Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1. TESZT: Indulási egyensúly (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3438)

Ati 04-15-2009 21:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207919)
Hát ez így sose lesz újraindítva, pedig 2 javítás is lenne benne. :D Vagyis az egyikről még csak remélem, hogy javítás... ;)

No akkor várunk vele még pár órát. :)

Csak meg lett végül ejtve ez is. :)

A frissítés javította a chat sorrendjének összekuszálódását, és talán valamit csinbált a térképszéteséssel is.

Ez utóbbira majd kérnék szépen sok-sok visszajelzést. Szétesik-e most még valakinél a térkép?

Ati 04-15-2009 21:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207928)
Ez utóbbira majd kérnék szépen sok-sok visszajelzést. Szétesik-e most még valakinél a térkép?

Közben már meg is jött a válasz, továbbra is szétcsúszott. :(

Egyelőre kiiktattam azt a gyorsítómodult, ami ezt okozta. Nagy kár érte...

vityu 04-15-2009 23:58

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 207656)
Az jó, mert én mégg be se tudok lépni azt írja ki, hogy a szerver nem érhető el próbáljam meg pár perc múlva :mad:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207659)
Tűzfalon engedd neki a kommunikációt.

Ki van kapcsolva a tűzfalam és nem enged be... Sajnos szerverhez kell kapcsolódni, és ezt a koli hálózata nem engedi. :(
Azt hiszem a tesztelésem túl korán ért véget. :(

És így a játékomnak is lőttek :(

Xeper 04-16-2009 00:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 207947)
Ki van kapcsolva a tűzfalam és nem enged be... Sajnos szerverhez kell kapcsolódni, és ezt a koli hálózata nem engedi. :(
Azt hiszem a tesztelésem túl korán ért véget. :(

És így a játékomnak is lőttek :(

SSH tunnel?

vityu 04-16-2009 00:04

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 207949)
SSH tunnel?

Tessék? kicsit magyarabbul? :)

Áh, megtaláltam, megnézem...

vityu 04-16-2009 00:12

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 207949)
SSH tunnel?

Nem értek én ehhez. Próbálkoztam, nem megy. :(

Xeper 04-16-2009 00:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 207950)
Tessék? kicsit magyarabbul? :)

Áh, megtaláltam, megnézem...

Van egy putty nevű program, abban könnyű beállítani... csak egy olyan gép címe kell, amihez be lehet csatlakozni, és rajta keresztül lehet netezni :)

vityu 04-16-2009 00:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 207953)
Van egy putty nevű program, abban könnyű beállítani... csak egy olyan gép címe kell, amihez be lehet csatlakozni, és rajta keresztül lehet netezni :)

És ilyet hol találok vajon? Hagyom inkább, ez nekem már kezd sok lenni. :( Jó lett volna, de asszem vége! :(

Tsobi 04-16-2009 06:45

Azt nem értem,hogy a szintlépésekkel miért nem növekszik az ÉP. Logikus lenne és bosszantó tud lenni,hogy amíg én a patkány 76 ÉP-t leviszem 12-re,addig Ő az én 20-ammal kivégez.
Laci említette,amivel tökéletesen egyetértek.. az irányítást valóban lehetne kicsi alakítani. Vagy nyilakkal,vagy megkülönböztetéssel,hogy mettől meddig terjed a karakter aurája..
Amit még nem értek az az,hogy ok,hogy miért van az,hogy a kereskedőt először simán legyőztem,a második kereskedő,aki szintén egyedül volt rámvágott egy 18-asat és végem lett. Az őr ugyanez.. 54-eset vágott rám a 192-es ÉPjével és épp csak meg tudtam rúgni.

