![]() |
Quote:
Egyébként meglehetne, hogyha az egyik oribol letiltod, mindegyiknél letiltódik, viszont feloldani egyesével is lehet... Vagy jobb: Amikor letiltod akkor kidob egy listát az oriaidról és mellettelévő checkbox-okkal be tudod jelölni, hogy melyik országaidról tiltsad le, és aztán az ok gombbal megerősjted... Szal én 1 nevű orimbol letiltom, jön az ablak, hogy bla-bla-bla, bejelölöm, mondjuk 1, 2,3, 5 nevű oriaimat, hogy onnan tiltsa le (4-et nem akarom, hogy megtudja, hogy az enyim), és rákattintok az ok gombra... Vélemény? |
Bármi egyéb hibáról tud-e még bárki, amiről eddig nem esett szó?
|
Quote:
|
Most gondoltam végig ezt a "védelem alatti szövetséges serege fölött nem rendelkezhetsz" dolgot, és arra jutottam, van egy csapda benne:
Tegyük fel, bebarnul a szövinek 1 tagja, és azonnal megtámadják. Erre van ugyi némi esély :) Nem hívhat segítséget, hiszen a többiek lilák. Aztán mire a támadó sereg megérkezik, a többiek védelme is elmúlik, így a védelmi bónusz is megszűnik. Bumm. Lehetne úgy módosítani ezen, hogy csak a támadáshoz nem kérheti a lila szövi segítségét az ember? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem arról van itt szó, hogy ki nyer, ki veszít, ki hogyan rontja el a számítást, hanem szerintem elvi hiba az, hogy adott esetben egy megtámadott élvezi a szabibónuszt ÉS mellette a szövihelpet is.
Vagy, ha mégsem így lenne, akkor fordítva: a megtámadott sem a szabibónuszt sem a szövihelpet nem kapja meg. Vagy-vagy: mindkét esetben bibis a dolog, nem? |
Quote:
Ha meg nem úgy számolódik, akkor számolódjon úgy és meg is van oldva a probléma... |
Quote:
Quote:
|
A nullás sorszám (admin, moderátor üzenetek) többszáz országnál le volt tiltva, ezért a letiltás egy kicsit finomítva lett: a nullás sorszám nem letiltható mostantól, az eddigi nullás sorszámra vonatkozó tiltások pedig törlésre kerültek.
|
Ati: nem reagáltál arra, hogy ha letiltassz valakit akkor checkboxokkal be tudd jelölni, hogy melyik másik összeköttött oriddal is letilthasd :)
Gynítom, hogy pl anarchban ez a többszáz orisoknak egy kis kényelmet eredményezne, és azért normálba sem kell minden oriba belépni, ahonnan le akarod tiltani a másikat :) |
Quote:
|
Quote:
Ez egy ötlet akart lenni :) (mint azt kb 2 oldallal ezelőtt írtam is...) |
Anarchista csoportban változás a lekapcsolható országok terén: mostantól nemcsak a VIP tagság nélküli országok kapcsolhatóak le, hanem azok is, amiknek aktív ugyan a VIP tagságuk, de legalább egy éve történt a kapcsolásuk.
Mivel a lekapcsolás az ország másnak átadásával úgyis megoldható, ezért erre is kiterjesztésre került, hogy könnyebb legyen az országlisták megfelelő sorrendjének beállítása. A lekapcsolt országra ugyanaz a korlátozás érvényes, mint az átadott országra: párbajon egészen addig nem vehet részt, ameddig VIP tagságsa legalább egyszer teljes egészében el nem fogy. |
Bővítésként az országlistába bekerült az is, hogy melyik országon még mennyi ideig érvényes a VIP tagság. Az utóbbi bővítések elsősorban anarchista csoportosoknak jelentenek könnyebbséget, de információértéke ez utóbbi módosításnak mindenki számára lehet.
|
Quote:
Kéretik ezt bevezetni a külföldi verziókban is. :) Már ha van időd rá Ati (mielőtt megint kapok büntit) ;) |
Quote:
Ez csak akkor jár, ha a feljutás menüpontban látom a 2000kört? Ha egyszer szk miatt elfogyott ~400, akkor az beleszámít a 2000-be vagy nem? Mert hát lényegében ott leszek a TOP-ban lassan (jó lassan) 2k köre. |
Quote:
|
Quote:
|
Köszi a gyors válaszokat! Asszem egy darabig akkor nem megyek szk-ra! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:16. |