. A 150ből...
|
Azért ilyen téren a Harcosok topic is viszi a prímet;) Persze kinek milyen irányba, az már más kérdés:D
|
Quote:
mod: amúgy meg gigasokat :P |
Úgy látom meg lettem hazudtolva...
Fogadok direkt csináljátok :D |
Quote:
de Xeper nézd a jó oldalát vaciláltam a piros és zöld közt:D:D amúgy szerénységem ebben a hónapban 28 adott:D |
Quote:
+12 pont kiosztva ebben a félórában :P De az aláírásodat sürgősen tüntesd el, mert legközelebb pirossal szavazok :P |
Quote:
hajjaj most látom ez a 200. írásom:D gratula szerénységemnek |
Szerintem a 201. volt.
De mennyi zölded lett ennyi idő alatt...és mennyi felesleges topicod :) |
Quote:
|
Hú kösz mindenkinek a zöldeket. Újra tiszta lappal indulhatok.
|
Quote:
enyi idő alatt öszz viszz 12 pontom lett:( :D felesleges topic az egyse:D csak amik neked meg deninek meg tartókodó feleknek nem tetszett:D |
nah most volt egy zőőd napom:)
akinek tudtam itt adni zőődet annak adtam:D csáó:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
meg zőődet sem szoktam osztani sűrűn néha azért kiélhetem vágyaimat nemde??:) :) |
Quote:
|
nekem is küldhetsz:) ;)
|
Ha irsz valahol vmit, ami megér egy zöldet, akkor én szivesen adok Neked, Burning :)
|
kösz előre is. amúgy ezt már kb. egy fél éve is mondták mikor még javában piros napjaimat éltem:)
|
aztan meguntad a banant es regeltel 1 halom user nevet es azokkal telitomted magad zolddel, igaz? :D
|
azt hittem nem fog kiderülni:D :D :D
|
Nem csak bizonyos ido/elismertseg utan adhat vki ZÖLD elismertseget? :)
Ergo, ez az ontuningolas nem igazan mukszik.. :) |
Quote:
(elkezdjek megint zöldért kampányolni, vagy már úgy is tudjátok? :D:D:D:D:D) edit: KÖSZÖNÖM :D:D:D:D:D |
Helo.
Valaki nem tud megszánni egy + elismertséggel, mert nekem nem tetszik ez a piros szín.:o |
Quote:
|
Quote:
|
19 pontra vagyok a két zöld kockától :) :D:D:D hehe
|
Quote:
akármennyire is nem szeretném:D |
Quote:
|
Quote:
Hárommal kevesebb kell az annyihoz ;) |
Quote:
és most néztem meg hogy hírnévben hányadik vagyoka a fórumon, és ha jól mutatja a rendszer akkor 29-ik:) ez nagyon jó hely köszönöm mindenkinek hogy ennyire szerettek:) |
Quote:
|
Quote:
Eddig azt hittem, hogy egészen közel állok a szinthez -hatalmasat tévedtem, de közeledek :D |
most megnéztem énis ezeket a listákat. Elég sokan vagyunk már 1000post közelében, illetve már túl is rajta:)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:43. |