Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Mentsük meg az 1A-t a bunkerelfektől! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3899)

Padlócsempe 12-26-2009 20:04

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233843)
Aki kevesebb időt, aktivitást tud erre áldozni, az már ne is játszon?
Aki napközben nem irodában dolgozik, gép előtt, ne játszon?
Családos emberek, akik nem fognak éjjel gép előtt gubbasztani, ne játszanak?
Kiváncsi lennék, hány más fajjal játszó megy felfelé fedezgetéssel...
A törpék se ütnek marha sokat, azokkal mégsincs senkinek baja, mert jó az orkoknak...
A törpemocsár ellen sztem senkinek nem lenne kifogása :)

Ilyenkor sosem értettem, hogy akinek nincsen ideje, annak miért van két, vagy akár több országa is?
(Könnyen lehet, hogy azért, mert olyan magasan van a top határa A-ban, hogy egyszerűbb neki ott tartani egy elfet, mint újra meg újra megcsinálni a csoportot. És ez is lehet egy ok, ami miatt változásokra lehet szükség)

Remedy 12-26-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 233851)
Ilyenkor sosem értettem, hogy akinek nincsen ideje, annak miért van két, vagy akár több országa is?
Ha pedig csak egy országa van, az nem lesz része az "elf mocsárnak", mert lefordul.

Azert, mert a tobbi szinten joval kevesebb idovel is lehet sikeresnek lenni. (Nem veletlen van lassu csoport sem)

Nem mindenkinek van annyi penze, tartaleka, haveri kore, hogy A-ban 5k koronkent feljusson x hektarrol fordulasig. Boven eleg, hogy egyszer feljut, es utana csak a "tempot" probalja tartani.

Padlócsempe 12-26-2009 20:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 233853)
Azert, mert a tobbi szinten joval kevesebb idovel is lehet sikeresnek lenni. (Nem veletlen van lassu csoport sem)

Nem mindenkinek van annyi penze, tartaleka, haveri kore, hogy A-ban 5k koronkent feljusson x hektarrol fordulasig. Boven eleg, hogy egyszer feljut, es utana csak a "tempot" probalja tartani.

Igen, közben már módosítottam az üzenetem.

Kics 12-26-2009 20:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 233853)

És emiatt vesztették el a jelentőségüket és "erejüket" a kisszámos országok. Csak idő kell hozzá, egyszeri "bizonyítás" majd minimális aktívitás.

Valahogy én is gondnak érzem és (ahogy az 1a felpörgetése topicban írtam is) változtatnék a fellépési feltételeken a kisszámos országok "kárára".

Hex 12-26-2009 20:21

Quote:

Originally Posted by Kics (Post 233861)
És emiatt vesztették el a jelentőségüket és "erejüket" a kisszámos országok. Csak idő kell hozzá, egyszeri "bizonyítás" majd minimális aktívitás.

Valahogy én is gondnak érzem és (ahogy az 1a felpörgetése topicban írtam is) változtatnék a fellépési feltételeken a kisszámos országok "kárára".

azért azt sem kellene elfelejteni, hogy régen nem 7-8k hekiig kellett felmenni egy kis kettesért A-ban, plusz tartalék és jó társak nélkül G-től már elég nehéz haladni, főleg ha dolgozol is és egész nap nem is tudsz ránézni az országra.

az elfek még sem jönnek ide és nyitnak topicot, hogy csökkentsék A-ban a top30% határát... vagy hogy hozzá nyúljanak az orkhoz, vagy valami más egyebet.

Ha 8k akkor 8k, majd meglesz előbb-utóbb, ha nem lesz meg, nem lesz meg. ilyen az élet

Kics 12-26-2009 20:28

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 233862)
azért azt sem kellene elfelejteni, hogy régen nem 7-8k hekiig kellett felmenni egy kis kettesért A-ban, plusz tartalék és jó társak nélkül G-től már elég nehéz haladni, főleg ha dolgozol is és egész nap nem is tudsz ránézni az országra.

az elfek még sem jönnek ide és nyitnak topicot, hogy csökkentsék A-ban a top30% határát...

Sokszor azt mondták A nagyon csapatjáték. Sokszor szemére vetették másnak, hogy éjjel támad. A válasz, aki többet foglalkozik vele, többet ér el. Ez viszont változatlan. Akinek kevés ideje van rá, az is lehet sikeres, csak több idejébe telik.

