![]() |
Quote:
Javasolnám a Jógát a korai idegösszeroppanás elkerülése érdekében :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bakker kész hogy mit műveltek ti ketten:p
|
Quote:
|
Quote:
|
háborús tipp ne hallgassatok Harcosokra :D amúgy tényleg csoport függő hogy pusztítás vagy mészár :) ahol drága a katona és olcsó a nyersi ott jobban fáj a mészár de ahol viszont drága a nyersi az a szándékod hogy a tagokat messzire üsd egymástól akkor pusztítás :)
|
Sziasztok!
Mi a helyzet a szövinek küldött segítséggel? 1x küldtem 10katonát, még a játék elején, csak hogy kipróbljam, késöbb, ha már tét is van, tudjam, mi lesz. Tehát a 10 kiküldött katona 10körig volt szövinél. Az odaúton, tiszta, hogy fogyott a létszámuk. De amikor a szövinél vannak, miért fogynak? Le se járt a 10kör, már teljesen elfogytak... :S A foszti, és puszti közti különbség, már tiszta lett. :) |
Quote:
|
Quote:
2 körre volt, és az intéző szerint is oda értek. s már segítettek a védekezésben. Biztos hogy fogytott. És nem értem hogy miét. Mert 2kör út alatt, vesztettem 1-1 embert, tehát 8ember volt amikor odaért. És kb 7-8 kör ott tartózkodás után fogytak el... De most kipróbálom megint... |
Quote:
|
Quote:
Most aztán vérig sértettél:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Még se próbálom ki, mert sok ijjam menne el a teszt kedvéért... :) Ja s tekercs kopásom se lehetett, mert, 40% fölött vannak a tekijeim bőven... Illetve akkor direkt, 10körre küldtem segíteni őket, és nem csak 1 körre, hogy kiderüljön, fogynak-e a katonák segítség közben... És nem azért küldtem a segítséget, mert valaki támadni akarta volna. Asszem akkor volt a szövimnek 20ijja???!!! |
Quote:
Quote:
Ártózás vagy tolizás? Bár arra nem mernék megesküdni, hogy pl tűzgolyónál + kattincsmérgezésnél a segélyt nyújtó egységei is kapnak. Bár logikus lenne. |
Quote:
Kivácsi lennék, Ati mit mond erre. A játék hogy van megírva. Mert ha ő azt mondja, hogy nem fogy, miután odaért, hát azzal nem tudok mit kezdeni, el kell fogadnom, hogy nem fogynak. :) Nem hiszem, hogy gyakran küldenétek segítséget 10körig a szövitekhez. ;) Bár lehet hogy tévedek. |
Quote:
|
kv volt 2 elveszett :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tudom furcsán hangzik, de remlem még több is el fog veszni...:D |
na 300 íjjal kevesebb van dragonnak, most már pont beférek:D:D :D
|
Quote:
|
de gazdag vagy:D én max egy varit tok venni körönként:) amúgy csak hogy tudd így is beférek;)
|
Quote:
|
Quote:
hööö 9 kör és még 2-nek annyi pedig már ott vannak! beperlem a szövisem mert rosszul tartja őket :D |
visznek neked a katonák fegyit:D de azt nem kapod meg azzal csak leirtanak:D de ha van kocsmád megmondom nekik, hogy a mészárlás után üljenek be veletek egy sörre:)
|
Quote:
Lehet szólni kellene mint új ötlet. Hogy mégis ne olyan ütemben haljanak mintha vándorolnának... :) |
Quote:
Hadit össz vándorral érdemes szerintem ha alatta vagytok és az behozzátok magatokhoz és a többi nem védheti:)Ha melettetek van akkor meg mészár már:) De ha egy hadis ugy támad ki,hogy 3sereg bemenjen hozzá ugy,hogy ne menejen min 3 sereg vissza az ellenhez akkor még van mit tanulnia:) |
Quote:
|
Quote:
és miért legyek ij+lóval ha nem birom beütni ugy az elit+ijat ha otthol a serege(nehogy valaki bevágja azért nem birod mert béna vagy mert olyan pirosat adok neki mint 2 ház:Delötte számolja ki,hogy 10%toronyos ij+elit gnommal max egy ork ütheti be...)...?Ezért én nem igazán kedvelem azokat... Bár ha ij+lovast ütsz be 3x akkor is lezs hazakisérés mivel a lovas ori jól kisérhet vissza:) |
Quote:
|
Quote:
Mivel szerintem 40%barak+10%torony orikat egyedül nem ütsz be:)(segítség nélkül) Ahoz,hogy egy ilyen orit beüss 95% morál+95%morál v:gnom az nem tudos t: ork tábornok 42%barakot kell tartania az orknak és ez csak ló emelett még valahol ijnak is kell lennie:P Ahoz,hogy egy gnom ugyanigy beüsse: 50%barak kell és ez cska ló emelett még ij is kell:)egyik gnom sem tudos és mf-ek és egy oriás: 53-54%kell és az csak ló:)ij is kell:) Nem tom akkor hol ütsz be egy gnom elit+ijat:) ugy számoltam,hogy mf mindkettö 95% kat morál a védö gnom az nem tudos a támadok sme egyedül az ork aki tábornok Max tábornokkal jönnek és alulrol:) |
Nos ahogy én tudom a hadisaim gnóm vándorok :) 50% barakkal :) és elég szépen viszik be az íj eliteseket !:) De ha nem hiszed akkor ez van :) vagy mint a mesék végén aki nem hiszi járjon utánna :D
|
várj hagyom a többieket is hogy reagáljanak rá :D
|
Quote:
Ilyeket max ugy ütsz be ha kitámad (vagy rossz kat morálja van):)De ugy már az elites is beveri ugyhogy én ezért maradok az elitnél:) |
Quote:
|
Quote:
DE kiváncsi lennék arra,hogyan építesz fel egy jó lo+ijas orit,hogy ütési elönye is kijöjjön és védeleme is maradjon:)(persze nem csak te véleményedre másokéra is) Azt akarom megtudni mit kezdtek egy elit+ijas ori ellen?(de inkább olyan szövi ellen):) Hogyan kell ahoz felépíteni egy lo+ijas orit,hogy elit+ijat legyözze?:) 1fő kérdésem lenne: hogy oldjátok meg a védekezést kitámadás esetén mondjuk egy szöviben?:) hány %tornyot kell lo+ijas orinak tartania? |
Quote:
És nemis kell orknak lenned... |
All times are GMT +1. The time now is 21:39. |