![]() |
Jó, akkor ez megszavazva. :) Egyelőre még megy minden, mert éhesen nem lehet nekiállni... :)
|
Észrevétel:
Hogyha a szint tp szükséglete fel lett húzva a tanulási össz tp szükséglethez, akkor ez egy picit sok lesz :) Szerintem a szint lehet sima szorzós, mint eddig... U.I.: jó étvágyat :) |
Quote:
lődd le, főzni akarok :) |
Quote:
|
Quote:
Aki nézni szeretné, hogy mi alapján lép szintet, az érteni fgoja, aki meg nem, annak tök mindegy ;) |
Quote:
Az extra erő kevesebbet ad, pont erre írtam, hogy így most talán helyreáll ez. (Te is reagáltál rá, hogy szerinted is. :)) Eddig ugyanis túl sokat adott. Most nem nyúlok hozzá az erősségéhez, de a szám szerinti szintet később éred el az elején, így kicsit normálizálódik a plusz sebzés. Könnyíti viszont a haladást, hogy rengeteg ÉP/VP növelést kihagyhatsz, hiszen szintenként megfelelő tanulással sokkal többet kapsz, mint eddig. Így az értékes tanulásokat másra költheted. |
Pont azt számoltuk Dussal, hogy a középszint és a haladó szint nem sokat ad és még most sem éri meg igazán felvenni, mivel ha ép-re gyúr az illető, akkor egy idő után sokkal többet ad, mint amennyit ez az 1-2 ép valamikor is hozhatna. Szval a lényeg, hogy alap a 2ép szintenként ezt még legalább 2-vel kellene megnövelni a középszintnek a felső szintnek meg még plusz 4-el. Így szintenként 8ép-vel nőne az alap ép, amennyit kell hozzá tanulni így már megéri. De ha van valakinek ötlete, hogy esetleg még szinthez is kötve lenne valami változó szerint?
|
Quote:
|
Quote:
2 alapból jár + 1 alapszint + 2 középszint + 3 haladó szint |
Quote:
Akkor okés :) |
Quote:
|
Quote:
ÉP-t alapból 2-t kapsz, a többit alapból 1-et. |
Este 5-kor leállítom a tesztet, és teszek fel egy másik adatbázist, ami stabilabb, és ha nem is, legslább jobban látni, hogy mit csinál...
Lehet, hogy időnként elérhető lesz a játék, de felesleges belépni, mert úgyis vissza lesz téve az 5 órás állapot. Majd itt fórumon szólok, amikor már megy minden. |
Akkor ide is írom, nem csak chatre:
Második kézben lévő fegyver az ellenfelem sebzését is megnöveli... Kutya simán 5-öt belémtolt, macsak is 4-et...Pedig előtte max 1 volt a sebzésük...Így lehetett pl, hogy Gee-nek egyszer egy egér 3 sebzést okozott a harapással... |
Bocsi csak most tudok reagálni...:)
Quote:
Quote:
Nem lehetne ezt valahogy úgy beállítani, hogy a halál után, HLben megjelenés elött, ne lehessen ilyesmit csinálni? Mert elég vicces, ha halottan iszom ugyan, de pl harcolni már nem tudok, vagy csak egyszerüen tovasétálni.:):) |
Quote:
Azután ittad meg... Attól még, mert a csatakép láttad, a HL-ben voltál ;) |
Quote:
|
Ismét megy a játék. Kíváncsi vagyok lesz-e bármi változás...
