![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pedig rengeteg ilyet látni, azt hittem ez még belefér
|
Quote:
|
hát ha a rengeteg ilyenért nem rakják át, akkor hiába mondja Ati, hogy nem szabályos, ha egyszer nincs érte retorzió, szóval végülis "megengedett"
|
Quote:
|
Quote:
Lopnak? Igen. Mindet elkapjak? Nem. Ettol ez nem lesz sem megengedett, sem elfogadott... |
Quote:
Tegnap még szövestében voltak (és már egy ideje abban voltak, szóval nem egy alkalmi dolog volt), aztán ma éjszaka hirtelen az egyik 7 sereggel hódított a másiktól, a támadó szintet lépett, az "áldozat" meg maradt. Szóval elég egyértelműen megbeszélt ütés... jelentsem? :D |
Quote:
|
Quote:
Az igazat megvallva dilemmában vagyok, mert nem vagyok érintett az ügyben, de elég nyilvánvalónak tűnik a dolog, nem tudom, árulkodjak-e vagy sem... :o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezt nem is tudod:)) Mondok egy példát a két szövitag összeveszik és haragszanak egymásra, igy fogja az egyik alattomosan mielőtt felbomlik a szövi elhozza a védemet mind egy száig aztán ahogy febomlik a szövi indul is bármennyi hullámba Nem kell mindjárt roszra gondolni:)) Lehet erről is szo:)) nem tudom nekem nincs idegem felmenni a toppba és ott tamagocsizni. Ez nem a stilusom, de lehet az én verziom is helyes |
Quote:
|
Quote:
Aztán másodikra újabb 50%-ot, az már 75%. Harmadikra újabb 50%-ot, negyedikre újabb 50%-ot, ötödikre újabb 50%-ot... :) |
Quote:
|
kíváncsi lennék hányan dörzsölik előre a markukat hogy lesz még valami amit jelentgethetek:)
már csak azt szeretném megélni, hogy az önkéntesek, akik között bizony van néhány buzgó... kapjanak szintén figyelmeztetést kitiltást, ha gyakran jelentgetnek alapos ok nélkül. jó, tudom hogy abból ha ártatlanul jelentgetik, a jelentett orinak nem lehet baja, de ha kinnt lenne a fórumon, szép pirossal, hogy folyamatos alaptalan jelentgetés. akkor talán abból is kevesebb lenne:) és kevesebbet fenyegetőznének jelentéssel a kis buzgók:) mert az bizony idegesítő... |
Quote:
|
szerintem például, a jksz-el és a törlésig ütéssel való gyanusítgatás, gyakoribb mint maguk a szabálytalanságok.
már csak abból is gondolom, mert szabályosan játszva, kb havonta-kéthavonta betalál valaki ezzel. és másoktól is folyamatosan azt hallom, hogy ők is így vannak ezzel. és igenis dühítő hogy alaptalanul gyanusítganak. bűnhődjön a gyanusítgató is! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
A helyzet a következő: Kinéztünk magunknak egy szövit, az orkuknál folyamat 400-500mill forog, néha több is. Már szépen beálltunk alájuk, 3körre. :) Ugye miután rátaláltunk eme orkra nyitottunk egy tk-t, mégis kik a szövijei címen. Ezt kb 6 óra múlva kifigyelték, anélkül, hogy bármi lopás/ártót adtunk volna nekik. Csak infót szereztünk róluk. Szóval a célunk az ork lefosztása. Ma este akarnánk támadni, erre ír a faszi, hogy miért rengetjük folyamat egy másik szövivel összebeszélve...blablabla Még egy rengést se kapott tőlünk. Érdemes jelenteni a suppra, hogy rontja a játékélményem, a felesleges sírásával? Mert tényleg rontja, de nem is kicsit. Pont most felyeztünk be egy másik háborút, egy másik szövivel, kikaptak de mégse sírt egyik se, sőt miután mnt-t kötöttünk, egész el tudtunk velük beszélni. :) Ezt az üzit a szövivezérnek címezték. Tehát érdemes-e jelenteni vagy sem? |
Hmm? Azt, hogy folyton üzenetet ír? Ezt felesleges jelentened. Tiltsd le, akkor nem ír többet. :)
|
Quote:
Egy pont után tényleg zavaró és ilyenkor szoktam én nagyhirtelen letiltani őket.;) |
az állásfoglalás óta van ez így.
az új jksz bejelentő is csak azok alá fog lovat adni, akik azt se tudják mi minősül szabályosnak. de ha a supportnak ennyi felesleges erőforrása van, ez legyen az ő gondja:) |
Quote:
|
Quote:
2 rengés után is ezzel dobálóznak már:mad: |
Quote:
Köszi minkettőtöknek. :) Azért kérdeztem, mert abban reménykedtem, hogy esetleg van egy sablon "ne siránkozz" üzi+tanács az ilyeneknek. És ezt az üzit megkapva a supp-tól talán elhiszik hogy nincs összeesküvés elmélet, és elkezdenének játszani. Mert én attól mászok falnak, hogy volt az állásfoglalás, és nem csak az hogy siránkozik, mert tegye. De hogy rögtön csalásokra utal... |
Quote:
Node nem kell ide mészár se... rengess meg valakit kétszer, közben nézz csúnyán a monitorra és máris ellehetetlenítetted valakinek a játékát vagy épp JKSZelsz.:o Kellett az állásfoglalás, azt elhiszem, de sajnos itt az átlag IQval van a gond... |
Quote:
|
éppen ezért mondom, okés, jelentgessen ha nincs jobb dolga, de ha sokáig csinálja ha kell ha nem, kapjon figyit, talán ha ott lenne a fórumon pirossal, hogy össze vissza jelentget, leszokna róla:)
vagy leszoktatják:D |
www.hoditosviccek.hu ez ebből az oldalból akart idézet lenni?:D:P:)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:04. |