(egyedül jöttem fel 5-től, tartalékok nélkül, Aban is elf vagyok, nem lázadok. Az elfek lehurrogása miatt "lázadtam" és azoknak az életét akarom "nehezíteni" akik miatt -én meglátásom szerint- a probléma kialakult. és akik miatt a kisszámok sokasodtak anélkül, hogy tényleges tudás lenne mögötte)

Pool 12-26-2009 20:30

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 233851)
(Könnyen lehet, hogy azért, mert olyan magasan van a top határa A-ban, hogy egyszerűbb neki ott tartani egy elfet, mint újra meg újra megcsinálni a csoportot. És ez is lehet egy ok, ami miatt változásokra lehet szükség)

Remy megválaszolta helyettem is.
De azért A-ban egy bekapott klánütés és más szinten egy földvesztés vesztesége nem ugyanaz...
Így aki nem ér rá, igyekszik elejét venni A-ban annak, hogy ezt "elérje".

Ennyi erővel azt is mondhatnátok, aki nem aktív, ne játszon hódot...
Azt írod, változásokra van szükség...
Mit javasolsz?

Hex 12-26-2009 20:44

Quote:

Originally Posted by Kics (Post 233863)
Sokszor azt mondták A nagyon csapatjáték. Sokszor szemére vetették másnak, hogy éjjel támad. A válasz, aki többet foglalkozik vele, többet ér el. Ez viszont változatlan. Akinek kevés ideje van rá, az is lehet sikeres, csak több idejébe telik.

(egyedül jöttem fel 5-től, tartalékok nélkül, Aban is elf vagyok, nem lázadok. Az elfek lehurrogása miatt "lázadtam" és azoknak az életét akarom "nehezíteni" akik miatt -én meglátásom szerint- a probléma kialakult. és akik miatt a kisszámok sokasodtak anélkül, hogy tényleges tudás lenne mögötte)

én is elf vagyok :) meg ugye én elfként addig tudok menni, míg engedi a rendszer és az másoktól függ, hogy meddig fogok tudni felmenni

Padlócsempe 12-26-2009 21:17

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233864)
Mit javasolsz?

Hadd ne másoljam be még egyszer

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 233864)
meg ugye én elfként addig tudok menni, míg engedi a rendszer

Legalábbis felfedezéssel.

Hex 12-26-2009 21:19

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 233870)
Hadd ne másoljam be még egyszer

Legalábbis felfedezéssel.

nem fogok hiénázni, nem az én stílusom. Amúgy kétszer volt lehetőségem ütni, mentem is az elfemmel.

Pool 12-26-2009 23:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 233846)
Szerintem az A feltételeit sokkal hamarabb, sokkal könnyebben lehet teljesíteni, mint bármely más csoportét. (vagyis nem, mert 1000kör itt is 1000 kör :) ) Csak pénz kell hozzá, aktivitás és ki kell tudni küldeni a sereget klánban.

És ez gyakorlatilag csak a vénrókáknak megy. Feljön a kicsi, jó esetben az aktivitás az, ami megvan, a többi hiányzik. Feljutott egy olyan közegbe, amit lényegesen nehéznek gondol a B után. Megérkeznek 4-en, pislognak körbe, hogy ez meg mi, alapítanak egy klánt, majd beválasztják az elfet, mert hirtelen nem tudják, hogy mi vár rájuk. És elindulnak fel lassan, izzadósan. Ebből kettő úgy dönt, hogy ez nem érdekli, és töröl (mint a sógor). Közben látják, hogy mekkora klánütések vannak a közelben, de nem tudják, hogy mekkora a védelmük, tovább gyúrnak rá...

Nem lehet, hogy itt is van baj? Hogy az A-ban kezdők nem tudják, hogy mire vállalkoznak, és ezért választják az elfet? Mert lenne aktivitás, lenne kedv orkkal, gnómmal, törpével menni, csak nem tudja mi lesz?

Aki feljön A-ba, az már min. 155 napja játszik, ami több, mint 5 hónap...
sztem nem tekinthetők kezdőknek...
Még most sem tudom, hogy mit akartok??? (ez nem konkrétan neked szól vityu)

Pool 12-26-2009 23:24

Van itt egy szavazás is...
Szerintetek, ha levinnék 8-ról 6-ra az ijjas védőpontot, megváltozna a helyzet?

