![]() |
Quote:
hullával a varázslás, lopás, teki és egyéb tereken nem tanulsz meg semmit... emberként, ha nem toli vagy annyi varival, hogy ne ártózzanak, akkor nem lesznek jó élményeid, mert hadügyileg nem túl jó, legalábbis úgy nem, hogy ezzel ne mennjen jelentős kára a tolik ill varik számának orkkal meg megint sok jó élményed lesz, mert letekiznek és azt se tudod miért dezertált el a sereg negyede:D |
Quote:
Ha meg eélg jól megy, akkor kipróbálhatja a többit is:) |
hol javasoltam kezdőknek gnómot:confused:
|
Sehol, csak nehogy valaki javasolja... az nem neked szólt;)
|
Quote:
Én is elffel kezdtem, a fantomsereg fenn volt és nem nagyon zaklattak, ha nem adtam okot, elég nyugisan lehet vele fejlődni, na meg a betoníjj se hátrány;) |
hallod:D
előre szólsz, hogy nehogy valaki javasolja:D:) |
jobb félni, mint megilyedni:D:D
|
Felülbírálom magam. Én elég jól elvoltam az 5-ösön emberrel, majd hullával, s most elvagyok orkkal, de mióta kipróbáltam az óriást változott a véleményem.
De: Ha valaki csak úgy nekikezd tapasztalatok, segítség (fórum, szövetséges) nélkül, bármely fajjal el lehet szúrni. |
Quote:
nekem is volt emberem, de kritikán alúli volt és azért nem bántották:D aztán hulla és igaz, hogy minden nap leloptak, de ez valahogy hozzá tartozott a játékhoz, hogy minden nap láttam, hogy loptak:) |
Hullával nagyon szépen megvoltam. Lopni nem volt mit tôlem megütöttek ütöttem. Aztán felértem, s meguntam, hogy nem tudok varázsolni. A 4-esen orkra váltottam. Amíg mf voltam azzal is jól elvoltam. (Jó szöviben persze jobb lenne, de ez nem jött össze még)
|
Én először óriással próbáltam, de kezdő létemre elrontottam, és utána átváltottam elfre, arró mg mindig lepattantak:) Utána próbáltam az orkot, eleinte nagyon tetszett, hogy majd végigvertem a mezőnyt, de betámadtam egyvalakit akit nem kellett volna, és utána szarrá loptak, és 5 sereggel kísértek haza, majd 4ben buktam el, szintén a saját hülyeségem miatt:(
Úgyhogy most barátkozok a törpivel, naon etszik:D:D:D OFF/ Ebből akár még szappanoperát is csinálhatnának:D/ON |
Én a hadis orkokat vagy az elfeket attól függően hogy lassan épít sereget és inkább először a védelemre koncentrál(elf)Vagy éljen a háború és inkább a védekezést építi lassabban(ork)de erre aztán nagyon rá lehet fázni(tapasztalat)
|
Quote:
Mágiák - az országra ható varázslatok: Védelem (36 kör) Aktív varázslatok: Védelem (36 kör) Harci morál: 94% Célpont: MAGADRA Varázslat: Védelem 1 kör: 87 % 6 kör: 14 % 11 kör: 7 % 16 kör: 5 % 21 kör: 4 % 26 kör: 3 % 31 kör: 2 % 36 kör: 2 % Varázslók készültsége: 91% Faj: Ork ;) |
2% eséllyel sikerült feltenni a védelmet 36 körre?
talán 50szer próbálkoztál? :D igaz, annyiszor nem is lehet, mert elfogy a készültség.. de gondolom nem elsőre sikerült, többször kellett próbálkozni? |
minden adat ki van írva, csak el kell olvasni.
;) |
gondolom 2.-jára sikerült, mert 91%os a készültség
|
Quote:
szamolni tudni kell :P |
Quote:
|
Quote:
a védelem felrakása 3%ot vesz le a készültségből egy átlagos országnál mivel az orknak jobban fáradnak a varázslói, gondolom neki 4% kell ahhoz vagyis ha 2szer próbálkozott akkor ment le 91%ra |
Quote:
Na akkor most hogy is van? :) Ha 100rol indult, nincs megoldas :) |
Quote:
akkor talán így lesz: mivel a normálban egy védelem varázslat 3% kell, ha nem sikerül akkor 2% az orknál egy védelem 4% -ot vesz le, akkor ha nem sikerül, 3%ot vesz le? |
elsőre sikerült.
|
Szerencse.
|
ember
Bárki bármit mond, szerintem az ember a legjobb tolvaj, mert az az egyetlen, aminek a varik semmiképp sem tudnak ártani
|
Quote:
egy feles vagy egy élesebb elf simán átlopja, és talán csak a hulla nem üti be:D kap két sereget földre ha pattog, de nem ölik le a tolijait, de jó:D |
Ez erős túlzás
ez túlzás, ha jól csinálja az ember, csak egy erős félelf toli tud neki ártani, de milyen tolvaj lop tolvajtól? :p
|
aki nem csak hobbiból lopkod, hanem haszonért:)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
A többi aki csak a törpét meri tekizni azt úghy hívják hogy vérpistike és nem tolvaj ;-) |
Quote:
|
Quote:
Ha leölik a varikat a könyvtárkulcs azért még fennmarad egy ideig és, ha figyelnek, akkor már nem is lesz mit ellopnod, mire odajutsz, hogy megtehetnéd. |
Quote:
De én csak arra voltam kíváncsi, hogy azt hogy hívják :) |
Quote:
|
Quote:
Helyesbítek. Jó kis ember tolisom volt, de mf hulla nem egyszer simán bevert. Ha kevesebb tolit tartok, a félelfek járkáltak volna át rajtam... |
és nem tették? :)
|
Quote:
Nem. Te is csak fenyegetőztél, aztán valahogy átmentél anarchba mielőtt az eseményre sor került volna:) |
jesszusom..bárcsak ilyenre emlékeznék :) rég volt. privibe mesélj pls :)
ui: úgy emlékeztem h átloptam az emberedet L-ben |
Quote:
|
hello
valaki mondja meg a törp mennyi fegyvert készít 28 kovácsműhellyel?:) :confused: |
9*28=252 fegyót
|
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |