![]() |
Quote:
Viszont az örsön találkozhatunk:) |
15:30-kor hányan leszünk az örsön?
Tsobi is késni fog egy keveset.- Aki késne és nem tudja hol van a hely pontosan az hívjon bátran:) |
Quote:
Csak hogy pontosítsunk, 81es troli, ugye? |
Quote:
Bár a legjobb,ha összefutunk,ahogy megvolt beszélve és együtt megyünk a helyszínre:) |
Quote:
|
Itt jól látható,hogy merre kell menni!:)
Piros kört rajzoltam a hely köré!:D tali helyszín De az örsön várakozok a korán érkezőkre 16:00-ig!:) |
Ott lesz valaki az örsön vagy egyedül kezdjem meg a bulit?:)
Nemsokára indulok:) |
Percek kérdése és indulok!
Rövid nyári ruhában leszek, hogy felismerjetek!:) |
jó szórakozást nektek, sajna rám nem lehet majd számítani, mert anyám mégse enged el, pedig már egy hete megbeszéltem, vele ezt :(
mennem kell mamámhoz, nem engedi hogy otthon maradjak:(:( |
Jó mulatást kívánok!:)
Hnap várjuk a beszámolót:) |
Quote:
egy ingyen wifit azért el tudtam volna viselni :D |
vmi részletesebb, pl képek? :P
(400. hsz) |
Quote:
Benji, hiányolt téged a társaság. |
Jó reggelt :)
|
Quote:
képeket akarokkkk!!! |
Quote:
igen, ki is voltam akadva hogy nem mehetek :( anyám egyik napról a másikra megváltoztatta a vélemyényét és mondta, hogy nem mehetek el, hanem mamámnál kell aldunom, és ott is kell maradnom. pedig már egy héttel előtte megígérte, hogy elenged :( |
Quote:
El kell mondjam azt,hogy bár Kutyulival nem sokat tudtam beszélni,nagyon jól éreztem magam az egész este folyamán mind akkor,mikor hódról esett szó,mind akkor,mikor másról. Nagyon sajnálom,hogy Bubba,Belas és Benji (3B :D) nem jöttek el,de az estét lezáró séta hazafelé úgy érzem méltó megkoronázása volt az egész napnak. Köszönöm mindenkinek a részvételt és mégegyszer örülök,hogy megismertem az új arcokat is :) |
Jók lettek a képek Ts!:)
Örültem mindenkinek és sajnálom,hogy páran mégse jöttek el… Én és Kutyuleeeeee kezdtük meg a talit,aztán kinyírtunk pár sört és jöttek a fiatal alkoholisták is:p Ettünk pizzát és volt nagy csocsózás is! A lényeg,hogy jó volt és aki nem jött azt felírtam egy cetlire:D Ja és most látom,hogy oltári nagy hasam van már:( Nem is tudom mi tévő legyek:eek::D |
király volt a tali jó racok voltak...hiányoltunk pár embert...de magukra vessenek...mert kimaradtak az év bulijáról:D
nekem tetszett és ha lesz következőleg akkor arra is megyek...csak hogy hangulat legyen:cool: |
Quote:
de majd remélem egy másik talin megismerhetek mindenkit! :p |
szerintem kutyus ott sem volt: nem látni felest a kezébe!
|
Quote:
|
Quote:
|
a képeket nézegetve 2dolog jutott az eszembe:
1. nem vagyok benne biztos, h jól döntöttem, h az ingyensörös és kajás és fürdős partit választotta, ahelyett, h Veletek mentem volna! 2. hol vannak a lányok?? :D |
Quote:
Attila:) a legjobb fej leszólított párat a tali után a Pólusnál, de Ők inkább csak nevettek rajta. |
Quote:
|
Mivel már benne vagyok a címek osztogatásában, így ujabb kettőt ki kell osztanom:
Attila:) a legjobb fej mellé Tsobi, a mentálhigénias agytröszt Pepa, a címek osztogatója |
Azthittem én az Tsobi:)allegjobb fej vagyok :D
|
Nem tudok üzenetet küldeni neked... Betelt az üzenethelyed.