Még akkor is ott lennének ezek is:
# +30% véderőtöbblet katonai támadásokkal szemben,
# +20% véderőtöbblet mágikus támadásokkal szemben,
# +20% véderőtöbblet tolvaj támadásokkal szemben,

vegyük el és legyen az elf kb egy szinten az emberrel?
vagyis nem, mert az embernek elég 5-öd annyi vari...
hmmhmm

Gyula 12-27-2009 06:09

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233884)
Van itt egy szavazás is...
Szerintetek, ha levinnék 8-ról 6-ra az ijjas védőpontot, megváltozna a helyzet?

Még akkor is ott lennének ezek is:
# +30% véderőtöbblet katonai támadásokkal szemben,
# +20% véderőtöbblet mágikus támadásokkal szemben,
# +20% véderőtöbblet tolvaj támadásokkal szemben,

vegyük el és legyen az elf kb egy szinten az emberrel?
vagyis nem, mert az embernek elég 5-öd annyi vari...
hmmhmm

Pool most miért játszod az érthetetlent?
Senki nem akarja legyengiteni az elfet, és a topic nem rólad vagy rólam szól, hisz én is elf vagyok, mert én adom a klánvédelem nagy részét, nem vagyok bunker, de nem is könnyű átütni.

A topic azokrol szól akik a top 30 alján elf fajjal egymás fölé fedezgetve tolják fel a top határt.
Nem arrol van szó, hogy nem lehet őket beütni, de ha vissza olvasod a kapcsolódó topicokat, még olyan játékosok is problémának látják ezt akik szerintem a nagy átlag felett vannak játék tudást illetően.

Bár a szavazásban szerepel az elf gyengítése, ha megfigyeled a többség ezt nem támogatja. Épp az előző oldalon beszéltünk arrol, hogy a különböző célokkal rendelkező játékosokat kellene inkább szét választani valahogy.

none 12-27-2009 07:55

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233883)
Aki feljön A-ba, az már min. 155 napja játszik, ami több, mint 5 hónap...
sztem nem tekinthetők kezdőknek...
Még most sem tudom, hogy mit akartok??? (ez nem konkrétan neked szól vityu)

ugyan már.. aki először lép A-ba, és nem talál senkit, aki elmagyarázza neki a játékot az igenis kezdő.. 5 hónap alatt nem lehet magadtol olyan szintre eljutni, hogy tudj lendületessen haladni A-ban, és aki 5 hónap után lép fel elég minimális tartalékkal fog rendelkezni, többségében tapasztalt ismerősök nélkül..

Pool 12-27-2009 08:20

Quote:

Originally Posted by none (Post 233888)
ugyan már.. aki először lép A-ba, és nem talál senkit, aki elmagyarázza neki a játékot az igenis kezdő.. 5 hónap alatt nem lehet magadtol olyan szintre eljutni, hogy tudj lendületessen haladni A-ban, és aki 5 hónap után lép fel elég minimális tartalékkal fog rendelkezni, többségében tapasztalt ismerősök nélkül..

Ne is várják el ezek a játékosok, hogy elsőre szétvágnak mindenkit A-ban...
A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, én is így voltam...

Pool 12-27-2009 08:24

Javaslatom:

-Álljon vissza az, ami régen volt, hogy 1000 kör játékidő (vagy akkor kicsit több) bárhol A-ban (akár 1M, akár 1 ponton) és lehessen fordulni 5-re (Ati, ez miért lett megszüntetve?)
-Aki B-s orit akar fordítani úgy, mint eddig, annak ez ne legyen elég, neki továbbra is a mostani rend szerint A-ban top30% 336 kör + a többi feltételnek teljesülnie kell...

Véleményen szerint a kevés pénzzel rendelkezőknek (Ők általában nem is akarnak mást, csak fordulni) ez lehet(ne) az ideális megoldás...
Szerintem....

none 12-27-2009 08:28

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233890)
Javaslatom:

-Álljon vissza az, ami régen volt, hogy 1000 kör játékidő (vagy akkor kicsit több) bárhol A-ban (akár 1M, akár 1 ponton) és lehessen fordulni 5-re (Ati, ez miért lett megszüntetve?)
-Aki B-s orit akar fordítani úgy, mint eddig, annak ez ne legyen elég, neki továbbra is a mostani rend szerint A-ban top30% 336 kör + a többi feltételnek teljesülnie kell...

