![]() |
Quote:
|
Quote:
(tudom, nem játszottál...) Grat Pool :) |
Ehhh ez gyenge lett.
Nem sikerült 6millió íjat beütni pedig gondolkodtam,hogy képzek 12millió lovat de hát valahogy nem jött össze 1500egységből:) A hétvégi délutáni forduló véletlenül nem most szombaton lesz?:D |
Dus!
Te melyik ori voltál?:) (ha nem titok) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aktuális állás mellékelve. Van két darab 9 pontosunk, és 3 darab 7 pontosunk. Kezd egyre izaglasabb lenni! :)
|
Quote:
|
Nekem is jó a szombat:)
Bár nekem most mindig jó... |
Quote:
Végül is nekem csak a szombat a lényeg de gondolom alapból is szombaton lenne. |
Quote:
|
Quote:
Talán összejön 10 fő:) |
Grat mindenkinek!:)
Bár csak 5. lettem, de talán ez a párbajom sikerült a legjobban:D. bár 2 komoly hiba még mindig bejátszott..:-( |
Quote:
Jelentkezések elfogadása csak minimum 10 jelentkező esetén! Jelentkezési határidő szombat reggel. Ezután már nem lesz bevéve, aki jelentkezik. |
Quote:
Remélem összejövünk annyian:) |
Quote:
|
Quote:
|
családi okok miatt nem voltam délelőtt.. :(
|
Quote:
|
Na még 3-an aztán jó lesz:)
|
Habsburgia, Neked írom: Már pontosan nem emléxem, de 500 + pár db ijjam volt, 15 torony, 98% katmorál és 40% teki, a lovaim pont egészkor értek haza egy koppanásból...
Én már fél órával a vége felé a tolikra gyúrtam, ha vki megelőz, le tudjam lopni... Láttam, Te is próbáltál engem, de a végére lett vagy 500 tolvajom... |
Quote:
Mondjuk engem az elején csúnyán megkurtítottak emberrel 5 körön keresztül, lehet közrejátszott. :D |
Quote:
lett volna több is, de engem is loptak a közepén |
Nekem nem volt 1700 egységem bár én többet toltma lóba meg íjba összesen ha lett volna fém 2500-at is leképzek végülis.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Az meg,hogy játszol az jó. Én is játszanék az 5pont után is ha ráérek. |
Na még 2 jelentkező gyorsan a holnapi párbajra:)
|
Quote:
|
Ati, attol fuggetlenul hogy osszejon a 10 ember vagy sem, a parbajt elinditod majd? Persze az eredmenyek nem szamitanak majd.
|
Quote:
|
Már majdnem úgy nézett ki, hogy mégsem leszek, mert el kell menni melózni, de eddig mégis úgy fest, hogy nem...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na már, csak 2 jelentkező kéne a holnapi párbajhoz:)
Gyorsan jelentkezzetek, mert nem lesz hely estére! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:08. |