Egyelőre ennyi,remélem nem ismételtem senkit :) És tetszik :)

Tsobi 04-16-2009 07:28

Az a kérdés vetődött fel bennem,hogy mit gondoltok arról,hogy ha MP-t a kari nem percenként kapna 29-et,hanem 2 mp-nként 1-et? Időnként zavaró,hogy már csak egy-két lépésre vagy a céltól,és akkor várnod kell egy hosszú percet. :)

Rider Of Rohan 04-16-2009 08:13

jó reggelt! engem csak 2 dolog zavar most,de ha jól emlékszem írtad,hogy majd ma lesz finomítva,az a varázshasználó gyengesége,vagyis inkább túl nagy követelménye.
a másik a bandázás:ha egymagad neki mész 5 szinten egy patkánynak,az szinte tuti megöl,ha neki megyünk 6-an akkor összesen 1-2 tp kap érte a legtöbb tp-vel rendelkező.igy az elején biztos nem éri meg összeállni csapatba...sztem.
amúgy mióta kikapcsoltad a cachet nálam nem volt térkép széthullás,a chat se kavarodott össze.és ezt a aurás dolgot támogatnám,mert velem is előfordul hogy túl közel kattintok.

Ati 04-16-2009 08:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 207960)
Azt nem értem,hogy a szintlépésekkel miért nem növekszik az ÉP.

Ha a tanulási lehetőségedet ennek növelésére költöd, akkor növekszik. ;)

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 207960)
Amit még nem értek az az,hogy ok,hogy miért van az,hogy a kereskedőt először simán legyőztem,a második kereskedő,aki szintén egyedül volt rámvágott egy 18-asat és végem lett. Az őr ugyanez.. 54-eset vágott rám a 192-es ÉPjével és épp csak meg tudtam rúgni.

A második részét nem értem. Azért vágott nagyot, és azért haltál meg hamar, mert az őr erősebb volt nálad.

Az első fele bonyolultabb... Jön Gézuka, aki nekimegy a kereskedőnek. Gézuka egész ügyes tulajdonképpen, és a kereskedő életpontjainak 90%-át leüti, mielőtt meghalna. A kereskedő már több sebből vérzik, alig él. Ekkor jössz, és hamar végzel vele. Aztán pedig találkozol egy olyan kereskedővel, aki nincs a halálán... :)

Tsobi 04-16-2009 08:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 207963)
Az első fele bonyolultabb... Jön Gézuka, aki nekimegy a kereskedőnek. Gézuka egész ügyes tulajdonképpen, és a kereskedő életpontjainak 90%-át leüti, mielőtt meghalna. A kereskedő már több sebből vérzik, alig él. Ekkor jössz, és hamar végzel vele. Aztán pedig találkozol egy olyan kereskedővel, aki nincs a halálán... :)

Igen,ez a gondolat bennem is megfogalmazódott,mikor egy 2-es ÉP-vel rendelkező takarítót segítettem át a másvilágra. :)

Xeper 04-16-2009 12:32

Belső kérésre:

Megvágtad a kutyát. 3 életerőt vesztett.
Kutya megharapott. 1 életerőt vesztettél.
Megrúgod a kutyát. 2 életerőt sérült.
Megvágtad a kutyát. 2 életerőt vesztett.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Kutya

csabi 04-16-2009 12:34

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 207996)
Belső kérésre:

:D én macskát kértem, de nincs ezzel semmi baj.. jó a rúgásod és majd az iskolában tudsz 2. támadást tanulni, akkor lesz csak igazán zsír! :)

Xeper 04-16-2009 12:40

ööö... ezt most találtam:

Fellököd a takarítót.
Megvágtad a takarítót. 3 életerőt vesztett.
Takarító megütött. 2 életerőt vesztettél.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Takarító
A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
Macska élettelenül esik a földre.
Megvágtad a macskát. 3 életerőt vesztett.
Macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél.
Megvágtad a macskát. 2 életerőt vesztett.
Megvágtad a macskát. 3 életerőt vesztett.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska

Nem volt tovább. És alapvetően egy takarítót támadtam.

Ati 04-16-2009 12:43

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 207996)
Belső kérésre:

:confused::confused::confused:

csabi 04-16-2009 12:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208000)
:confused::confused::confused:

én kértem tőle, a második támadás miatt, de közben cseten is mind1.. :)

Ati 04-16-2009 12:48

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208002)
én kértem tőle, a második támadás miatt, de közben cseten is mind1.. :)

Hmm, de ebben nincsen második támadás... :)

Xeper 04-16-2009 12:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208006)
Hmm, de ebben nincsen második támadás... :)

Valóban nincsen... viszont a másik bevágott csata eléggé érdekesre sikeredett. Az hogyan lehetséges?