Véleményen szerint a kevés pénzzel rendelkezőknek (Ők általában nem is akarnak mást, csak fordulni) ez lehet(ne) az ideális megoldás...
Szerintem....

akkor már inkább Gyula, vagy Padlócsempe javaslata jobban hangzik..:)

Pool 12-27-2009 08:33

Quote:

Originally Posted by none (Post 233892)
akkor már inkább Gyula, vagy Padlócsempe javaslata jobban hangzik..:)

Vannak fenntartásaim a 2/C csoporttal kapcsolatban...
Olyan lesz ez, mint a hétvégi vagy Aréna
akik elsőre lépnek oda, azoké lesz a piac, a hatalom...

De nem vagyok ellene egy módosítással:

Aki ezt a csoportot választja annak a kötelező játékidő leteltével, ami kell a lépéshez annak lépnie is kell, különben befagy az orija, a morálja 50%-kal csökken körönként, a népe 20 épet gyújt körönként, mittomén, csak lépjen :)
Ne azért legyen ez a csopi létrehozva, hogy akkor ott királykodjanak egyesek.
Ha választják a 2/C-t akkor menjenek, amint lehet...
Én még topkörökhöz sem kötném a lépést ott, vagy csak mindekinek 30%_hoz, szemtől függetlenül...

none 12-27-2009 08:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233894)
Vannak fenntartásaim a 2/C csoporttal kapcsolatban...
Olyan lesz ez, mint a hétvégi vagy Aréna
akik elsőre lépnek oda, azoké lesz a piac, a hatalom...

De nem vagyok ellene egy módosítással:

Aki ezt a csoportot választja annak a kötelező játékidő leteltével, ami kell a lépéshez annak lépnie is kell, különben befagy az orija, a morálja 50%-kal csökken körönként, a népe 20 épet gyújt körönként, mittomén, csak lépjen :)
Ne azért legyen ez a csopi létrehozva, hogy akkor ott királykodjanak egyesek.
Ha választják a 2/C-t akkor menjenek, amint lehet...
Én még topkörökhöz sem kötném a lépést ott, vagy csak mindekinek 30%_hoz, szemtől függetlenül...

morálromlás meglenne 2000 kör után mint többi csoportban.. max lehetne dupla morálromlás.. de ugyanúgy csak a topban lévőknek.. ne büntessük azt aki épp nincs a topban.. szerintem mindenkinek az orijához mért top%-ot kéne ott is elérni ne könyítsük a 6-8-10szemes orik forgását..
de csempe javaslatával nem lenne új csoport maradna az A, olvasd vissza azt is hátha megtetszik..:)
mellékessen a te javaslatoddal elveszne a játékbol a kihívás.. míg a másik két javaslattal, csak megválasztható lenne az embereknek mekkora kihívást vállalnak, tudnak vállalni..

Gyula 12-27-2009 13:58

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233890)
Javaslatom:

Szerintem....

Pool azért lett megváltoztatva, hogy ne legyenek ingyen a kék számok és ne legyen az, hogy játéktudás vagy különösebb befektetett munka nélkül előnyhöz jusson bárki, mert igen is elönyt jelent minden egyes kék szám (lehet, hogy nem túl sok előnyt, de sok kicsi sokra megy)

Tehét továbbra is úgy látom, hogy vagy Padlócsempe vagy az általam tett javaslat tudna javítani a jelenleg kialakult helyzeten.
Zárójelben megjegyzem neked, hogy nem A-ban először járó játokosok vetették fel az elf mocsár problémáját, a nagyok is látják és elismerik hogy ez probléma, amin addig kell változtatni mig nem okoz nagyobb károkat.

Pool ezenfelül kértem, hogy ne nevezzük az esetlegesen létrejövö új csoportot 2/C-nek mégha az eredeti javaslat erröl is szólt, de mint irtam ez a megnevezés zavart okoz a fejekben.

Extra morál romlást feleslegesnek tartok, legyen ugyan úgy mint a többi csoportban. Hogy az első lépőké lesz a piac meg a hatalom az szerintem egyébként hülyeség, én mikor felléptem, az A-ba, akkor tán a jász barbároké volt a hatalom meg a piac, aztán sok más klán uralta ezt. Mindig van valamelyik csoportban valaki aki nagyobb befolyással bír a piacra és ez mindig változik is, úgy látszik ez a játék helyes működése.

