Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Óriás stratégiák és tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3234)

priest 06-09-2010 15:54

Köszönöm szépen, kipróbálom!

Ori 11-02-2010 19:22

Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy óriás tudóssal(hadis/varis) akarok mf-ként egy kis tartalékot képezni 5/W-ben, és hogy lenne ezt érdemes csinálni? A tekercseket még sziesztával is nagyon lopják ha sok van belőle, és veszélyes lenne abban tartani a pénzt, könyvtárazás helyett inkább maradnék 200-on és kitenném a piacra a katonákat(napi 10%-ot), megvenni megvennék őket, de a pénzt hogy óvjam? Vagy menjek fentebb, és építsek 20 bankot, és tartsam egyszerűen aranyban?

vityu 11-02-2010 21:25

Quote:

Originally Posted by Ori (Post 269810)
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy óriás tudóssal(hadis/varis) akarok mf-ként egy kis tartalékot képezni 5/W-ben, és hogy lenne ezt érdemes csinálni? A tekercseket még sziesztával is nagyon lopják ha sok van belőle, és veszélyes lenne abban tartani a pénzt, könyvtárazás helyett inkább maradnék 200-on és kitenném a piacra a katonákat(napi 10%-ot), megvenni megvennék őket, de a pénzt hogy óvjam? Vagy menjek fentebb, és építsek 20 bankot, és tartsam egyszerűen aranyban?

Én azt mondom, hogy óriással ne gyűjts tartalékot. Menj fel a topba, majd lépj szintet, és válassz törpét. Azzal lehet tartalékot képezni. Tartalékot pedig ha félsz a lopástól, akkor ha tekercsben tartod, rakd ki mindig, amikor visszajön, de én az egységekben hiszek. A helytartó kezeli, csak szabadságra nem szabad menni :)

Ildee 11-03-2010 08:38

Quote:

Originally Posted by Ori (Post 269810)

Szerintem nyugodtan irhatsz tekercset is, csak vigyazz, rakds ki mindig a piacra, mellette képezhetsz egységeket is, de szerintem hallgass vityura, a törpe nagyon jól termel fentebb
azert ne indulj el minimalis tartalek nelkul feljebb

Ori 11-05-2010 13:34

Sziasztok, most egy olyan kérdésem lenne, hogy hiába vagyok óriással, és van fent a szieszta, mégis nagyon viszik a tolvajok a tekercseim, lopásonként 2-300-at, és van olyan nap, h 20 szor meglopnak:S Igazából még nem vagyok betelve varázslókkal(200 hekin vagyok, 2 hete kezdtem kb), bár gondolom a tolvajok csak azt lopják akit be tudnak gömbözni, szóval csak hajtsak rá a varázslókra? (3360 fér majd, az gondolom csak elég lesz) Vagy mit lehetne tenni?

Dus 11-05-2010 13:37

Add el a tekercseket és máris nem fogják lopni. :)

Ori 11-05-2010 13:45

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 270057)
Add el a tekercseket és máris nem fogják lopni. :)

Hát igen, de a 45% mágia nélkül még többen be tudnak gömbözni, a hadi nélkül necces a fosztogatás, a lakáshelyzeti nélkül, meg kevesebb katonát tudok képezni, vagy az is működhet, h amíg nem telek be varikkal,addig csak a lakáshelyzetit hagyom bent, többit meg kiteszem piacra?

Ildee 11-05-2010 13:46

Quote:

Originally Posted by Ori (Post 270056)
Sziasztok, most egy olyan kérdésem lenne, hogy hiába vagyok óriással, és van fent a szieszta, mégis nagyon viszik a tolvajok a tekercseim, lopásonként 2-300-at, és van olyan nap, h 20 szor meglopnak:S Igazából még nem vagyok betelve varázslókkal(200 hekin vagyok, 2 hete kezdtem kb), bár gondolom a tolvajok csak azt lopják akit be tudnak gömbözni, szóval csak hajtsak rá a varázslókra? (3360 fér majd, az gondolom csak elég lesz) Vagy mit lehetne tenni?

tedd ki a piacra

a tolvajok, ha elég ügyesek akkor sikertelen gomb eseten tolival probaljak megnezni az orit

gyuri0 11-05-2010 14:51

Nem kellene mindenkit agyonütni és akkor talán nem lopnák a tekercseket :D
Edit: valaki akit ütöttél és aki lelopott tekire.

