![]() |
Quote:
A frissítés javította a chat sorrendjének összekuszálódását, és talán valamit csinbált a térképszéteséssel is. Ez utóbbira majd kérnék szépen sok-sok visszajelzést. Szétesik-e most még valakinél a térkép? |
Quote:
Egyelőre kiiktattam azt a gyorsítómodult, ami ezt okozta. Nagy kár érte... |
Quote:
Quote:
Azt hiszem a tesztelésem túl korán ért véget. :( És így a játékomnak is lőttek :( |
Quote:
|
Quote:
Áh, megtaláltam, megnézem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt nem értem,hogy a szintlépésekkel miért nem növekszik az ÉP. Logikus lenne és bosszantó tud lenni,hogy amíg én a patkány 76 ÉP-t leviszem 12-re,addig Ő az én 20-ammal kivégez.
Laci említette,amivel tökéletesen egyetértek.. az irányítást valóban lehetne kicsi alakítani. Vagy nyilakkal,vagy megkülönböztetéssel,hogy mettől meddig terjed a karakter aurája.. Amit még nem értek az az,hogy ok,hogy miért van az,hogy a kereskedőt először simán legyőztem,a második kereskedő,aki szintén egyedül volt rámvágott egy 18-asat és végem lett. Az őr ugyanez.. 54-eset vágott rám a 192-es ÉPjével és épp csak meg tudtam rúgni. Egyelőre ennyi,remélem nem ismételtem senkit :) És tetszik :) |
Az a kérdés vetődött fel bennem,hogy mit gondoltok arról,hogy ha MP-t a kari nem percenként kapna 29-et,hanem 2 mp-nként 1-et? Időnként zavaró,hogy már csak egy-két lépésre vagy a céltól,és akkor várnod kell egy hosszú percet. :)
|
jó reggelt! engem csak 2 dolog zavar most,de ha jól emlékszem írtad,hogy majd ma lesz finomítva,az a varázshasználó gyengesége,vagyis inkább túl nagy követelménye.
a másik a bandázás:ha egymagad neki mész 5 szinten egy patkánynak,az szinte tuti megöl,ha neki megyünk 6-an akkor összesen 1-2 tp kap érte a legtöbb tp-vel rendelkező.igy az elején biztos nem éri meg összeállni csapatba...sztem. amúgy mióta kikapcsoltad a cachet nálam nem volt térkép széthullás,a chat se kavarodott össze.és ezt a aurás dolgot támogatnám,mert velem is előfordul hogy túl közel kattintok. |
Quote:
Quote:
Az első fele bonyolultabb... Jön Gézuka, aki nekimegy a kereskedőnek. Gézuka egész ügyes tulajdonképpen, és a kereskedő életpontjainak 90%-át leüti, mielőtt meghalna. A kereskedő már több sebből vérzik, alig él. Ekkor jössz, és hamar végzel vele. Aztán pedig találkozol egy olyan kereskedővel, aki nincs a halálán... :) |
Quote:
|
Belső kérésre:
Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a kutyát. 2 életerőt sérült. Megvágtad a kutyát. 2 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a kutyát. 2 életerőt sérült. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Megrúgod a kutyát. 2 életerőt sérült. Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett. Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya |
Quote:
|
ööö... ezt most találtam:
Fellököd a takarítót. Megvágtad a takarítót. 3 életerőt vesztett. Takarító megütött. 2 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Takarító A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Macska élettelenül esik a földre. Megvágtad a macskát. 3 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Megvágtad a macskát. 3 életerőt vesztett. Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska Nem volt tovább. És alapvetően egy takarítót támadtam. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát megtámadtam egy takarítót, erre macska lett... de a macsek halála után egy körig még csatáztam a takarítóval, ami feladhatta a küzdelmet, mert nem volt folytatás. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez "nem probléma", mert a gorgethetőség, illetve kiválaszthatóság csak most van bekapcsolva, hogy ki lehessen másolni, amúgy ez nem lesz, és mindig a tetején marad, a legfrissebb eseményeket mutatva. |
13. szinten egy harc:
Quote:
|
Quote:
Most pipáltuk ki... |
csapatban sikerült...8,9,10,vs11,11,11
vajon melyik csapat nyert? és amint vége lett kis ép miatt egyből levadászta hex az egyetlen túlélő karim.szal a kihívásos rendszert támogatom.. |
|
Egyéb érdekesség:
Harcoltam egy Takarítóval, MEGÖLTEM!!, és utána MEGHALTAM!!!.... Ez nem normális szerintem. :D " MEGHALTÁL!! A csatáért 33 tapasztalati pontot és 4 aranyat kapsz. Takarító élettelenül esik a földre. " Mérgezett volt a felmosóvize? Vagy miért haltam meg a semmitől? Vagy ha én haltam meg előbb, ő mibe halt bele? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mivel tegnap nem írhattam még a csetbe, ma tünt fel, nem jelennek meg az ékezetek a hosszú "ő" és "ű" betűkon, valszeg nálam a hiba, de mit csinálhatok vele? Pl megszokom?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
a k9özös chaten sokszor előfordul, hogy nem jelenik meg a HSZ, amit beírok.
elméletileg nem túl hosszú, nincs benne extra karakter, szóval egy sima 1-2 soros szöveg. |
Quote:
|
megvan a megoldás. nem frissül nálam a közös chat, csak akkor látom meg az új hsz-eket, ha átkattintok a Klán chat fülre, majd onnan vissza.
|
és maga a játék se frissül. kb 10 perce 1 életem, és 0 mozgáspontom van..
(az internetbeállításokhoz nem értem hozzá, játék közben abbamaradt a frissülés...) ez a jelenség AZUTÁN kezdődött, hogy elkezdtelek követni, majd visszavontam a követést rólad!!!!! (Ati nevű játékosra nyomtam a követést |
All times are GMT +1. The time now is 20:52. |