![]() |
Quote:
|
Quote:
De ha Te fizeted, akkor jöhet. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Khm.
Off: ne offoljatok már :D :D :D On: |
Quote:
:p |
Quote:
|
Ha valakinek kell klánmedál, az még ma jelentkezzen (néhány órán belül) a Királyi Gárdába... :)
|
Frissítés...
Ami változott:
|
Quote:
Az ügyességem marad, ha nem díszes köpeny volt rajtam (szakadt kabát), akkor növekszik (ez így jó), ha díszes köpenyt szakadt kabátra cseérlem, csökken (ez is jó)... |
Quote:
|
Quote:
|
Kikötöttem egymás után igen sokszor, de nem tudom azóta sem előidézni a hajóberagadást...
Leöltem 5000 Tp-nyi mobot és mind adott Tp-t. |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm |
Quote:
|
Quote:
|
Na kezdem azt hinni hogy nálam se normális az ügyesség, nekem (Ildi1(79)) 34 köpennyel, ha leveszem 33. Amikor volt 2 köpenyem én is cserélgettem, de én csak az épet figyeltem, szóval, nekem ez addig fel sem tűnt amíg Dus nem szólt.
Én sem tanultam ügyességet és 17es szintű vagyok, nem tudom mennyinek kéne lennie... |
Quote:
Ha leveszed mindenkiről, akkro azonos szintem egyforma nekik? Ez jött le abból, amit mondtál. De tegyük hozzá, hogy irtó fáradt vagyok, szal... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(azt most lusta vagyok visszakeresni, hogy ha van alvilagod tanulva, jobban no-e az ugyesseg szintlepesenkent, de nekem pl van megtanulva.) Nekem pl 12-es szinten 28 az ugyessegem, ellenben sosem volt diszes kopenyem meg semmi ami bonuszt adott. Ellenben alvilagot megtanultam viszonylag hamar, hogy kest tudjak dobalni. :) |
Apró feature javaslat majd a jövőre vonatkozóan:
Jó lenne ha a chat ablak alján picike betűkkel ki lenne írva annyi hogy az utolsó üzenet időpontja: óó : pp Csak mert szerintem jó lenne látni amikor belépek és vannak ott üzenetek mennyire aktuálisak vagy nem. De fölösleges lenne minden üzenet időpontja ezért lenne jó csak az utolsót jelezni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bimm: támogatom az ötletedet nagyon :) |
Quote:
Swiss2: Volt nála köpeny kettő is, nem emlékszem, hogy cserélgettem volna. 10-es szint. Ügyessége 22 köpennyel, ha leveszem akkor 21. Megcsináltam a vakbácsis küldetést. Nem tanultam alvilágot vagy, ügyességet. Swiss3: Nincs nem is volt nála köpeny. Ügyessége 21, 10-es szintű karakter, megcsinálta a vakbácsis küldetést, nem tanult ügyességet vagy alvilágot. Remélem így érthető. :D |
Quote:
De szerintem nem erre gondolsz, asszem tényleg késő van már nekem ma. :) |
Quote:
Nem túl életszerű a kattintgatás szerintem, mert visszatérek a gépel elé és ott van hogy pl "Sziasztok én lépek" Katt át máshova, katt vissza, jé ott maradt, köszönjek? Mert lehet hogy 15 mp-vel ezelőtt köszönt el, de lehet hogy 8 perce... De nincs akkora jelentősége, csak mégis egy 8px es betűvel elférne:) |
Quote:
:confused: |
Ezennel befejeztem tesztelői pálya futásomat :D
Köszönöm, hogy köztetek lehettem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha járna akkor kéretik Swiss1-nél is visszaadni azt az egyet, bár nem sokat vizet zavar. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:17. |