A szigorítást illetően, esetleg egy minimum hekit meg lehetne határozni a forduláshoz, mondjuk lehetne 3200 heki, azt hiszem ez lenne a következő lépcső a 2400 után.

Itt igazábol most már hasznos lenne Ati véleménye, hogy érdemes e még ebben az irányban gondolkodni vagy egy teljesen más vonalon kellene e keresnünk a probléma megoldását.

Gabro 01-05-2010 08:33

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 233922)
Pool azért lett megváltoztatva, hogy ne legyenek ingyen a kék számok és ne legyen az, hogy játéktudás vagy különösebb befektetett munka nélkül előnyhöz jusson bárki, mert igen is elönyt jelent minden egyes kék szám (lehet, hogy nem túl sok előnyt, de sok kicsi sokra megy)

A szigorítást illetően, esetleg egy minimum hekit meg lehetne határozni a forduláshoz, mondjuk lehetne 3200 heki, azt hiszem ez lenne a következő lépcső a 2400 után.

Itt igazábol most már hasznos lenne Ati véleménye, hogy érdemes e még ebben az irányban gondolkodni vagy egy teljesen más vonalon kellene e keresnünk a probléma megoldását.

na ezekkel a gondolatokkal én is egyetértek, és kíváncsian várom mi lesz a vége..

Gabro 01-05-2010 09:34

kicsit nézegetve az A-s pontlistát, azért a 3200 heki helyett mondjuk inkább olyan 5000 körüli lenne a reálisabb, és akkor legalább valamit kéne ott is mozogni.

-Ricsi- 01-05-2010 16:26

Még egy észrevétel:
a bunkerelfek, még több bunkerelfet generálnak. :)
Csak magamból indultam ki.
Elfként elértem a top30%-at és leginkább ütéssel haladtam.
De most megállt a tudomány, egyszerűen nincs kit ütni, marad az, hogy beállok a többi mögé a sorba és beszállok a fedező versenybe.
Persze még nem határoztam teljesen el magam, de sajnos nagyon efelé hajlok.

(jöhetnek a lefele ujjak)

Nagyoszvald 01-06-2010 16:18

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 235287)
Még egy észrevétel:
a bunkerelfek, még több bunkerelfet generálnak. :)
Csak magamból indultam ki.
Elfként elértem a top30%-at és leginkább ütéssel haladtam.
De most megállt a tudomány, egyszerűen nincs kit ütni, marad az, hogy beállok a többi mögé a sorba és beszállok a fedező versenybe.
Persze még nem határoztam teljesen el magam, de sajnos nagyon efelé hajlok.

(jöhetnek a lefele ujjak)

Teljesen egyetértek ezzel.Állandóan kapnak a bunkerelfek hideget meleget, hogy miattuk nem lehet haladni, emi igaz is.De a bunkerelfeket könyörgök ne vegyük egy kalap alá.Két típusa van:1)aki a top 30 ban csücsül és lent forog-nak 2)El szeretné érni a top30 at hogy fordulhasson egy személyiségért.Nos mivel az 1. típúsból rengeteg van, ezért azok akik a 2. típusba tartoznak nem tudnak ütve felfelé haladni, tehát marad a fedezés és néha a hiénázás.És végül a 2. típus mire feljut a top30ba sajnálni fogja lefordítani az országát, mert ezt a hekiszámot alulról megint elérni ilyen körülmények között nagyon nehéz, ezért inkább ő is beolvad az 1 típusba és beszáll a fedezősversenybe.Ahogy én is fogok tenni amennyiben nem változnak a játékszabályok.De inkább változzanak mert hosszú távon elveszik az ember kedvét a játéktól.

Remedy 01-06-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Nagyoszvald (Post 235465)
Teljesen egyetértek ezzel.Állandóan kapnak a bunkerelfek hideget meleget, hogy miattuk nem lehet haladni, emi igaz is.De a bunkerelfeket könyörgök ne vegyük egy kalap alá.Két típusa van:1)aki a top 30 ban csücsül és lent forog-nak 2)El szeretné érni a top30 at hogy fordulhasson egy személyiségért.Nos mivel az 1. típúsból rengeteg van, ezért azok akik a 2. típusba tartoznak nem tudnak ütve felfelé haladni, tehát marad a fedezés és néha a hiénázás.És végül a 2. típus mire feljut a top30ba sajnálni fogja lefordítani az országát, mert ezt a hekiszámot alulról megint elérni ilyen körülmények között nagyon nehéz, ezért inkább ő is beolvad az 1 típusba és beszáll a fedezősversenybe.Ahogy én is fogok tenni amennyiben nem változnak a játékszabályok.De inkább változzanak mert hosszú távon elveszik az ember kedvét a játéktól.