Ati 04-16-2009 12:57

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208008)
Valóban nincsen... viszont a másik bevágott csata eléggé érdekesre sikeredett. Az hogyan lehetséges?

Mi a folytatás? Ha nincs vége a csatának, akkor nem tudzs elmenni onnan. Ha el tudtál, akkro valahogy vége kellett, hogy legyen.

Xeper 04-16-2009 13:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208010)
Mi a folytatás? Ha nincs vége a csatának, akkor nem tudzs elmenni onnan. Ha el tudtál, akkro valahogy vége kellett, hogy legyen.

Az volt a vége, amit írtam. Ezért furcsállom...
Tehát megtámadtam egy takarítót, erre macska lett... de a macsek halála után egy körig még csatáztam a takarítóval, ami feladhatta a küzdelmet, mert nem volt folytatás.

Ati 04-16-2009 13:07

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208012)
Az volt a vége, amit írtam. Ezért furcsállom...
Tehát megtámadtam egy takarítót, erre macska lett... de a macsek halála után egy körig még csatáztam a takarítóval, ami feladhatta a küzdelmet, mert nem volt folytatás.

Ez 2 csata, csak közben nem voltak törölve a hadi események. Először megtámadtál egy macskát, akivel végeztél is, majd megtámadtál egy takarítót, és ez olyan, mintha még csata közben lett volna, amikor a takarítót még nem győzted le.

Xeper 04-16-2009 13:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208013)
Ez 2 csata, csak közben nem voltak törölve a hadi események. Először megtámadtál egy macskát, akivel végeztél is, majd megtámadtál egy takarítót, és ez olyan, mintha még csata közben lett volna, amikor a takarítót még nem győzted le.

De nem volt folytatása... macskát pedig nem támadtam meg. Ott kezdődik, hogy kiírja a macska megtámadását, és ott van vége, hogy ütöttem egyet a takarítóra, ő pedig eltűnt a ködben. Vagy mi. Esetleg az lehet, hogy korábban visszagörgettem a logot, és csata kezdetekor nem áll a legfrissebre, hanem csak tolja az aktuális helyzetet az új események érkeztével? Mindenesetre a csata közben olyan volt, mintha a macskával hadakoztam volna -az életem is kb úgy fogyott.

Ati 04-16-2009 13:41

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208015)
Esetleg az lehet, hogy korábban visszagörgettem a logot, és csata kezdetekor nem áll a legfrissebre, hanem csak tolja az aktuális helyzetet az új események érkeztével?

Ha legörgeted, akkor "ott marad" helyileg a logban, és az új események csak lejjebb tolják a tetejét. De a legfrissebbhez fel kell menned a tetejére. Ha görgetted, akkor ez az oka valóban.

Ez "nem probléma", mert a gorgethetőség, illetve kiválaszthatóság csak most van bekapcsolva, hogy ki lehessen másolni, amúgy ez nem lesz, és mindig a tetején marad, a legfrissebb eseményeket mutatva.

csabi 04-16-2009 14:30

13. szinten egy harc:

Quote:

A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
Macska élettelenül esik a földre.
Kivéded Macska támadását.
Megrúgod a macskát. 3 életerőt sérült.
Kivéded Macska támadását.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Macska
Aréna eddig ok, csak csapatban még nem tudtuk tesztelni. azon lehet h változtatni kellene, h orvul ne lehessen le arénázni vkit.. :) hanem ien kihívásosnak kellene lennie, amit el lehet fogadni, v elutasítani.

Dus 04-16-2009 14:38

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208019)
13. szinten egy harc:

Aréna eddig ok, csak csapatban még nem tudtuk tesztelni. azon lehet h változtatni kellene, h orvul ne lehessen le arénázni vkit.. :) hanem ien kihívásosnak kellene lennie, amit el lehet fogadni, v elutasítani.

Csapat aréna is jó :)
Most pipáltuk ki...

Rider Of Rohan 04-16-2009 14:42

csapatban sikerült...8,9,10,vs11,11,11

vajon melyik csapat nyert?

