Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

Hex 08-19-2009 16:45

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221864)
Ne írj butaságokat, ez mind ősi magyar régió;)

és még mennyi van, amit még vissza kell foglalnotok :)

Pali papa 08-19-2009 21:28

De miért éppen Alaszka?
:D:D:D

szamóka 08-19-2009 22:05

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 221876)
De miért éppen Alaszka?

Azért, hogy lehessen hülye szóvicceket gyártani...

Von 08-19-2009 22:09

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221877)
Azért, hogy lehessen hülye szóvicceket gyártani...

A stratégiai döntések hátterében mindig ilyen dolgok állnak :D:D:D :p

ui: lásd Heilongjiang :p

Pali papa 08-19-2009 22:16

Quote:

Originally Posted by Von (Post 221878)
A stratégiai döntések hátterében mindig ilyen dolgok állnak :D:D:D :p

ui: lásd Heilongjiang :p

Heliogilinggalangra gondosz?

Von 08-19-2009 22:19

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 221879)
Heliogilinggalangra gondosz?

:D
Amúgy a nem eRepesek kedvéért, Heilongjiang régiónk neve hivatalosan (azaz Hadügyi Közlönyben is hivatkoznak így rá) HelloKitty :)

szamóka 08-19-2009 22:26

HelloKitty spec ősi magyar terület, eredetileg "Pej ló, gyia!" volt a neve... (én is tudok hülye szóvicceket)

Von 08-19-2009 22:33

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221881)
HelloKitty spec ősi magyar terület, eredetileg "Pej ló, gyia!" volt a neve... (én is tudok hülye szóvicceket)

Ahogy Hex is említette, mindegyik ősmagyar terület, szóval ez nem érv :p

(ezt egyébként tényleg el kellene játszani, kikiáltani az összes területet ősmagyarnak, és imperialistázni mindenki mást, aki bitorolja őket :D)
- just 4 teh lulz
- FTW
még mindig :D

szamóka 08-19-2009 22:38

Quote:

Originally Posted by Von (Post 221882)
Ahogy Hex is említette, mindegyik ősmagyar terület, szóval ez nem érv :p

(ezt egyébként tényleg el kellene játszani, kikiáltani az összes területet ősmagyarnak, és imperialistázni mindenki mást, aki bitorolja őket :D)
- just 4 teh lulz
- FTW
még mindig :D

Ebben igazad van, gondolni kell a 3. VH utáni szórakozásra is. Pl. Urált elfoglalni a gyengusz oroszoktól, meg ilyenek...

Von 08-19-2009 22:53

De erről jutott eszembe, és nagy nehezen meg is találtam a megfelelő hivatkozást, mindig öröm ilyeneket visszaolvasni:
Idézek egy cikket, amit a PEACE adott ki, pár nappal a világháború megkezdése előtt. (lentebb lefordítom magyarra is)

"Dear Citizens of the United States of America,

I, PEACE spokesman Jazar, hereby announce that the PEACE Global Community intends to invade your homeland regions on July 15th, 2009. We plan to invade and destroy your Q5 hospitals, then march on to DC, just for the heck of it.

Sincerely,
Jazar
PEACE Spokesman"

"Kedves amerikai állampolgárok,

Én, a PEACE szóvivője, Jazar, ezennel kinyílvánítom, hogy a PEACE Nemzetközi Közösség szándékában áll lerohanni az országotokat 2009 július 15.-én. Azt tervezzük, hogy lerohanjuk és elpusztítjuk a q5 kórházaitokat, azután elmenetelünk Washingtonig, a fővárosotokig, csak a poén kedvéért.