Ami a cél volt: a fagyások elkerülése. Hogy sikerült-e, az majd kiderül... Annyi változott, hogy egy régebbi verziójú adatbázismotor került a játék alá. |
Quote:
Kiegészítés2: az én támadóerőmet JÓL növeli, azzal a részével nincs gond Egyéb: Majd nézz rá arra is légyszíves, hogy a kardforgatás képesség miért nem növeli a támadóerőm...Elvileg kéne neki (tesztkard van nálam) |
Quote:
Kardforgatásnak jónak kéne lennie. Mivel egész számot sebezhetsz csak, ezért alacsony sebzés mellett nem fog érződni. Eddig nem csak magasabb sebzés esetén láttad? |
Megy nálam most egy külön ablakban a dbforgalom, de ha nem venném észre a sok ablak mellett, hogy épp lefagyott, akkor szóljatok.
|
Nem látom sem a megtanult képességeket, sem a tanulhatóakat az iskolánál...
|
Quote:
|
Quote:
Nem. Múltkor is 3-4 sebzésnél hoztam be a kardforgatást és növelt +1-et rajta...Tehát 4-5 lett a sebzésem...Most nem jó! Viszont valamit variáltál, a tanulható lista és a megtanult lista is totál üres lett! |
Quote:
|
Kétkezes harc rendben!
Mobok sebzése normális! :) |
Quote:
|
A szintek eltolásával a 3 szinthez kötött képzettség szintszükségletés is lejjebb vettem.
Többszemélyes csata 10. szintre jött le. Második támadás 12. szintre jött le. Harmadik támadás 24. szintre jött le. |
Quote:
Kardforgatás még mindig nem ad bónusz, meglátom 8. szinten (ahol extra erővel még +1), hogy ott ad-e... |
És amíg azt várjuk (nem! :)), hogy ismét lefagyjon minden, addig még egy kérdést felhozok fórumra: mi az a két mob, ami között nagy rést éreztek. Hol van az a pont, ahova jó lenne betenni mégegy fajta mobot, hogy zökkenőmentesebb legyen a haladás?
A magasabb szintű mobokkal egyszerű a helyzet, a kezdésnél kényesebb téma, hogy mindenhol gördülékeny legyen a haladás. |
Takarító-Vaddisznó
Vaddisznó-Medve Sztem legalábbis |
Quote:
A farkas és vaddisznónál nem látom értemét, hogy ua. tp-t kapod értük, Phoe már felvette egy javaslatot hová lehetne tolni még mobot szerintem nem kell csak elcsúsztatni a jelenlegi. Így van ez a rókával is, vagy legyen több belőle, vagy adjon több tp-t. És Phoe-nek ismét igaza lenne. :))) |
Quote:
Takarító után talán a vaddisznó ami kicsit nagyobb lyuk. Vaddisznózni nem éri meg kimenni 2. támadás nélkül, sőt, még azzal sem tuti. Így a takarítók ölése ami nagyon sokáig eltarthat, nem beszélve arról, hogy a kulcsfontosságú fordulópont ott van, hogy takarító még a városban van, a vaddisznó már nem. És ez szerintem igen fontos egy új játékos számára, hogy ismerős vagy ismeretlen a terep... Szerintem ezt azzal lehetne nagyon picit korrigálni, hogy a második támadás 10. szinten lehetne, a 3. viszont cserébe 25. szinten mondjuk... Vagy lehetne egy küldetés, amit kb 8.-10. szinten lehetne megcsinálni, és úgy 3K tp-t adna... Mobot viszont nyugodtan lehetne berakni, vaddisznó és takarító köztit a városba, kb 38-40 tp-ért... |
Quote:
Mindenesetre most egy kicsit felgyorsítottam a szaporulatot. |
És Ati megteremté a városlakó polgárokat... És Ati látá, hogy ez jó, ezért elmene pihenni... :)
|
Quote:
Második benyomás: :) Harmadik benyomás: szuper ;) Negyedik benyomás: Mire jó a színes napernyő?? :D |
Quote:
|
Ki kell púderozni a Julist? :D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
"Mindent megteszek, hogy én legyek az első, hisz a fődíj egy csíkos napernyő. Majd a fejem fölött azt forgatom, miközben ezt a dalt dúdolgatom..." Az lesz a fődíj :D On |
All times are GMT +1. The time now is 04:12. |