|
Quote:
|
Quote:
|
ez túl rövid nem?:D:D:D
|
Bp.tali éjszaka - palotán
http://img111.imageshack.us/img111/2920/tspbh3.th.jpg
kép nagyban : http://img111.imageshack.us/my.php?image=tspbh3.jpg Sorry,hogy nem nyitottam ennek egy új topicot,de ez csak egy aprócska tali volt Budapest legjobb helyén:) Szóval tegnap ilyenkor csináltunk egy kis éjjeli találkozót Tsobival és Pepával! Utunk a tecsóba vezetett, hogy legurítsunk pár sert,de szerencsétlenségünkre zárva volt és reggel 6-ig nem akartunk várni.Elindultunk hát egy benzinkúthoz. A benzinkútnál sajnos azt tapasztaltuk,hogy 300Ft volt a legolcsóbb sör:-/ Egy röpke 15 perces gyaloglás után eljutottunk egy éjjel-nappali közérthez, ami az új törvények szerint már nem lehet nyitva sajna. Este 22 óra és reggel 6 óra között nem lehet a kerületünkben szeszes italt árusítani. Pepának lett egy okos ötlete,hogy gyalogoljunk el a váci úti tecsóba amihez nem volt túl sok kedvem,mert nem értem volna haza időben. Végül nagy nehezen rávettek a túrára és sörözésből máris túra lett:o A közérthez érkezés előtt rendeztünk egy kő,papír,olló versenyt amiben én egyedül voltam Pepa,Tsobi meg ketten jöttek rám:D Szóval Pepát 3 döntetlen után legyőztem,de Tsobival nem bírtam.Kétszer is beollózta a papíromat. A „harcot” azért rendeztük ,mert én haza akartam menni,de sajna Tsobi ollói legyőztek. A kőpapírolló verhetetlen bajnoka így Ts lett:D Persze még Pepa kiengesztelt két doboz sörrel,amit nem volt szívem visszautasítani és rögtön erőre kaptam tőle:D A fenti kép a közértben készült egy víz sor előtt. Éppen azon gondolkoztak a srácok,hogy miért vagyok ilyen jó fej:p Nem sokat kellett gondolkozniuk,mert a tény az tény:) A vásárlás után hazafelé vettük az utat,de már busszal!! Tsobi és én szépen hazatértünk,Pepa meg elindult dolgozni.(hihi) A kis iszogatós találkozóból egy rögtönzött túra lett, ahol aztán egyedül kellett innom.:eek::D Ha minden jól megy jövő héten folytatjuk,de arról már nem készítek beszámolót. A mostaniról is csak azért,mert készült egy szép kép:) |
Galád privát buli? :) pedig mennék már én is vhova sörözgetni... :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ja és nem volt buszjegyünk:D |
Quote:
Az meg minek?:D Azon a járaton én még nem találkoztam ellenőrrel. :D |
Jövőhét szombatra egy rögtönzött tali srácok, UW-ban??? illetve mostani nevén tátra sörgödör:)
amit érdemes tudni a helyről: -barátságos árak (korsó sör 280 ft-tól pl), -2helyiség van, egyikben kivetitő, így az esti negyeddöntőt nézheti akit érdekel -van csocsó,flipper,darts -kaja is megoldható:az Il treno pizzeria házhozszállitó részével bérlik a helyet, így pizza ilyesmi kapható, a sarkon szintén van egy pizzéria, ahol 1-et fizet 2öt kap akció van,ha elvitelre veszed. 3 jóféle gyrosos van a környéken (ebből 2 0-24-es) és van meki is nem messze:) -Tátra utca elején van, ez a körútról nyilik, a jászai mari tértől 2sarokra. Szal juni 21-én én tuti ott leszek, aki akar csatlakozzon (természetesen Attila a legjobb fejnek és Tsobinak, kötelező a részvétel, de Pepa-t is szivesen látnánk;)) aki jönne irjon priviben:) |
hogy oszinte legyek en ket napja beirtam ovi skypera h jovo heten tali vhol. azota csend es hullaszag. regen nem tudtam visszaolvasni ha 4-5 orat nem voltam. most meg semmi. en lehet ottleszek vagy beugrom egy picit ha a parom szervez vmit aznapra.
ui: grrrr az egyetemi gep angol bille...grrr |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:50. |