Őszinte üdvözlettel,
Jazar
PEACE szóvivő"

Ez mennyire jól hangzott már akkor is, de visszaolvasva a mostani tények ismeretében most is :D

Pali papa 08-19-2009 23:47

Nekem Silent Bob cikke tetszett amit a háború előtt közölt az amerikai sajtóban, amiben a Capitólium magyar zászlóval volt ékesítve...
:D

Xeper 08-20-2009 00:08

Szépet alakít az eKormány mostanában... :(

Pali papa 08-20-2009 01:25

Hát, ja.
Van baj bőven...
:(

Tsobi 08-20-2009 10:38

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 221892)
Hát, ja.
Van baj bőven...
:(

Mimi,mi van?

Von 08-20-2009 17:14

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 221900)
Mimi,mi van?

Volt ugye ez a botrány a spanyol arany egy részének feltételezett ellopása körül, amiről kiderült, hogy tényleg osztogattak belőle, csak az nem, hogy kiknek és mennyit. Rlazol állítása szerint régi arcoknak akik sok munkát végeztek, én az ő álláspontját el is fogadtam, viszont az emberek nagy része nem hiszi el, hogy nem loptak belőle tetemes összegeket. (Arról nem is beszélve, hogy a bevallott osztogatást is lehet lopásként definiálni).
Azonban ez csak a kezdet, ahonnan elindultak a problémák, erről írtam is régebben.
A minap valaki belépett az eMagyar Nemzeti Bank és Nemzeti Aranytartalék orgokba és 1870 gold értékben cégeket vásárolt fel. Azóta sem lehet tudni ki volt, és milyen motivációval, annyit nyilvánvaló, hogy a felvásárolt cégek nagy része, de nem mind, teokrata volt. Pénzkiutalás viszont nem történt.
Tegnap éjszaka pedig valaki a Hadügyminisztérium orgjába lépett be, 1 goldért eladta a saját orgjának a hadügy gift és fegyvergyárát, egy másik állami fegyvergyárból pedig 100 q4es fegyvert raboltak el, és egy harmadikból pedig pénzt utaltak ki.
Egyik esetben sem történt hackelés az adminok szerint, tehát olyan csinálta, aki tudta a jelszót ezekhez az orgokhoz.
Ezt még megfejeli az a tény, hogy a jelenlegi magyar elnök, Falban, bár mostanában többet, de a ciklus elején napokig semmit sem foglalkozott az ország ügyeivel, itt sem volt.
Az ő hiánya és a mostani sorozatos botrányok miatt ma beadták a bizalmatlansági indítványt Falban ellen, és bár 19,5 óra hátra van még, egyelőre 13-4 arányban támogatja a Kongresszus az elnök lemondatását.

Ez azt jelenti, hogy jó eséllyel Rlazol lesz az elnök holnaptól már.

Amúgy szvsz annyi történik, hogy a megszerzett spanyol arany nem éppen megkérdőjelezhetetlen felhasználása után mások is jogosultnak kezdik érezni magukat arra, hogy a közösből magáncélra is jusson egy kevés.

Pali papa 08-20-2009 19:32

Az a belső ember nagy valószínűséggel falban volt...

Von 08-20-2009 19:35

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 221936)
Az a belső ember nagy valószínűséggel falban volt...

:eek:
Azt hogy és miért?

szamóka 08-20-2009 19:58

Quote:

Originally Posted by Von (Post 221937)
:eek:
Azt hogy és miért?

Tégla. Éééérted...

Xeper 08-20-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221938)
Tégla. Éééérted...

Ezt már a megválasztásakor is elsütötték párszor :p

Kutyuleee 08-21-2009 21:28

hmm én is követgetem itt az irományokat és ezerrel szurkolok eMagyarországnak is:D

Viszont erős gyanum van, hogy megfejtettem a rejtélyt,hogy igazi politikusaink mivel is foglalkoznak az ülés teremben a laptopjukon:) gyanus a hasonlóság a valósággal:)

Pepa 08-22-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 221978)
hmm én is követgetem itt az irományokat és ezerrel szurkolok eMagyarországnak is:D

Viszont erős gyanum van, hogy megfejtettem a rejtélyt,hogy igazi politikusaink mivel is foglalkoznak az ülés teremben a laptopjukon:) gyanus a hasonlóság a valósággal:)

Ikariamoznak, de erről már volt cikk.