Dus 11-05-2010 17:03

Quote:

Originally Posted by Ori (Post 270058)
Hát igen, de a 45% mágia nélkül még többen be tudnak gömbözni, a hadi nélkül necces a fosztogatás, a lakáshelyzeti nélkül, meg kevesebb katonát tudok képezni, vagy az is működhet, h amíg nem telek be varikkal,addig csak a lakáshelyzetit hagyom bent, többit meg kiteszem piacra?

Hmm, én a 2-300 tekercset lopásonként, fajtánként értettem, de visszaolvasva látom, hogy nem azt írtad.

Ez esetben lehet küzdeni a tolvajok elleni tolvajok felfedése és mérgezése varázslatokkal, vagy mészárlással - ill. mehet mellette a diplomácia is: abbahagyod, ha ő is abbahagyja. Kétszer meg fogják gondolni, hogy kell-e nekik néhány ezer tekercs ezért cserébe. :)

A játék erről szól. Ha meg végképp zavar, hogy viszik a tekercseket, legyél gnómmal...

Ori 11-05-2010 19:16

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 270063)
Hmm, én a 2-300 tekercset lopásonként, fajtánként értettem, de visszaolvasva látom, hogy nem azt írtad.

Ez esetben lehet küzdeni a tolvajok elleni tolvajok felfedése és mérgezése varázslatokkal, vagy mészárlással - ill. mehet mellette a diplomácia is: abbahagyod, ha ő is abbahagyja. Kétszer meg fogják gondolni, hogy kell-e nekik néhány ezer tekercs ezért cserébe. :)

A játék erről szól. Ha meg végképp zavar, hogy viszik a tekercseket, legyél gnómmal...

Hát igen, amint betelek 200 hekin, nem lesz gond, mert a tolvajok nagyrésze nem fog belátni hozzám, ha úgy meglop, megy rá a sereg plusz a tolvajok mérgezése, ha meg belát, akkor katonailag nem lesz elég erős, h megfogja a mészárlást, addig viszont télleg kipiacolom a nem létfontosságú tekijeim, mert még kb 6 nap mire betelek sereggel...

Redback 11-05-2010 19:30

Nem olyan egyszerű mészizni ne feledd :) 6-8 körről simán lophatnak, úgy hogy belátnak hozzád :)

Mag1C 01-04-2011 11:16

Hi

Megtudná mondani vki hogy mennyi ház meg tanya kell 300hekin ? Mert hulla vagyok most 5. szinten és lehet váltanék fajt.

vityu 01-04-2011 11:52

Quote:

Originally Posted by Mag1C (Post 274943)
Hi

Megtudná mondani vki hogy mennyi ház meg tanya kell 300hekin ? Mert hulla vagyok most 5. szinten és lehet váltanék fajt.

18% házzal menni fog, tanyát meg majd meglátod. Ajánlom, hogy 10% fölött legyen.

Mag1C 01-21-2011 08:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 274951)
18% házzal menni fog, tanyát meg majd meglátod. Ajánlom, hogy 10% fölött legyen.

Kösz az infot

vityu 01-21-2011 10:55

Quote:

Originally Posted by Mag1C (Post 276980)
Kösz az infot

17napos csúszással, de eljutott a válasz! :D Máskor írj sorszámot, és oda megírjuk! :D

Zoli 01-28-2011 10:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 276995)
17napos csúszással, de eljutott a válasz! :D Máskor írj sorszámot, és oda megírjuk! :D

Ejnye :)

lacy 01-28-2011 10:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 276995)

Inkább később,mint soha:D

All times are GMT +1. The time now is 06:12.