Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Valezius 04-21-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89190)
én úgy tudom, ha szövin belül marad a föld/pénz, akármi az még belefér

Szövin belül földet átadni szerinted szabályos? :eek:

Grabi 04-21-2007 10:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89195)
Ha szövetségben vannak, akkor nem tudnak egymástól földet foglalni.

Hacsak nem valakit nagyon csőbehúztak, mert ilyet is láttam már, ment felé 7 sereg, és megigérték, hogy visszahívják a sereget, ha leszöviznek, ő meg belement.........

Ettől még természetesen beüt a sereg, és természetesen sereg visszahívására sincsen lehetőség.

most szerintem nem ez a kérdés. hanem, hogy van egy szövi és egyiket kiléptetik előre megbeszélve mert mondjuk újrázni fog és hadüzivel mindenki beveri. ez belefér?

Ati 04-21-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89197)
most szerintem nem ez a kérdés. hanem, hogy van egy szövi és egyiket kiléptetik előre megbeszélve mert mondjuk újrázni fog és hadüzivel mindenki beveri. ez belefér?

ez természetesen nem.

Grabi 04-21-2007 10:42

pedig rengeteg ilyet látni, azt hittem ez még belefér

Remedy 04-21-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89203)
pedig rengeteg ilyet látni, azt hittem ez még belefér

Miert ferne bele? Ez a megbeszelt utes kategoria.... Attol, hogy rengeteg ilyen van, meg nem szabalyos...

Grabi 04-21-2007 11:42

hát ha a rengeteg ilyenért nem rakják át, akkor hiába mondja Ati, hogy nem szabályos, ha egyszer nincs érte retorzió, szóval végülis "megengedett"

Valezius 04-21-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89219)
hát ha a rengeteg ilyenért nem rakják át, akkor hiába mondja Ati, hogy nem szabályos, ha egyszer nincs érte retorzió, szóval végülis "megengedett"

nem megengedett, legfeljebb megtűrt :-/

Remedy 04-21-2007 11:50

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 89219)

Lopni megengedett? Nem. (az eletben)

Lopnak? Igen.

Mindet elkapjak? Nem.

Ettol ez nem lesz sem megengedett, sem elfogadott...

laci 04-21-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89195)
Ha szövetségben vannak, akkor nem tudnak egymástól földet foglalni.

Hacsak nem valakit nagyon csőbehúztak, mert ilyet is láttam már, ment felé 7 sereg, és megigérték, hogy visszahívják a sereget, ha leszöviznek, ő meg belement.........

Ettől még természetesen beüt a sereg, és természetesen sereg visszahívására sincsen lehetőség.

Jajjjj, tudom hogy ha szövetségben vannak nem tudnak egymástól földet vinni...:p

Tegnap még szövestében voltak (és már egy ideje abban voltak, szóval nem egy alkalmi dolog volt), aztán ma éjszaka hirtelen az egyik 7 sereggel hódított a másiktól, a támadó szintet lépett, az "áldozat" meg maradt.

Szóval elég egyértelműen megbeszélt ütés... jelentsem? :D

Ati 04-21-2007 12:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 89227)
Tegnap még szövestében voltak (és már egy ideje abban voltak, szóval nem egy alkalmi dolog volt), aztán ma éjszaka hirtelen az egyik 7 sereggel hódított a másiktól, a támadó szintet lépett, az "áldozat" meg maradt.

Szóval elég egyértelműen megbeszélt ütés...

Az ilyenekre volt tervezve anno egy külön bejelentőlap, ez hamarosan aktuálissá válik.

laci 04-21-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89228)
Az ilyenekre volt tervezve anno egy külön bejelentőlap, ez hamarosan aktuálissá válik.

Csakhogy addigra elévül az eset, nem?

Az igazat megvallva dilemmában vagyok, mert nem vagyok érintett az ügyben, de elég nyilvánvalónak tűnik a dolog, nem tudom, árulkodjak-e vagy sem... :o

Remedy 04-21-2007 12:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 89231)
Csakhogy addigra elévül az eset, nem?

Az igazat megvallva dilemmában vagyok, mert nem vagyok érintett az ügyben, de elég nyilvánvalónak tűnik a dolog, nem tudom, árulkodjak-e vagy sem... :o

Engem csak az zavar, hogy hogy bizonyitod, hogy szandekos volt. Mi van, ha nem...

laci 04-21-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89232)
Engem csak az zavar, hogy hogy bizonyitod, hogy szandekos volt. Mi van, ha nem...

Nem tudom bizonyítani. De az, hogy egy csoport topjában egy ország a 24 órával előtti szövetségesét 7 sereggel beüti, az számomra elég gyanús. Eleve nehéz 7 sereggel lefele támadva sikeresnek lenni (hacsak egészen "véletlenül" éppen nem üres az adott ország), de még ez az exszövi-dolog hozzá...

richardka 04-21-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by laci (Post 89234)
Nem tudom bizonyítani. De az, hogy egy csoport topjában egy ország a 24 órával előtti szövetségesét 7 sereggel beüti, az számomra elég gyanús. Eleve nehéz 7 sereggel lefele támadva sikeresnek lenni (hacsak egészen "véletlenül" éppen nem üres az adott ország), de még ez az exszövi-dolog hozzá...