Tsobi 08-22-2009 11:36

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 222005)

Poéngyilok by Pepus No. sok :D

szamóka 08-22-2009 14:43

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 222005)

Még mindig jobb, mint az a dán(?) parlamenti képviselő, akit egy szemfüles paparazzi épp egy heves Battlefield meccsen kapott le, miközben a frakciója az erőszakos játékok betiltása mellett szavazott...

Dus 08-26-2009 18:53

Kezdenek túl sokan lenni a Franciák... :o

Még az roszok is lehagytak minket. :o

Erről valaki valami info??

vityu 08-27-2009 14:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 222389)
Kezdenek túl sokan lenni a Franciák... :o

Még az roszok is lehagytak minket. :o

Erről valaki valami info??

Ezt nézegettem én is most, gyanítom, hogy az új területek elfoglalása lehet az oka, de nem tudom, sajnos jó pár napot itt is ki kellett hagynom a nyáron, így nem tudtam követni az eseményeket.:o

Von 09-08-2009 04:27

Kezd az eRepen is elharapózni az agyhalál sajnos...

Később kifejtem, ha addig nem tenné meg valaki esetleg. Bár a játékosok közül biztos sokan tudják mire gondolok, kíváncsi lennék, ki mit gondol Burgenlandról.

szamóka 09-08-2009 10:28

Quote:

Originally Posted by Von (Post 222989)
Kezd az eRepen is elharapózni az agyhalál sajnos...

Később kifejtem, ha addig nem tenné meg valaki esetleg. Bár a játékosok közül biztos sokan tudják mire gondolok, kíváncsi lennék, ki mit gondol Burgenlandról.

Engem spec a hányinger kerülgetett. Nem azért, mert visszakerült "jogos tulajdonosához" (nem játszóknak: osztrákok nemigen vannak a játékban, eAusztriát zömmel jenkik lakják), hanem amiatt, amit Kampec és sleppje művelt. (Nem játszóknak: Burgenland régóta magyar fennhatóság alatt volt, a PEACE GC elérkezettnek látta az időt, hogy visszaadjuk eAusztriának. A magyar kongresszus azonban leszavazta az elnök szerződéstervezetét, ezért a fent említett "úriember" magánakcióba kezdett. Még ez is elfogadható lett volna, hiszen a szövetség álláspontja az volt, hogy BL-t adjuk vissza. Kampecék azonban hamis hadügyi közlönyt adtak ki, majd az eredetit is megváltoztatták, majd külföldi pénzből tankoltak, ami finoman fogalmazva is ocsmány dolog volt. Ezen információk valóságtartalma nem biztos, hogy 100%, a médiából szedtem össze)

Dus 09-08-2009 13:32

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 222992)
Engem spec a hányinger kerülgetett. Nem azért, mert visszakerült "jogos tulajdonosához" (nem játszóknak: osztrákok nemigen vannak a játékban, eAusztriát zömmel jenkik lakják), hanem amiatt, amit Kampec és sleppje művelt. (Nem játszóknak: Burgenland régóta magyar fennhatóság alatt volt, a PEACE GC elérkezettnek látta az időt, hogy visszaadjuk eAusztriának. A magyar kongresszus azonban leszavazta az elnök szerződéstervezetét, ezért a fent említett "úriember" magánakcióba kezdett. Még ez is elfogadható lett volna, hiszen a szövetség álláspontja az volt, hogy BL-t adjuk vissza. Kampecék azonban hamis hadügyi közlönyt adtak ki, majd az eredetit is megváltoztatták, majd külföldi pénzből tankoltak, ami finoman fogalmazva is ocsmány dolog volt. Ezen információk valóságtartalma nem biztos, hogy 100%, a médiából szedtem össze)