és amint vége lett kis ép miatt egyből levadászta hex az egyetlen túlélő karim.szal a kihívásos rendszert támogatom..

[HTPA]GeeForce 04-16-2009 15:01

Ati, ezt csekkold le, hogy mi

[HTPA]GeeForce 04-16-2009 15:08

Egyéb érdekesség:

Harcoltam egy Takarítóval, MEGÖLTEM!!, és utána MEGHALTAM!!!....

Ez nem normális szerintem. :D

"
MEGHALTÁL!!
A csatáért 33 tapasztalati pontot és 4 aranyat kapsz.
Takarító élettelenül esik a földre.
"

Mérgezett volt a felmosóvize? Vagy miért haltam meg a semmitől?

Vagy ha én haltam meg előbb, ő mibe halt bele? :D

Ati 04-16-2009 15:12

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208019)

Az arénának azért nincs kijárata, mert ott főleg "arénajátékok" lesznek, ami ilyen "ki marad élve utoljára", jellegű játék lesz főleg, de sokminden egyebet is ki lehet találni. Most ideális az egymás elleni harcot tesztelni, mert nem vesztesz vele TP-t, meg nincs is egyelőre olyan terület, ami gyilkolós lenne.

Ati 04-16-2009 15:13

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 208022)

Erről ma már volt szó. :p :D

Ati 04-16-2009 15:14

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 208023)
Egyéb érdekesség:

Harcoltam egy Takarítóval, MEGÖLTEM!!, és utána MEGHALTAM!!!....

Ez nem normális szerintem. :D

"
MEGHALTÁL!!
A csatáért 33 tapasztalati pontot és 4 aranyat kapsz.
Takarító élettelenül esik a földre.
"

Mérgezett volt a felmosóvize? Vagy miért haltam meg a semmitől?

Vagy ha én haltam meg előbb, ő mibe halt bele? :D

Elvéreztél. Ha mindkettőtöknek nulla lett az életpontja, akkor mindketten meghaltok.

Cassandra 04-16-2009 15:21

Mivel tegnap nem írhattam még a csetbe, ma tünt fel, nem jelennek meg az ékezetek a hosszú "ő" és "ű" betűkon, valszeg nálam a hiba, de mit csinálhatok vele? Pl megszokom?:D

Ati 04-16-2009 15:22

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 208029)
Mivel tegnap nem írhattam még a csetbe, ma tünt fel, nem jelennek meg az ékezetek a hosszú "ő" és "ű" betűkon, valszeg nálam a hiba, de mit csinálhatok vele? Pl megszokom?:D

Most írtam be kicsit is és nagyot is, és megjelent szépen.

Cassandra 04-16-2009 15:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208030)
Most írtam be kicsit is és nagyot is, és megjelent szépen.

Nekem nem.:p

[HTPA]GeeForce 04-16-2009 15:35

a k9özös chaten sokszor előfordul, hogy nem jelenik meg a HSZ, amit beírok.

elméletileg nem túl hosszú, nincs benne extra karakter, szóval egy sima 1-2 soros szöveg.

Ati 04-16-2009 15:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 208034)
a k9özös chaten sokszor előfordul, hogy nem jelenik meg a HSZ, amit beírok.

elméletileg nem túl hosszú, nincs benne extra karakter, szóval egy sima 1-2 soros szöveg.

100 karaktert írhatsz egyben, utána nem folytatja az írást.

[HTPA]GeeForce 04-16-2009 15:39

megvan a megoldás. nem frissül nálam a közös chat, csak akkor látom meg az új hsz-eket, ha átkattintok a Klán chat fülre, majd onnan vissza.

[HTPA]GeeForce 04-16-2009 15:40

és maga a játék se frissül. kb 10 perce 1 életem, és 0 mozgáspontom van..

(az internetbeállításokhoz nem értem hozzá, játék közben abbamaradt a frissülés...)

ez a jelenség AZUTÁN kezdődött, hogy elkezdtelek követni, majd visszavontam a követést rólad!!!!! (Ati nevű játékosra nyomtam a követést

All times are GMT +1. The time now is 20:52.