Ezt nem is tudod:))
Mondok egy példát
a két szövitag összeveszik és haragszanak egymásra, igy fogja az egyik alattomosan mielőtt felbomlik a szövi elhozza a védemet mind egy száig aztán ahogy febomlik a szövi indul is bármennyi hullámba

Nem kell mindjárt roszra gondolni:)) Lehet erről is szo:)) nem tudom nekem nincs idegem felmenni a toppba és ott tamagocsizni. Ez nem a stilusom, de lehet az én verziom is helyes

laci 04-21-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 89237)
Ezt nem is tudod:))
Mondok egy példát
a két szövitag összeveszik és haragszanak egymásra, igy fogja az egyik alattomosan mielőtt felbomlik a szövi elhozza a védemet mind egy száig aztán ahogy febomlik a szövi indul is bármennyi hullámba

Max. 50%-ot hozhat el mindenből, tehát mindenképpen maradnia kell valamennyi védelemnek.

Ati 04-21-2007 12:38

Quote:

Originally Posted by laci (Post 89246)
Max. 50%-ot hozhat el mindenből, tehát mindenképpen maradnia kell valamennyi védelemnek.

Egy kérésre 50%-ot.

Aztán másodikra újabb 50%-ot, az már 75%.

Harmadikra újabb 50%-ot, negyedikre újabb 50%-ot, ötödikre újabb 50%-ot... :)

laci 04-21-2007 12:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89247)
Egy kérésre 50%-ot.

Aztán másodikra újabb 50%-ot, az már 75%.

Harmadikra újabb 50%-ot, negyedikre újabb 50%-ot, ötödikre újabb 50%-ot... :)

Hmmm... ez igaz lehet, mentségemre szóljon, hogy még sosem próbáltam a szövetségeseimtől mindent elhívni :)

skiti 04-21-2007 13:18

kíváncsi lennék hányan dörzsölik előre a markukat hogy lesz még valami amit jelentgethetek:)
már csak azt szeretném megélni, hogy az önkéntesek, akik között bizony van néhány buzgó...
kapjanak szintén figyelmeztetést kitiltást, ha gyakran jelentgetnek alapos ok nélkül.
jó, tudom hogy abból ha ártatlanul jelentgetik, a jelentett orinak nem lehet baja, de ha kinnt lenne a fórumon, szép pirossal, hogy folyamatos alaptalan jelentgetés.
akkor talán abból is kevesebb lenne:)
és kevesebbet fenyegetőznének jelentéssel a kis buzgók:)
mert az bizony idegesítő...

Ati 04-21-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89261)
kíváncsi lennék hányan dörzsölik előre a markukat hogy lesz még valami amit jelentgethetek:)
már csak azt szeretném megélni, hogy az önkéntesek, akik között bizony van néhány buzgó...
kapjanak szintén figyelmeztetést kitiltást, ha gyakran jelentgetnek alapos ok nélkül.
jó, tudom hogy abból ha ártatlanul jelentgetik, a jelentett orinak nem lehet baja, de ha kinnt lenne a fórumon, szép pirossal, hogy folyamatos alaptalan jelentgetés.

Van ilyen, de alapvetően nem jellemző. Mármint hogy valaki ténylegesen alaptalanul szinte mindenki jelentget.

skiti 04-21-2007 13:41

szerintem például, a jksz-el és a törlésig ütéssel való gyanusítgatás, gyakoribb mint maguk a szabálytalanságok.
már csak abból is gondolom, mert szabályosan játszva, kb havonta-kéthavonta betalál valaki ezzel.
és másoktól is folyamatosan azt hallom, hogy ők is így vannak ezzel.
és igenis dühítő hogy alaptalanul gyanusítganak.
bűnhődjön a gyanusítgató is!

Ati 04-21-2007 13:46

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89264)
szerintem például, a jksz-el és a törlésig ütéssel való gyanusítgatás, gyakoribb mint maguk a szabálytalanságok.
már csak abból is gondolom, mert szabályosan játszva, kb havonta-kéthavonta betalál valaki ezzel.
és másoktól is folyamatosan azt hallom, hogy ők is így vannak ezzel.
és igenis dühítő hogy alaptalanul gyanusítganak.
bűnhődjön a gyanusítgató is!