Az biztos, hogy én olyat olvastam hadügyi közlönyben, hogy visszaadjuk, ezért azon az oldalon harcoltam. :(:(

szamóka 09-08-2009 19:41

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 223010)
Az biztos, hogy én olyat olvastam hadügyi közlönyben, hogy visszaadjuk, ezért azon az oldalon harcoltam. :(:(

Ezért volt gerinctelen dolog fake közlöny, sokan először ütnek, csak aztán böngészgetik a médiát. A kétkattosokról nem is beszélve. Utána persze nagy volt Kampecék szája, hogy a többség pirosat ütött, mert vissza akarták adni burgerkinget. (Shaok népi kezdeményezésén viszont mosolyogtam egy jót.)

szamóka 09-16-2009 15:23

http://kepfeltoltes.hu/090916/103712...toltes.hu_.jpg

Andrew 09-16-2009 18:21

Mindig is tudtam :D

szamóka 09-25-2009 08:35

http://images.netbag.hu/20090925/09344093893.JPG

Von 09-25-2009 15:52

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 223848)

Jajj nem kell takarózni a 20as szinttel, vállald csak be, hogy 100-150 közötti karaktert viszel :D
/mint ahogy mindenki más is :p/

vityu 09-25-2009 15:56

hohó, ma lettem 19-es :)
Kicsit meglátszik a nyári kihagyásom, mert ennek nem most kellett volna bekövetkeznie. :) De azért nem olyan rossz dolog ez ilyenkor sem! :)

Von 09-25-2009 16:02

Menjetek Moldovát TO-zni, ha még nem tettétek meg!
mibbit #togov szoba :)

szamóka 09-25-2009 17:10

Quote:

Originally Posted by Von (Post 223890)
Jajj nem kell takarózni a 20as szinttel, vállald csak be, hogy 100-150 közötti karaktert viszel :D
/mint ahogy mindenki más is :p/

Nem a 20as szint a poén, hanem a szakállas bácsi (Platón?) üzenete... (mellesleg nincs 100 multim, tízzel is sok a nyűg;) )

Von 09-25-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 223898)
Nem a 20as szint a poén, hanem a szakállas bácsi (Platón?) üzenete... (mellesleg nincs 100 multim, tízzel is sok a nyűg;) )

Ejj, én pontosan láttam amit látni kellett, és azt fordítottam ki: valld be, hogy most is regeltél egyet, azért írta Platón, hogy tölts fel avatart! :p

szamóka 09-25-2009 17:59

Quote:

Originally Posted by Von (Post 223901)
Ejj, én pontosan láttam amit látni kellett, és azt fordítottam ki: valld be, hogy most is regeltél egyet, azért írta Platón, hogy tölts fel avatart! :p

Már hetek óta nem regeltem, csak bugzilla újabb mutatványát kívántam bemutatni. Bár ilyen alapon minden nap tölthetnék fel képet ide...

Von 09-25-2009 23:24

Na végre valami történik is :)

USA megtámadta Manitobát (ősi magyar föld), 1 vs 1-ben harcolhatunk ellenük.
Közben persze Kanada is támad minket, így gyakorlatilag 2 állam ellen harcolunk, de most mindenről lehullik a lepel, mivel nem szövetségi rendszerek csatáznak már, ha nem külön országok egymás ellen :)

szamóka 09-25-2009 23:51

Quote:

Originally Posted by Von (Post 223917)
Na végre valami történik is :)

USA megtámadta Manitobát (ősi magyar föld), 1 vs 1-ben harcolhatunk ellenük.
Közben persze Kanada is támad minket, így gyakorlatilag 2 állam ellen harcolunk, de most mindenről lehullik a lepel, mivel nem szövetségi rendszerek csatáznak már, ha nem külön országok egymás ellen :)

Aha persze. Vajon az ellen tankjai hol fognak ütni holnap?

All times are GMT +1. The time now is 08:58.