![]() |
Quote:
(Könnyen lehet, hogy azért, mert olyan magasan van a top határa A-ban, hogy egyszerűbb neki ott tartani egy elfet, mint újra meg újra megcsinálni a csoportot. És ez is lehet egy ok, ami miatt változásokra lehet szükség) |
Quote:
Nem mindenkinek van annyi penze, tartaleka, haveri kore, hogy A-ban 5k koronkent feljusson x hektarrol fordulasig. Boven eleg, hogy egyszer feljut, es utana csak a "tempot" probalja tartani. |
Quote:
|
Quote:
Valahogy én is gondnak érzem és (ahogy az 1a felpörgetése topicban írtam is) változtatnék a fellépési feltételeken a kisszámos országok "kárára". |
Quote:
az elfek még sem jönnek ide és nyitnak topicot, hogy csökkentsék A-ban a top30% határát... vagy hogy hozzá nyúljanak az orkhoz, vagy valami más egyebet. Ha 8k akkor 8k, majd meglesz előbb-utóbb, ha nem lesz meg, nem lesz meg. ilyen az élet |
Quote:
(egyedül jöttem fel 5-től, tartalékok nélkül, Aban is elf vagyok, nem lázadok. Az elfek lehurrogása miatt "lázadtam" és azoknak az életét akarom "nehezíteni" akik miatt -én meglátásom szerint- a probléma kialakult. és akik miatt a kisszámok sokasodtak anélkül, hogy tényleges tudás lenne mögötte) |
Quote:
De azért A-ban egy bekapott klánütés és más szinten egy földvesztés vesztesége nem ugyanaz... Így aki nem ér rá, igyekszik elejét venni A-ban annak, hogy ezt "elérje". Ennyi erővel azt is mondhatnátok, aki nem aktív, ne játszon hódot... Azt írod, változásokra van szükség... Mit javasolsz? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki feljön A-ba, az már min. 155 napja játszik, ami több, mint 5 hónap... sztem nem tekinthetők kezdőknek... Még most sem tudom, hogy mit akartok??? (ez nem konkrétan neked szól vityu) |
Van itt egy szavazás is...
Szerintetek, ha levinnék 8-ról 6-ra az ijjas védőpontot, megváltozna a helyzet? Még akkor is ott lennének ezek is: # +30% véderőtöbblet katonai támadásokkal szemben, # +20% véderőtöbblet mágikus támadásokkal szemben, # +20% véderőtöbblet tolvaj támadásokkal szemben, vegyük el és legyen az elf kb egy szinten az emberrel? vagyis nem, mert az embernek elég 5-öd annyi vari... hmmhmm |
Quote:
Senki nem akarja legyengiteni az elfet, és a topic nem rólad vagy rólam szól, hisz én is elf vagyok, mert én adom a klánvédelem nagy részét, nem vagyok bunker, de nem is könnyű átütni. A topic azokrol szól akik a top 30 alján elf fajjal egymás fölé fedezgetve tolják fel a top határt. Nem arrol van szó, hogy nem lehet őket beütni, de ha vissza olvasod a kapcsolódó topicokat, még olyan játékosok is problémának látják ezt akik szerintem a nagy átlag felett vannak játék tudást illetően. Bár a szavazásban szerepel az elf gyengítése, ha megfigyeled a többség ezt nem támogatja. Épp az előző oldalon beszéltünk arrol, hogy a különböző célokkal rendelkező játékosokat kellene inkább szét választani valahogy. |
Quote:
|
Quote:
A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, én is így voltam... |
Javaslatom:
-Álljon vissza az, ami régen volt, hogy 1000 kör játékidő (vagy akkor kicsit több) bárhol A-ban (akár 1M, akár 1 ponton) és lehessen fordulni 5-re (Ati, ez miért lett megszüntetve?) -Aki B-s orit akar fordítani úgy, mint eddig, annak ez ne legyen elég, neki továbbra is a mostani rend szerint A-ban top30% 336 kör + a többi feltételnek teljesülnie kell... Véleményen szerint a kevés pénzzel rendelkezőknek (Ők általában nem is akarnak mást, csak fordulni) ez lehet(ne) az ideális megoldás... Szerintem.... |