Ez azt hiszem természetes. Ha valakinél jobb vagy, akkor az első, ami megfordul a fejében, az az, hogy biztos csalsz, biztos rosszul működik a játék, és egyáltalán, biztos, hogy valahol máshol van a hiba.

laci 04-21-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89261)

Remélem nem az én kérdéseim miatt vetődött ez fel benned ;)

skiti 04-21-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 89267)
Remélem nem az én kérdéseim miatt vetődött ez fel benned ;)

nem, csak ma délben szegeztek nekem utoljára valami hasonlót, és emiatt jár pont most is ez a fejemben

Kubbi 04-21-2007 15:34

Sziasztok!
A helyzet a következő:
Kinéztünk magunknak egy szövit, az orkuknál folyamat 400-500mill forog, néha több is.
Már szépen beálltunk alájuk, 3körre. :)
Ugye miután rátaláltunk eme orkra nyitottunk egy tk-t, mégis kik a szövijei címen. Ezt kb 6 óra múlva kifigyelték, anélkül, hogy bármi lopás/ártót adtunk volna nekik. Csak infót szereztünk róluk.
Szóval a célunk az ork lefosztása.

Ma este akarnánk támadni, erre ír a faszi, hogy miért rengetjük folyamat egy másik szövivel összebeszélve...blablabla

Még egy rengést se kapott tőlünk.
Érdemes jelenteni a suppra, hogy rontja a játékélményem, a felesleges sírásával?
Mert tényleg rontja, de nem is kicsit.

Pont most felyeztünk be egy másik háborút, egy másik szövivel, kikaptak de mégse sírt egyik se, sőt miután mnt-t kötöttünk, egész el tudtunk velük beszélni. :)
Ezt az üzit a szövivezérnek címezték.
Tehát érdemes-e jelenteni vagy sem?

Ati 04-21-2007 15:36

Hmm? Azt, hogy folyton üzenetet ír? Ezt felesleges jelentened. Tiltsd le, akkor nem ír többet. :)

Cassandra 04-21-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 89281)
....
Még egy rengést se kapott tőlünk.
Érdemes jelenteni a suppra, hogy rontja a játékélményem, a felesleges sírásával?
Mert tényleg rontja, de nem is kicsit....

Nem tudom mi lehet a levegőben de én eddigi játékom során nem hallottam annyi siránkozást mint az elmúlt bő másfél hónapban.

Egy pont után tényleg zavaró és ilyenkor szoktam én nagyhirtelen letiltani őket.;)

skiti 04-21-2007 15:49

az állásfoglalás óta van ez így.
az új jksz bejelentő is csak azok alá fog lovat adni, akik azt se tudják mi minősül szabályosnak.
de ha a supportnak ennyi felesleges erőforrása van, ez legyen az ő gondja:)

Remedy 04-21-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 89283)
Nem tudom mi lehet a levegőben de én eddigi játékom során nem hallottam annyi siránkozást mint az elmúlt bő másfél hónapban.

Egy pont után tényleg zavaró és ilyenkor szoktam én nagyhirtelen letiltani őket.;)

Hm? Nyilvanvalo, hogy az allasfoglalas miatt van. Nem tudom, hogy terjedt el ennyire, biztos szobeszed utjan, de mindenki ezzel jon, aki kap egy meszart :)

skiti 04-21-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89288)
Hm? Nyilvanvalo, hogy az allasfoglalas miatt van. Nem tudom, hogy terjedt el ennyire, biztos szobeszed utjan, de mindenki ezzel jon, aki kap egy meszart :)

egy mészárt?:D
2 rengés után is ezzel dobálóznak már:mad:

Kubbi 04-21-2007 15:53

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 89283)

Oksi!
Köszi minkettőtöknek. :)

Azért kérdeztem, mert abban reménykedtem, hogy esetleg van egy sablon "ne siránkozz" üzi+tanács az ilyeneknek. És ezt az üzit megkapva a supp-tól talán elhiszik hogy nincs összeesküvés elmélet, és elkezdenének játszani.

Mert én attól mászok falnak, hogy volt az állásfoglalás, és nem csak az hogy siránkozik, mert tegye. De hogy rögtön csalásokra utal...

Cassandra 04-21-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 89288)

Tudom, hogy amiatt van.
Node nem kell ide mészár se... rengess meg valakit kétszer, közben nézz csúnyán a monitorra és máris ellehetetlenítetted valakinek a játékát vagy épp JKSZelsz.:o
Kellett az állásfoglalás, azt elhiszem, de sajnos itt az átlag IQval van a gond...

Cassandra 04-21-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 89289)
egy mészárt?:D
2 rengés után is ezzel dobálóznak már:mad:

És megint megelőz...:)

skiti 04-21-2007 16:06

éppen ezért mondom, okés, jelentgessen ha nincs jobb dolga, de ha sokáig csinálja ha kell ha nem, kapjon figyit, talán ha ott lenne a fórumon pirossal, hogy össze vissza jelentget, leszokna róla:)
vagy leszoktatják:D

Kill 04-24-2007 13:19

www.hoditosviccek.hu ez ebből az oldalból akart idézet lenni?:D:P:)

All times are GMT +1. The time now is 13:04.