A masodik az egy igen mazochista tipus lehet, ha onnan akar forogni, orultseg elfet valasztani... :)

none 01-07-2010 08:51

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235172)
kicsit nézegetve az A-s pontlistát, azért a 3200 heki helyett mondjuk inkább olyan 5000 körüli lenne a reálisabb, és akkor legalább valamit kéne ott is mozogni.

akkor megint csak fedezni kéne a fordulásért, miután valakik összehozzák az 5k-t..legyen inkább sűrűbb a mezőny, és hasonlítson alsó szintekre.. nem lenne jó, ha hónapokig nem lehetne fordulni senkinek..:)
inkább a max föld legyen 3200 heki úgy nem lehet túlságossan elszakadni a mezőnytől..

Gabro 01-07-2010 08:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235466)
A masodik az egy igen mazochista tipus lehet, ha onnan akar forogni, orultseg elfet valasztani... :)

Akinek kevés a lóvéja, annak szerintem mindenképp jó választás az elf...
Sok országról tudok hogy 1mrd körül vagy alatt lépett A-ba...

Gabro 01-07-2010 08:57

Quote:

Originally Posted by none (Post 235553)
akkor megint csak fedezni kéne a fordulásért, miután valakik összehozzák az 5k-t..legyen inkább sűrűbb a mezőny, és hasonlítson alsó szintekre.. nem lenne jó, ha hónapokig nem lehetne fordulni senkinek..:)
inkább a max föld legyen 3200 heki úgy nem lehet túlságossan elszakadni a mezőnytől..

Ha így lenne, akkor A ugyanolyan csoport lenne mint a többi...szerintem nem arra lett kitalálva

none 01-07-2010 09:13

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235555)
Ha így lenne, akkor A ugyanolyan csoport lenne mint a többi...szerintem nem arra lett kitalálva

ki beszélt A-rol?

Von 01-07-2010 10:28

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235554)
Akinek kevés a lóvéja, annak szerintem mindenképp jó választás az elf...
Sok országról tudok hogy 1mrd körül vagy alatt lépett A-ba...

És még többen vannak akik ennek ellenére nem elffel vannak top30ban. Még senkit nem akadályoztak meg benne, hogy 2000-2400 hekin termeljen pár hónap alatt elég pénzt ahhoz, hogy orkkal felsüvítsen :)

Gabro 01-08-2010 06:55

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235562)
És még többen vannak akik ennek ellenére nem elffel vannak top30ban. Még senkit nem akadályoztak meg benne, hogy 2000-2400 hekin termeljen pár hónap alatt elég pénzt ahhoz, hogy orkkal felsüvítsen :)

ez tény:)
nem azt írtam hogy kötelező, hanem alternatíva:D

Gabro 01-08-2010 06:56

Quote:

Originally Posted by none (Post 235557)
ki beszélt A-rol?

"Mentsük meg az 1A-t a bunkerelfektől!"
csak ezért gondoltam....;)

Von 01-08-2010 06:57

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235665)
ez tény:)
nem azt írtam hogy kötelező, hanem alternatíva:D

Igen, de sajnos a legtöbben mintha kötelezőként kezelnék, nem alternatívaként :)

siQ 01-08-2010 07:58

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235667)
Igen, de sajnos a legtöbben mintha kötelezőként kezelnék, nem alternatívaként :)

Kötelező, mert az a faj még nincs lefejlesztve, ami annyit véd mint az Elf, de akkorát üt mint az Ork. Akkor tuti váltanék:)

Gabro 01-08-2010 08:11

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 235671)
Kötelező, mert az a faj még nincs lefejlesztve, ami annyit véd mint az Elf, de akkorát üt mint az Ork. Akkor tuti váltanék:)

nekem az is tetszene, ami annyit véd mint az elf, és úgy termel mint a törp:D

meg lop mint a feles..:D

All times are GMT +1. The time now is 00:04.