Quote:
|
Quote:
Olyan lesz ez, mint a hétvégi vagy Aréna akik elsőre lépnek oda, azoké lesz a piac, a hatalom... De nem vagyok ellene egy módosítással: Aki ezt a csoportot választja annak a kötelező játékidő leteltével, ami kell a lépéshez annak lépnie is kell, különben befagy az orija, a morálja 50%-kal csökken körönként, a népe 20 épet gyújt körönként, mittomén, csak lépjen :) Ne azért legyen ez a csopi létrehozva, hogy akkor ott királykodjanak egyesek. Ha választják a 2/C-t akkor menjenek, amint lehet... Én még topkörökhöz sem kötném a lépést ott, vagy csak mindekinek 30%_hoz, szemtől függetlenül... |
Quote:
de csempe javaslatával nem lenne új csoport maradna az A, olvasd vissza azt is hátha megtetszik..:) mellékessen a te javaslatoddal elveszne a játékbol a kihívás.. míg a másik két javaslattal, csak megválasztható lenne az embereknek mekkora kihívást vállalnak, tudnak vállalni.. |
Quote:
Tehét továbbra is úgy látom, hogy vagy Padlócsempe vagy az általam tett javaslat tudna javítani a jelenleg kialakult helyzeten. Zárójelben megjegyzem neked, hogy nem A-ban először járó játokosok vetették fel az elf mocsár problémáját, a nagyok is látják és elismerik hogy ez probléma, amin addig kell változtatni mig nem okoz nagyobb károkat. Pool ezenfelül kértem, hogy ne nevezzük az esetlegesen létrejövö új csoportot 2/C-nek mégha az eredeti javaslat erröl is szólt, de mint irtam ez a megnevezés zavart okoz a fejekben. Extra morál romlást feleslegesnek tartok, legyen ugyan úgy mint a többi csoportban. Hogy az első lépőké lesz a piac meg a hatalom az szerintem egyébként hülyeség, én mikor felléptem, az A-ba, akkor tán a jász barbároké volt a hatalom meg a piac, aztán sok más klán uralta ezt. Mindig van valamelyik csoportban valaki aki nagyobb befolyással bír a piacra és ez mindig változik is, úgy látszik ez a játék helyes működése. A szigorítást illetően, esetleg egy minimum hekit meg lehetne határozni a forduláshoz, mondjuk lehetne 3200 heki, azt hiszem ez lenne a következő lépcső a 2400 után. Itt igazábol most már hasznos lenne Ati véleménye, hogy érdemes e még ebben az irányban gondolkodni vagy egy teljesen más vonalon kellene e keresnünk a probléma megoldását. |
Quote:
|
kicsit nézegetve az A-s pontlistát, azért a 3200 heki helyett mondjuk inkább olyan 5000 körüli lenne a reálisabb, és akkor legalább valamit kéne ott is mozogni.
|
Még egy észrevétel:
a bunkerelfek, még több bunkerelfet generálnak. :) Csak magamból indultam ki. Elfként elértem a top30%-at és leginkább ütéssel haladtam. De most megállt a tudomány, egyszerűen nincs kit ütni, marad az, hogy beállok a többi mögé a sorba és beszállok a fedező versenybe. Persze még nem határoztam teljesen el magam, de sajnos nagyon efelé hajlok. (jöhetnek a lefele ujjak) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
inkább a max föld legyen 3200 heki úgy nem lehet túlságossan elszakadni a mezőnytől.. |
Quote:
Sok országról tudok hogy 1mrd körül vagy alatt lépett A-ba... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem azt írtam hogy kötelező, hanem alternatíva:D |
Quote:
"Mentsük meg az 1A-t a bunkerelfektől!" csak ezért gondoltam....;) |