Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Kérdések és válaszok az Anarchista csoporttal kapcsolatban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=27)

Sataniac 06-28-2009 21:23

nana Tib ne húzd ki a gyufát, neked még ígyis lógok egy pofonnal.....

[HTPA]GeeForce 06-28-2009 21:30

na most épp miért? oO

Sataniac 06-28-2009 22:02

nem felejtek. határozottan jó a memóriám....

[HTPA]GeeForce 06-28-2009 22:26

nekem nem. felvilágosíthatnál :S

istenostora 03-31-2010 09:38

Quote:

Originally Posted by aúú (Post 98)
Szép napot Mindenkinek! :)

Akinek kérdése, vagy problémája van az anarchal kapcsolatban, az írjon ide bátran, ha tudunk válaszolunk...:) :cool:

sziaztok az lenne a kérdésem hogy megprobáltam aktiválni a vip tagságom ebbe a csoportba de nem sikerült miért?:confused

sziaztok lenne egy kérdésem ebbe a csoportba probáltam aktivizálni a vip tagságom de nem engedi miért?

Ati 03-31-2010 09:44

Quote:

Originally Posted by istenostora (Post 246798)
sziaztok az lenne a kérdésem hogy megprobáltam aktiválni a vip tagságom ebbe a csoportba de nem sikerült miért?:confused

Szia, a VIP tagságra nincs hatással, hogy melyik csoportban vagy, minden csoportban ugyanúgy működik.

Semmit nem írtál azzal kapcsolatban, hogy mi volt a probléma (sms-ben próbáltad? milyen számra küldted, mit küldtél, mi volt a válasz, mi történt. paypal-lel próbáltad? worldpay-en keresztül próbáltad? banki utalással próbáltad? megfelelő számlaszámot írtál be? mit írt ki a netes bankod? postai befizetést próbáltál? kitöltötted rendesen a címet? mit mondott a postás, miért nem fogadja el?), ezért általánosságban csak annyit tudok segíteni, hogy a VIP súgó minden fizetési módszerre részletes leírást tartalmaz, onnan minden szükséges információt megkaphatsz.

Ha konkrétan leírod a kérdést és a problémát, akkor jobban tudunk segíteni.

Ati 03-31-2010 09:46

Quote:

Originally Posted by istenostora (Post 246798)
sziaztok lenne egy kérdésem ebbe a csoportba probáltam aktivizálni a vip tagságom de nem engedi miért?

A Hódító engedi. Valami más nem engedi. Mi az? Telefonszolgáltatód kiírja, hogy nincs elég egyenleg a kártyádon? A bankod azt mondja, hogy nincs elég fedezet a kártyán? A bankkártyádat nem fogadja el a rendszer? A postás mondta valamiért azt, hogy ezt nem fizetheted be?

Kérlek, hogy légy sokkal konkrétabb.

Arya 09-11-2021 09:19

Ha 4es szinten normálisan vagyok, lehet e 5ös szinten anarchistábaban orim?

Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy 5ösben levő orimat tudom e anarchistába helyezni zéróstarttal, úgy hogy 4es gyorsban van egy orim. Össze vannak kapcsolva persze.

Ati 09-11-2021 09:57

Quote:

Originally Posted by Arya (Post 310423)
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy 5ösben levő orimat tudom e anarchistába helyezni zéróstarttal, úgy hogy 4es gyorsban van egy orim. Össze vannak kapcsolva persze.

Szia,

anarchista csoportban több országod is lehet, úgyhogy nyugodtan át lehet tenni. Sőt! A zéróstart az egy új országot ad, mintha akkor kezdted volna (név, sorszám, VIP körök megmaradnak, de amúgy 200 hektáros kezdő ország lesz). De anarchista csoportba átrakhatod a meglévő országot is, így minden eddigi egység és épület is megmarad, és úgy tudod az anarchista csoportban folytatni vele a játékot (név, sorszám, VIP körök ilyenkor is megmaradnak természetesen). Ez a zéró-start fülön a második (alsó) lehetőség.

Arya 09-11-2021 15:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 310424)
Szia,

anarchista csoportban több országod is lehet, úgyhogy nyugodtan át lehet tenni. Sőt! A zéróstart az egy új országot ad, mintha akkor kezdted volna (név, sorszám, VIP körök megmaradnak, de amúgy 200 hektáros kezdő ország lesz). De anarchista csoportba átrakhatod a meglévő országot is, így minden eddigi egység és épület is megmarad, és úgy tudod az anarchista csoportban folytatni vele a játékot (név, sorszám, VIP körök ilyenkor is megmaradnak természetesen). Ez a zéró-start fülön a második (alsó) lehetőség.

Köszi Ati, tehát nem gond hogy 4ben nem anarchistában vagyok? Mert azt az orit ott szeretném megtartani.

Ati 09-11-2021 16:31

Quote:

Originally Posted by Arya (Post 310425)
Köszi Ati, tehát nem gond hogy 4ben nem anarchistában vagyok? Mert azt az orit ott szeretném megtartani.

Nem gond.

A legbiztosabb ez: ha össze vannak az országok kapcsolva, akkor a rendszer nem fogja engedni, hogy olyan helyre kerüljön országod, ahol az ne lenne szabályos.

All times are GMT +1. The time now is 00:08.